Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
No to teraz serce pękło mi na połowę :bigcry::bigcry::bigcry:

Trzeba by sie pytac tych co byli przy likwidacji.
Szczylka to by trzeba szybko wyadoptowac, bo jest ladny i mlody :):):multi::multi:

Posted

Kapsel napisał(a):
Szarotko, tylko jak???? Nikt nie dzwoni :shake::-(

Napiszcie bardziej chwytajacy tekst i ladne zjdecia, dobry tytul. Do czego sie maly nadaje, do domku, do pilnowania, do milosci .........trzeba probowac znalezc dobry match :):) dobrac psa i nowego wlasciciela.

Posted

Szarotka napisał(a):
Napiszcie bardziej chwytajacy tekst i ladne zjdecia, dobry tytul. Do czego sie maly nadaje, do domku, do pilnowania, do milosci .........trzeba probowac znalezc dobry match :):) dobrac psa i nowego wlasciciela.

Fakt, że dobry, wzruszający tekst i dobre zdjęcia to podstawa.

Cioteczki Kochane, kto napisze parę słów o Szczylku?:modla::modla::modla:
Czarodziejko, możesz mu zrobić jakieś ładne zdjątka?:modla::modla::modla:

Posted

Mamy piękną pogodę, więc wietrzę, sprzątam, psie koce trzepię, michy szoruję i gary wszelakie, psiska wyczesane, uszy umyte. Szczylaskowi musiałam wokół wyciętych jajek wyciąć kołtuny, które mu się sfilcowały od różnych wycieków. Cały ten niewinny puszek wycięłam, rozczesałam i można mu już tam z zachwytem zaglądać. Szwów już prawie nie widać. Szczylasek piękny i czyściutki. Fotek mam dużo, więc wieczorkiem nawstawiam ;)

Posted

To czekamy na fotki, wybierze się do ogłoszeń. Czarodziejko Kochana, Ty tak ładnie opisujesz swoje psiaczki.... nie pokusisz się o napisanie paru zdań dla Szczylka? :oops::oops::oops: takie coś wzruszającego... tak jak Ty to potrafisz??:oops::oops:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Wychudzony mastif pirenejski :)

Śmiejcie się śmiejcie, ale na innych stronach, one tez mają takie kolory umaszczenia jak Szczylek, bardziej mi on podchodzi pod tego mastifa niż benia, chyba, że ja w ogóle źle kojarzę i źle widzę.... bo tak chcę widzieć :placz:

Posted

Kapsel napisał(a):
Śmiejcie się śmiejcie, ale na innych stronach, one tez mają takie kolory umaszczenia jak Szczylek, bardziej mi on podchodzi pod tego mastifa niż benia, chyba, że ja w ogóle źle kojarzę i źle widzę.... bo tak chcę widzieć :placz:

Kapselku, ja się wcale a wcale nie śmieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Kolorki ma identyczne, tylko ta masa nie taka :0 - a tamten ma niby na zdjęciu 5 mięsięcy. Ale jak Szczylek pobędzie jeszcze trochę u Czarodziejki, z jego apetytem, to kto wie???

Posted

Maruda666 napisał(a):
Kapselku, ja się wcale a wcale nie śmieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Kolorki ma identyczne, tylko ta masa nie taka :0 - a tamten ma niby na zdjęciu 5 mięsięcy. Ale jak Szczylek pobędzie jeszcze trochę u Czarodziejki, z jego apetytem, to kto wie???

Może zamieni się w doga, kto wie, kto wie??? ;)

Posted

Czarodziejko w jakiej czesci Polski Ty jestes ?? masz moze miejsce dla duzej suczki Owczarka Podhalanskiego, ale taka co to trzeba ja troche wychowac??
Narazie sie tylko pytam, bo musimy cos znalezc.