Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Szczylek właśnie na spółkę z Gromisiem kopulują na Korze, która jest nadzwyczaj szczęśliwa :-? Wszystkie 3 wycięte :-?

To widze, ze Gromis malego uczy roznych takich .............

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Czarodziejko w jakiej czesci Polski Ty jestes ?? masz moze miejsce dla duzej suczki Owczarka Podhalanskiego, ale taka co to trzeba ja troche wychowac??
Narazie sie tylko pytam, bo musimy cos znalezc.

Mieszkam w okolicach Łodzi

Posted

:crazyeye:

Czarodziejka napisał(a):
Szczylek właśnie na spółkę z Gromisiem kopulują na Korze, która jest nadzwyczaj szczęśliwa :-? Wszystkie 3 wycięte :-?

Widać MENTALNIE jajczęta jeszcze mają...:razz:

Posted

Szarotka napisał(a):
Szczylek do gory.
Czy mozna prosic o zmiane tytulu na bardziej konkretny typu:
Znaleziony Szczylek w Dt. brakuje 100 zl. deklaracji i ogloszen.
Lub cos podobnego.

Już nieaktualne :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Brakuje 70 złociszy :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Nelka Nasza Cioteczka Kochana zadeklarowała 30 zł. stałej :cool2:
Dziękujemy w imieniu włąsnym i Szczylka :Rose::Rose::Rose::grins::grins::grins:
Myslę, też że sama tutaj napisze parę słów :loveu:

Posted

Jak tylko widzę focie Szczyla, to bardziej mi mastifa pirenejskiego przypomina niż benka...i ubarwienie i budowa nieco smuklejsza i kufka nieco dłuższa i szczuplejsza...cudna maseczka na oczkach...jak nic pirenejczyk nam rośnie!

A cudne to i z charakterku psiaki,które niewiele od beniastych się różnią...a słodkie i wierne...nieco bardziej stróżujące...hihihi-zdecydowanie bardziej:evil_lol:!
Jednym słowem słodziaki...a Szczylisko przesłodki!

Pokazuj się chłopie!

Posted

Jeśli wierzycie,że człowiek winien odpowiedzialność przejąć za zwierzęta,które na świat niejako sprowadza...zajrzyjcie...

Lincoln... i jego modlitwa o życie...

...czy usłyszymy ją?

Człowieku,byłeś dla mnie źródłem strachu...
Źródłem zagrożenia...
Człowieku,nauczyłeś mnie walczyć z Tobą...
Broniłem się i bronię przed Tobą dzielnie...
Jestem zwarty i gotowy...napięty...
Człowieku...naucz mnie kochać!
Daj mi szansę się... poddać!
...ODPOCZĄĆ!

...POKOCHAĆ!

http://www.dogomania.pl/threads/190895-CZ%C5%81OWIEKU-nauczy%C5%82e%C5%9B-mnieAGRESJIi-teraz-za-to-mi-%C5%BBYCIE-ODBIERASZ!-Bez-SZANSY_RATUNKU!!?p=15189491#post15189491

Posted

Kapsel napisał(a):
Już nieaktualne :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Brakuje 70 złociszy :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Kapselku nie ma za co dziękować:-)
Szczylek jest fantastycznym psikiem i dziwie się ze nikt go nie chce:-( gdybym sama nie była zapsiona, to wzięła bym go bez wahania.

Posted

Nelka napisał(a):
Kapselku nie ma za co dziękować:-)
Szczylek jest fantastycznym psikiem i dziwie się ze nikt go nie chce:-( gdybym sama nie była zapsiona, to wzięła bym go bez wahania.

Oj Nelciu, :buzi:jest za co, jest!

Też bardzo się dziwię, że po ogłoszeniach nikt się nie pojawił, aby zaadoptować Szczylka. Ogłaszany jako mix bernardyna pewnie nie spełnia oczekiwań.
Malwi, a jakby spróbować go ogłaszać jako w typie mastifa pirenejskiego??? :roll: allegro mu się skończyło.... co myślisz?

Posted

Myślę,że z pirenejczyka Szczylek ma faktycznie dużo...:)
Twoją wiadomość dostałam ( ale mnie bierzesz pod włos! ;) ),postaram się coś napisać,ale dopiero jutro-pojutrze,bo na dziś mam zobowiązania.Trochę słabo znam Szczylka,podrzuć mi o nim te informacje,które w ogłoszeniu muszą się znaleźć.Wiem,że to dzieciuch,łagodny przytulak,lubi zwierzaki,wykastrowany...co jeszcze?
Jakiego człowieka szuka,gdzie powinien mieszkać (w domu,prawda? :)),byłby z niego niezły stróż,ale i cudny przyjaciel...Coś jeszcze?

Posted

jostel5 napisał(a):
Myślę,że z pirenejczyka Szczylek ma faktycznie dużo...:)
Twoją wiadomość dostałam ( ale mnie bierzesz pod włos! ;) ),postaram się coś napisać,ale dopiero jutro-pojutrze,bo na dziś mam zobowiązania.Trochę słabo znam Szczylka,podrzuć mi o nim te informacje,które w ogłoszeniu muszą się znaleźć.Wiem,że to dzieciuch,łagodny przytulak,lubi zwierzaki,wykastrowany...co jeszcze?
Jakiego człowieka szuka,gdzie powinien mieszkać (w domu,prawda? :)),byłby z niego niezły stróż,ale i cudny przyjaciel...Coś jeszcze?

Tak...i czujny stróż i wierny przymilny przyjaciel...to właśnie Szczylek:lol:

Posted

Kapsel napisał(a):

Kapselek Ty mi sie nie narazaj;);)
Dalej mi sie tytul nie podoba ....
W tytule powinna byc aktualna sytuacja psa, bo wtedy latwiej cos osiagnac.
Szlachetnej ciotce Nelce bardzo dziekujemy :):)
Czyli teraz potrzeba 70 zl. stalych deklaracji i swietny dom staly :):)

Posted

Dziewczynki, oto nowe oblicze Szczyla.
Dziś dowieziono do mnie kolejnego biedaka z Olsztyńskiego schronu. W przeciwieństwie do reszty jest kurduplem, co widać niestety. Szczyl, kiedy zobaczył, że nowe w dom, zaatakował psiaka i to ostro. Kiedy dałam w doopsko klapsa, to on płacząc pokazał mi w nerwach wszystkie swoje zęby - taki zły. I klapsy filmowe słyszałam, bo tak nimi trzaskał, a bał się tamtego ugryźć,. bo w doope zapowiedziane. Szedł więc obok i klaps, klaps i w końcu go dziabnął, to ja w tyłek, to on siad na baczność, klata w przód i mina - zabijesz a nie złamiesz. Kiedy tamtego przytulałam i głaskałam Szczylek biedaczek prawie we mnie wrósł, tak się wtulał i domagał pieszczot. Na nieszczęście Aron poczuł chuć straszliwą do nowego i począł swe stare ciało prężyć i wchodzić na niego. Tamten się bronił, ten płakał, a Szczylu widząc, że Arona atakują rzucał się na oślep bronić. Ech...Teraz już dobrze. Wzięłam ich obu na spacer - Beja nowego i Szczylka, oboje na smyczkach i troszkę przywykli do siebie. Teraz Bej w kojcu, a Szczylek pod drzwiami.