Szarotka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Czarodziejka napisał(a):Szczylek właśnie na spółkę z Gromisiem kopulują na Korze, która jest nadzwyczaj szczęśliwa :-? Wszystkie 3 wycięte :-? To widze, ze Gromis malego uczy roznych takich ............. Quote
Czarodziejka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Szarotka napisał(a):Czarodziejko w jakiej czesci Polski Ty jestes ?? masz moze miejsce dla duzej suczki Owczarka Podhalanskiego, ale taka co to trzeba ja troche wychowac?? Narazie sie tylko pytam, bo musimy cos znalezc. Mieszkam w okolicach Łodzi Quote
jostel5 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 :crazyeye:Czarodziejka napisał(a):Szczylek właśnie na spółkę z Gromisiem kopulują na Korze, która jest nadzwyczaj szczęśliwa :-? Wszystkie 3 wycięte :-? Widać MENTALNIE jajczęta jeszcze mają...:razz: Quote
Czarodziejka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Taaa i jakie zabawy :D A co by było, gdyby były z jajkami? Szczyl to pakuje jak stary, Gromiś przy nim wysiada. Quote
Malwi Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 a ja wlaśnie znalazłam Szczyla nr 2 ... :( http://www.dogomania.pl/threads/192357-Pilnie-potrzebny-DOM-dla-KaukazoBernardyno-Coś-OROŃSKO-k-Radomia Quote
jostel5 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 To jest naprawdę pies o cudnej,młodzieńczej ,męskiej urodzie!:) A brązowy kudłaczek to pewnie ten idol Szczylka? Quote
Kapsel Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Czarodziejko, na tych zdjęciach to Szczyl prezentuje się jako niesamowity leń, pieszczoch i leloch :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://img237.imageshack.us/img237/4011/091810112256.jpg Piękny uśmiech! Quote
Czarodziejka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 To mój staruszeczek, który nie znosi być czesany. Wiadro dziś zczesałam i wciąż wyłażą kłaczki ;) Quote
Kapsel Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Czarodziejko, nie wiem dlaczego, ale on naprawdę wydaje mi się taki Sierot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Szczylek do gory. Czy mozna prosic o zmiane tytulu na bardziej konkretny typu: Znaleziony Szczylek w Dt. brakuje 100 zl. deklaracji i ogloszen. Lub cos podobnego. Quote
Kapsel Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Szarotka napisał(a):Szczylek do gory. Czy mozna prosic o zmiane tytulu na bardziej konkretny typu: Znaleziony Szczylek w Dt. brakuje 100 zl. deklaracji i ogloszen. Lub cos podobnego. Już nieaktualne :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Brakuje 70 złociszy :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Nelka Nasza Cioteczka Kochana zadeklarowała 30 zł. stałej :cool2: Dziękujemy w imieniu włąsnym i Szczylka :Rose::Rose::Rose::grins::grins::grins: Myslę, też że sama tutaj napisze parę słów :loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jak tylko widzę focie Szczyla, to bardziej mi mastifa pirenejskiego przypomina niż benka...i ubarwienie i budowa nieco smuklejsza i kufka nieco dłuższa i szczuplejsza...cudna maseczka na oczkach...jak nic pirenejczyk nam rośnie! A cudne to i z charakterku psiaki,które niewiele od beniastych się różnią...a słodkie i wierne...nieco bardziej stróżujące...hihihi-zdecydowanie bardziej:evil_lol:! Jednym słowem słodziaki...a Szczylisko przesłodki! Pokazuj się chłopie! Quote
zuzlikowa Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jeśli wierzycie,że człowiek winien odpowiedzialność przejąć za zwierzęta,które na świat niejako sprowadza...zajrzyjcie... Lincoln... i jego modlitwa o życie... ...czy usłyszymy ją? Człowieku,byłeś dla mnie źródłem strachu... Źródłem zagrożenia... Człowieku,nauczyłeś mnie walczyć z Tobą... Broniłem się i bronię przed Tobą dzielnie... Jestem zwarty i gotowy...napięty... Człowieku...naucz mnie kochać! Daj mi szansę się... poddać! ...ODPOCZĄĆ! ...POKOCHAĆ! http://www.dogomania.pl/threads/190895-CZ%C5%81OWIEKU-nauczy%C5%82e%C5%9B-mnieAGRESJIi-teraz-za-to-mi-%C5%BBYCIE-ODBIERASZ!-Bez-SZANSY_RATUNKU!!?p=15189491#post15189491 Quote
Nelka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Kapsel napisał(a):Już nieaktualne :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Brakuje 70 złociszy :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Nelka Nasza Cioteczka Kochana zadeklarowała 30 zł. stałej :cool2: Dziękujemy w imieniu włąsnym i Szczylka :Rose::Rose::Rose::grins::grins::grins: Myslę, też że sama tutaj napisze parę słów :loveu: Kapselku nie ma za co dziękować:-) Szczylek jest fantastycznym psikiem i dziwie się ze nikt go nie chce:-( gdybym sama nie była zapsiona, to wzięła bym go bez wahania. Quote
Kapsel Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Nelka napisał(a):Kapselku nie ma za co dziękować:-) Szczylek jest fantastycznym psikiem i dziwie się ze nikt go nie chce:-( gdybym sama nie była zapsiona, to wzięła bym go bez wahania. Oj Nelciu, :buzi:jest za co, jest! Też bardzo się dziwię, że po ogłoszeniach nikt się nie pojawił, aby zaadoptować Szczylka. Ogłaszany jako mix bernardyna pewnie nie spełnia oczekiwań. Malwi, a jakby spróbować go ogłaszać jako w typie mastifa pirenejskiego??? :roll: allegro mu się skończyło.... co myślisz? Quote
jostel5 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Myślę,że z pirenejczyka Szczylek ma faktycznie dużo...:) Twoją wiadomość dostałam ( ale mnie bierzesz pod włos! ;) ),postaram się coś napisać,ale dopiero jutro-pojutrze,bo na dziś mam zobowiązania.Trochę słabo znam Szczylka,podrzuć mi o nim te informacje,które w ogłoszeniu muszą się znaleźć.Wiem,że to dzieciuch,łagodny przytulak,lubi zwierzaki,wykastrowany...co jeszcze? Jakiego człowieka szuka,gdzie powinien mieszkać (w domu,prawda? :)),byłby z niego niezły stróż,ale i cudny przyjaciel...Coś jeszcze? Quote
zuzlikowa Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 jostel5 napisał(a):Myślę,że z pirenejczyka Szczylek ma faktycznie dużo...:) Twoją wiadomość dostałam ( ale mnie bierzesz pod włos! ;) ),postaram się coś napisać,ale dopiero jutro-pojutrze,bo na dziś mam zobowiązania.Trochę słabo znam Szczylka,podrzuć mi o nim te informacje,które w ogłoszeniu muszą się znaleźć.Wiem,że to dzieciuch,łagodny przytulak,lubi zwierzaki,wykastrowany...co jeszcze? Jakiego człowieka szuka,gdzie powinien mieszkać (w domu,prawda? :)),byłby z niego niezły stróż,ale i cudny przyjaciel...Coś jeszcze? Tak...i czujny stróż i wierny przymilny przyjaciel...to właśnie Szczylek:lol: Quote
Szarotka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Kapsel napisał(a):Już nieaktualne :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Brakuje 70 złociszy :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Nelka Nasza Cioteczka Kochana zadeklarowała 30 zł. stałej :cool2: Dziękujemy w imieniu włąsnym i Szczylka :Rose::Rose::Rose::grins::grins::grins: Myslę, też że sama tutaj napisze parę słów :loveu: Kapselek Ty mi sie nie narazaj;);) Dalej mi sie tytul nie podoba .... W tytule powinna byc aktualna sytuacja psa, bo wtedy latwiej cos osiagnac. Szlachetnej ciotce Nelce bardzo dziekujemy :):) Czyli teraz potrzeba 70 zl. stalych deklaracji i swietny dom staly :):) Quote
Czarodziejka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dziewczynki, oto nowe oblicze Szczyla. Dziś dowieziono do mnie kolejnego biedaka z Olsztyńskiego schronu. W przeciwieństwie do reszty jest kurduplem, co widać niestety. Szczyl, kiedy zobaczył, że nowe w dom, zaatakował psiaka i to ostro. Kiedy dałam w doopsko klapsa, to on płacząc pokazał mi w nerwach wszystkie swoje zęby - taki zły. I klapsy filmowe słyszałam, bo tak nimi trzaskał, a bał się tamtego ugryźć,. bo w doope zapowiedziane. Szedł więc obok i klaps, klaps i w końcu go dziabnął, to ja w tyłek, to on siad na baczność, klata w przód i mina - zabijesz a nie złamiesz. Kiedy tamtego przytulałam i głaskałam Szczylek biedaczek prawie we mnie wrósł, tak się wtulał i domagał pieszczot. Na nieszczęście Aron poczuł chuć straszliwą do nowego i począł swe stare ciało prężyć i wchodzić na niego. Tamten się bronił, ten płakał, a Szczylu widząc, że Arona atakują rzucał się na oślep bronić. Ech...Teraz już dobrze. Wzięłam ich obu na spacer - Beja nowego i Szczylka, oboje na smyczkach i troszkę przywykli do siebie. Teraz Bej w kojcu, a Szczylek pod drzwiami. Quote
ANETTTA Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 zazdrosnik do jego domu obcy wkroczył .. Quote
Recommended Posts