Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ksiaz wielkopolski, to calkiem gdzie indziej :)
nasz walbrzyski zamek Ksiaz i dzielinica malutka, jest slynny w calej polsce, bo to drugi co do wielkosci, po malborku, zamek w polsce :D
my na dolnym slasku

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
ksiaz wielkopolski, to calkiem gdzie indziej :)
nasz walbrzyski zamek Ksiaz i dzielinica malutka, jest slynny w calej polsce, bo to drugi co do wielkosci, po malborku, zamek w polsce :D
my na dolnym slasku

Kora, przepraszam i dziękuję że przyłaś, ja własnie pomyslałam o tym najsłynniejszym Książu. Moja mama mówi że mozna było sobie spacerować i zwiedzać taki był dostępny.No ale to było ponad pół wieku temu:roll:

Posted

andegawenka napisał(a):
Kora, przepraszam i dziękuję że przyłaś, ja własnie pomyslałam o tym najsłynniejszym Książu. Moja mama mówi że mozna było sobie spacerować i zwiedzać taki był dostępny.No ale to było ponad pół wieku temu:roll:

teraz tez mozna spacerowac i zwiedzac :) a nawet nalezy, bo to historia nasza przeciez :)
poza atrakcjami ksiazecymi, sa jeszcze hitlerowskie

a mial go kupic michael jackson :D i chyba zrobia z niego w koncu hotel :( porazka

Posted

Malwi napisał(a):
koło Śremu dziewczyny - koło Śremu

Mam przyjaciółkę w Śremie, ale ona zupełnie nie psiowa i nie umie usiedzieć w jednym miejscu. Ostatnia fota jaką dostałam to była zrobionana na tle portu włoskiego:evil_lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
A ja jak widzę Malwi wpis, to mi serce tak łomocze, tak łomocze................... myślę że to jakaś wiadomość o Szczylkowym domku :oops: :roll:

niestety ...

na ukojenie nerwów mogę napisać tylko tyle że jak będzie coś konkretnego to napiszę to największą na świecie czcionką i na zielono - żeby się wyróżniało ;)

Posted

andegawenka napisał(a):
Mieszkaliśmy w Ksiązu blisko pałacu, ale mama nigdy nie mówłia że on Wielki:roll: To nie pierwszy raz taka pomyłka mi się zdarza. Takie apele powinny być doprecyzowane;)

Dziś tak mi szczęśliwie na dogo, już pełna entuzjazmu zaglądam, a to nie ten książ... No szkoda, bo bliziutko byśmy miały z Korą...

Posted

andegawenka napisał(a):
Myślałam że Ci Kora powiedziała że nie ten. Przepraszam.

Ninuś :calus::buzi: ten Książ, czy inny to nie ważne, ważne że chciałaś pomóc i to się tylko liczy :loveu::loveu::loveu:

Posted

marta0731 napisał(a):
Dokładnie...
Szkoda że nie pomogę...
A Kora bez telefonu, bo jej ładowarka padła...
A Szczylek to ma komplet deklaracji???

Brakuje mu 70 zł :shake:

Posted

Kapsel napisał(a):
Brakuje mu 70 zł :shake:
Wysłałam za IX i X:smile:

Nes2009 napisał(a):
Tyle psiaków teraz w potrzebie jest a ja się tylko modlę by ta zima nie była taka sroga i długa jak poprzednia.

Nes, ale pieski kochają śnieg....Jak jest ładna, sucha i śnieżna zima to jest i zdrowie. ;)