Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 kora78 napisał(a):a ciotka kapsel znow sie ze mnie nabija!! Koruś, ja się z Ciebie nie nabijam, przepraszam bardzo, ja Cię bardzo, bardzo, bardzo lubię :buzi::buzi::buzi: i bardzo mi się podoba jak opisujesz wszystkie swoje przeżycia z piesami :loveu::loveu::loveu: Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Szarotka napisał(a):W weekend bede rozsylac. To Kapselek to benek ?? Czy on jest duzy ?? i jak sie z Gromem dogaduje??? Kiedy Gromiś jest w kojcu z Korą Szczylkowi nie wolno zanadto się zbliżać, bo go obszczekuje, ale ten sobie nic nie robi, kładzie się na przeciw kojca i wąchają sobie z Korunią nosy ;) Grom się pruje i podskakuje na dachu jak wściekły. Dodam iż całe towarzystwo jest bez uposażenia. Natomiast kiedy Gromiś wychodzi z kojca chodzą sobie razem, wąchają się, jak na fotce na wątku Groma. Nie ma żadnych niesnasek i powarkiwań. Quote
Szarotka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kapselku zrobie co w mojej mocy, zeby reszte deklaracji wymolestowac, bo naprawde mam juz duzo.......... Quote
jostel5 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Jestem,Kapselki! Sierot (piękne!:)) jest prześliczny i na pierwszy rzut oka widać,że jeszcze bardzo szczylowaty...:) Jeśli zaś chodzi o deklarację ,to nie jest dobrze,bo mam już zobowiązań -realnie biorąc- więcej niż możliwości.Jeśli może tak być,to w połowie października przeleję jednorazowo ok.50 zł ,a później-co miesiąc -jakiś drobny pieniążek (ale nie wiem jeszcze,jak drobny...) Opowieści Czarodziejki o maluchu (i reszcie stada) absolutnie rewelacyjne! Pisz,Czarodziejko,pisz! :) Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Szarotka']Kapselku zrobie co w mojej mocy, zeby reszte deklaracji wymolestowac, bo naprawde mam juz duzo.......... Dziękuję Szarotko :buzi:, za pomoc wiedziałam do kogo się zwrócić :loveu::loveu::loveu: [quote name='jostel5']Jestem,Kapselki! Sierot (piękne!:)) jest prześliczny i na pierwszy rzut oka widać,że jeszcze bardzo szczylowaty...:) Jeśli zaś chodzi o deklarację ,to nie jest dobrze,bo mam już zobowiązań -realnie biorąc- więcej niż możliwości.Jeśli może tak być,to w połowie października przeleję jednorazowo ok.50 zł ,a później-co miesiąc -jakiś drobny pieniążek (ale nie wiem jeszcze,jak drobny...) Opowieści Czarodziejki o maluchu (i reszcie stada) absolutnie rewelacyjne! Pisz,Czarodziejko,pisz! :) Jostelku Kochany :calus:, naprawdę głupio mi tak prosić :oops::oops::oops: wolę prosić dla kogoś, znacznie łatwiej :shake: ale wiem, że prawdziwych przyjaciól poznaje się w biedzie.... i tak teraz w tym przypadku jest!!!! Jostelku bardzo, bardzo dziękuje i Szczylek też :grins::grins::grins: Dziewczyny, jesteście wiecie, no...... CUDNIASTE :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
kora78 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 dobranoc szczylku. lec w chmurki, do gory na dogo wysoko, idz spac tez Quote
wujek & ciocia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 hej cioteczki, na dzień dzisiejszy mogę zadeklarować 20 zł stałej do grudnia, a później tzn w nowy rok zrobię "rachunek sumienia " i zobaczymy, ale sądzę, że taki przystojniak szybko znajdzie ds !!! Quote
Kapsel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 wujek & ciocia napisał(a):hej cioteczki, na dzień dzisiejszy mogę zadeklarować 20 zł stałej do grudnia, a później tzn w nowy rok zrobię "rachunek sumienia " i zobaczymy, ale sądzę, że taki przystojniak szybko znajdzie ds !!! Dziękujemy wujowi&cioci :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Rose::Rose::Rose: Szczylek tez dziękuje :grins::grins::grins: Hura!!!! Szczylek coraz bardziej bezpieczny :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Malwi zapisuj wszystko, echhh z Wami o wiele lepiej :loveu::loveu::loveu: Quote
Malwi Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 dziękujemy ślicznie :loveu: ja dziś dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię" no to puszczam sygnał ... co słyszę ? OPŁATA ZA POŁĄCZENIE 9 ZŁ .... poprostu .... szczyt wszystkiego .... Quote
nombre Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Dzieki Kapselku za zaproszenie. Daje wam moje 15 zl stalej deklaracji, kurcze przepraszam ale nie moge wiecej:( Quote
kora78 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Malwi napisał(a):dziękujemy ślicznie :loveu: ja dziś dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię" no to puszczam sygnał ... co słyszę ? OPŁATA ZA POŁĄCZENIE 9 ZŁ .... poprostu .... szczyt wszystkiego .... ja nie moge..... Quote
Mysza2 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Malwi napisał(a):dziękujemy ślicznie :loveu: ja dziś dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię" no to puszczam sygnał ... co słyszę ? OPŁATA ZA POŁĄCZENIE 9 ZŁ .... poprostu .... szczyt wszystkiego .... Ręce opadają :angryy::angryy::angryy: Quote
wujek & ciocia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 może zgłosić do lokalnego rzecznika uokik o naciąganiu ? Quote
Malwi Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 ale co zgłosić ? mam tylko nr tel. 704 604 998 ... Quote
wujek & ciocia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 jeśli dobrze odebrałem informację, to ktoś w ten sposób naciąga na wykonywanie połączeń, więc może oni by sprawdzili ten numer i kto się za nim skrywa ... Quote
Czarodziejka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ale Malwi, czy to opłata za odebranie sms, czy za ewentualne połączenie z tym numerem? Zgłaszaj na policję natychmiast! Quote
Kapsel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 nombre napisał(a):Dzieki Kapselku za zaproszenie. Daje wam moje 15 zl stalej deklaracji, kurcze przepraszam ale nie moge wiecej:( Cioteczko boksiowa, dziękujemy!!!! :cunao::cunao::cunao: Szczylek dziękuje też :grins::grins::grins: Quote
Kapsel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Malwi napisał(a):dziękujemy ślicznie :loveu: ja dziś dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię" no to puszczam sygnał ... co słyszę ? OPŁATA ZA POŁĄCZENIE 9 ZŁ .... poprostu .... szczyt wszystkiego .... Ale chamstwo, krew zalewa, to my zbieramy każdy grosik na zwierzaki :shake:, a oni ...... chcą zarobić na tych biedaczkach :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
andegawenka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Malwi napisał(a):dziękujemy ślicznie :loveu: ja dziś dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię" no to puszczam sygnał ... co słyszę ? OPŁATA ZA POŁĄCZENIE 9 ZŁ .... poprostu .... szczyt wszystkiego .... Znaleźli znakomite źródło dochodu.....będą krążyć po ogłoszeniach:shake: Quote
wujek & ciocia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 andegawenka napisał(a):Znaleźli znakomite źródło dochodu.....będą krążyć po ogłoszeniach:shake: to może porozsyłać ostrzeżenia ? Quote
Malwi Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 zaraz wrzucę na czarne kwiatki ... Quote
Mysza2 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Malwi napisał(a):zaraz wrzucę na czarne kwiatki ... dobry pomysł Quote
Szarotka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Malwi napisał(a):dziękujemy ślicznie :loveu: ja dziś dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię" no to puszczam sygnał ... co słyszę ? OPŁATA ZA POŁĄCZENIE 9 ZŁ .... poprostu .... szczyt wszystkiego .... Nigdy nie reagujcie na tego typu wiadomosci, bo to sposob na naciaganie ludzi. Jest trudno takich naciagaczy namierzyc i dlatego na tym zeruja. Czy nie mozesz tego zglosic do swojej firmy z ktorej masz telefon, chyba, ze to oni to robia .......... To ile malutkiemu barkuje ?? Quote
Malwi Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 zgłoszę do Ery , przejdę się jutro pewnie ... bo kpiny po prostu ... na pierwszej stronie jest wykaz ;) 135 zł miesięcznej deklaracji brakuje... Quote
Recommended Posts