Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kora78 napisał(a):
a ciotka kapsel znow sie ze mnie nabija!!

Koruś, ja się z Ciebie nie nabijam, przepraszam bardzo, ja Cię bardzo, bardzo, bardzo lubię :buzi::buzi::buzi: i bardzo mi się podoba jak opisujesz wszystkie swoje przeżycia z piesami :loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
W weekend bede rozsylac. To Kapselek to benek ?? Czy on jest duzy ?? i jak sie z Gromem dogaduje???

Kiedy Gromiś jest w kojcu z Korą Szczylkowi nie wolno zanadto się zbliżać, bo go obszczekuje, ale ten sobie nic nie robi, kładzie się na przeciw kojca i wąchają sobie z Korunią nosy ;) Grom się pruje i podskakuje na dachu jak wściekły. Dodam iż całe towarzystwo jest bez uposażenia.
Natomiast kiedy Gromiś wychodzi z kojca chodzą sobie razem, wąchają się, jak na fotce na wątku Groma. Nie ma żadnych niesnasek i powarkiwań.

Posted

Jestem,Kapselki! Sierot (piękne!:)) jest prześliczny i na pierwszy rzut oka widać,że jeszcze bardzo szczylowaty...:)
Jeśli zaś chodzi o deklarację ,to nie jest dobrze,bo mam już zobowiązań -realnie biorąc- więcej niż możliwości.Jeśli może tak być,to w połowie października przeleję jednorazowo ok.50 zł ,a później-co miesiąc -jakiś drobny pieniążek (ale nie wiem jeszcze,jak drobny...)

Opowieści Czarodziejki o maluchu (i reszcie stada) absolutnie rewelacyjne! Pisz,Czarodziejko,pisz! :)

Posted

[quote name='Szarotka']Kapselku zrobie co w mojej mocy, zeby reszte deklaracji wymolestowac, bo naprawde mam juz duzo..........

Dziękuję Szarotko :buzi:, za pomoc wiedziałam do kogo się zwrócić :loveu::loveu::loveu:

[quote name='jostel5']Jestem,Kapselki! Sierot (piękne!:)) jest prześliczny i na pierwszy rzut oka widać,że jeszcze bardzo szczylowaty...:)
Jeśli zaś chodzi o deklarację ,to nie jest dobrze,bo mam już zobowiązań -realnie biorąc- więcej niż możliwości.Jeśli może tak być,to w połowie października przeleję jednorazowo ok.50 zł ,a później-co miesiąc -jakiś drobny pieniążek (ale nie wiem jeszcze,jak drobny...)

Opowieści Czarodziejki o maluchu (i reszcie stada) absolutnie rewelacyjne! Pisz,Czarodziejko,pisz! :)

Jostelku Kochany :calus:, naprawdę głupio mi tak prosić :oops::oops::oops: wolę prosić dla kogoś, znacznie łatwiej :shake: ale wiem, że prawdziwych przyjaciól poznaje się w biedzie.... i tak teraz w tym przypadku jest!!!! Jostelku bardzo, bardzo dziękuje i Szczylek też :grins::grins::grins:

Dziewczyny, jesteście wiecie, no...... CUDNIASTE :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
hej cioteczki, na dzień dzisiejszy mogę zadeklarować 20 zł stałej do grudnia, a później tzn w nowy rok zrobię "rachunek sumienia " i zobaczymy, ale sądzę, że taki przystojniak szybko znajdzie ds !!!

Dziękujemy wujowi&cioci :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Rose::Rose::Rose:
Szczylek tez dziękuje :grins::grins::grins:
Hura!!!! Szczylek coraz bardziej bezpieczny :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Malwi zapisuj wszystko, echhh z Wami o wiele lepiej :loveu::loveu::loveu:

Posted

dziękujemy ślicznie :loveu:

ja dziś dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię"

no to puszczam sygnał ... co słyszę ?

OPŁATA ZA POŁĄCZENIE 9 ZŁ ....

poprostu .... szczyt wszystkiego ....

Posted

Malwi napisał(a):

ja dziś dostałam sms o treści : "Interesuje mnie państwa ogłoszenie, jak będzie już zasięg proszę o sygnał na pewno oddzwonię"

ja nie moge.....

Posted

Malwi napisał(a):

Ręce opadają :angryy::angryy::angryy:

Posted

nombre napisał(a):
Dzieki Kapselku za zaproszenie. Daje wam moje 15 zl stalej deklaracji, kurcze przepraszam ale nie moge wiecej:(

Cioteczko boksiowa, dziękujemy!!!! :cunao::cunao::cunao:
Szczylek dziękuje też :grins::grins::grins:

Posted

Malwi napisał(a):

Ale chamstwo, krew zalewa, to my zbieramy każdy grosik na zwierzaki :shake:, a oni ...... chcą zarobić na tych biedaczkach :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Malwi napisał(a):

Znaleźli znakomite źródło dochodu.....będą krążyć po ogłoszeniach:shake:

Posted

Malwi napisał(a):

Nigdy nie reagujcie na tego typu wiadomosci, bo to sposob na naciaganie ludzi.
Jest trudno takich naciagaczy namierzyc i dlatego na tym zeruja. Czy nie mozesz tego zglosic
do swojej firmy z ktorej masz telefon, chyba, ze to oni to robia ..........

To ile malutkiemu barkuje ??