Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
Czy jest już konto na deeklaracje no czy w ogóle są jakieś?:roll:

Ninuś, na następny miesiąc czyli od 17 września do 17 października mamy juz pieniążki na hotelik, Marudka dokładnie nam powie. :loveu:
Malwi, mam nadzieję, że udostępni konto i będziemy zbierać deklaracje na kolejne miesiące.... Malwi, wypowiedz się, zbieramy deklaracje i udostępniasz konto?

Dziś rano udało mi się wstawić ogłoszenie z jednym zdjęciem, uff, naprawdę ze tego Szczylka to fajny chłopak. Taka dzidzia i przypomniało mi się, że jak się cieszy to robi tak :grins:

Posted

Szczylasek dziś w nocy rozpruł Julcinego misia różowego, bo nudy były. Nad ranem widziałam kilometry waty przesiąkłej deszczem i neszczęsne wylizane na sztorc uszy pluszaka. Misiek i tak był w niełasce u córci więc płaczu nie było. Ale...
Po powrocie ze szkoły rozporządziłam wielkimi gnatami, które wczoraj dostałam w prezencie od cioci - wie, z czym przyjść, psia krew, kawy i bombonierki to ja już chyba od niej nie uświadczę...:mad:Szczczylu jako posiadacz najlepszych zębów dostał najbardziej okazałą kość, ale podkleiła się pod nią druga, więc miał extra, a Carmen - ciocia Samo Zło tylko jedną i to nie za wielką - ząb nie ten. Podczołgała sie więc cichcem i chciała swoim zwyczajem przywłaszczyć cudzą własność. Ale nasz Szczylek bystra sztuka łapnął ciotkę za uszy, a potem ją jeszcze wytarmosił - nie powiem walczyła zaciekle jak lew, ale po rzucie na trawę i siadzie szczylowym na pysku poszła jak zmyta do swego przydzielonego gnata. Mam z nią problemik, gdyż beczułkę rozdętą przypominając wciąż czuje głód i co gorsza - kradnie, wyjada, wybiera, wyciąga, żebrze, piska i robi oczy. A to wszystko tuczy :roll:

Posted

udostępnię udostępnię .... tylko mam nadzieję że nie będę musiała i szczylu do domu pójdzie... bo jak mi sie coś w rozliczeniach pomiesza to będzie maniana... bo mam jeszcze pod księgowością SABĘ ...

Posted

Malwi napisał(a):
udostępnię udostępnię .... tylko mam nadzieję że nie będę musiała i szczylu do domu pójdzie... bo jak mi sie coś w rozliczeniach pomiesza to będzie maniana... bo mam jeszcze pod księgowością SABĘ ...

To założysz sobie osobny zeszyt z tytułem Szczylek :kiss_2:

No to ciociulki Kochane zaczynamy :x Najpierw dobrowolnie, a potem..... przymusimy :grin:

Wiem na pewno, że ciocia Andegawenka :calus:już się dawno dopytywała i Mardudka :calus:też, ale niech oficjalnie potwierdzą :loveu::loveu::loveu::loveu:

Zbieramy deklaracje na Szczylka Kochanego :modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='gazzy']Słuchajcie - siedziałam od 7 rano do 12 . Najpierw wgrywałam fotki, później szukałam godzinę maila z cenami filmów. Aż w końcu udało się zrobić bazarek i nawet jest kilku chętnych. Zobaczcie czy tak może być. Załatwie jeszcze jakiś banerek.
http://www.dogomania.pl/threads/192786-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-szczeniaka-Kapselka-vel-Szczylka.-ZAPRASZAMY!!
Jeszcze nie patrzyłam ale bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy Gazuniu :buzi: i wujkowi&cioci :buzi: za dary :Rose::Rose::Rose:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Szczylasek dziś w nocy rozpruł Julcinego misia różowego, bo nudy były. Nad ranem widziałam kilometry waty przesiąkłej deszczem i neszczęsne wylizane na sztorc uszy pluszaka. Misiek i tak był w niełasce u córci więc płaczu nie było. Ale...
Po powrocie ze szkoły rozporządziłam wielkimi gnatami, które wczoraj dostałam w prezencie od cioci - wie, z czym przyjść, psia krew, kawy i bombonierki to ja już chyba od niej nie uświadczę...:mad:Szczczylu jako posiadacz najlepszych zębów dostał najbardziej okazałą kość, ale podkleiła się pod nią druga, więc miał extra, a Carmen - ciocia Samo Zło tylko jedną i to nie za wielką - ząb nie ten. Podczołgała sie więc cichcem i chciała swoim zwyczajem przywłaszczyć cudzą własność. Ale nasz Szczylek bystra sztuka łapnął ciotkę za uszy, a potem ją jeszcze wytarmosił - nie powiem walczyła zaciekle jak lew, ale po rzucie na trawę i siadzie szczylowym na pysku poszła jak zmyta do swego przydzielonego gnata. Mam z nią problemik, gdyż beczułkę rozdętą przypominając wciąż czuje głód i co gorsza - kradnie, wyjada, wybiera, wyciąga, żebrze, piska i robi oczy. A to wszystko tuczy :roll:

Czarodziejko Twoja córcia to taki aniołek, więc to ale to tylko momencik było, prawda? ;) Bawią się dzieciaki, czym mogą niestety, ale przynajmnie jest o czym pisać :evil_lol: Ze Szczylka jeszcze taki żarłok jest, czy juz trochę zbastował?
Popprosimy o fotencje Szczawika :evil_lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
Ninuś, na następny miesiąc czyli od 17 września do 17 października mamy juz pieniążki na hotelik, Marudka dokładnie nam powie. :loveu:
Malwi, mam nadzieję, że udostępni konto i będziemy zbierać deklaracje na kolejne miesiące.... Malwi, wypowiedz się, zbieramy deklaracje i udostępniasz konto?

Niestety 30 zł stałej. Nie może znaleźć domku mój podopieczny z Zamościa a na ślepaczka z mojego banerka nawet nie liczę...

Posted

andegawenka napisał(a):
Niestety 30 zł stałej. Nie może znaleźć domku mój podopieczny z Zamościa a na ślepaczka z mojego banerka nawet nie liczę...

Bardzo dziekujemy Ninuś, bardzo bardzo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Malwi zapisuj Nineczkę :smile::smile::smile: a takie podziękowania Szczylek daje :grins::grins::grins: autentycznie takie miny robi. Ninuś dzięki Kochana :Rose::Rose::Rose:

Posted

Kapselku ja też pisałam, że się dorzucę ale stałej nie mogę dać :(. Z Tofika przeniosłam deklarację na Szariczka z parkingu. Jednorazowo będę dorzucać jeśli będzie brakowało na kolejny miesiąc.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Kapselku ja też pisałam, że się dorzucę ale stałej nie mogę dać :(. Z Tofika przeniosłam deklarację na Szariczka z parkingu. Jednorazowo będę dorzucać jeśli będzie brakowało na kolejny miesiąc.

Dziękujemy bardzo mocno Myszeczko :loveu::loveu::loveu::loveu: za każdą wpłatę :multi::multi::multi::multi:Jesteś jak zwykle Kochana!!!

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Wyróżniłam chłopakowi za kasę ogłoszenie na internetowych anonsach, więc będzie pokazywane jako jedne z pierwszych, może teraz ktoś go zauważy

dzięki śliczne :loveu:

dziewczny , zaraz będę uzupełniać pierwszy post ... jakie Szczyl ma ogłoszenia w tej chwili ? ( nie orientuję się zupełnie w tym temacie ... )

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Wyróżniłam chłopakowi za kasę ogłoszenie na internetowych anonsach, więc będzie pokazywane jako jedne z pierwszych, może teraz ktoś go zauważy

Dziękujemy serdecznie Paulinko :Rose::Rose::Rose: Oby go któś zauważył to bardzo fajny Szczylek :cool2:

Posted

Takie ma Kapsel:
1 alegratka
2 kupiepsa
3 kokosy
4 morusek - już jest
5 petworld
6 giełda.bai
7 neeon
8 animalia
9 giełdaogłoszeń
10 e-gratka
11 cafeanimal
12 pineska
13 4.pl
14 freecf
15 eoferty
16 szerlok
17 rozgłos
18 petsy
19 adopcjapsa
20 pajeczyna
21 ojej
22 ćwirek
23 świstek
24 adin
25i-bazar
26 gumtree
27 sellit
28 owi
29 wstawiaj.pl
30 przygarnijzwierzaka

i jeszcze Twoje allegro, i Paulinki, więcej nie wiem :shake:

Posted

Pieniążki za wrzesień poszły dzisiaj. Co do stałej deklaracji to potwierdzam, że postaram się po 50zł wpłacać.
Czarodziejko, rozwalił :) mnie Twój opis akcji o kosteczkę. A już ostatnie zdanie , że od piszczenia i robienia oczu ( miedzy innymi ;) ) się tyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pobiło wszystko ( jeszcze się śmieję :p)

Posted

Maruda666 napisał(a):
Pieniążki za wrzesień poszły dzisiaj. Co do stałej deklaracji to potwierdzam, że postaram się po 50zł wpłacać.
Czarodziejko, rozwalił :) mnie Twój opis akcji o kosteczkę. A już ostatnie zdanie , że od piszczenia i robienia oczu ( miedzy innymi ;) ) się tyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pobiło wszystko ( jeszcze się śmieję :p)

Marudko Kochana :calus::Rose: a i Szczylek bardzo dziękuje :grins::grins::grins: i za wpłatę na następny miesiąc i za deklarację 50 złociszy :loveu:

Malwi zapisałaś, to juz mamy 80 zł :Cool!::Cool!::Cool!: