Kapsel Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Wstawiłam Szczylka na portal regionalny i dosyć, że zdjęc załadować nie mogę, to jeszcze ogłoszenie się nie ukazało :placz: Quote
andegawenka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Czy jest już konto na deeklaracje no czy w ogóle są jakieś?:roll: Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 andegawenka napisał(a):Czy jest już konto na deeklaracje no czy w ogóle są jakieś?:roll: Ninuś, na następny miesiąc czyli od 17 września do 17 października mamy juz pieniążki na hotelik, Marudka dokładnie nam powie. :loveu: Malwi, mam nadzieję, że udostępni konto i będziemy zbierać deklaracje na kolejne miesiące.... Malwi, wypowiedz się, zbieramy deklaracje i udostępniasz konto? Dziś rano udało mi się wstawić ogłoszenie z jednym zdjęciem, uff, naprawdę ze tego Szczylka to fajny chłopak. Taka dzidzia i przypomniało mi się, że jak się cieszy to robi tak :grins: Quote
Czarodziejka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Szczylasek dziś w nocy rozpruł Julcinego misia różowego, bo nudy były. Nad ranem widziałam kilometry waty przesiąkłej deszczem i neszczęsne wylizane na sztorc uszy pluszaka. Misiek i tak był w niełasce u córci więc płaczu nie było. Ale... Po powrocie ze szkoły rozporządziłam wielkimi gnatami, które wczoraj dostałam w prezencie od cioci - wie, z czym przyjść, psia krew, kawy i bombonierki to ja już chyba od niej nie uświadczę...:mad:Szczczylu jako posiadacz najlepszych zębów dostał najbardziej okazałą kość, ale podkleiła się pod nią druga, więc miał extra, a Carmen - ciocia Samo Zło tylko jedną i to nie za wielką - ząb nie ten. Podczołgała sie więc cichcem i chciała swoim zwyczajem przywłaszczyć cudzą własność. Ale nasz Szczylek bystra sztuka łapnął ciotkę za uszy, a potem ją jeszcze wytarmosił - nie powiem walczyła zaciekle jak lew, ale po rzucie na trawę i siadzie szczylowym na pysku poszła jak zmyta do swego przydzielonego gnata. Mam z nią problemik, gdyż beczułkę rozdętą przypominając wciąż czuje głód i co gorsza - kradnie, wyjada, wybiera, wyciąga, żebrze, piska i robi oczy. A to wszystko tuczy :roll: Quote
Malwi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 udostępnię udostępnię .... tylko mam nadzieję że nie będę musiała i szczylu do domu pójdzie... bo jak mi sie coś w rozliczeniach pomiesza to będzie maniana... bo mam jeszcze pod księgowością SABĘ ... Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Malwi napisał(a):udostępnię udostępnię .... tylko mam nadzieję że nie będę musiała i szczylu do domu pójdzie... bo jak mi sie coś w rozliczeniach pomiesza to będzie maniana... bo mam jeszcze pod księgowością SABĘ ... To założysz sobie osobny zeszyt z tytułem Szczylek :kiss_2: No to ciociulki Kochane zaczynamy :x Najpierw dobrowolnie, a potem..... przymusimy :grin: Wiem na pewno, że ciocia Andegawenka :calus:już się dawno dopytywała i Mardudka :calus:też, ale niech oficjalnie potwierdzą :loveu::loveu::loveu::loveu: Zbieramy deklaracje na Szczylka Kochanego :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
gazzy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Słuchajcie - siedziałam od 7 rano do 12 . Najpierw wgrywałam fotki, później szukałam godzinę maila z cenami filmów. Aż w końcu udało się zrobić bazarek i nawet jest kilku chętnych. Zobaczcie czy tak może być. Załatwie jeszcze jakiś banerek. http://www.dogomania.pl/threads/192786-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-szczeniaka-Kapselka-vel-Szczylka.-ZAPRASZAMY!! Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='gazzy']Słuchajcie - siedziałam od 7 rano do 12 . Najpierw wgrywałam fotki, później szukałam godzinę maila z cenami filmów. Aż w końcu udało się zrobić bazarek i nawet jest kilku chętnych. Zobaczcie czy tak może być. Załatwie jeszcze jakiś banerek. http://www.dogomania.pl/threads/192786-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-szczeniaka-Kapselka-vel-Szczylka.-ZAPRASZAMY!! Jeszcze nie patrzyłam ale bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy Gazuniu :buzi: i wujkowi&cioci :buzi: za dary :Rose::Rose::Rose: Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Czarodziejka napisał(a):Szczylasek dziś w nocy rozpruł Julcinego misia różowego, bo nudy były. Nad ranem widziałam kilometry waty przesiąkłej deszczem i neszczęsne wylizane na sztorc uszy pluszaka. Misiek i tak był w niełasce u córci więc płaczu nie było. Ale... Po powrocie ze szkoły rozporządziłam wielkimi gnatami, które wczoraj dostałam w prezencie od cioci - wie, z czym przyjść, psia krew, kawy i bombonierki to ja już chyba od niej nie uświadczę...:mad:Szczczylu jako posiadacz najlepszych zębów dostał najbardziej okazałą kość, ale podkleiła się pod nią druga, więc miał extra, a Carmen - ciocia Samo Zło tylko jedną i to nie za wielką - ząb nie ten. Podczołgała sie więc cichcem i chciała swoim zwyczajem przywłaszczyć cudzą własność. Ale nasz Szczylek bystra sztuka łapnął ciotkę za uszy, a potem ją jeszcze wytarmosił - nie powiem walczyła zaciekle jak lew, ale po rzucie na trawę i siadzie szczylowym na pysku poszła jak zmyta do swego przydzielonego gnata. Mam z nią problemik, gdyż beczułkę rozdętą przypominając wciąż czuje głód i co gorsza - kradnie, wyjada, wybiera, wyciąga, żebrze, piska i robi oczy. A to wszystko tuczy :roll: Czarodziejko Twoja córcia to taki aniołek, więc to ale to tylko momencik było, prawda? ;) Bawią się dzieciaki, czym mogą niestety, ale przynajmnie jest o czym pisać :evil_lol: Ze Szczylka jeszcze taki żarłok jest, czy juz trochę zbastował? Popprosimy o fotencje Szczawika :evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kapsel napisał(a):Ninuś, na następny miesiąc czyli od 17 września do 17 października mamy juz pieniążki na hotelik, Marudka dokładnie nam powie. :loveu: Malwi, mam nadzieję, że udostępni konto i będziemy zbierać deklaracje na kolejne miesiące.... Malwi, wypowiedz się, zbieramy deklaracje i udostępniasz konto? Niestety 30 zł stałej. Nie może znaleźć domku mój podopieczny z Zamościa a na ślepaczka z mojego banerka nawet nie liczę... Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 andegawenka napisał(a):Niestety 30 zł stałej. Nie może znaleźć domku mój podopieczny z Zamościa a na ślepaczka z mojego banerka nawet nie liczę... Bardzo dziekujemy Ninuś, bardzo bardzo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Malwi zapisuj Nineczkę :smile::smile::smile: a takie podziękowania Szczylek daje :grins::grins::grins: autentycznie takie miny robi. Ninuś dzięki Kochana :Rose::Rose::Rose: Quote
Mysza2 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kapselku ja też pisałam, że się dorzucę ale stałej nie mogę dać :(. Z Tofika przeniosłam deklarację na Szariczka z parkingu. Jednorazowo będę dorzucać jeśli będzie brakowało na kolejny miesiąc. Quote
gazzy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 banerek od blacky dotyczy bazarku na szczylka. Kapselku jeżeli możesz to wrzuć go do swojego podpisu. Inni oczywiście też :) Quote
Malwi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 a ja nie widzę tego bannerka :( Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Mysza2 napisał(a):Kapselku ja też pisałam, że się dorzucę ale stałej nie mogę dać :(. Z Tofika przeniosłam deklarację na Szariczka z parkingu. Jednorazowo będę dorzucać jeśli będzie brakowało na kolejny miesiąc. Dziękujemy bardzo mocno Myszeczko :loveu::loveu::loveu::loveu: za każdą wpłatę :multi::multi::multi::multi:Jesteś jak zwykle Kochana!!! Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Malwi napisał(a):a ja nie widzę tego bannerka :( Malwi juz banerek jest, tylko z tego co wiem można mieć tylko dwa Quote
Malwi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 ale ja go w ogóle nie widze ... nie wyświetla się u mnie ... Quote
Paulina_mickey Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Wyróżniłam chłopakowi za kasę ogłoszenie na internetowych anonsach, więc będzie pokazywane jako jedne z pierwszych, może teraz ktoś go zauważy Quote
Malwi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Wyróżniłam chłopakowi za kasę ogłoszenie na internetowych anonsach, więc będzie pokazywane jako jedne z pierwszych, może teraz ktoś go zauważy dzięki śliczne :loveu: dziewczny , zaraz będę uzupełniać pierwszy post ... jakie Szczyl ma ogłoszenia w tej chwili ? ( nie orientuję się zupełnie w tym temacie ... ) Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Wyróżniłam chłopakowi za kasę ogłoszenie na internetowych anonsach, więc będzie pokazywane jako jedne z pierwszych, może teraz ktoś go zauważy Dziękujemy serdecznie Paulinko :Rose::Rose::Rose: Oby go któś zauważył to bardzo fajny Szczylek :cool2: Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Takie ma Kapsel: 1 alegratka 2 kupiepsa 3 kokosy 4 morusek - już jest 5 petworld 6 giełda.bai 7 neeon 8 animalia 9 giełdaogłoszeń 10 e-gratka 11 cafeanimal 12 pineska 13 4.pl 14 freecf 15 eoferty 16 szerlok 17 rozgłos 18 petsy 19 adopcjapsa 20 pajeczyna 21 ojej 22 ćwirek 23 świstek 24 adin 25i-bazar 26 gumtree 27 sellit 28 owi 29 wstawiaj.pl 30 przygarnijzwierzaka i jeszcze Twoje allegro, i Paulinki, więcej nie wiem :shake: Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Poprosiłam Izę i Avanti o zrobienie ogłoszeń. Zgodziła się zrobić Szczylkowi za co serdecznie z góry dziękuję :Rose::Rose::Rose: Quote
Maruda666 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Pieniążki za wrzesień poszły dzisiaj. Co do stałej deklaracji to potwierdzam, że postaram się po 50zł wpłacać. Czarodziejko, rozwalił :) mnie Twój opis akcji o kosteczkę. A już ostatnie zdanie , że od piszczenia i robienia oczu ( miedzy innymi ;) ) się tyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pobiło wszystko ( jeszcze się śmieję :p) Quote
Czarodziejka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Tu się nie ma co śmiać...:roll:...Tu trzeba szczerze płakać....:roll: Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Maruda666 napisał(a):Pieniążki za wrzesień poszły dzisiaj. Co do stałej deklaracji to potwierdzam, że postaram się po 50zł wpłacać. Czarodziejko, rozwalił :) mnie Twój opis akcji o kosteczkę. A już ostatnie zdanie , że od piszczenia i robienia oczu ( miedzy innymi ;) ) się tyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pobiło wszystko ( jeszcze się śmieję :p) Marudko Kochana :calus::Rose: a i Szczylek bardzo dziękuje :grins::grins::grins: i za wpłatę na następny miesiąc i za deklarację 50 złociszy :loveu: Malwi zapisałaś, to juz mamy 80 zł :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Recommended Posts