andegawenka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Malwi']ciotki - powinnyście się cieszyć a nie plakać! na bernardynów mało chętnych jest .... może na collie będzie więcej ? no co nie mamordy collie ? ( zmiksowanej z benkiem ;p ) http://img.epuls.pl/klubowe/1531/1531110_l/user/Collie+1.jpg no na pewno po mordzie to bliżej mu do collie niż benka ;) trafiony, zatopiony...mordka colli:grin: Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tez myślałam o coolli, tylko ośmieszać się nie chciałam :oops: Quote
Paulina_mickey Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 To niech będzie mix collie i bernardyna. Jak ktoś nie przepada za bankami to może zakocha się w collie :) Quote
Malwi Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 taaa ... na początku to o berneńczyku słyszałam :P:P hehe Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Faktycznie nasz Szczylek :sg168: 8-):roflt::siara: To Aron, najstarsze truchełko w stadzie, najbliższy towarzysz Szczylka. To już prędzej collie: A nie sznupa do kwadratu :loveu::loveu::loveu: Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Malwi napisał(a):taaa ... na początku to o berneńczyku słyszałam :P:P hehe to mój TZ tak mówił, a wet tylko z uśmiechem głową kiwał, tez nie wiedział co z czym się powiązało i co z tego wyszło :kiss_2: Quote
Mysza2 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja też się nie chciałam odzywać, że bardziej Colie przypomina bo się nie znam i myślałam że ze Szczyla może dopiero wyrośnie benek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak się zwał tak się zwał, niech trafi do ludzia który będzie miał gdzieś rasy tak jak ja :lol::lol:. Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Dziewczyny, a zobaczcie tego i porównajcie bardzo proszę.... http://www.dogomania.pl/threads/191846-mix-COLLIE-Kolinek-w-schronisku-szukamy-domu! Quote
andegawenka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Kapsel']Dziewczyny, a zobaczcie tego i porównajcie bardzo proszę.... http://www.dogomania.pl/threads/191846-mix-COLLIE-Kolinek-w-schronisku-szukamy-domu! ...brat cioteczny naszego:evil_lol: Też myślałam na początku że to się doformuje jakoś:splat: Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Matka Natura na pewno nie zrobi naszego smroda w trąbę, więc niechaj się kształtuje. Ciekawa jestem, jak będzie wyglądać jego ostateczna forma. Quote
andegawenka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ma 8 miesięcy ,już ukształtowany. Teraz będzie budował tylko masę... Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czarodziejko, a jak z jego sikaniem? Sika jeszcze na czterech łapach? Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Jak na szczyla przystało....na 4. Quote
andegawenka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czarodziejka napisał(a):Jak na szczyla przystało....na 4. To Szczylek jeszcze szczylek, nie meżczyzna:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ale benie to chyba tak mają. "benek" mojego tż do tej pory sika na 4, choć ma już prawie 3 lata, bo sie mu zwyczajnie nogi nie chce podnieść:siara: Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Dziadek colie ze zdjęcia powyżej też leje na czterech. I nawet nie czeka aż skończy, tylko idzie i leje, a łapę podnosi, jak jest o co oprzeć. O pień na przykład ;) Quote
Ewanka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czarodziejka napisał(a):Dziadek colie ze zdjęcia powyżej też leje na czterech. I nawet nie czeka aż skończy, tylko idzie i leje, a łapę podnosi, jak jest o co oprzeć. O pień na przykład ;) Genialny :D Nasz Zorba sikał jak chłopak, ale odkąd ma za TŻ-tki dwie sunie, to zaczał sikać na 4 :cool3: Szczylku, siakaj jak chcesz i nie słuchaj wrażych podszeptów :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 hymmm mój ma 6 lat i czasem sika na 4 leń Quote
Szarotka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kapselku przyszlam. Jestem strasznie oblozona. Prowadze dwa watki, Heniowi brakuje 60 zl. miesiecznych. W weekend bede rozsylac. To Kapselek to benek ?? Czy on jest duzy ?? i jak sie z Gromem dogaduje??? Quote
kora78 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 zapisuje sie ale nic zdeklarowac na dzis nie moge :( piekny psiak, szybko pojdzie :) Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Szarotka napisał(a):Kapselku przyszlam. Jestem strasznie oblozona. Prowadze dwa watki, Heniowi brakuje 60 zl. miesiecznych. W weekend bede rozsylac. To Kapselek to benek ?? Czy on jest duzy ?? i jak sie z Gromem dogaduje??? Kapselek/Szczylek to jest prawie benio/colli? dzisiaj była dyskusja na ten temat. On jest trochę wyższy od boksera, taki dzieciak szczylowaty. A jak się z Gromem dogaduje to nam Czarodziejka musi powiedzieć ;) Szarotko, dziękuję, że przyszłaś :loveu: Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 kora78 napisał(a):zapisuje sie ale nic zdeklarowac na dzis nie moge :( piekny psiak, szybko pojdzie :) Piękny i przekochany, ale domku jak nie widać, tak nie widać. :shake: Dzięki Kora, że przyszłaś. Z Tobą będzie weselej ;) Quote
kora78 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kapsel napisał(a):Piękny i przekochany, ale domku jak nie widać, tak nie widać. :shake: Dzięki Kora, że przyszłaś. Z Tobą będzie weselej ;) a ciotka kapsel znow sie ze mnie nabija!! Quote
Recommended Posts