Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
taaa ... na początku to o berneńczyku słyszałam :P:P hehe

to mój TZ tak mówił, a wet tylko z uśmiechem głową kiwał, tez nie wiedział co z czym się powiązało i co z tego wyszło :kiss_2:

Posted

Ja też się nie chciałam odzywać, że bardziej Colie przypomina bo się nie znam i myślałam że ze Szczyla może dopiero wyrośnie benek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak się zwał tak się zwał, niech trafi do ludzia który będzie miał gdzieś rasy tak jak ja :lol::lol:.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Dziadek colie ze zdjęcia powyżej też leje na czterech. I nawet nie czeka aż skończy, tylko idzie i leje, a łapę podnosi, jak jest o co oprzeć. O pień na przykład ;)

Genialny :D

Nasz Zorba sikał jak chłopak, ale odkąd ma za TŻ-tki dwie sunie, to zaczał sikać na 4 :cool3:

Szczylku, siakaj jak chcesz i nie słuchaj wrażych podszeptów :evil_lol:

Posted

Kapselku przyszlam. Jestem strasznie oblozona. Prowadze dwa watki, Heniowi brakuje 60 zl. miesiecznych.
W weekend bede rozsylac. To Kapselek to benek ?? Czy on jest duzy ?? i jak sie z Gromem dogaduje???

Posted

Szarotka napisał(a):
Kapselku przyszlam. Jestem strasznie oblozona. Prowadze dwa watki, Heniowi brakuje 60 zl. miesiecznych.
W weekend bede rozsylac. To Kapselek to benek ?? Czy on jest duzy ?? i jak sie z Gromem dogaduje???

Kapselek/Szczylek to jest prawie benio/colli? dzisiaj była dyskusja na ten temat. On jest trochę wyższy od boksera, taki dzieciak szczylowaty. A jak się z Gromem dogaduje to nam Czarodziejka musi powiedzieć ;)
Szarotko, dziękuję, że przyszłaś :loveu:

Posted

kora78 napisał(a):
zapisuje sie
ale nic zdeklarowac na dzis nie moge :(

piekny psiak, szybko pojdzie :)

Piękny i przekochany, ale domku jak nie widać, tak nie widać. :shake:
Dzięki Kora, że przyszłaś. Z Tobą będzie weselej ;)

Posted

Kapsel napisał(a):
Piękny i przekochany, ale domku jak nie widać, tak nie widać. :shake:
Dzięki Kora, że przyszłaś. Z Tobą będzie weselej ;)

a ciotka kapsel znow sie ze mnie nabija!!