Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
Marudko Kochana :calus::Rose: a i Szczylek bardzo dziękuje :grins::grins::grins: i za wpłatę na następny miesiąc i za deklarację 50 złociszy :loveu:

Malwi zapisałaś, to juz mamy 80 zł :Cool!::Cool!::Cool!:

Kapselku, tu nie ma co dziękować, tu trzeba Szczylowi powiedzie, że ma się o dom galopem uśmiechać :)

Posted

Postaram się pstryknąć maluszka jak tylko pogoda się poprawi - pada i pochmurno. Taki oto widoczek mam zazwyczaj przez okno w kuchni. To jest miejsce dla dyżurnego sępa. Można rzewnie patrzeć w okno i robić długie oczy, co wpływa na częstotliwość emisji smakowitych cząstek. Mistrzami w tym są Szczyl i Carmen. Beczki dwie.

Carmi dojada gnat, który wczoraj o mało uszami nie przypłaciła ;) Tak go obrabiała, że chyba duszę zeń wyssała :D

Posted

Kapsel napisał(a):
No to Kapsel tez daje 50 zł. To już mamy 130 :):):):grins::grins::grins:

Kapselku, dasz DNA na sklonowanie:kiss_2::iloveyou::Rose::cunao:

Słuchajcie, wiem że w Szczylku wszyscy zakochani, ale foty jednak trzeba zmienić. Takie kociątko miziane, a godności bernardyna nie widać na tych w ogłoszeniach. Teraz już bijcie:oops:

Posted

Przepraszam.....taki z niego bernardyn jak z koziej doopy trąba. Gdzieś jakieś geny się przebijają, to fakt, ale .....sorry....Może koloryt troszeczkę, ale klata już nie ta, łapiszcze długachne i cienkie....

Posted

andegawenka napisał(a):
Kapselku, dasz DNA na sklonowanie:kiss_2::iloveyou::Rose::cunao:

Słuchajcie, wiem że w Szczylku wszyscy zakochani, ale foty jednak trzeba zmienić. Takie kociątko miziane, a godności bernardyna nie widać na tych w ogłoszeniach. Teraz już bijcie:oops:

Ninuś, słuszna racja zdjęcia koniecznie trzeba wymienić, :mad:choć za grosz nie znam się na beniach :shake:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Przepraszam.....taki z niego bernardyn jak z koziej doopy trąba. Gdzieś jakieś geny się przebijają, to fakt, ale .....sorry....Może koloryt troszeczkę, ale klata już nie ta, łapiszcze długachne i cienkie....

Tak Czarodziejko, ale może trochę podrasować ...fotoszop by się przydał.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu dokładnie Kapsel III tyle ma z bernardyna co napisała Czarodziejka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a myślałam że bić będziecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
Tak Czarodziejko, ale może trochę podrasować ...fotoszop by się przydał.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu dokładnie Kapsel III tyle ma z bernardyna co napisała Czarodziejka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a myślałam że bić będziecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol:

To jak pisać w ogłoszeniach? Nie przyrównując do żadnej rasy? :roll: może w ten sposób szybciej domek znajdzie? co myślicie?

Posted

Czarodziejka napisał(a):
To ciocia Kapsel zrobiła z niego bernardyna ;) Poszedł w świat jako benek, ale może przydałaby się w wyprawce księga skarg i zażaleń :D

:bigcry::bigcry::bigcry:ciocie od benków nic nie mówiły, a ciocia zuzlikowa, pisala mi że on nawet w typie jest :bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

andegawenka napisał(a):
a nasza policja się nie obrazi, tam to popularny stopień...nie pamiętam czy to dawny sierżant czy kapitan;)

Chyba niższego stopnia, Ninuś, znacznie niższego :-( Oj Szczylątko aspiranciku :shake: biedaku malusi :placz:

Posted

Kapsel napisał(a):
Chyba niższego stopnia, Ninuś, znacznie niższego :-( Oj Szczylątko aspiranciku :shake: biedaku malusi :placz:

Kapral? starszy szeregowy?szeregowy? Muszę syna zapytać, nawet nie wiem jaki ma stopień:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakieś tajne przez poufne:evil_lol::evil_lol:

Posted

oj tam ;) z benka po dziadku pradziadku to on ma umaszczenie , a po jakiejś cioci collie mordkę - taki mix ;)) cudny szczylowaty mix ;) może pisać w ogłoszeniachże właśnie taki mix benka i collie ?

Posted

Malwi napisał(a):
oj tam ;) z benka po dziadku pradziadku to on ma umaszczenie , a po jakiejś cioci collie mordkę - taki mix ;)) cudny szczylowaty mix ;) może pisać w ogłoszeniachże właśnie taki mix benka i collie ?

Jeszcze collie?:roflt:
Super:ylsuper:
Dziewczyny z forum królewskiej rasy corgie wyciągają na ten pic schroniskowe burasy, bo wszystkie w typie :evil_lol::gent: