Malwi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 pierwszy post uporządkowany ;) Quote
Malwi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 już zapisuję :loveu: dziękuję :loveu: Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 No to Kapsel tez daje 50 zł. To już mamy 130 :):):):grins::grins::grins: Quote
Malwi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 :loveu: dzieki śliczne :loveu: ja jeszcze raz zapraszam na puzzle : zgadnij co się kryje pod ostatnim puzzelkiem!!!! http://www.dogomania.pl/threads/192534-Odkrywamy-tajemnice-puzzli-z-Kitką ZAPRASZAM SERDECZNIE NA PUZZLE!!! Quote
Maruda666 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kapsel napisał(a):Marudko Kochana :calus::Rose: a i Szczylek bardzo dziękuje :grins::grins::grins: i za wpłatę na następny miesiąc i za deklarację 50 złociszy :loveu: Malwi zapisałaś, to juz mamy 80 zł :Cool!::Cool!::Cool!: Kapselku, tu nie ma co dziękować, tu trzeba Szczylowi powiedzie, że ma się o dom galopem uśmiechać :) Quote
zuzlikowa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Nie wytrzymuję bez tego malucha...przyleciałam, poczytałam i się uśmiałam... Kapslisko małe z nazbyt okrągłym brzuszkiem...słuchaj cioteczki Marudki- o domek się uśmiechaj!!! Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czarodziejko, możesz na pokazać Szczylka? Może zdjęcia jakieś świeże do ogłoszeń by się przydały :kiss_2: Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Postaram się pstryknąć maluszka jak tylko pogoda się poprawi - pada i pochmurno. Taki oto widoczek mam zazwyczaj przez okno w kuchni. To jest miejsce dla dyżurnego sępa. Można rzewnie patrzeć w okno i robić długie oczy, co wpływa na częstotliwość emisji smakowitych cząstek. Mistrzami w tym są Szczyl i Carmen. Beczki dwie. Carmi dojada gnat, który wczoraj o mało uszami nie przypłaciła ;) Tak go obrabiała, że chyba duszę zeń wyssała :D Quote
andegawenka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kapsel napisał(a):No to Kapsel tez daje 50 zł. To już mamy 130 :):):):grins::grins::grins: Kapselku, dasz DNA na sklonowanie:kiss_2::iloveyou::Rose::cunao: Słuchajcie, wiem że w Szczylku wszyscy zakochani, ale foty jednak trzeba zmienić. Takie kociątko miziane, a godności bernardyna nie widać na tych w ogłoszeniach. Teraz już bijcie:oops: Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Widok z kuchni.....aż zazdrość mnie chwyciła :cool3::cool3::cool3: i tak mnie nostalgia ogarnęła... 8) Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Przepraszam.....taki z niego bernardyn jak z koziej doopy trąba. Gdzieś jakieś geny się przebijają, to fakt, ale .....sorry....Może koloryt troszeczkę, ale klata już nie ta, łapiszcze długachne i cienkie.... Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 andegawenka napisał(a):Kapselku, dasz DNA na sklonowanie:kiss_2::iloveyou::Rose::cunao: Słuchajcie, wiem że w Szczylku wszyscy zakochani, ale foty jednak trzeba zmienić. Takie kociątko miziane, a godności bernardyna nie widać na tych w ogłoszeniach. Teraz już bijcie:oops: Ninuś, słuszna racja zdjęcia koniecznie trzeba wymienić, :mad:choć za grosz nie znam się na beniach :shake: Quote
andegawenka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czarodziejka napisał(a):Przepraszam.....taki z niego bernardyn jak z koziej doopy trąba. Gdzieś jakieś geny się przebijają, to fakt, ale .....sorry....Może koloryt troszeczkę, ale klata już nie ta, łapiszcze długachne i cienkie.... Tak Czarodziejko, ale może trochę podrasować ...fotoszop by się przydał.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu dokładnie Kapsel III tyle ma z bernardyna co napisała Czarodziejka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a myślałam że bić będziecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 To ciocia Kapsel zrobiła z niego bernardyna ;) Poszedł w świat jako benek, ale może przydałaby się w wyprawce księga skarg i zażaleń :D Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 andegawenka napisał(a):Tak Czarodziejko, ale może trochę podrasować ...fotoszop by się przydał.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu dokładnie Kapsel III tyle ma z bernardyna co napisała Czarodziejka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a myślałam że bić będziecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol: To jak pisać w ogłoszeniach? Nie przyrównując do żadnej rasy? :roll: może w ten sposób szybciej domek znajdzie? co myślicie? Quote
andegawenka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kapsel napisał(a):To jak pisać w ogłoszeniach? Nie przyrównując do żadnej rasy? :roll: może w ten sposób szybciej domek znajdzie? co myślicie? Alu...jak zawsze?! "w typie bernardyna" i już. Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czarodziejka napisał(a):To ciocia Kapsel zrobiła z niego bernardyna ;) Poszedł w świat jako benek, ale może przydałaby się w wyprawce księga skarg i zażaleń :D :bigcry::bigcry::bigcry:ciocie od benków nic nie mówiły, a ciocia zuzlikowa, pisala mi że on nawet w typie jest :bigcry::bigcry::bigcry: Quote
andegawenka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Czarodziejka napisał(a):Może bernardyn aspirant? :D a nasza policja się nie obrazi, tam to popularny stopień...nie pamiętam czy to dawny sierżant czy kapitan;) Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 andegawenka napisał(a):a nasza policja się nie obrazi, tam to popularny stopień...nie pamiętam czy to dawny sierżant czy kapitan;) Chyba niższego stopnia, Ninuś, znacznie niższego :-( Oj Szczylątko aspiranciku :shake: biedaku malusi :placz: Quote
andegawenka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kapsel napisał(a):Chyba niższego stopnia, Ninuś, znacznie niższego :-( Oj Szczylątko aspiranciku :shake: biedaku malusi :placz: Kapral? starszy szeregowy?szeregowy? Muszę syna zapytać, nawet nie wiem jaki ma stopień:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakieś tajne przez poufne:evil_lol::evil_lol: Quote
Malwi Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 oj tam ;) z benka po dziadku pradziadku to on ma umaszczenie , a po jakiejś cioci collie mordkę - taki mix ;)) cudny szczylowaty mix ;) może pisać w ogłoszeniachże właśnie taki mix benka i collie ? Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Zaraz płacze i szlochy :mad: Bez względu na rasę lub ich wielość Szczylasek jest stworzeniem nader urokliwym i rozumnym. :loveu: Quote
Czarodziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Malwi napisał(a):oj tam ;) z benka po dziadku pradziadku to on ma umaszczenie , a po jakiejś cioci collie mordkę - taki mix ;)) cudny szczylowaty mix ;) może pisać w ogłoszeniachże właśnie taki mix benka i collie ? Jeszcze collie?:roflt: Super:ylsuper: Dziewczyny z forum królewskiej rasy corgie wyciągają na ten pic schroniskowe burasy, bo wszystkie w typie :evil_lol::gent: Quote
Malwi Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 ciotki - powinnyście się cieszyć a nie plakać! na bernardynów mało chętnych jest .... może na collie będzie więcej ? no co nie mamordy collie ? ( zmiksowanej z benkiem ;p ) http://img.epuls.pl/klubowe/1531/1531110_l/user/Collie+1.jpg no na pewno po mordzie to bliżej mu do collie niż benka ;) Quote
Recommended Posts