Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam, skopiowałam numer i teraz jest ok, pieniądze poszły. Wcześniej bank czepiał się numeru, nie wiem dlaczego nawet je porównałam i były jednakowe. Już ok :)

Posted

Sunieczko najgorsze za Toba, bardzo sie ciesze ze sunia po zabiegu trzymaj sie malutka.
Myszko mam troche rzeczy po mojej 2letniej corce letnich moze zrobimy bazarek,tylko musiałabym Ci je wysłac,jeszcze pogrzebie w szafie i cos znajde co myslisz?

Posted

[quote name='Javena']Tylko dług spedza nam sen z powiek...:([/QUOTE]

Tu się niestety zgodzę;/

Noc już za nami.Nie powiem,że się wyspałam,ponieważ pół nocy się budziłam z pytaniem do TZ-a: Gdzie Grosia?Gdzie Grosia?,TZ uspokajał i mówił:No przecież leży obok;)
Całą noc przespała z nami wtulona w poduszeczkę;) Rano był spacerek,na spacerku siku i bardzo ładna kupka.Potem śniadanko-zjedzone przez Grosię w całości!Nawet miseczka została wylizana!
Na spacerze była taka fajna,żywa!Cały czas merdała ogonkiem,obwąchiwała trawkę.Ona cieszy się życiem!A my się cieszymy,że żyje...
Teraz z pełnym brzuszkiem leży na posłanku i smacznie śpi.

Tak bardzo się cieszę,że jest już z nami!

Posted

Mam nowe wpłaty na koncie Grosi od:

za październik Ewa K. z Bytomia-10zł
MYSZA2 OD KAAS1-20zł

Na koncie Grosi jest obecnie: 183zł (nie wiem skąd te zabłąkane 3 złote;p)

Wszystkim serdecznie dziękuję!:loveu:

Posted

[quote name='Avilia']

A my się cieszymy,że żyje...
Teraz z pełnym brzuszkiem leży na posłanku i smacznie śpi.

Tak bardzo się cieszę,że jest już z nami![/QUOTE]

Grosieńka maleńka karmelkowa ślicznotka - niech śpi, snem spokojnym i szykuje siły na szukanie swojego domku na zawsze!

Posted

[quote name='paulinken']Avilio,
a stałe deklaracje też do Ciebie słać?[/QUOTE]

Tak Paulinken,ponieważ Grosia zostaje u mnie na DT,a nie tak jak było dużo wcześniej mówione,że zbieramy na hotelik.Nie ma takiej opcji,żeby mieszkała w boksie i znowu zmieniała miejsce swojego pobytu.Teraz zbieramy tylko na opłacenie długu w lecznicy i na szczepienia naszej laleczki.Tymczas Grosi u mnie jest bezpłatny.

Posted

[quote name='Avilia']Tak Paulinken,ponieważ Grosia zostaje u mnie na DT,a nie tak jak było dużo wcześniej mówione,że zbieramy na hotelik.Nie ma takiej opcji,żeby mieszkała w boksie i znowu zmieniała miejsce swojego pobytu.Teraz zbieramy tylko na opłacenie długu w lecznicy i na szczepienia naszej laleczki.Tymczas Grosi u mnie jest bezpłatny.[/QUOTE]

A chcesz, żebym Ci przelała a konto bazarku już? Bo jeszcze nie mam wpłat.

Posted

[quote name='paulinken']A chcesz, żebym Ci przelała a konto bazarku już? Bo jeszcze nie mam wpłat.

Spokojnie,jak już wszystko będziesz mieć dopiero przelej.Dopiero w poniedziałek będę robiła przelew na lecznicę z tego co się uzbierało.

Wszystkie pieski odpoczywają,

Keli odpoczywa:

Grosia odpoczywa:

Tylko oszołom Finka odpoczywać nie może;)

Posted

[quote name='lika1771']Sunieczko najgorsze za Toba, bardzo sie ciesze ze sunia po zabiegu trzymaj sie malutka.
Myszko mam troche rzeczy po mojej 2letniej corce letnich moze zrobimy bazarek,tylko musiałabym Ci je wysłac,jeszcze pogrzebie w szafie i cos znajde co myslisz?[/QUOTE]
Pogrzeb w tej szafie i wyślij mi. :loveu::loveu::loveu:
Javena też ma jakieś rzeczy to zrobię na jednym bazarku

Posted

[quote name='Avilia']Teraz zbieramy tylko na opłacenie długu w lecznicy i na szczepienia naszej laleczki.[/QUOTE]
ja deklarowalam 10,- przez 6 mcy, wiec moze przeleje pozostale 40 od razu? na jakie konto - jesli sie zmienilo - poprosze na pw
duży te dług jeszcze?

dobrze Grosia trafiła :)