Avilia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='sylwija'] duży te dług jeszcze? Zostało do zapłacenia jeszcze 650zł. Mam nowe wpłaty na koncie Grosi: OD BASID ZA 2 M-CE-20zł od Mysza1 -50zł Aktualnie razem na koncie Grosi jest: 253zł 650zł-253zł=397zł (tyle pieniążków jeszcze brakuje do opłacenia długu w całości) Gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości co do długu,itd posiadam całą dokumentację Grosi,każdy dzień podliczony z osobna z lecznicy.Wstawię na życzenie.Natomiast fakturę z tego co się orientuję możemy otrzymać dopiero po opłaceniu całego długu. Quote
sylwija Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 przelałam, troszkę więcej. powodzenia Grosiu :) Quote
Havanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ode mnie też kilka grosików wczoraj poszło. Quote
Avilia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dziękuję dziewczyny! Jak tylko jakieś pieniążki dotrą zaraz dam znać:) Quote
mikoada Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jak tam nasz Groszek się dzisiaj miewa?? :) Quote
Avilia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dzisiaj nieźle.Wydaje się być silniejsza.Nie dojadła mi dzisiaj śniadanka,pewnie dlatego,że dzisiaj do suchej (rozmoczonej rosołkiem;p) karmy nie dodałam mięska;) W ramach przekąski dostała dzisiaj ugotowane na twardo jajko,zjadła tylko żółtko,białko było bleee-dojadły moje dziewczyny;D Postaram się cyknąć dzisiaj kilka fot na spacerku. P.S-Grosia nie wpuszcza moich dziewczyn na łóżko;p Quote
Avilia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jedna fotka z wczoraj,moje sierotki w komplecie: Grosia cały czas sobie lula.Niech się regeneruje maleńka. Quote
mikoada Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jaki słodki widok, faktycznie widać, że Grosia jest jeszcze słabiutka i musi dojść do siebie... Quote
Mysza2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jak to dobrze że może być u Ciebie Avilia. Zdrowiej Grosieńko i nabieraj sił Quote
koosiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Owca umiera! Ma guza mózgu, padaczkę, oślepł... Czy jest jeszcze szansa, by ten wspaniały pies zaznał w swoim życiu odrobinę szczęścia? Proszę, zajrzyjcie na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/119443 Quote
Avilia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dzisiejsze wpłaty na koncie Grosi: MYSZA2 OD MROOWA-20zł Aktualnie na koncie Grosi jest: 273zł Dziękuję wszystkim! P.S-Cioteczka Martecek przekazała mi dzisiaj 4 wielkie siaty fantów na bazarek!Chyba przez tydzień będę robiła te bazarki;) Może uda nam się dzięki temu spłacić długi!SERDECZNIE DZIĘKUJEMY MARTECEK! Quote
Havanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Moja wplata też już powinna być na koncie Grosi. Quote
Avilia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Havanka']Moja wplata też już powinna być na koncie Grosi.[/QUOTE] Havanko przejrzałam dokładnie konto od góry do dołu.Póki co Twojej wpłaty nie ma.Jak możesz podeślij mi na PW konto na które przelałaś pieniążki dobrze? Quote
kopciuszek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Havanko Twoja wpłata widnieje na moim koncie ;) Również na moje konto doszły pieniążki od Sylwiji Quote
Buster Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Avilia'] Plejada gwiazd! Mało to - toż to mały gwiazdozbiór ;) Cieszę się, że Grosieńka dochodzi do siebie. Jak pomyślę jak było blisko . . . brrrrrrr.... Lepiej skupić się na tym co teraz. . . Duże mizianko dla wszystkich. Quote
Havanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='kopciuszek']Havanko Twoja wpłata widnieje na moim koncie ;) Również na moje konto doszły pieniążki od Sylwiji[/QUOTE] Od początku miałam takie dane do wplat. Wiem, ze jesteście w bliskim kontakcie, ale jeżeli trzeba będzie zmienić nr konta, to nie ma problemu. Quote
Mysza2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Avilia, a jak tam Grosia dzisiaj? Dochodzi pomalutku do siebie? Quote
Mysza2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Avilia zajęta pewnie psiakami i nie ma czasu przy kompie siedzieć i pisać. Ale jej wybaczamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Avilia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Mysza2']Avilia zajęta pewnie psiakami i nie ma czasu przy kompie siedzieć i pisać. Ale jej wybaczamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aktualnie byłam zajęta tworzeniem bazarku;) Na który zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/194213-Bi%C5%BCuteryjny-bazarek-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ug%C3%B3w-w-lecznicy.Do-15.10-godz-22-00?p=15516119#post15516119 Grosia jak na razie bez zmian.Dzisiaj nie chciała mi zjeść śniadanka-może dlatego,że non stop chodzę za nią i coś jej "wpycham" do zjedzenia.A może znudziła się jej już karma,dlatego w tym momencie gotuję jej ryżyk i udziec z kurczaka,może mała zmiana ją zachęci do jedzenia. Quote
Avilia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Grosia nie je cały dzień;( Niewiele pije,temperatura 38stopni.Martwię się;( Quote
Recommended Posts