Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam,uffff...

Więc tak:
Pani przesympatyczna,ma doświadczenie z psami (3 lata temu odszedł ich jamniczek w wieku 19 lat,od 10 lat był całkiem ślepy,Pani jeździła z nim nawet do Wrocławia do okulisty!/2 lata temu odeszła 17 letnia suczka-znajda,Pani musiała ją niestety uśpić,ponieważ miała raka tchawicy-o ile dobrze pamiętam,na pewno było to coś z przełykiem).Pani przygotowała dla mnie nawet zdjęcia,żeby pokazać jak wyglądały
Pokazałam Pani historię choroby Grosi,uczuliłam na nawet najmniejsze zmiany (luźna kupka,pojedyncze wymioty) aby nie czekała tylko gnała do weterynarza.Powiedziałam też,że Grosia jest wybredna jeżeli chodzi o jedzenie.Jako,że Pani nie ma zaufania do gotowych karm będzie Grosi gotować.Generalnie Pani wywarła na mnie wspaniałe wrażenie.Zakupiła już nawet dla naszej panienki prześliczne posłanie.

Dodam jeszcze,że owa Pani wyłapuje ze swojego osiedla bezdomne koteczki i na własny rachunek je sterylizuje.Ma także stadko "swoich" dzikusków które dokarmia na werandzie (Pani mieszka w domku).Widziałam to stadko-wcale nie wyglądają jak bezdomne koty-takie wypasione;)
Pani na własny koszt odrobaczy i zaszczepi Grosię po 27.10. jak zaleciła Pani weterynarz z Bielska.Oczywiście będzie podpisana umowa,a i na wizyty poadopcyjne zostałam już zaproszona;)
Pani będzie starała się zdawać mi jak najczęstsze relacje jak się miewa Grosia.
Dam sobie rękę uciąć,że będzie miała tam jak w raju.

Grosia jedzie do swojego nowego DS jutro o godzinie 17:00;)

To chyba wszystko,gdybym o czymś zapomniała to pytajcie;)

Posted

:multi::multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ja codziennie sobie życzę mieć takie wiadomości.
A Pani jest sama czy z rodziną, ale to nieważne, dla mnie jak ktoś miał wcześniej psy które dożyły u niego do późnej starości, miały opiekę w chorobie i na starość to mówi wszystko.
Że o kociaczkach nie wspomnę. Super wiadomości Avilia :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']:drinka:No to ja sobie pozwolę na toast bo się nie mogę w środku pomieścić z radości
Kocham takie chwile

...już myślałam że mi po pijaku te wieści puściłaś i nie uwierzyłam. Przepraszm Myszeńko, będę dawała wiarę każdemu Twojemu słowu

Posted

[quote name='andegawenka']...już myślałam że mi po pijaku te wieści puściłaś i nie uwierzyłam. Przepraszm Myszeńko, będę dawała wiarę każdemu Twojemu słowu
To do tej pory nie dawałaś:mad::mad::mad:
Ej bo odszczekam te wszystkie buziaki dla Ciebie:razz::razz::razz:
Ale i tak Cię kocham :loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie wróciłam z pracy i przeczytałam wiesci. To niesamowite i wspaniałe, wręcz cudowne że Grosiunia będzie miała w końcu swój domek i to jaki!!! :-) Śmieje się i płacze jednocześnie ze szczęścia. Brak mi słów. Rewelacja!!!!!!!!
:-)
Grosiu kochana masz swój domek, bądź w nim szczęśliwa!!!

Posted

Mysiunia przysłała mnie na to opijanie :cunao::knajpa::drink1::popcorn:

Jak Mysia się cieszy to i ja razem z nią!!! Hura!!!!
Za Grosię :drinka::drinka::drinka:

Posted

Kapsel napisał(a):
Mysiunia przysłała mnie na to opijanie :cunao::knajpa::drink1::popcorn:

Jak Mysia się cieszy to i ja razem z nią!!! Hura!!!!
Za Grosię :drinka::drinka::drinka:

Kapselku Nie tyle na raz bo nie dotrwamy do jutra :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Grosieńko nasza kochana karmelkowa panieneczko - TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!!! Mam nadzieję, że domek i kochający cię ludzie wynagrodzą ci twoje niełatwe do tej pory życie! Ja chcę takiego zakończenia na każdym wątku! Dołączam do dziewczyn z toastami :drinka::drinka::drinka::drinka::knajpa::cunao:

Posted

Avilia napisał(a):
Pani mieszka w przestronnym domu ze swoją mamą,synkiem i mężem;) +stadko "bezdomnych" kotków z podwórka;)

brzmi jak bajka :)

Powodzenia, ślicznotko!