Buster Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Avila bo cięzko się pracuje z zaciśniętymi kciukami ;) Wracaj szybko i przynoś tylko dobre wiadomości :) Prosimy!!! Quote
Mysza2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Avilia prześwietla widocznie domek dogłębnie. A ma pazury poobgryzamy do szczętu Quote
Avilia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Właśnie wróciłam,uffff... Więc tak: Pani przesympatyczna,ma doświadczenie z psami (3 lata temu odszedł ich jamniczek w wieku 19 lat,od 10 lat był całkiem ślepy,Pani jeździła z nim nawet do Wrocławia do okulisty!/2 lata temu odeszła 17 letnia suczka-znajda,Pani musiała ją niestety uśpić,ponieważ miała raka tchawicy-o ile dobrze pamiętam,na pewno było to coś z przełykiem).Pani przygotowała dla mnie nawet zdjęcia,żeby pokazać jak wyglądały Pokazałam Pani historię choroby Grosi,uczuliłam na nawet najmniejsze zmiany (luźna kupka,pojedyncze wymioty) aby nie czekała tylko gnała do weterynarza.Powiedziałam też,że Grosia jest wybredna jeżeli chodzi o jedzenie.Jako,że Pani nie ma zaufania do gotowych karm będzie Grosi gotować.Generalnie Pani wywarła na mnie wspaniałe wrażenie.Zakupiła już nawet dla naszej panienki prześliczne posłanie. Dodam jeszcze,że owa Pani wyłapuje ze swojego osiedla bezdomne koteczki i na własny rachunek je sterylizuje.Ma także stadko "swoich" dzikusków które dokarmia na werandzie (Pani mieszka w domku).Widziałam to stadko-wcale nie wyglądają jak bezdomne koty-takie wypasione;) Pani na własny koszt odrobaczy i zaszczepi Grosię po 27.10. jak zaleciła Pani weterynarz z Bielska.Oczywiście będzie podpisana umowa,a i na wizyty poadopcyjne zostałam już zaproszona;) Pani będzie starała się zdawać mi jak najczęstsze relacje jak się miewa Grosia. Dam sobie rękę uciąć,że będzie miała tam jak w raju. Grosia jedzie do swojego nowego DS jutro o godzinie 17:00;) To chyba wszystko,gdybym o czymś zapomniała to pytajcie;) Quote
lika1771 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Super Grosiu w koncu bedziesz we własnym domku bardzo sie ciesze:multi: Quote
Mysza2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 :multi::multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ja codziennie sobie życzę mieć takie wiadomości. A Pani jest sama czy z rodziną, ale to nieważne, dla mnie jak ktoś miał wcześniej psy które dożyły u niego do późnej starości, miały opiekę w chorobie i na starość to mówi wszystko. Że o kociaczkach nie wspomnę. Super wiadomości Avilia :loveu::loveu::loveu: Quote
holly101 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Hurrrrrraaaaa!!!! cudowne wieści! Brawo Grosia, Brawo Pani - i oczywiście Brawo Dziewczyny!!! Uwielbiam takie chwile na dogo! Quote
Avilia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Pani mieszka w przestronnym domu ze swoją mamą,synkiem i mężem;) +stadko "bezdomnych" kotków z podwórka;) Quote
Mysza2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 :drinka:No to ja sobie pozwolę na toast bo się nie mogę w środku pomieścić z radości Kocham takie chwile Quote
andegawenka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Mysza2']:drinka:No to ja sobie pozwolę na toast bo się nie mogę w środku pomieścić z radości Kocham takie chwile ...już myślałam że mi po pijaku te wieści puściłaś i nie uwierzyłam. Przepraszm Myszeńko, będę dawała wiarę każdemu Twojemu słowu Quote
paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Hurra! Wspaniale! I jak szybko! Dużo szczęścia Grosieńko! Quote
Mysza2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='andegawenka']...już myślałam że mi po pijaku te wieści puściłaś i nie uwierzyłam. Przepraszm Myszeńko, będę dawała wiarę każdemu Twojemu słowu To do tej pory nie dawałaś:mad::mad::mad: Ej bo odszczekam te wszystkie buziaki dla Ciebie:razz::razz::razz: Ale i tak Cię kocham :loveu::loveu::loveu: Quote
Havanka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Takie wiadomości a ja nie mogę powstrzymać łez !!!! Lepszego domku dla Grosi nie można było sobie wymarzyć !!!!Tak się cieszę !!!! Quote
Bamboo ® Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 To dobrze wróży :) A jak pozostali domownicy zapatrują się na adopcję Grosi? Byli obecni przy rozmowie? Quote
AgusiaP Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Grosieńko, ale wspaniały domek Ci się trafił :loveu::loveu::loveu::loveu: Cudne wiadomości :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Iljova Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Właśnie wróciłam z pracy i przeczytałam wiesci. To niesamowite i wspaniałe, wręcz cudowne że Grosiunia będzie miała w końcu swój domek i to jaki!!! :-) Śmieje się i płacze jednocześnie ze szczęścia. Brak mi słów. Rewelacja!!!!!!!! :-) Grosiu kochana masz swój domek, bądź w nim szczęśliwa!!! Quote
Kapsel Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mysiunia przysłała mnie na to opijanie :cunao::knajpa::drink1::popcorn: Jak Mysia się cieszy to i ja razem z nią!!! Hura!!!! Za Grosię :drinka::drinka::drinka: Quote
Mysza2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kapsel napisał(a):Mysiunia przysłała mnie na to opijanie :cunao::knajpa::drink1::popcorn: Jak Mysia się cieszy to i ja razem z nią!!! Hura!!!! Za Grosię :drinka::drinka::drinka: Kapselku Nie tyle na raz bo nie dotrwamy do jutra :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iljova Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A co ja tu widzę? Imprezka? Ostro sobie popijacie! :-) a co będzie do wieczora?! :-) :-) Quote
Buster Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Grosieńko nasza kochana karmelkowa panieneczko - TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!!! Mam nadzieję, że domek i kochający cię ludzie wynagrodzą ci twoje niełatwe do tej pory życie! Ja chcę takiego zakończenia na każdym wątku! Dołączam do dziewczyn z toastami :drinka::drinka::drinka::drinka::knajpa::cunao: Quote
malagos Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Avilia napisał(a):Pani mieszka w przestronnym domu ze swoją mamą,synkiem i mężem;) +stadko "bezdomnych" kotków z podwórka;) brzmi jak bajka :) Powodzenia, ślicznotko! Quote
bela51 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Niesamowita historia, skad wziełyscie taki wspaniały domek? Nie ma wiecej ? Quote
shani Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Świetne wieści Grosieńko malutka. :) Jak dobrze, że będziesz miala kochający domek. Należy Ci sie po tym co przeszlaś Quote
Recommended Posts