Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alu , dzisiaj kończy się mój bazarek na Grosię. Wczoraj wysłałam już część paczek, myślę że jutro dojdą. Zawsze czekam z przelewem aż dojdą, ale jeśli już dzisiaj musisz wpłacić za lecznicę to napisz.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Alu , dzisiaj kończy się mój bazarek na Grosię. Wczoraj wysłałam już część paczek, myślę że jutro dojdą. Zawsze czekam z przelewem aż dojdą, ale jeśli już dzisiaj musisz wpłacić za lecznicę to napisz.

Olu:evil_lol:

Jeżeli do piątku uda się uzbierać coś ponad 200zł to będę robiła przelew w piątek.Jak się nie uda to chciałabym najdalej w poniedziałek coś wpłacić.

Groszku wracaj do nas już!

Posted

paulinken napisał(a):
Ode mnie z bazarku będzie 91,00 zł dla Grosi.

Super!To bardzo dużo!;D

BasiaD napisał(a):
A ja jeszcze nie zrobiłam przelewu, ale spróbuję dzisiaj zrobić...Sorki, ale mam kłopoty i nie bardzo mam kiedy..ZA to zapłacę za 2 miesiące...

Nic się nie stało.Bardzo dziękujemy;)

Posted

[quote name='Avilia'][IMG]
Poznajecie tą panienkę?;)

Grosia w dooooooomkuuuuu u Aviiiiiliiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuuuraaaaaaaaa!!!!!!! To teraz szukamy domku stałego dla panienki! A jak się czuję nasza piękna karmelkowa Grosieńka?

Posted

Nie zabraknie jej niczego;)

Grosia na pewno czuje się lepiej niż przed wyjazdem ode mnie.Jest zmęczona-to widać.Będę ją teraz obserwować czy nic niepokojącego się nie dzieje.Teraz już niczego nie jestem pewna.

Cioteczki dług w lecznicy za Grosię do dnia dzisiejszego wynosi ok.700zł.Budrysek jak tylko znajdzie chwilkę napisze ile dokładnie.Trzeba jakoś to spłacić.Proszę nie zostawiajcie nas z tym teraz jak Grosia wyszła z lecznicy.Trzeba także doliczyć za ok.3 tygodnie szczepienia Grosi na wściekliznę i wirusówki.Odrobaczenie biorę na siebie.
Nasza malutka,bursztynowa dziewczynka zaczyna wszystko od nowa.

Posted

no, maleństwo w końcu w domku :)
chociaz w lecznicy zadomowiła się tak,ze wszystkim będzie jej brakowało

dalszą podróż zniosła lepiej niż ze mną? ;)

a teraz sprawy mniej cieszące...długi

Grosia-650,56
Bingo-586,58
Choco-151,17
Blue-412,59
Bora-233+HP (?)

nie podliczam tego nawet...:(

Posted

Jak wracaliśmy ułożyła się główką u mnie na kolanach i poszła spać:) Nie wymiotowała.
Właśnie gotuję jej jedzonko.Dałam jej chrupka,ale pomemlała go i wypluła szukając czegoś lepszego (może dlatego,że wcześniej dostała plasterek szynki:evil_lol: w złej kolejności dałam jej smaczki).Dzisiaj na kolację zje cielęcinkę z ryżykiem.Już nie mogę się doczekać tego widoku-widoku Grosi jedzącej:loveu:

Długi są ogromne.Musimy to jakoś dziewczyny spłacić.

Posted

Tak bardzo się cieszę, że Grosia jest już u Ciebie Avilia :) trzymam kciuki za to żeby dziewczynka pomalutku odzyskiwała siły i za to żeby udało się nam spłacić te olbrzymie długi...

Posted

Cóż za wspaniała wiadomosć. Grosia w domu!!!!!! No cóz ,dług straszny,ale może jakos z tego wybrniemy. Grosiu,najważniejsze,zebys wróciła do zdrowia.

Posted

Ale wiadomości. To kiedy Grosia miała ten zabieg , wczoraj?.
Nie zostawiamy Was Awilia. Dzisiaj zakończyłam Bazarek. Kilka kochanych Cioteczek: Rencia42 Andegawenka, Kapsel Sonek666 wpłaciły ze sporą nadwyżką. Ja koszty wysyłki biorę na sibie i też ceduję na Grosię więc całość wpłat (ok180zł ) będzie dla Grosi. Poza tym Mroowa wpłaciła kolejną deklarację na Tofika 20 zł i też zostawiła mi wolną rękę na kogo przelać bo Tofik już nie potrzebuje, więc przeleję na Grosię. Tyle cioteczek wyskubuje coś dla panienki, ziarno do ziarnka i musimy dać radę.
Zdrowiej nam malutka. A co wet mówił. Nic złego się nie zalęgło z powodu tych martwych plodów? Napiszcie coś więcej.

Posted

[quote name='Mysza2']Ale wiadomości. To kiedy Grosia miała ten zabieg , wczoraj?.
Nie zostawiamy Was Awilia. Dzisiaj zakończyłam Bazarek. Kilka kochanych Cioteczek: Rencia42 Andegawenka, Kapsel Sonek666 wpłaciły ze sporą nadwyżką. Ja koszty wysyłki biorę na sibie i też ceduję na Grosię więc całość wpłat (ok180zł ) będzie dla Grosi. Poza tym Mroowa wpłaciła kolejną deklarację na Tofika 20 zł i też zostawiła mi wolną rękę na kogo przelać bo Tofik już nie potrzebuje, więc przeleję na Grosię. Tyle cioteczek wyskubuje coś dla panienki, ziarno do ziarnka i musimy dać radę.
Zdrowiej nam malutka. A co wet mówił. Nic złego się nie zalęgło z powodu tych martwych plodów? Napiszcie coś więcej.[/QUOTE]

Dziękuję,że jesteście.
Zabieg był wczoraj.
A co mówiła wetka to najlepiej będzie wiedzieć Budrysek,bo to ona odbierała Groszka Bonduelle z lecznicy.Ja tylko podjechałam do Pszczyny ją odebrać od Agi.
Na pewno w wolnej chwili napisze coś więcej.
Trzymajcie kciuki za zdrowie naszej Grosi!

Posted

Ja już robię przelew, już w niedzielę robiłam ale numer miałam niedobry ;) lęcę na konto ;)
Edit: znowu mam niewłaściwy numer, bank mi krzyczy, że niepoprawny.
Czy ktoś kto wpłacał na konto Grosi może mi podesłać prawidłowy?

Posted

[quote name='kopciuszek']mysza1 wysłałam jeszcze raz

Ops...Ja też...

Kopciuszku aktualizujesz post rozliczeniowy?Bo chyba wkradł się błąd-u mnie na koncie Grosi jest 150zł,a nie 130zł.

Napiszę jeszcze raz wpłaty PO przelaniu 612zł na lecznicę:
Blueberrykiss-50zł
Toyota-60zł
Ewa K. z Bytomia-10zł
Gonia13-20zł
Figanadrzewna-10zł