Mysza2 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Alu , dzisiaj kończy się mój bazarek na Grosię. Wczoraj wysłałam już część paczek, myślę że jutro dojdą. Zawsze czekam z przelewem aż dojdą, ale jeśli już dzisiaj musisz wpłacić za lecznicę to napisz. Quote
Avilia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mysza2 napisał(a):Alu , dzisiaj kończy się mój bazarek na Grosię. Wczoraj wysłałam już część paczek, myślę że jutro dojdą. Zawsze czekam z przelewem aż dojdą, ale jeśli już dzisiaj musisz wpłacić za lecznicę to napisz. Olu:evil_lol: Jeżeli do piątku uda się uzbierać coś ponad 200zł to będę robiła przelew w piątek.Jak się nie uda to chciałabym najdalej w poniedziałek coś wpłacić. Groszku wracaj do nas już! Quote
Jasza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 "Groszek" ma szczęście,że tyle ciotek dla niej na głowie staje...i że na nią tak czekacie i tak tęsknicie... Quote
paulinken Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ode mnie z bazarku będzie 91,00 zł dla Grosi. Quote
BasiaD Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 A ja jeszcze nie zrobiłam przelewu, ale spróbuję dzisiaj zrobić...Sorki, ale mam kłopoty i nie bardzo mam kiedy..ZA to zapłacę za 2 miesiące... Quote
Avilia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 paulinken napisał(a):Ode mnie z bazarku będzie 91,00 zł dla Grosi. Super!To bardzo dużo!;D BasiaD napisał(a):A ja jeszcze nie zrobiłam przelewu, ale spróbuję dzisiaj zrobić...Sorki, ale mam kłopoty i nie bardzo mam kiedy..ZA to zapłacę za 2 miesiące... Nic się nie stało.Bardzo dziękujemy;) Quote
Buster Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Avilia'][IMG] Poznajecie tą panienkę?;) Grosia w dooooooomkuuuuu u Aviiiiiliiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuuuraaaaaaaaa!!!!!!! To teraz szukamy domku stałego dla panienki! A jak się czuję nasza piękna karmelkowa Grosieńka? Quote
wtatara Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 czyli juz po zabiegu- samopoczucie chyba dobre Quote
Buster Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Avilia'] Chudzinka :-( Ale teraz to miłości i jedzonka u Avilii nie zabraknie :loveu: Quote
shani Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Świetnie Grosieńko. Teraz tylko w spokoju dochodź do zdrowia i szukamy domku :) Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 jak dobrze :loveu: widać, że zadowolona :) Quote
Avilia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nie zabraknie jej niczego;) Grosia na pewno czuje się lepiej niż przed wyjazdem ode mnie.Jest zmęczona-to widać.Będę ją teraz obserwować czy nic niepokojącego się nie dzieje.Teraz już niczego nie jestem pewna. Cioteczki dług w lecznicy za Grosię do dnia dzisiejszego wynosi ok.700zł.Budrysek jak tylko znajdzie chwilkę napisze ile dokładnie.Trzeba jakoś to spłacić.Proszę nie zostawiajcie nas z tym teraz jak Grosia wyszła z lecznicy.Trzeba także doliczyć za ok.3 tygodnie szczepienia Grosi na wściekliznę i wirusówki.Odrobaczenie biorę na siebie. Nasza malutka,bursztynowa dziewczynka zaczyna wszystko od nowa. Quote
BUDRYSEK Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 no, maleństwo w końcu w domku :) chociaz w lecznicy zadomowiła się tak,ze wszystkim będzie jej brakowało dalszą podróż zniosła lepiej niż ze mną? ;) a teraz sprawy mniej cieszące...długi Grosia-650,56 Bingo-586,58 Choco-151,17 Blue-412,59 Bora-233+HP (?) nie podliczam tego nawet...:( Quote
Avilia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jak wracaliśmy ułożyła się główką u mnie na kolanach i poszła spać:) Nie wymiotowała. Właśnie gotuję jej jedzonko.Dałam jej chrupka,ale pomemlała go i wypluła szukając czegoś lepszego (może dlatego,że wcześniej dostała plasterek szynki:evil_lol: w złej kolejności dałam jej smaczki).Dzisiaj na kolację zje cielęcinkę z ryżykiem.Już nie mogę się doczekać tego widoku-widoku Grosi jedzącej:loveu: Długi są ogromne.Musimy to jakoś dziewczyny spłacić. Quote
mikoada Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Tak bardzo się cieszę, że Grosia jest już u Ciebie Avilia :) trzymam kciuki za to żeby dziewczynka pomalutku odzyskiwała siły i za to żeby udało się nam spłacić te olbrzymie długi... Quote
kopciuszek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Avilia cieszę się bardzo, że Grosia znów jest u Ciebie:multi: Quote
Javena Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cóż za wspaniała wiadomosć. Grosia w domu!!!!!! No cóz ,dług straszny,ale może jakos z tego wybrniemy. Grosiu,najważniejsze,zebys wróciła do zdrowia. Quote
Mysza2 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ale wiadomości. To kiedy Grosia miała ten zabieg , wczoraj?. Nie zostawiamy Was Awilia. Dzisiaj zakończyłam Bazarek. Kilka kochanych Cioteczek: Rencia42 Andegawenka, Kapsel Sonek666 wpłaciły ze sporą nadwyżką. Ja koszty wysyłki biorę na sibie i też ceduję na Grosię więc całość wpłat (ok180zł ) będzie dla Grosi. Poza tym Mroowa wpłaciła kolejną deklarację na Tofika 20 zł i też zostawiła mi wolną rękę na kogo przelać bo Tofik już nie potrzebuje, więc przeleję na Grosię. Tyle cioteczek wyskubuje coś dla panienki, ziarno do ziarnka i musimy dać radę. Zdrowiej nam malutka. A co wet mówił. Nic złego się nie zalęgło z powodu tych martwych plodów? Napiszcie coś więcej. Quote
tripti Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 zapiszę sobie na przyszłość, dzięki za link. Quote
Avilia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Mysza2']Ale wiadomości. To kiedy Grosia miała ten zabieg , wczoraj?. Nie zostawiamy Was Awilia. Dzisiaj zakończyłam Bazarek. Kilka kochanych Cioteczek: Rencia42 Andegawenka, Kapsel Sonek666 wpłaciły ze sporą nadwyżką. Ja koszty wysyłki biorę na sibie i też ceduję na Grosię więc całość wpłat (ok180zł ) będzie dla Grosi. Poza tym Mroowa wpłaciła kolejną deklarację na Tofika 20 zł i też zostawiła mi wolną rękę na kogo przelać bo Tofik już nie potrzebuje, więc przeleję na Grosię. Tyle cioteczek wyskubuje coś dla panienki, ziarno do ziarnka i musimy dać radę. Zdrowiej nam malutka. A co wet mówił. Nic złego się nie zalęgło z powodu tych martwych plodów? Napiszcie coś więcej.[/QUOTE] Dziękuję,że jesteście. Zabieg był wczoraj. A co mówiła wetka to najlepiej będzie wiedzieć Budrysek,bo to ona odbierała Groszka Bonduelle z lecznicy.Ja tylko podjechałam do Pszczyny ją odebrać od Agi. Na pewno w wolnej chwili napisze coś więcej. Trzymajcie kciuki za zdrowie naszej Grosi! Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Bardzo sie ciesze, ze kruszynka juz po zabiegu, bo martwiłam sie ogromnie. Wplacam drugą dyszke od mojej kolezanki Ewy K. - za październik. Quote
mysza 1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja już robię przelew, już w niedzielę robiłam ale numer miałam niedobry ;) lęcę na konto ;) Edit: znowu mam niewłaściwy numer, bank mi krzyczy, że niepoprawny. Czy ktoś kto wpłacał na konto Grosi może mi podesłać prawidłowy? Quote
Avilia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='kopciuszek']mysza1 wysłałam jeszcze raz Ops...Ja też... Kopciuszku aktualizujesz post rozliczeniowy?Bo chyba wkradł się błąd-u mnie na koncie Grosi jest 150zł,a nie 130zł. Napiszę jeszcze raz wpłaty PO przelaniu 612zł na lecznicę: Blueberrykiss-50zł Toyota-60zł Ewa K. z Bytomia-10zł Gonia13-20zł Figanadrzewna-10zł Quote
Recommended Posts