Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Allegro cegiełkowe nie musi być czasem na fundację?

Niby tak, ale można nie pisać nic o cegiełkach, tylko że przedmiotem aukcji są dyplomiki z podziękowaniem.

Posted

Paulinken,przepraszam przeoczyłam Twój post skierowany do mnie.

Dziewczyny ja mogę udostępnić swoje konto,ale martwię się czy potem nie będzie problemów,czy nikt ni będzie mnie oskarżał o wyłudzenia,itd?Bo allegra cegiełkowe zazwyczaj są na fundacje.
Czy mógłby wypowiedzieć się ktoś kto ma doświadczenie w tym temacie?A może jakaś fundacja mogłaby pomóc?

Posted

Avilia napisał(a):
W takim razie dziewczyny działajmy.
Wyrażam zgodę na upublicznienie mojego konta,ale cioteczki proszę bez adresu-tylko imię i nazwisko.

Dzięki, Avilio! Ja uważam, że na Twoje konto jest najprościej, bo i tak Ty zbierasz kasę na Grosię. Zamówię allegro u lilki może, żeby nie było słowa o cegiełkach ani o charytatywnej. Będziemy sprzedawać dyplomiki ze zdjęciem Grosi i ładnym podziękowaniem za pomoc.

Posted

Cioteczki Grosiowe zaraz przeleję 20 zł od Cioteczki Kaas1. Kaas1 wpłąciła z rozpędu kolejną deklarację na Tofika który już w DS i zostawiła mi wolną rękę w wyborze biedy wspomożenia. :multi::multi::multi:
Bardzo cioteczce Kaas1 dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cioteczki Grosiowe zaraz przeleję 20 zł od Cioteczki Kaas1. Kaas1 wpłąciła z rozpędu kolejną deklarację na Tofika który już w DS i zostawiła mi wolną rękę w wyborze biedy wspomożenia. :multi::multi::multi:
Bardzo cioteczce Kaas1 dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Super!Bardzo się cieszymy;) Każdy grosz się liczy;)
Jak uzbiera mi się troszkę większa kwota będę robiła kolejny przelew na lecznicę.Najlepiej byłby gdybym zrobiła go jak najprędzej,aby wetka zaufania do nas nie straciła tylko widziała,że pieniążki co jakiś czas wpływają.