Nadziejka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [FONT=Century Gothic]Grosienko zdrowiej kruszynko![/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 czy może ktoś pomóc bazarkowo? długi powiększają się :( Quote
paulinken Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jutro się kończy mój bazarek torebkowy. Od razu będę wystawiać następny, bo mam dostać zdjęcia od cioteczki blueberrykiss. Quote
Mysza2 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Mój bazarek kończy się pojutrze, też parę grosików przybędzie Quote
paulinken Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ja jeszcze myślałam o allegro cegiełkowym. Pisałam jeszcze do Avilii, czy by się zgodziła podawać swoje konto, ale nie odpisała. Quote
Jasza Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Allegro cegiełkowe nie musi być czasem na fundację? Quote
paulinken Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jasza napisał(a):Allegro cegiełkowe nie musi być czasem na fundację? Niby tak, ale można nie pisać nic o cegiełkach, tylko że przedmiotem aukcji są dyplomiki z podziękowaniem. Quote
Avilia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Paulinken,przepraszam przeoczyłam Twój post skierowany do mnie. Dziewczyny ja mogę udostępnić swoje konto,ale martwię się czy potem nie będzie problemów,czy nikt ni będzie mnie oskarżał o wyłudzenia,itd?Bo allegra cegiełkowe zazwyczaj są na fundacje. Czy mógłby wypowiedzieć się ktoś kto ma doświadczenie w tym temacie?A może jakaś fundacja mogłaby pomóc? Quote
bela51 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 To moze zróbcie bazarek z serduszkami, kwiatuszkami itp. Tez sie sprawdzaja w takich sytuacjach. Quote
BUDRYSEK Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 można sprzedawać dyplomy, fotki zwierzaków, bez słowa charytatywna i cegiełki a na co kasa idzie to allegro nie interesuje Quote
Avilia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 W takim razie dziewczyny działajmy. Wyrażam zgodę na upublicznienie mojego konta,ale cioteczki proszę bez adresu-tylko imię i nazwisko. Quote
paulinken Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Avilia napisał(a):W takim razie dziewczyny działajmy. Wyrażam zgodę na upublicznienie mojego konta,ale cioteczki proszę bez adresu-tylko imię i nazwisko. Dzięki, Avilio! Ja uważam, że na Twoje konto jest najprościej, bo i tak Ty zbierasz kasę na Grosię. Zamówię allegro u lilki może, żeby nie było słowa o cegiełkach ani o charytatywnej. Będziemy sprzedawać dyplomiki ze zdjęciem Grosi i ładnym podziękowaniem za pomoc. Quote
bela51 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dzisiaj miał byc zabieg, dziewczyny, napiszcie cos. Quote
Avilia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Z tego co się dowiedziałam ostatnio to z Grosią lepiej.Ma apetyt malutka nasza.Nie mam wieści co z zabiegiem.Na to trzeba poczekać na Budryska. Quote
Avilia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dotarły mi pieniążki od: GONI13-20zł FIGANADRZEWNA-10zł Obecnie mam na swoim koncie 150zł na Grosię. Quote
Mysza2 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cioteczki Grosiowe zaraz przeleję 20 zł od Cioteczki Kaas1. Kaas1 wpłąciła z rozpędu kolejną deklarację na Tofika który już w DS i zostawiła mi wolną rękę w wyborze biedy wspomożenia. :multi::multi::multi: Bardzo cioteczce Kaas1 dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Avilia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mysza2 napisał(a):Cioteczki Grosiowe zaraz przeleję 20 zł od Cioteczki Kaas1. Kaas1 wpłąciła z rozpędu kolejną deklarację na Tofika który już w DS i zostawiła mi wolną rękę w wyborze biedy wspomożenia. :multi::multi::multi: Bardzo cioteczce Kaas1 dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Super!Bardzo się cieszymy;) Każdy grosz się liczy;) Jak uzbiera mi się troszkę większa kwota będę robiła kolejny przelew na lecznicę.Najlepiej byłby gdybym zrobiła go jak najprędzej,aby wetka zaufania do nas nie straciła tylko widziała,że pieniążki co jakiś czas wpływają. Quote
Recommended Posts