Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owszem przedadopcyjną.
Pani dzwoniła do mnie w jej sprawie jak jeszcze w lecznicy była.Opowiedziałam jej całą historie Grosi.Pani zakochana.Ma doświadczenie z psami-inwalidami.
Zainteresowana dzwoniła też do mnie jak już Grosię odebrałam.Pytała jak się czuje,itd.Chciała się spotkać i porozmawiać,mówiła,że chce mi pokazać jakie ma warunki i,że mogę nawet sąsiadów poznać jak tylko są takie wymogi;) Nie pisałam o tym wcześniej,ponieważ nie wiedziałam w jakim stanie Grosia do mnie wróci.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczymy co się z tego wykluje.

Grosia zjadła do końca puszeczkę Gourmeta!Dodatkowo chapnęła ok.garstki suchego Whiskasa;) Teraz właśnie zwiedza szafę;p

Posted

Avilia, cudowne wiadomości !!!! bardzo się cieszę, że na horyzoncie pojawia się Nowy Domek !
Gdzieś wcześniej czytałam o pani Eli - bibliotekarce, która adoptuje i potem uśmierca psy ! Może słyszałyście o niej ! Mieszka gdzieś w tamtych okolicach; nie pamietam dokładnie Kraków czy Katowice. Na pierwszy rzut oka cudowna osoba, warunki idealne.
Avilia - bądź czujna !!!!

Posted

[quote name='Havanka']Avilia, cudowne wiadomości !!!! bardzo się cieszę, że na horyzoncie pojawia się Nowy Domek !
Gdzieś wcześniej czytałam o pani Eli - bibliotekarce, która adoptuje i potem uśmierca psy ! Może słyszałyście o niej ! Mieszka gdzieś w tamtych okolicach; nie pamietam dokładnie Kraków czy Katowice. Na pierwszy rzut oka cudowna osoba, warunki idealne.
Avilia - bądź czujna !!!![/QUOTE]

Dziękuję za informację Havanko.Oczywiście będę czujna.Przejrzałam Czarne Kwiatki z Katowic,zainteresowanej Pani nie znalazłam-uff.

Posted

[quote name='tripti']nie ma chyba wpłaty z kundelkowej skarbonki...

Wpłata od kundelkowej skarbonki została przekazana na spłatę długu po Blue.Jeżeli chodzi o Grosię to jakaś pomoc finansowa jest,niestety na Blue nie ma żadnej.Cóż nie ma co się dziwić skoro sunia już za TM to i się zapomniało o długu który pozostał.
Zapraszam na wątek Blue: http://www.dogomania.pl/threads/189519-Pi%C4%99kna-Blue-odesz%C5%82a-za-TM...

Posted

Apetyt wrócił,choć nadal jest niewielki.Coś mi się wydaje,że ona po prostu wybrzydza.Podstawiłam jej rano pod pyszczek suchą karmę-nie chciała,puszeczkę-nie chciała,ugotowałam wątróbkę dodałam makaronu-zjadła!Dostała parówkę na przekąskę-też ją zjadła!

Posted

Jest wesoła-rozpruła mi łóżko całe szczęście z tyłu więc nie widać;p Rozpruła je żeby sobie tam z tyłu do tej jamki wejść i leżeć w pościeli;p Na spacerkach wieczornych obszczekuje ludzi którzy chodzą gdzieś w oddali.
Pije też normalnie.

Posted

[quote name='Avilia']Jest wesoła-rozpruła mi łóżko całe szczęście z tyłu więc nie widać;p Rozpruła je żeby sobie tam z tyłu do tej jamki wejść i leżeć w pościeli;p Na spacerkach wieczornych obszczekuje ludzi którzy chodzą gdzieś w oddali.
Pije też normalnie.[/QUOTE]
Jeżeli ma humor i dostarcza Ci tyle niespodzianek to myślę, że idzie ku dobremu. Najważniejsze, że je, pije i jest wesoła.
Avilia - wielki szacun !!!!