Jelena Muklanowiczówna Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Właśnie się skapnęłam, że tam powinno być: "Przez kilka lat mieszkałem w schronisku i było mi tam bardzo źle." Dobra, cieszę się, że się podoba. Ciotki podrzuacajcie bazarek książkowy, bo ja jadę szukać pracy. Ktoś musi zarobić na szelki dla Jarcia! ;-) I w ogóle na wszystko! Quote
eloise Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 uzupełniłam 1 post- wkleiłam tekst :) a to uzupełnienie do tekstu do ogłoszeń :) Ilian to 4-letni pies w typie owczarka niemieckiego, bardzo miły i przyjazny. Jest zaszczepiony oraz wykastrowany. Zastrzegamy prawo do wizyt przed- i poadopcyjnych oraz utrzymywania kontaktu z adoptującym. W sprawie adopcji prosimy o kontakt mailowy : [email protected] lub [email protected] , tel.+503 68 30 50 Quote
halcia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Super,bo bardzo wazna jest informacja,ze pies jest przyjazny,a nie taka oferma....Kołnierz chłopie nosisz?Nic nie grzebiesz w szwach?Nie jatrzy sie?Dobrze ,ze sie ochłodziło!A...nie wiem jak wet oceniał wiek,bo w galerii Ilian jest jako 4 letni,ale zdjecia z 2008:cool3: Quote
Murka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Kołnierz w stanie opłakanym: obgryziony, powyginany... ale funkcję dzielnie spełnia! Musi jeszcze kilka dni wytrzymać, bo Ilianka baaardzo interesuje co tam mu zabrali. Quote
halcia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A jak sie wszystko goi?Mam nadzieje,ze ładnie.Czyli chłopak jakis temperament ma..Bunieczka siła spokoju,ale tez szwy przeszukiwała,pewnie ciagnęło i swędziało,bo tez nocą gnerała,tylko ciamkanie było słychac...Ilianku,masz to dzielnie znosic,bo to sie ma pieknie i szybko zagoic! Quote
Reno2001 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A mnie umknął wątek Ilianka. Wstawiałam go na zbiorczy mielecki, a nie wsadziłam w subskrypcje. Sama nie wiem jakim cudem :niedowia: ???? Już jednak jestem. Psiak jest fantastyczny i bardzo ładny. Ja cały czas nie wiem, jakim cudem on tak się w schronie zasiedział :confused: ??? Ja go miałam bardzo długo na allegro, ale odzewu z tego nie było :roll:. Quote
Ulka18 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Reno, bedziesz wystawiac Iliana teraz na allegro z nowymi zdjeciami? Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Prosiłam Dziewczyny od Uszatka, żeby podesłały Iliana jak któryś domek będzie Go warty, bo nasz Uszaty był w Metrze i telefony się rozdzwonily, a po raz kolejny napiszę, że dla mnie są identyczni :) http://www.dogomania.pl/threads/175106-Uszatek-mix-ON-ju%C5%BC-bezpieczny-w-hotelu.-Dzi%C4%99kujemy-wszystkim.-Szukamy-domku http://www.youtube.com/watch?v=yq22prnNg1g Quote
Ra_dunia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Mam nadzieję, że się fortel się uda i dzięki Uszatemu Ilian znajdzie dom :) Quote
Reno2001 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Allegro Iliana: http://allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&category=5344&this_item_id=1178370070 Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cioteczko, ten link nie idzie. Pojawia się strona logowania. Quote
halcia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Wielkie dzieki wszystkim.:loveu:Przyczyna moze tez byc taka,że Ilian nigdy nie miał ladnych,przyciagajacych uwage zdjec.Te ze schroniska w waziutkiej alei,nie były ładne i psiak trzymany był byle jak.A na jego rozwagę,zawsze stawiałam.Zawsze tez widziałam,ze Onki mają niesamowita klasę przy szczepieniach."O" histerii,szarpania,zawsze takie spokojne.Karolcia tez dzis obiecała zadziałac.:lol: Quote
Reno2001 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 No to jeszcze raz, bo edycja to mi nie działa tak na wszelki wypadek :/ http://allegro.pl/item1178370070_piekny_pies_w_typie_owczarek_niemiecki_adopcja.html Quote
halcia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ciekawe,czy kołnierz przetrwał i szwy nienaruszone.Goi się?Ilian,buziaki i głaski,bo pewnie idziesz spac... Quote
Murka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ilianek jeszcze dzisiaj zaliczy wieczorny spacerek :) Kołnierz trzyma się... jakimś cudem. Muszę zdjęcie zrobić i Wam pokazać, bo tego się opisać nie da :razz: jeszcze takiego talentu do obgryzania kołnierza nie mieliśmy. Nic się na razie nie papsze, ale kołnierz będzie musiał Ilianek jeszcze trochę ponosić, najwyżej mu zmienimy na kolejny, bo musi się zagoić tam gdzie szew puścił. Quote
halcia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 To czekamy na artystyczne zdjecie dokonań spokojnego ONka.:diabloti::evil_lol: Quote
halcia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Karolcia sie gdzies zapodziała....będzie ta fotka rozpracowanego kołnierza? Quote
halcia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ale cudne pycho,jakie zadowolone!!!A Kołnierz...rozmiary ząbków pozostawiał. Quote
Murka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 halcia po północy na dogo??? Ale musiała być ciekawa zdolności Iliana :evil_lol: Quote
agata51 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Przybiegłam do Iliana z wątku Boyków. I chyba już zostanę. Quote
Reno2001 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Agato, zapraszamy do naszego przytulaka Iliana. Sprytny chłopak z niego ;) Ja trzymam kciuki za Wasz jutrzejszy kurs z Miśkiem do Brodnicy. Oby tak nie lało! Quote
Ulka18 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Łomatko, jak on to rozgryzl na boku :crazyeye: zdolniacha z niego, a jaki uchachany z tego powodu, ze mu sie udalo tak kolnierz zalatwic :diabloti: Quote
Recommended Posts