Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie zgłosił się domek dla Iliana... tylko trochę daleko, bo Szczecin :eviltong:
Jest to mieszkanie trzypkojowe w bloku, niedaleko są podobno dwa parki, więc dobre tereny na spacery. Tylko ten pan jakiś taki nerwowy bardzo się wydawał, ale może ma taki sposób szybkiego mówienia. Trzebaby zrobić wizytę :roll:
Ten Pan powiedział, że mógłby po Iliana przyjechać tylko pytał o możliwość pomocy finansowej w paliwie (np. połowa kosztów), pomyślałam, że gdyby jakiś zwierz na tej trasie się jeszcze znalazł do przewiezienia to byłyby dwie pieczenie na jednym ogniu :cool3:

Tak więc potrzebna osoba do wizyty: Szczecin, ul. Bohaterów Getta.

Posted

Wizytę zgodziła się zrobić LAZY (do niej odesłała mnie ageralion), przesłałam jej już dane kontaktowe i krótkie info o Ilianie, także pozostaje trzymać kciuki...

Posted

Przeczytałam cały wątek. Ilian wspaniały!

Obiecuję zrobić wizytę jeszcze w tym tygodniu (chyba, ze Państwu nie bedzie pasowało). Mam nadzieje, ze wszystko pójdzie OK. Zawsze denerwuję się przed wizytami...boję się, ze wszystko wyda się OK, a potem będzie zonk...Ale bądźmy dobrej myśli.

Posted

Proszę skontaktujcie się z Pianka z wątku Uszatka, który jest bardzo podobny do Iliana jakies dwa tygodnie temu dom ze Szczecina się tam zgłosił, został sprawdzony, nie odpowiadał ale za chiny nie pamiętam dlaczego....
Może to ten sam Pan... spytajcie jaki tam był adres !
http://www.dogomania.pl/threads/175106-Uszatek-mix-ON-ju%C5%BC-bezpieczny-w-hotelu.-Dzi%C4%99kujemy-wszystkim.-Szukamy-domku/page59

Czy ta Pani , żona znaczy sie nie jest w ciąży ?

Posted

LAzy,przetrzep domek,bo jak przeczucia Murki,ze Pan nerwowy okaza sie prawda,albo faktycznie ciaza zony,a potem jak to nieraz...dzicko małe płacze,albo ma alergie....Sam Ilian nie powinien zawieść.

Posted

Napisałam do Pianki PW.

edit. ten domek nie został sprawdzony, bo sam zrezygnował, podobno żona się nie zgodziła (a w rozmowie z Pianką sama podpowiadała mężowi o co ma pytać). Wysłałam jeszcze jedno PW do AlfyLS, ona podobno znała adres i powie mi czy to chodzi o tych samych ludzi.

A tu macie szaleństwa Pana Iliana :)
[video=youtube;ACKgn16xUY4]http://www.youtube.com/watch?v=ACKgn16xUY4[/video]

Posted

Kochane psisko,bawi sie jak szczeniaczek.Tam jest monent,ze sie pogubiły,gdzie który jest:evil_lol:.Jak pomysle ile takich bid jeszcze stoi na budzie lub obok...po kilka lat!Nie mówiac o tych,co nawet z budy nie wychodza,bo nie widza sensu...:shake::-(

Posted

Rozumiem, ze wizytę mam sobie podarować? Czy jednak nadal chcecie zebym to sprawdzała. Napisałam już pw w tej sprawie do Murki, ale decyzja należy do Was.

Posted

To jest mieszkanie w bloku i to w takiej średniej dzielnicy...Jakby szła na wizytę to wzięłabym TZta, bo tam różnie bywa. Oczywiście nawet w takich miejscach mogą mieszkać normalni ludzie, ale podobno ten pan brzmiał lekko alkoholowo a to jeśli o mnie chodzi w połączeniu z tym miejscem wskazuje jedynie na mało ciekawe warunki. Jeśli jednak ktoś z Was zechce żebym tam poszła to proszę dać znać.

Posted

Słuchajcie dziewczyny i chłopaki,
ja się nie znam na robieniu wizyt przedadopcyjnych, ale zastanówcie się: skoro jedna nie wypaliła, to po co robić drugą? Dziewczyna pójdzie, pogada z nimi, a oni się znowu rozmyślą? Ja bym nie ryzykowała wysyłania psa do tej rodziny. Skoro ludzie tu wspominają, że są tam jakieś problemy z alkoholem i że dzielnica ogólnie nie bardzo, to nie ma gwarancji, że Ilian będzie tam bezpieczny. Niestety, z takimi psiakami jak Ilian jest tak, że często ludzie biorą je, żeby wyglądały groźnie, jak pilnują terenu. A jeśli według właściciela nie spełniają swojej funkcji, to już wy same wiecie co się z nimi dzieje.

Nie chciałabym, żeby wyszło, że się tu wymądrzam albo coś, bo ja przecież ani nie łożę na utrzymanie psiaka, ani się nim nie opiekuję. Przedstawiam tylko swoje zdanie w tym temacie.