halcia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Czyli nie poszedł do domu????Cudne te zdjecia.Bardzo wdzieczna jestem P.Izie.Aga,przy odrobinie czasu/az sie boje/dodasz te na galerie?Ta jeszcze prawe- lewe była cudna bojaca sie sunia ONek z jasnym umaszczeniem,zapomniałam do niej zaglądnąc.Kto nie wie,to" mój"ukochany MIziak z oczkami po operacji/tzn powieki/ Quote
eloise Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 o rety, nie poznałam Miziaka, zupełnie inny pies z tymi zdrowymi oczkami :) Quote
Ulka18 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 halcia napisał(a):Aga,przy odrobinie czasu/az sie boje/dodasz te na galerie?Dodam, na razie robie nowe psy, dodalam 14 psow, jutro pewnie malo zrobie, bo jade z Mloda na egzamin z prawa jazdy. Radus i Gajunia 2 juz dodane. Trzeba je jak najszybciej oglaszac. Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Dobrze, że upały mijają, będzie można Ilianka wykastrować i te pazury obciąć... Quote
halcia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Co tam u chłopaka?Ośmiela się?Nie pogonił jeszcze Gai?:diabloti:Przynajmniej nie siedzi w tym dusznym małym boksie.Chyba od 26 bedzie pare dni chłodniejszych,to moze uda sie ciachnąc wszystko/choc.... az mam ciarki/ i ogłaszac chłopaka.Miziak bida miał isc w srode do domu/bloku/....nie wiem gość sie rozmyślił???? Quote
Ulka18 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Mijaja upaly? U nas blacha od rana :( nie cierpie upalow.... Halcia juz wyruszam za chwile do Rzeszowa. Quote
Murka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ilian się rozbrykał na całego :) Bardzo fajny z niego pies, typowy owczarek nastawiony na kontakt z człowiekiem. Ale podniesionej ręki bardzo się boi, więc ktoś go kiedyś "szkolił". Zdjęcie kiepskie, bo aparat nie mógł nadążyć za jego brykankami ;) Quote
kaskadaffik Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ja sie nie mogę nadziwić jak pni są identyczni z naszym Uszatkiem!!!!!!!!!!!! jak bracia z jednego miotu, ale to niemożliwe, bo ten mielecki.... Piękna psina !!!! oby szybko się udało porządek zrobić z ogonkiem :) Quote
halcia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kochane psisko,wreszcie naprawde korzysta i rozrusza te zastane kosci.A miziac sie tez podbiega,czy teraz głównie chce zakosztowac przestrzeni?Mureczko,podwójna dawka miziania....jedna ode mnie.... Quote
aganela Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ja napiszę to kolejny raz,ale on jest piękny i wspaniały!!!Chyba każdego ujmie za serce.... Quote
Ulka18 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ilian jest podobny do tej slawnej suczki IRY, znanej jako IRASIAD. Ona tez byla czarna, niezbyt gruba, lapki drobne. Quote
kaskadaffik Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ulka18 napisał(a):Ilian jest podobny do tej slawnej suczki IRY, znanej jako IRASIAD. Ona tez byla czarna, niezbyt gruba, lapki drobne. Oby tylko nie miał takich problemów ze zdrowiem jak zasłużona sunia (*) tfu, tfu !! Quote
halcia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kasia,przestan,same komplementy zbiera i tego sie trzymajmy.Mam nadzieje,ze na ogonku bardzo nie bedzie tego widac,po ucieciu,a wet twierdzi,ze nie powinno to byc grozne.A na razie niech bryka beztrosko-wreszcie! Quote
halcia Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Podobno ostatni dzien upałów w tej turze...Ilian ,ganiaj ile wlezie ,bo potem bedziesz rekonwalescentem biedaku.... Quote
Ra_dunia Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 dokładnie - u nas już ochłodzenie ;) po 38 stopniach wczoraj dzisiejsze 27 to istny mróz :D Pewnie jutro do Was dojdzie. Rozbrykany Ilian - bezcenny widok :D Quote
kaskadaffik Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Właśnie polało i jest chłodniej, psiaki w schronisku napewno odżyły, a szczekają jak najęte, teraz właśnie słyszę z okna :) Quote
halcia Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 U nas ani kropelki deszczu.Ogladałam prognoze niby pon.wt 22 potem 25 -27.To nie wiem czy mozna juz umawiac weta czy lepiej czekać na dłuzsze i bardziej zdecydowane ochłodzenie?W niedz .podaja długoterminową prognoze... Quote
Ulka18 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 U nas tez żarowa na calego. Kumpel mowil, ze w Mielcu byla burza. Moze lepiej poczekac az sie ochlodzi, bo jakby sie nie chcialo goi, to chyba lepiej juz poczekac. Zreszta od Anki zimne wieczory i ranki, ale kto to wie przy obecnym klimacie. Quote
halcia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Polało wreszcie.Ilian burzy sie bał?Ma juz kumpla do zabawy? Quote
Murka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 U nas też dzisiaj trochę popadało. Ilian trochę boi się burzy, ale bez jakiejś paniki. Bawi się jak mały szczeniak, bryka, podskakuje, podrzuca piłeczki, pluszaki, patyczki - wszystko jest dobre byle bryknąć. Aportować nie bardzo umie, ale jak się rzuci cokolwiek to pędzi z zapałem i potem biega uradowany ze zdobyczą ;) Serce się raduje widząc jak odżywa :loveu: Quote
halcia Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ogromnie sie ciesze,ze chłopak potrafi sie bawic,korzystac z przestrzeni.Madry Ilianek,ze nie traci dnia na rozpamietywanie tylko korzysta od razu..Cały dzien miałam problem z internetem,podesłany mi filmik poblokował wszystko...Nawet tą pogode długoterminowa przegapiłam,ale tydzien będzie chyba zdecydowanie chłodniejszy .Jak sie Murka przymierzasz z zabiegami? Quote
Ulka18 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Wspaniale wiesci, ze Ilianek tak sie zajal brykaniem i zabawami. On to w boksie musial bardzo sie trzymac jakiejs nadziei, bo po tylu latach wyszedl i okazalo sie, ze normalne psisko. I jakie madre psisko. Quote
Recommended Posts