Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Łomatko, jak on to rozgryzl na boku :crazyeye: zdolniacha z niego, a jaki uchachany z tego powodu, ze mu sie udalo tak kolnierz zalatwic :diabloti:

Faktycznie, niesamowite zdolności!!! jak on się do tego kołnierza dostał z zębami, akrobata jakiś, czy co?:)

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęłam wczoraj Ilianowi kołnierz (obcięłam to co ponadgryzane i posłuży jeszcze mniejszemu psiakowi :lol:), ładnie się goi, nie ma śladu ropy czy śliwienia. Dziurka powstała po puszczeniu szwa zabliźniła się. Szwy są rozpuszczalne więc nie ma potrzeby jeździć na ściąganie. Z ogonka sobie już wyciągnął sam :eviltong:

Posted

A nie bedzie gmyrał tam za wczesnie?Ogonek tez zagojony?Super,ze mu sie udało wcisnac w czyjąś/Margo/ kolejke i ma to wszystko za sobą.Bryka?Skumplował sie z kims?Pychol radosny,a to cieszy ogromnie! AMiziakowi znowu świta szansa na dom,oby,oby,to takie cudo.

Posted

Murka pilnuje,wiem,ale chłopak tempo nadaje co i kiedy ma być zdjęte...szwy,kołnierz,a jak bez kołnierza zajął sie dokładnym ogladaniem i jajek poszuka głęboko?

Posted

Wczoraj wieczorem miałam znów tel. w sprawie Iliana; jakiś pan z Sosnowca twierdził, że dostał info od znajomej, które pracuje w Hucie i tam pani powiedziała mu, że my przywieziemy mu psa, żeby sobie go mógł obejrzeć na żywo :crazyeye: A i podobno gdzieś ktoś napisał, że Ilian jest "szkolony" :roll:
Ogólnie kiepskie wrażenie na mnie ten pan zrobił, bo wielkie halo robił z poobgryzanych uszu Iliana (już mu nawet nie mówiłam o dwóch zniekształconych pazurach), bo on chce pożądnego owczarka, a nie "łajzę". No to mu powiedziałam, żeby sobie poszedł do schroniska w Sosnowcu i wybrał psa z pięknymi uszami, wszędzie mnóstwo owczarków do wyboru do koloru. Ale chyba szkoda mu było charakteru Iliana... Oczywiście ma dzwonić jakby co :lol:

Posted

a to dziwna sprawa, w naszym tekście ogłoszeniowym nie ma słowa o szkoleniu :) i ani słowa o dowiezieniu na "obejrzenie" , dobre sobie...
Ilian, jak dobrze, że ty tego nie czytasz chłopaku!

Posted

Tak czy siak myślę, że Ilian szybko smyrgnie do domku, jest nim spore zainteresowanie, zresztą nie dziwi mnie to :)
Blizna po kastracji ok, trochę gorzej ogonek (do niego sięgał także w kołnierzu), ale zapryskujemy niesmacznym ;) środkiem dezynfekującym i powinno pomóc.

Czas na rozliczonko:

Wpłaty:
1000 zł halcia
475 zł halcia
Razem: 1475 zł

Koszty:
450 zł hotelowanie
23 zł transport z Mielca (1/3 kosztów)
12 zł odrobaczenie
30 zł transport do Stalowej Woli (w celu obejrzenia ogonka)
10 zł transport do Stalowej Woli (1/3 kosztów) - na kastrację
120 zł kastracja + amputacja ogonka
Razem: 645 zł

1475 zł - 645 zł = 830 zł
Stan na 10 sierpień wynosi +830 zł.