Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam jeszcze na dezycję Murki. Jakby co to jeszcze tam nie dzwoniłam ;)

P.S. Może warto dodać tych Państwa na czarne kwiatki? Nie zawsze ktoś trafi do mnie z prośbą o wizytę, a myślę, ze warto jednak na wszelki wypadek omijać tych Państwa z daleka.

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilianku kilka ogłoszeń:, może tym razem.
cafeanimal,
kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
e-zwierzak,
petsy,
kokosy,
szerlok,
olx,
ojej

Ilian jesteś psem, moich marzeń ( zaraz po szrościakach:p)Ale ja to sobie mogę pomarzyć.:roll: A dziewczyny jak myślicie taki duży pies i 80-latka i bardzo zaborcza w stosunku do innych psów sunia to dobry dom dla Iliana?:diabloti::diabloti:;););)

Posted

halcia napisał(a):
Co Ty kombinujesz karolcia?Do Babci?

Halciu żartuje, gdzież by go Łajka na podwórko wpuściła:evil_lol: z resztą za duży jak dla babci:-(

A rodzice o psie w bloku, i nie chcą słyszeć...:shake:

Posted

Nasz Uszatek nie poszedł, a teraz sie z tego ciesze , bo w tamtym tygodniu nagle okazało sie że miał biedak nowotwór w paszczy .... Dobrze, że to pękło, to zauważyła, tak to sladu nie było... pewnie tam nikt by go na zabieg nie zabrał, a tu juz po i świetnie sie czuje :)
Ilianku domek napewno Cię znajdzie :)

Zapraszam na mielczaki :)

http://www.dogomania.pl/threads/191547-Zabawki-ciuszki-psie-kocie-co-tu-nie-ma-!!na-Mielec-06.09-%29

Posted

AlfaLS sprawdziała dokładnie i okazuje się, że nie zgadza się adres, telefon ten sam, ulica ta sama, tylko nr bloku i mieszkania inny... Może ktoś sobie żarty robi i podaje fikcyjne adresy? :roll: Dziwne. Jutro zadzwonię do tego pana.

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Jakiś żenujący żart............... ja bym jednak nie ufała ........
Inne dane, inne adresy, chce, nie chce, eh chyba szkoda czasu i nadziei ...:shake:

Ale ja nie zamierzam kontynuować procedur adopcyjnych (no chyba, że byłoby jakieś zaskakujące wytłumaczenie), chcę po prostu zobaczyć jego reakcję (może go to czegoś nauczy...) i optegosić troszkę za zawracanie gitary ludziom ;)

Posted

Ul. Bohaterów getta w Szczecinie to naprawdę mini slumsy w centrum miasta. Stare komunalne zaniedbane kamienice, tak jak pisała LAZY raczej bardzo normalnych ludzi ciężko tam znaleźć. Oczywiście, zawsze mogą się zdarzyc i w takim miejscu dobrzy ludzie, ale to takie rejony miasta gdzie lepiej samemu nie zapuszczać się po zmroku, jak się nie chce dostać w łeb. Poza tym ja nie wiem, co ktoś myslał, mówiąc "blisko są dwa parki", bo zabijcie mnie, ale do najbliższego skwerku u zbiegu al. Piastów i ul. Krzywoustego jst tam z 800- 1000 metrów, zależy jaki to numer domu,a do prawdziwego Parku Kasprowicza to w dobrym tempie z 15 min będzie. No chyba że to jacyś młodzi ludzie, którzy gdzieś mieszkanie po dziadkach dorwali i chcą mieć psa obronnego :)

Posted

Rece opadają,w Angli juz boja sie linczu nad kobieta która kotka wrzuciła do smietnika,a kamera nagrała.Tylko czekac az takie akcje zdarzą sie u nas...No nic czekamy na powazny telefon.

Posted

Ten dom w Szczecinie raczej trzeba od razu wykreslic. Sa takie miejsca w kazdym miescie, ze wiadomo, kto tam mieszka i czego mozna sie wstepnie spodziewac. Nie zebym kogos dyskwalifikowala, ale tak niestety jest i na zmiany na dobre takich dzielnic trzeba dziesiatkow lat.

Posted

Szczecinem się nie macie co martwić, dzisiaj TZ zadzwonił i pan mu powiedział, że w sobotę żona wysłała SMSa, że rezygnują z psa... a ja żadnego SMSa nie dostałam, czyli pan sam się zaplątał w swoich żartach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: