LAZY Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Czekam jeszcze na dezycję Murki. Jakby co to jeszcze tam nie dzwoniłam ;) P.S. Może warto dodać tych Państwa na czarne kwiatki? Nie zawsze ktoś trafi do mnie z prośbą o wizytę, a myślę, ze warto jednak na wszelki wypadek omijać tych Państwa z daleka. Quote
karolciasz28 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ilianku kilka ogłoszeń:, może tym razem. cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, petsy, kokosy, szerlok, olx, ojej Ilian jesteś psem, moich marzeń ( zaraz po szrościakach:p)Ale ja to sobie mogę pomarzyć.:roll: A dziewczyny jak myślicie taki duży pies i 80-latka i bardzo zaborcza w stosunku do innych psów sunia to dobry dom dla Iliana?:diabloti::diabloti:;););) Quote
karolciasz28 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 halcia napisał(a):Co Ty kombinujesz karolcia?Do Babci? Halciu żartuje, gdzież by go Łajka na podwórko wpuściła:evil_lol: z resztą za duży jak dla babci:-( A rodzice o psie w bloku, i nie chcą słyszeć...:shake: Quote
kaskadaffik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Nasz Uszatek nie poszedł, a teraz sie z tego ciesze , bo w tamtym tygodniu nagle okazało sie że miał biedak nowotwór w paszczy .... Dobrze, że to pękło, to zauważyła, tak to sladu nie było... pewnie tam nikt by go na zabieg nie zabrał, a tu juz po i świetnie sie czuje :) Ilianku domek napewno Cię znajdzie :) Zapraszam na mielczaki :) http://www.dogomania.pl/threads/191547-Zabawki-ciuszki-psie-kocie-co-tu-nie-ma-!!na-Mielec-06.09-%29 Quote
Murka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 AlfaLS sprawdziała dokładnie i okazuje się, że nie zgadza się adres, telefon ten sam, ulica ta sama, tylko nr bloku i mieszkania inny... Może ktoś sobie żarty robi i podaje fikcyjne adresy? :roll: Dziwne. Jutro zadzwonię do tego pana. Quote
kaskadaffik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jakiś żenujący żart............... ja bym jednak nie ufała ........ Inne dane, inne adresy, chce, nie chce, eh chyba szkoda czasu i nadziei ...:shake: Quote
Murka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 kaskadaffik napisał(a):Jakiś żenujący żart............... ja bym jednak nie ufała ........ Inne dane, inne adresy, chce, nie chce, eh chyba szkoda czasu i nadziei ...:shake: Ale ja nie zamierzam kontynuować procedur adopcyjnych (no chyba, że byłoby jakieś zaskakujące wytłumaczenie), chcę po prostu zobaczyć jego reakcję (może go to czegoś nauczy...) i optegosić troszkę za zawracanie gitary ludziom ;) Quote
MagdaNS Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ul. Bohaterów getta w Szczecinie to naprawdę mini slumsy w centrum miasta. Stare komunalne zaniedbane kamienice, tak jak pisała LAZY raczej bardzo normalnych ludzi ciężko tam znaleźć. Oczywiście, zawsze mogą się zdarzyc i w takim miejscu dobrzy ludzie, ale to takie rejony miasta gdzie lepiej samemu nie zapuszczać się po zmroku, jak się nie chce dostać w łeb. Poza tym ja nie wiem, co ktoś myslał, mówiąc "blisko są dwa parki", bo zabijcie mnie, ale do najbliższego skwerku u zbiegu al. Piastów i ul. Krzywoustego jst tam z 800- 1000 metrów, zależy jaki to numer domu,a do prawdziwego Parku Kasprowicza to w dobrym tempie z 15 min będzie. No chyba że to jacyś młodzi ludzie, którzy gdzieś mieszkanie po dziadkach dorwali i chcą mieć psa obronnego :) Quote
halcia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Rece opadają,w Angli juz boja sie linczu nad kobieta która kotka wrzuciła do smietnika,a kamera nagrała.Tylko czekac az takie akcje zdarzą sie u nas...No nic czekamy na powazny telefon. Quote
halcia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ilianku kochanie,w nocy wyjezdzam....Ciotki z dogo beda czuwały.Mysle,ze na dogo wejde,ale tel .nie odbieram/Hiszpania,/ Quote
Ra_dunia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Halciu - nic się nie martw, będziemy Ilianka doglądały i pilnowały i jeszcze mu dom znajdziemy :D Quote
Ulka18 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ten dom w Szczecinie raczej trzeba od razu wykreslic. Sa takie miejsca w kazdym miescie, ze wiadomo, kto tam mieszka i czego mozna sie wstepnie spodziewac. Nie zebym kogos dyskwalifikowala, ale tak niestety jest i na zmiany na dobre takich dzielnic trzeba dziesiatkow lat. Quote
halcia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ja tez bym eliminowała,za duzo złych przeczuc....Daleka droga by ryzykowac...zreszta ,jak ryzykowac jak obawy juz są... Quote
eloise Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=87755 http://warszawa.cwirek.pl/oddam-przyjme-zamienie/piekny-i-dostojny-ilian-owczarek-niemiecki-szuka,idbae533hu106e4.html Quote
Murka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Szczecinem się nie macie co martwić, dzisiaj TZ zadzwonił i pan mu powiedział, że w sobotę żona wysłała SMSa, że rezygnują z psa... a ja żadnego SMSa nie dostałam, czyli pan sam się zaplątał w swoich żartach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Co tu dużo gadać, ciotki! Piękny ten pies i piękny ma tekst do ogłoszeń! ;-) Quote
Ulka18 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ciotki, pamietajcie o Ilianku, Halci nie ma teraz kilka dni, mnie nie ma do piatku. Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ilian, maszeruj po dom! Zrobimy halci niespodziankę! Quote
Recommended Posts