Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy ta narośl się rozrasta? To znaczy uważam, że będzie trzeba pilnować czy to rośnie, a jak rośnie to chyba niestety by trzeba było znowu ciachnąć :( Tak jak Halcia pisała, aż wszystkich zakażonych komórek się nie "wyciacha". To tak jak z brodawkami, jak się nie wytnie dokładnie całej to po jakimś czasie odrasta...
Na pewno Ilian na to nie umrze ;) ale po co mu to? Jeszcze sobie rozliże.
Trzeba będzie pilnować...

Posted

Domku na horyzoncie nie widać niestety :(
Ogonek ok, tą zmianę skórną ma tylko na samym czubeczku, w miejscu szwów. Jak będzie pogoda to cyknę fotkę.
Poza tym Ilian jest bardzo grzeczny i już nawet od jakiegoś czasu sam wchodzi do boksu. Z Lorkiem zawarli pakt o nieagresji, czasem tylko się głośno przywitają ;) ale bez jazgotania i kłótni.

Ach... zapomniałabym o rozliczeniu:

Stan konta na 10 sierpień wynosił +830 zł

Koszty:
450 zł hotelowanie
5 zł sesja foto
10 zł przejazd do Stalowej Woli (1/3 kosztów) - kontrola ogonka
Razem: 465 zł

830 zł - 465 zł = 365 zł
Stan konta na 9 wrzesień wynosi +365 zł.

Posted

jak patrzę na nasze stado 6-latków, to nie zamieniłabym na szczyle! :) szczeniaki są urocze i ciapowate i taaaakie rozkoszne... ale kilkuletni pies jest dużo spokojniejszy, no chyba, że dostaje w prezencie takie szalone dziecko jak moja córka ;) co oni razem wyczyniają... :)

Posted

Trochę trudno bawić się z psem jedną ręką, ale zobaczcie jakie z niego fajne psisko :)

[video=youtube;uMfxb_JjE-g]http://www.youtube.com/watch?v=uMfxb_JjE-g[/video]

A tu ogonek; widok z góry

I widok z boku (jak mu całkiem urosną włosy, to nie powinno być w ogóle tej końcówki widać)

Posted

Ja przyznaje,ze troche chaotycznie czytałam watek przy rozmowach w wielu jezykach...ale co w koncu powiedziała beatka?Ze to sie zawsze bedzie odnawiac,czy za mało obcieła?

Posted

Mój wet/teoretycznie oczywiscie,bo psa nie widział/powiedział,ze nie zostało widocznie obciete do zdrowej tkanki,jesli odrasta.Mówił tez ,ze jesli to "wirusowe"moze roznosic sie dalej po ciele.trzeba obserwowac Ilianka ,ogladac.

Posted

Ja dziś chciałam wznowic allegro Iliana, ale kicha, bo wszystkie foty poznikały. Szukałam na watku, ale jest dokładnie tak samo (bo kopiowałam z watku). To były już te nowe zdjęcia robione przez muzzy'ego. Mureczko, nie wiesz co się wydarzyło, że ich nie ma, a to Ty je wstawiałaś?

Posted

Cholera...to pod górke.A co nowego u Iliaka w zachowaniu.Ja wierze,ze to madry psiak,przy powtarzanym zakazie powinien nie łapac tego drobizgu....a kury za płtem go interesują?Jak reaguje na zostaw czy "nie wolno"?JAk ogonek?