halcia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A co z tym domkiem z Lublina.....pani jeszcze pyta,czy cisza? Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A czy ta narośl się rozrasta? To znaczy uważam, że będzie trzeba pilnować czy to rośnie, a jak rośnie to chyba niestety by trzeba było znowu ciachnąć :( Tak jak Halcia pisała, aż wszystkich zakażonych komórek się nie "wyciacha". To tak jak z brodawkami, jak się nie wytnie dokładnie całej to po jakimś czasie odrasta... Na pewno Ilian na to nie umrze ;) ale po co mu to? Jeszcze sobie rozliże. Trzeba będzie pilnować... Quote
halcia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Czy u Ilianka cos nowego?Domek,ogonek,nowa demolka,zabawy,przyjaznie....Spij smacznie psinko,moze niedlugo uda mi sie wrocic do Polski:diabloti::roll: Quote
Murka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Domku na horyzoncie nie widać niestety :( Ogonek ok, tą zmianę skórną ma tylko na samym czubeczku, w miejscu szwów. Jak będzie pogoda to cyknę fotkę. Poza tym Ilian jest bardzo grzeczny i już nawet od jakiegoś czasu sam wchodzi do boksu. Z Lorkiem zawarli pakt o nieagresji, czasem tylko się głośno przywitają ;) ale bez jazgotania i kłótni. Ach... zapomniałabym o rozliczeniu: Stan konta na 10 sierpień wynosił +830 zł Koszty: 450 zł hotelowanie 5 zł sesja foto 10 zł przejazd do Stalowej Woli (1/3 kosztów) - kontrola ogonka Razem: 465 zł 830 zł - 465 zł = 365 zł Stan konta na 9 wrzesień wynosi +365 zł. Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 To dobre, że to tylko końcóweczka ogonka :) Mądry, kochany psiak. Quote
halcia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Fajnie,ze zIlianka madry psiak.W razie czego u Kasi jest 100zl o ile pamietam,gdyby siedzial caly miesiac,ale moze mu sie poszczesci... Quote
Ulka18 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Takie mądre, dobre psisko i nikt nie pyta? Co za ludzie, nigdy nie zrozumiem tego podejscia do adopcji > kilkuletnich psow. Quote
eloise Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 jak patrzę na nasze stado 6-latków, to nie zamieniłabym na szczyle! :) szczeniaki są urocze i ciapowate i taaaakie rozkoszne... ale kilkuletni pies jest dużo spokojniejszy, no chyba, że dostaje w prezencie takie szalone dziecko jak moja córka ;) co oni razem wyczyniają... :) Quote
Murka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Trochę trudno bawić się z psem jedną ręką, ale zobaczcie jakie z niego fajne psisko :) [video=youtube;uMfxb_JjE-g]http://www.youtube.com/watch?v=uMfxb_JjE-g[/video] A tu ogonek; widok z góry I widok z boku (jak mu całkiem urosną włosy, to nie powinno być w ogóle tej końcówki widać) Quote
eloise Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 jaki fajny pies! i jak się pięknie błyszczy! :) Quote
halcia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja przyznaje,ze troche chaotycznie czytałam watek przy rozmowach w wielu jezykach...ale co w koncu powiedziała beatka?Ze to sie zawsze bedzie odnawiac,czy za mało obcieła? Quote
halcia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Mój wet/teoretycznie oczywiscie,bo psa nie widział/powiedział,ze nie zostało widocznie obciete do zdrowej tkanki,jesli odrasta.Mówił tez ,ze jesli to "wirusowe"moze roznosic sie dalej po ciele.trzeba obserwowac Ilianka ,ogladac. Quote
Murka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Nie wiem dlaczego sie to odnawia, podejrzewam, że Beatka chciała uciąć jak najmniej, aby za bardzo nie widać było i może faktycznie ucięła za mało :roll: Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Będzie dobrze :) A z Iliana super psisko :) Quote
halcia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ilianek ma juz pewnie nieaktualne ogłoszenia...:shake: Quote
Ra_dunia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 trzeba cioteczki o pakiecik poprosić ;) Quote
karolciasz28 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja chwilowo nie wyrabiam, proszę dajcie mi czas do poniedziałku. Quote
Ulka18 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Murko, jak myslisz, czy Ilian moglby mieszkac w stadninie koni, gdzie sa konie, kaczki i kury? Czy nie bedzie na nie polowal? Quote
eloise Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 a ja jestem do niedzieli na mobilnym internecie- straszna kicha, ledwie udaje mi się cokolwiek przeczytać! Quote
Murka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Nie mogę zagwarantować, że Ilianek nie będzie interesował sie drobiem, obawiam się jednak, że zagrożenie jest duże... kotek się mu bardzo spodobał, więc kurki też mogą... Póki co zainteresowała się nim alevandra z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/192795-piesek-do-domu-z-ogr%C3%B3dkiem Zaraz jej odpiszę na PW i zobaczymy :cool3: Quote
Reno2001 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja dziś chciałam wznowic allegro Iliana, ale kicha, bo wszystkie foty poznikały. Szukałam na watku, ale jest dokładnie tak samo (bo kopiowałam z watku). To były już te nowe zdjęcia robione przez muzzy'ego. Mureczko, nie wiesz co się wydarzyło, że ich nie ma, a to Ty je wstawiałaś? Quote
Ulka18 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Murka wstawiala na watku 'szukam psa' i widzialam tam kilka zdjec Iliana. Moze cos sie dzieje z fotosikiem albo imageshackiem i zdjecia sie nie laduja :???: Quote
halcia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Cholera...to pod górke.A co nowego u Iliaka w zachowaniu.Ja wierze,ze to madry psiak,przy powtarzanym zakazie powinien nie łapac tego drobizgu....a kury za płtem go interesują?Jak reaguje na zostaw czy "nie wolno"?JAk ogonek? Quote
Ulka18 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Domek fajny, tylko jakby Ilian zaczal gonic te kury, kaczki, do koni startowac, mogloby byc nieciekawie. Cholera :-( Quote
Recommended Posts