evel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dziewczyny, czy ktoś jedzie z Lublina do Zamościa w najbliższym czasie? Potrzebuję transportu dla... transportera :evil_lol: Quote
E-S Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 evl napisał(a):Dziewczyny, czy ktoś jedzie z Lublina do Zamościa w najbliższym czasie? Potrzebuję transportu dla... transportera :evil_lol: 14 albo 15 czerwca. Za późno ? Quote
LadyS Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 E-S napisał(a):14 albo 15 czerwca. Za późno ? Nie, akurat, ale evl zapomniała zaznaczyć, ze to transporter lotniczy dla psa wielkosci wyżła ;) Nie wiem, czy zmieścisz u siebie... Quote
E-S Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ladySwallow napisał(a):Nie, akurat, ale evl zapomniała zaznaczyć, ze to transporter lotniczy dla psa wielkosci wyżła ;) Nie wiem, czy zmieścisz u siebie... Pfff zaplułam monitor :) pewnie większy niż moje auto .... popytam Quote
LadyS Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 E-S napisał(a):Pfff zaplułam monitor :) pewnie większy niż moje auto .... popytam E, u mnie stoi za drzwiami złożony wpół, nie jest tak źle :evil_lol: ale postawiony na sztorc ma pewnie z metr wysokości i ja ledwo go unoszę :lol: Dzięki za pomoc :) Quote
LadyS Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dostałam smsa od as_ko - najpierw, że nie może znaleźć psa, potem, ze już jest :) Czyli pewnie teraz są u weta :) Quote
Becia66 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ladySwallow napisał(a):Dostałam smsa od as_ko - najpierw, że nie może znaleźć psa, potem, ze już jest :) Czyli pewnie teraz są u weta :) no to dobrze że jest bo już się bałam że zniknął.... Quote
as_ko Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 O rany! Jestem jeszcze w Puławach, ale psa mam po godzinie szukania go w tych krzakach. Miałam taki problem bo u nas dzisiaj kosza trawniki na osiedlu i on się bał kosiarek i uciekał. Nie mogłam mu zapiąć obroży, strasznie się bał i nie chciał do mnie podejść. Byliśmy u weta, pies zdrowy :) zaszczepiony na wirusówki i wściekliznę, dostał lek na odrobaczenie i fiprex. Wet ocenił go na 3 lata. Jak tylko wyszłam od weta to skubany zdjął sobie obrożę i mi zwiał z powrotem na osiedle. Więc znowu akcja łapania psa. Do klatki w bloku też nie chciał wejść, zapierał się i na siłę go wciągnęłam. Boi się samochodów, nie chciał wsiąść to lecieliśmy na piechotę. Moja mama mówiła ze on wielkości Negry, on jest 2 razy taki jak Negra i jak mu się przyjrzałam to nie wiem czy to nie jest zarośnięty sznaucer średni, ale to wy ocenicie. Wrzucę zdjęcia po południu/wieczorem. Na razie muszę go dowieść do Lublina jeszcze. Quote
LadyS Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Co do zbliżenia do jakiejś rasy - myślę, ze jutro pani Bożenka oceni przy ścinaniu, do kogo Atos jest podobny :) Quote
bico Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 as_ko napisał(a):O rany! Jestem jeszcze w Puławach, ale psa mam po godzinie szukania go w tych krzakach. Miałam taki problem bo u nas dzisiaj kosza trawniki na osiedlu i on się bał kosiarek i uciekał. Nie mogłam mu zapiąć obroży, strasznie się bał i nie chciał do mnie podejść. Byliśmy u weta, pies zdrowy :) zaszczepiony na wirusówki i wściekliznę, dostał lek na odrobaczenie i fiprex. Wet ocenił go na 3 lata. Jak tylko wyszłam od weta to skubany zdjął sobie obrożę i mi zwiał z powrotem na osiedle. Więc znowu akcja łapania psa. Do klatki w bloku też nie chciał wejść, zapierał się i na siłę go wciągnęłam. Boi się samochodów, nie chciał wsiąść to lecieliśmy na piechotę. Moja mama mówiła ze on wielkości Negry, on jest 2 razy taki jak Negra i jak mu się przyjrzałam to nie wiem czy to nie jest zarośnięty sznaucer średni, ale to wy ocenicie. Wrzucę zdjęcia po południu/wieczorem. Na razie muszę go dowieść do Lublina jeszcze. matko! ale akcja!:crazyeye::evil_lol: dobrze, że Atos już bezpieczny i zaszczepiony:multi: as_ko - dobra robota, byłaś niezawodna:loveu: Quote
ilon_n Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Gratulacje!!! Ładnie się nafikałaś przy tej łapance ;) No właśnie Atos wyglądał mi na coś większego niż PON, na oko z fotek to może też być mix pudla królewskiego z czymś tam .. chociaż ja się zbytnio na rasach nie znam .. dla mnie psiak to psiak ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 kennel już jest u mnie, ale będę się starała w miarę możliwości jak najszczęściej bidulę wypuszczać :_) Quote
as_ko Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Kilka zdjęć pieska tak na szybko robione: Zapomniałam napisać że piesek waży ok 16-17 kg :) Quote
as_ko Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 ladySwallow napisał(a):No, ale widać, ze fryzjer to mu się przyda... No, fryzjer jest potrzebny na wczoraj :( strasznie mu gorąco w tej kupie sierści i kołtunów. Quote
MaDi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Piękny i co najważniejsze już bezpieczny. Dobry fryzjer i ze zwykłego kundelka jest w stanie zrobić typ jakiejś rasy, a tu zarośnięty i ma zadatki na rasowca więc czekamy na wyniki strzyżenia. Quote
ilon_n Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Urodziwy chłopak.. no i ząbki chyba też ma ładne, widać na fotkach, że te przednie aż biją bielą .. młodziak chyba. Quote
as_ko Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 ilon_n napisał(a):Urodziwy chłopak.. no i ząbki chyba też ma ładne, widać na fotkach, że te przednie aż biją bielą .. młodziak chyba. 3-latek według weta. Quote
Nayantara Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kamie mi z serca spadł, że już bidula bezpieczny. No to kto na stałe pokocha Atosika? Quote
as_ko Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Od jutra, jak tylko będę miała zdjęcia Atosa po strzyżeniu, zaczynam mu intensywnie domku szukać, pierwsze co to potrzebne nam będzie allegro. Quote
E-S Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ależ Ty jesteś dzielna kobita As-ko ! Atos - piękny. Ciekawe co z niego "wyjdzie" po strzyżeniu :) Powinien szybko domek znaleźć. Quote
Recommended Posts