Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, czy ktoś jedzie z Lublina do Zamościa w najbliższym czasie? Potrzebuję transportu dla... transportera :evil_lol:

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

evl napisał(a):
Dziewczyny, czy ktoś jedzie z Lublina do Zamościa w najbliższym czasie? Potrzebuję transportu dla... transportera :evil_lol:

14 albo 15 czerwca. Za późno ?

Posted

E-S napisał(a):
14 albo 15 czerwca. Za późno ?

Nie, akurat, ale evl zapomniała zaznaczyć, ze to transporter lotniczy dla psa wielkosci wyżła ;) Nie wiem, czy zmieścisz u siebie...

Posted

ladySwallow napisał(a):
Nie, akurat, ale evl zapomniała zaznaczyć, ze to transporter lotniczy dla psa wielkosci wyżła ;) Nie wiem, czy zmieścisz u siebie...

Pfff zaplułam monitor :)
pewnie większy niż moje auto .... popytam

Posted

E-S napisał(a):
Pfff zaplułam monitor :)
pewnie większy niż moje auto .... popytam

E, u mnie stoi za drzwiami złożony wpół, nie jest tak źle :evil_lol: ale postawiony na sztorc ma pewnie z metr wysokości i ja ledwo go unoszę :lol: Dzięki za pomoc :)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dostałam smsa od as_ko - najpierw, że nie może znaleźć psa, potem, ze już jest :) Czyli pewnie teraz są u weta :)

no to dobrze że jest bo już się bałam że zniknął....

Posted

O rany! Jestem jeszcze w Puławach, ale psa mam po godzinie szukania go w tych krzakach. Miałam taki problem bo u nas dzisiaj kosza trawniki na osiedlu i on się bał kosiarek i uciekał. Nie mogłam mu zapiąć obroży, strasznie się bał i nie chciał do mnie podejść. Byliśmy u weta, pies zdrowy :) zaszczepiony na wirusówki i wściekliznę, dostał lek na odrobaczenie i fiprex. Wet ocenił go na 3 lata. Jak tylko wyszłam od weta to skubany zdjął sobie obrożę i mi zwiał z powrotem na osiedle. Więc znowu akcja łapania psa. Do klatki w bloku też nie chciał wejść, zapierał się i na siłę go wciągnęłam. Boi się samochodów, nie chciał wsiąść to lecieliśmy na piechotę. Moja mama mówiła ze on wielkości Negry, on jest 2 razy taki jak Negra i jak mu się przyjrzałam to nie wiem czy to nie jest zarośnięty sznaucer średni, ale to wy ocenicie. Wrzucę zdjęcia po południu/wieczorem. Na razie muszę go dowieść do Lublina jeszcze.

Posted

as_ko napisał(a):
O rany! Jestem jeszcze w Puławach, ale psa mam po godzinie szukania go w tych krzakach. Miałam taki problem bo u nas dzisiaj kosza trawniki na osiedlu i on się bał kosiarek i uciekał. Nie mogłam mu zapiąć obroży, strasznie się bał i nie chciał do mnie podejść. Byliśmy u weta, pies zdrowy :) zaszczepiony na wirusówki i wściekliznę, dostał lek na odrobaczenie i fiprex. Wet ocenił go na 3 lata. Jak tylko wyszłam od weta to skubany zdjął sobie obrożę i mi zwiał z powrotem na osiedle. Więc znowu akcja łapania psa. Do klatki w bloku też nie chciał wejść, zapierał się i na siłę go wciągnęłam. Boi się samochodów, nie chciał wsiąść to lecieliśmy na piechotę. Moja mama mówiła ze on wielkości Negry, on jest 2 razy taki jak Negra i jak mu się przyjrzałam to nie wiem czy to nie jest zarośnięty sznaucer średni, ale to wy ocenicie. Wrzucę zdjęcia po południu/wieczorem. Na razie muszę go dowieść do Lublina jeszcze.

matko! ale akcja!:crazyeye::evil_lol: dobrze, że Atos już bezpieczny i zaszczepiony:multi:

as_ko - dobra robota, byłaś niezawodna:loveu:

Posted

Gratulacje!!! Ładnie się nafikałaś przy tej łapance ;)

No właśnie Atos wyglądał mi na coś większego niż PON, na oko z fotek to może też być mix pudla królewskiego z czymś tam .. chociaż ja się zbytnio na rasach nie znam .. dla mnie psiak to psiak ;)

Posted

ladySwallow napisał(a):
No, ale widać, ze fryzjer to mu się przyda...

No, fryzjer jest potrzebny na wczoraj :( strasznie mu gorąco w tej kupie sierści i kołtunów.

Posted

Piękny i co najważniejsze już bezpieczny. Dobry fryzjer i ze zwykłego kundelka jest w stanie zrobić typ jakiejś rasy, a tu zarośnięty i ma zadatki na rasowca więc czekamy na wyniki strzyżenia.

Posted

ilon_n napisał(a):
Urodziwy chłopak.. no i ząbki chyba też ma ładne, widać na fotkach, że te przednie aż biją bielą .. młodziak chyba.

3-latek według weta.

Posted

Od jutra, jak tylko będę miała zdjęcia Atosa po strzyżeniu, zaczynam mu intensywnie domku szukać, pierwsze co to potrzebne nam będzie allegro.

Posted

Ależ Ty jesteś dzielna kobita As-ko !
Atos - piękny.
Ciekawe co z niego "wyjdzie" po strzyżeniu :)
Powinien szybko domek znaleźć.