Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Widze ze Dziadzius juz jedzie z jednej strony szkoda bo chcialam go odwiedzic ale z drugiej to jego szczescie jest najwazniejsze . Oczywiscie informujcie jak bedzie kasa na niego potrzebna i na jakie konto bo te 30 zł to wyzłałam do schronicka ;)Dajcie znac jak bedzie juz na miejscu .Bardzo sie ciesze - nalezy mu sie szczescie !

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjedziemy mniej wiecej ok.18(mam nadzieje). Tak jak pisałam miedzy 14a17 przyjade po niego do schroniska. Trasa zajmie ok.3godzin wiec powinnam być w łodzi ok.godziny 21. Tylko mam się gdzies spotkać z ta osobą czy trafimy gdzies do niej do domu?Jak do tej osoby to podaj jakis adres. Mój tel. to 794775327 mozesz dzwonic o kazdej godzinie poza 12-14 i 17;)

Posted

No to na razie takie info od mojej znajomej, dokładniejsze ustalenia poczynimy już przez telefon, ale żeby nieco oszczędzić Asi stresu przed podróżą kopiuję to co mam na teraz::

"Asia wjedzie do Łodzi drogą E-75 po lewej stronie będzie miała szpital Centrum Zdrowia Matki Polki musi skręcić w lewo w ulicę Paradną i jechać prosto jakieś trzy kilometry.
Rambusia spokojnie przenocuję a i Asia będzie mogła odpocząć"

Dzięki za tel. odezwę się między 15 a 17. Do tego czasu powinnam też znać już precyzyjny adres, bo "koło lotniska" to kawał Łodzi ;)
Dziadziuś wyjeżdża we wtorek rano około 8, więc przed południem powinien być już w Toruniu.
Komitet powitalny już gotowy :)

Posted

a :) no to jeszcze lepiej :) bo zmylił mnie ten wpis:

Dziadziuś wyjeżdża we wtorek rano około 8, więc przed południem powinien być już w Toruniu.

Posted

Mam pytanko natury technieczne...czy "kurdupelek" bedzie mial jakas smyczke ze soba, albo chociaz obrozke....ja mam ,ze tak sie wyraze w dyspozycji smyczke i obrozke
po Rinciu...pewnie cioteczki z forum podhalanow nie obraza sie ,gdy jej uzyje dla kurdupelka, ale obawiam sie ze obrozke to pewnie bede mogla mu zapiac wkolo tulowia...bo ona duuuza jest:razz::roll:

Posted

[quote name='Akrum']a :) no to jeszcze lepiej :) bo zmylił mnie ten wpis:

a tak, sorki, nie dodałam, że wyjeżdża z Łodzi we wtorek około 8 :)

A czy Dziadziuś będzie miał jakiś transporterek??

Posted

[LEFT]Dziadziuś jest już wykąpany i wyczesany (nieźle się przy nim namęczyła, ma sierśc jak bernardyn:evil_lol:), chociaż pewnie i jedno i drugie będzie trzeba powtórzyć jeszcze z dwa razy :roll: ale największy syf i smrodek jest zmyty.
Obrożę będzie miał.
Transporterka nie mamy, ale Dziadek to grzeczny chłopak jest ;)[/LEFT]

Posted

Musze się Wam pochwalic kochane JESTEM OFICJALNA WIRTUALNA MAMA DZIADZIUSIA ;) .Oprócz tych 30 zł chetnie dołozę cos na jego DT tylko napiszcie co i jak bo ja tu nowa jestem wiec musicie mnie wprowadzic .

Posted

Też jestem taką wirtualną opiekunką pewnego Dziadeczka, ale w innym schronisku.Wyślę Ci katii konto, na PW, na jakie zbieramy na Rambusia i wyślesz ile chcesz.Tylko tak: deklaracje są stałe lub jednorazowe.Napiszesz tylko jaką wybierasz i ok.Jak stała to podaj mi tylko kwotę.Jak do mnie kasa dojdzie, to od razu tutaj wpisuję i wpisuję w rozliczeniach na pierwszej stronie.Tam można sobie wszystko sprawdzić.Przychody i rozchody :lol:Jak masz pytania ...to pytaj, niektóre osoby to już tu zęby pozjadały ;):eviltong::evil_lol: na pewno wiedzą wszystko, odnośnie Dogo.

Posted

Dzieki Mysia ,ze Dziadziunia wyszorowalas ;)
Czyli najwiekszy smrodek mamy juz za soba... reszta sie nie martwcie , Dziadziunia dopieszcze w domku:),
a i pewnie cioteczka Ilo_n pare najlepszych ujec swoim aparacikiem napstryka (cioteczka ma talent), tak ze Dziadziunio szybko znajdzie super domeczek:) :)

Posted

Asia już jedzie po dziadeczka.Rambusiu :loveu: szczęśliwej drogi do lepszego życia.Wysłałam Asi 120 zł za transport, jak wyjdzie więcej to tylko doślę.Atomówka...masz zapchaną pocztę po brzegi, kochana.Opróżnij, to konto Ci wyślę :lol:

Posted

[quote name='Arktyka']Dzieki Mysia ,ze Dziadziunia wyszorowalas ;)
Czyli najwiekszy smrodek mamy juz za soba... reszta sie nie martwcie , Dziadziunia dopieszcze w domku:),
a i pewnie cioteczka Ilo_n pare najlepszych ujec swoim aparacikiem napstryka (cioteczka ma talent), tak ze Dziadziunio szybko znajdzie super domeczek:) :)[/QUOTE]

Arktyka świetnie rozumiem jak bardzo doceniasz wstępne zabiegi pielęgnacyjne Dziadziusia :cool1:

Do dziś pamiętam aromaty Rino, które przywiózł na sobie - całe spektrum przepysznych zapaszków i rozległy futrzany strup na udzie :cool3: auto miałam zaprawione na tydzień .. :p

foteczki a jakże będą .. dzięki za reklamę :loveu:

Posted

Hihihi..........Ilo_n :razz:
Tych zapaszkow od Rincia nie zapomne do konca zycia...
Ty mialas zapaprane autko przez tydzien, a ja cale mieszkanko...:evil_lol::diabloti:dlatego jestem bardzo wdzieczna Misi ,ze zadbala
wstepnie o higiene Dziadziunia:multi:

Czy Dziadzius ma ksiazeczke zdrowia...wszystkie szczepienia....i czy ma wpisane jakie leki otrzymuje....bo pewnie schronisko wydalo go bez lekow...jesli nie ma lekow
to trzeba jak najszybciej odwiedzic wetke z Dziadziuniem.