Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śpieszę donieść, że na koncie Rambusia mamy aż 500 zł :multi:
Dzisiaj mam wpłaty od ketunia - 300 zł :loveu:
od _Goldenek2 - 40 zł :loveu: za 2 miesiące
od paulinken - 10 zł :loveu:
od luisien - 100 zł :loveu: na Rambusiowe lekarstwa

Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty !!!
Jak dostanę miejsce na rozliczenia, to wszystkich wpiszę, teraz tylko tu i jeszcze mam ważne pytanie.Umknęła mi gdzieś kwota należności za pobyt Rambusia w DT.Nie jestem pewna czy to było 240 czy 250 zł.Skoro ketunia wysłała za cały miesiąc, to jeszcze z tego 50 lub 60 zł zostanie.Co mam zrobić z wpłatami za czerwiec...przesunąć na lipiec ?Wolę zapytać, żeby nie było potem na mnie ;):lol::evil_lol::diabloti:Proszę też mnie sprawdzać z rozliczeniem i gdyby coś nie było ok, to proszę o PW (w pedałówie z matmy byłam kiepska)

Posted

a ile będziemy czekać na wieści Pikusiowe, znaczy chodzi mi o to, kiedy najwcześniej Rambuś mógłby jechać do dt?

Syla,dobrze, że jest nadpłata, to Rambuś ją wykorzysta pewnie na weta lub leki, szczepienia itp.

Posted

Akrum napisał(a):
a ile będziemy czekać na wieści Pikusiowe, znaczy chodzi mi o to, kiedy najwcześniej Rambuś mógłby jechać do dt?

Syla,dobrze, że jest nadpłata, to Rambuś ją wykorzysta pewnie na weta lub leki, szczepienia itp.

Akrum, na pewno Rambusio wykorzysta, to w końcu staruszek.Liczę na jakieś 170 zł dodatkowych....według deklaracji + reszta od ketunii.Może transport też kosztować.Przegląd pewnie trzeba będzie mu zrobić...zdrowotny.W Zabrzu dbają, z tego co wiem i widziałam, o szczepienia, czipy, itd itp...ale może coś na stawy i bieżące potrzeby.Spadam coś zjeść, bo już mi żołądek przyrośnie do krzyża, a ja kocham jedzonko :loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
moje pieniazki tez powinny lada chwila dotrzec

Dotarły pieniążki od karusiap - 10 zł :loveu:
od Bjuta - 25 zł :loveu: deklaracja + 20 zł np. na benzynę.
Bardzo serdecznie dziękujemy !!!Kwota = 535 zł :crazyeye::multi:

Rambusiu zmykaj do DT już.

Posted

Cioteczki dzwoniłam dzisiaj do Arktyki - DT do którego miał jechać Pikuś, mam jej wysłać link do wątku Rambusia i jutro dostaniemy odpowiedź czy i kiedy dziadziuś mógłby do niej przyjechać. Miesięczny koszt byłby taki sam jak w przypadku Pikusia - 240zł miesięcznie + ewentualne koszty weta i leków ;)

Posted

Gdy wszystko co związane z Rambusiem można będzie nazwać WSZELKĄ WSPANIAŁOŚCIĄ:p ,może ktoś mógłby zanieść dobre wieści plus zdjęcie szczęśliwego pieska byłemu właścicielowi? Byłoby wspaniale, czyż nie?

Posted

luisien napisał(a):
Gdy wszystko co związane z Rambusiem można będzie nazwać WSZELKĄ WSPANIAŁOŚCIĄ:p ,może ktoś mógłby zanieść dobre wieści plus zdjęcie szczęśliwego pieska byłemu właścicielowi? Byłoby wspaniale, czyż nie?

Gdybym wiedziała gdzie jest ten Dom Opieki i jak jego pan się nazywa to podjęłabym się tego.Mam kontakty w kilku takich i okolicznych dla Zabrza..Nie wiadomo też, w jakim stanie zdrowia ten pan jest.Czasem, przy np. demencji starczej...różnie to bywa.

Posted

Z tego co pamiętam jego pan był trochę w ,,swoim świecie".. O ile czegoś nie pomieszlam wydaje mi się, ze to był tak(w razie czego Mysiu popraw jak cos pofyrtam:diabloti:)..starszy, chyba juz w powaznym wieku Pan, ktory kiedys mial psa o imieniu Rambo, ktory mu odszedl. Pan byl tak zżyty i kochal swojego rambusia, że bardzo za nim tęsknił i ,,szukał go" dlatego dostał starszego dziadziusia z naszego schroniska, którego tez nazwał Rambuś.. szczerze mówiąc sama jestem ciekawa czy z tym panem daloby sie porozmawiac, czy to ma sens no i gdzie dokladnie przebywa..:roll:

Posted

Cioteczki dostałam wiadomośc od Arktyki iiiiii......... a zresztą przeczytajcie same:

"Witam, odwiedziłam na stronie dogmanii biednego staruszka i przeczytałam
wątek. Po niedzieli możecie szykować transport.
Pozdrawiam Serdecznie Ania"

:multi::multi::multi:

Aniu dziękujemy!!!!

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Cioteczki dostałam wiadomośc od Arktyki iiiiii......... a zresztą przeczytajcie same:

"Witam, odwiedziłam na stronie dogmanii biednego staruszka i przeczytałam
wątek. Po niedzieli możecie szykować transport.
Pozdrawiam Serdecznie Ania"

:multi::multi::multi:

Aniu dziękujemy!!!!

Wspaniała wiadomosć !!!:multi::multi: