Arktyka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Zalegle wiadomosci;) Dziadulek ma powodzenie u starszych "pan", gdy mijamy "babcie " na licznych spacerkach, slysze ciagle komentarze typu jaki sliczny piesek;);) Mam nadzieje ,ze Dziaduniu znajdzie w koncu swoja babcie;) Dziadzius ma swoj poranny rytual przed wyjsciem na spacerek...wpierw biega wzdłuż mojego lozka w ta i spowrotem kilka razy, wycierajac zaropialki z oczu...hmm:crazyeye: potem obowiazkowo przeglad w szafie z lustrem..., mizianko po kuperku,a pozniej zaczyna sie koncert;):evil_lol: Dziadulek drze jape na calego na mnie, chcac bym czym predzej zabralago Go na spacerek:evil_lol: Oczywiscie prowokuje Go troche do takiego zachowania:evil_lol: Wczoraj w lasku Dziadulek poczul troche wolnosci,zaopatrzylam sie w linke 10m, by mogl poweszyc tu i tam:lol:Dziadzius byl chyba szczesliwy , bo przede wszystkim bylo duzo "ludziow" ,a Dziadzius to towarzyski staruszek! Gdy odwiedza mnie siostra w domku , to Dziadus nawet nie jest zainteresowany pileczka,za ktora normalnie chce mi odgryzc reke...:mad: tylko asystuje goscia , sadowiac sie kolo niego i czekajac na mizianka:eviltong: "Wpadki" z sikaniem w domu zdarzaja sie coraz rzadziej!:lol: Dzisiaj po nocce nie bylo zadnych kaluzek;) Co mie cieszy to to ,ze Dziadulek coraz wiecej uczestniczy w"zyciu rodzinnym" jest bardziej aktywny niz na poczatku. teraz juz tak latwo nie jest Dziadziusiowi podawac kropelki do oczu z nienacka...Dziadus czuwa:diabloti:;) Mysle tez ,ze i kondycja dziadziusia sie tez poprawia(zasluga schodow...hihi) Dziadulek dziarsko drepcze na spacerkach:lol: PS. Na pw. zarzucono mi ,ze prowadze hmm...."dzienniczek" naprawde staram sie pisac jak najkrocej ...ale cholercia chyba jestem zbyt gadatliwa i nie potrafie w paru slowach zdac relacje,wiec prosze o wybaczenie...:eviltong:;) Quote
lika1771 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Super wiadomosci Dziadzius ale Ci sie udało:lol: Quote
_Goldenek2 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Arktyka napisał(a):Na pw. zarzucono mi ,ze prowadze hmm...."dzienniczek" naprawde staram sie pisac jak najkrocej ...ale cholercia chyba jestem zbyt gadatliwa i nie potrafie w paru slowach zdac relacje,wiec prosze o wybaczenie...:eviltong:;) Arktyka, większość z nas - z utęsknieniem czeka na dłuuuuuugie relacje. Nie zmieniaj tego, proszę :) Quote
Beatkaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Arktyka napisał(a): PS. Na pw. zarzucono mi ,ze prowadze hmm...."dzienniczek" naprawde staram sie pisac jak najkrocej ...ale cholercia chyba jestem zbyt gadatliwa i nie potrafie w paru slowach zdac relacje,wiec prosze o wybaczenie...:eviltong:;) Kurczę te Twoje relacje są świetne ! Również nie chcę żebyś to zmieniała,tak trzymaj:razz: Quote
Ingrid44 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Arktyka, nie waz sie pisac krocej:mad::loveu: Wszyscy uwielbiaja takie relacje. :lol::lol::lol:Ciekawe czy ktos ma taka chuste dla pieska z napisem "Szukam Domu". Moze ktoras z babc na spacerku widzac Rambusia dala by mu DS. Czytalam na innym watku ze piesek w taki sposob znalazl domek.:lol: Quote
Atomowka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Gdzieś był bazarek z takimi chustkami jak któraś go znajdzie to zafunduje mu taką Quote
Ingrid44 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Atomowka napisał(a):Gdzieś był bazarek z takimi chustkami jak któraś go znajdzie to zafunduje mu taką Cioteczki,szukajmy tego bazarku ! ! ! Quote
Atomowka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Szukałam ale chyba już jestem śpiąca bo nic nie znalazłam, napisałam na wątku co chcecie kupić, że poszukuje takie chusty. Quote
mikoada Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Tu były http://www.dogomania.pl/threads/187791-Chusty-SZUKAM-DOMU!-Dla-Maxa-Lilki-i-innych-z-%C5%BBywca-do-30.06.?highlight=chusty , ale bazarek już zamknięty :( Quote
Atomowka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Napisałam PW do założycielki bazarku może uda się kupić Quote
Ingrid44 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Atomowka napisał(a):Napisałam PW do założycielki bazarku może uda się kupić To swietnie, ja pytalam cioteczki na roznych znajomych watkach. Co kilka glow to nie jedna. :) Jak Rambus ma takie wziecie wsrod babc to taka chusta moze mu bardzo pomoc. Quote
Arktyka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dziewczyny , oczywiscie staram sie takowe babcie uswiadamisc , ze Kurdupelek szuka domku ,:cool3: jesli jest taka mozliwosc.... ale pomysl z chustami jest strzalem w 10:multi: Mam takowa chuste uszyta przez dziewczyne z forum podchalana , ktora mial moj tymczasowicz, tak nawet myslalam o niej...by zrobic z niej uzytek,ale Kurdupelka bym musiala calego w niej obwinac...:eviltong:bo za wielka, a za bardzo nie moge jej przerabiac bo nie moja....:p Wiec jesli macie mozliwosc taka chuste "zalatwic";) to bylo by swietnie! Od wczoraj Dziadzius nie mial zadnych wpadek z siuskami, dzisiaj kuchnia czysta,zadnych obsikiwanek.:-o Moje szafki kuchenne -wiec maja duze szanse ze przetrwaja:lol:, choc wczoraj gdy jedna takowa otworzylam,bo naszlo mnie na mycie okien to dobiegl mnie nieprzyjemny zapach....kurcze chyba te szczylki wlazly gdzies gleboko pod nie...:mad:a ze mam wech niczym rottwailer:razz: nic sie przede mna nie ukryje...;) Wczoraj mielismy "nasiadowke" na balkonie z mama i siostra , Dziadulek oczywiscie tez sie wepchal , malo tego ujadal na mnie- bo na balkonie ciasno....wszedzie pelno konczyn "ludziow" a on biedny nie mogl sie usadowic kolo mojej siostry na mizianie:angryy: Chyba Dziadzius czuje jakies niuanse do mojej siostry;):eviltong:bo jak ja widzi to mnie hmm....olewa:mad: i tylko na mnie patrzy jak cos mu sie nie podoba...i dziabie na mnie:shake: Jest tego plus bo w koncu sasiedzi wiedza ,ze mam psa, mimo ze Go nie widac....:eviltong:;) za to slychac ze ho ho!:evil_lol: PS. Dziekuje ,ze chcecie czytac moje dlugie"wywody", oczywiscie postaram sie Was nie zawiesc i bede "takowa" dzialalnosc kontynuowac;) Quote
Akrum Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 tak, to na pewno dobry pomysł z taką chustą. masz może taką Arktyka? i nie próbuj się Arktyka skracać tych super opowieści o Rambusiu - to się super czyta, tak miodzio na serduchu :) Quote
Atomowka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ciotki dziewczyna która robiła bazarek z chustami zgodziła się żebym kupiła chustę poza bazarkeim. Ma dwa kolory zielony i granatowy który wolicie? Chusty można obejrzec tu http://www.dogomania.pl/threads/1877...ghlight=chusty Quote
Ingrid44 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Atomowka napisał(a):Ciotki dziewczyna która robiła bazarek z chustami zgodziła się żebym kupiła chustę poza bazarkeim. Ma dwa kolory zielony i granatowy który wolicie? Chusty można obejrzec tu http://www.dogomania.pl/threads/1877...ghlight=chusty Swietnie, Chusty widzialam ,sa bardzo fajne. Trzeba chyba wziac bardzo mala dla Kurdupelka. Dostalam rowniez PW od Owieczki ze ma taka chuste . Jesli chodzi o kolor to moze zielony bardziej pasuje do kolorow Rambusia i dosc dobrze widoczny/ Wielkie Dzieki Atomowka za sponsorowanie chusty dla Kurdupelka :) :) :) Quote
Atomowka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Spoko spoko nie ma problemy. No to kupuje zieloną chustę tą mniejszą oczywiście. Arktyko czy zgadasz się na zieleń?? W końcu to Ty będziesz z nim paradowała na spacerach w takiej pięknej chuście:eviltong: Quote
Ingrid44 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Atomowka, napisza do Ciebie na PW rozne cioteczki z zapytaniem gdzie mozna znalezc te chusty. Jak zapytalam na kilku watkach czy ktos wie gdzie mozna takie chusty kupic (zanim ty znalazlas) okazalo sie ze wiele cioteczek tez szuka takich chust. Odeslalam je do Ciebie, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko temu. Quote
Akrum Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 no to dopiero teraz będzie przystojniacha z naszego Rambusia :) Quote
Arktyka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Zielony kolor jak najbardziej:)Kolor bedzie pieknie wspolgral z Dziadulkiem;)Chlopak bedzie z daleka sie wyroznial...:lol:;) Dzisiaj na spacerku z dziadulkiem mialam dziwna rozmowe z jedna pania w srednim wieku...byla bardzo zachwycona uroda Dziadusia , miala swoja suczke tez z tych niskopiennych i widziala w Dziadulku i swojej suni parke...:shake: Cytuje"bo moja Perelka jest taka madra i chciala bym miec po niej szczeniaczka bo ma juz 8 lat" rece opadaja, zaczelam ja uswiadamiac o bezdomnosci, schroniskach, itp. ale chyba nie zawiele to do niej dotarlo...tak sie zastanawiam czy nasz Dziadulek moze jeszcze byc uzyty do rozmnazania....myslalam ze tym procederem sa zagrozone tylko psy w typie rasy.... ale chyba najwidoczniej nie...Pani byla nawet bardzo chetna Dziadunia przyjac pod swoj dach....:-( Spotkalam tez sasiadke z bloku,ktora rowniez nie moze od Dziadulka oderwac wzroku;),jest nim zachwycona, ale ma juz tez swoja sunie i powiedziala wprost ,ze gdyby nie miala swojej dziewczyny(ze schroniska) to by Dziadulka przygarnela:lol: Wie ,ze dziadzius szuka domku,wiec moze poczta pantoflowa znajdzie sie dobry i odpowiedzialny domek dla niego. Aha...dziadusia troche dopieszczam miechem z kurczaka...bo sama karma mu cos nie w smak....nie wiem czy to przez te upaly...czy dziadulek poprostu zrobil sie wybredny:evil_lol: Dziadulek naprawde odzyl, po depresji nie ma sladu, zachowuje sie jak normalny psiak:lol: Jutro smigamy do wetki na badania. dziadulkowi bedzie nie w sos ,bo pojedzie bez sniadania Quote
Akrum Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 heh, kto by pomyślał, że Rambuś, że ktoś go bedzie chciał jako ojca... ih...paranoja... Ale widzę, ze Rambuś cieszy się popularnością wśród pań - sasiadek :) i dobrze, może tak jak piszesz - pocztą pantoflową znajdzie domek :) a już na pewno, jak bedzie miał tą zieloną widoczną chustę przewiązaną :) Quote
Atomowka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Arktyka podaj mi swój adres na PW do wysłanie chusty Quote
Ingrid44 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Glupota ludzka nie zna granic ! Rozmnazac 8 letnia sunie to juz szczyt glupoty. Chyba trzeba by zrobic jakas akcje w Telewizji i uswiadomic ludziom ile jest bezdomnych zwierzat w Schroniskach i na ulicach :( Moze wtedy cos by do nich dotarlo ! Quote
Syla Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Masz rację Ingrid44, całkowitą i słuszną...tylko co z tego?Wiesz to Ty, wiem ja, wie kilka innych osób stąd.To się nigdy nie skończy, nie łudźmy się.Po prostu róbmy swoje, bo nic innego, nie pozostaje. Quote
Recommended Posts