Panca Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 widzialam ta babe z samojedami i nowofunlandami przy warszawskiej"patelni" przechodzilam i pomylalam"kurcze taki upal a oni siedza z psami i dziaduja, to nie ludzkie" a dzien pozniej czytalam o tym co sie stalo:( mam nadzieje ze psy nigdy do niej nie wroca - tylko jaki bedzie ich dalszy los? pozdrawiam cudnego ,zdrowego Omena:) Quote
caromina Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Z kasa u mnie cienko, ale bazarki porobię dla Omena. Quote
NiJaSe Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 ahahahahah rany a mi co się stało ,że tak mi paszcze wykrzywiło :P ? Quote
idusiek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 nawet się naszej Lilce udało załapać na sesję ;) kaasik a nie chciałabyś jej porobic zdjec? ona tez troche z umaszczenia podobna do haszczaka ;) Quote
NiJaSe Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Lilka tez ma fotki , jutro kaasik pewnie wstawi na jej wątku Lilka byla strasznie stremowana , pierwszy raz trafiła jej sie taka dzika horda ludzi i psów , była w ciężkim szoku ale t jest nastęny etap w "oswajaniu" dziewczyny , narazie było poznawanie najbliższej okolicy a dzisiaj poszła na głęboka wodę Quote
Agmarek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 NiJaSe napisał(a):ahahahahah rany a mi co się stało ,że tak mi paszcze wykrzywiło :P ? Ja sie też nad tym zastanawiałam :evil_lol: Jejku! Jakie piękne stworzenia :lol: Omenik jak nowo narodzony, no ale nie ma się co dziwić...u Niyase to nawet chomik miałby szansę zamienić się w niedźwiedzia :evil_lol: Ja nie wiem co Ty robisz z tymi zwierzakami że nabierają takiego futra i pewności siebie :roll: A to w czarnych szelkach z Omenem to co to za stworzenie? Quote
mru Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kaasik91 napisał(a): NiJaSe wyglądasz jak MatkaBoska! :P zaraz licze kase Omena! Quote
NiJaSe Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 ahahahahah mru no toś mi pojechała teraz :evil_lol::evil_lol: Quote
NiJaSe Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Agmarek napisał(a):Ja sie też nad tym zastanawiałam :evil_lol: Jejku! Jakie piękne stworzenia :lol: Omenik jak nowo narodzony, no ale nie ma się co dziwić...u Niyase to nawet chomik miałby szansę zamienić się w niedźwiedzia :evil_lol: Ja nie wiem co Ty robisz z tymi zwierzakami że nabierają takiego futra i pewności siebie :roll: A to w czarnych szelkach z Omenem to co to za stworzenie? haha Agmarek no jak to jak , skoro Mru wzięła mnie za matkę boską to nic innego tylko cuda czynie :evil_lol: A to w czarnych szelkach koło Omena to Shadow , bida zabrana z Mińska ktora odrazu trafiła do swojego domu Quote
Agmarek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 NiJaSe napisał(a):haha Agmarek no jak to jak , skoro Mru wzięła mnie za matkę boską to nic innego tylko cuda czynie :evil_lol: A to w czarnych szelkach koło Omena to Shadow , bida zabrana z Mińska ktora odrazu trafiła do swojego domu Matka Boska...Jesssuuuu co tu się dzieje...:roll: A no tak mi Shadow nie pasował ani na Niye, ani na Jadźkę i zastanawiałam się co to za stworzenie :evil_lol: super że od razu znalazł domek :lol: Kiedyś mi gdzieś mignęło zdjęcie haszczaka bez ucha. Co z nim? Quote
NiJaSe Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Agmarek napisał(a):Matka Boska...Jesssuuuu co tu się dzieje...:roll: A no tak mi Shadow nie pasował ani na Niye, ani na Jadźkę i zastanawiałam się co to za stworzenie :evil_lol: super że od razu znalazł domek :lol: Kiedyś mi gdzieś mignęło zdjęcie haszczaka bez ucha. Co z nim? no miał do mnie przyjechać ale w międzyczasie znalazł domek :) Quote
Agmarek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 NiJaSe napisał(a):no miał do mnie przyjechać ale w międzyczasie znalazł domek :) To normalnie od rana same dobre wieści :multi: Jeszcze żeby tylko nasz haszczak się znalazł to byłoby już całkiem elegancko, bo dom jest tylko psa nie ma :shake: Quote
kaasik91 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 idusiek napisał(a):nawet się naszej Lilce udało załapać na sesję ;) kaasik a nie chciałabyś jej porobic zdjec? ona tez troche z umaszczenia podobna do haszczaka ;) Zdjęcia Lilki już są u niej na wątku :cool3: Starałam się wszystkich wczoraj obfocić ale to było trudne zadanie bo tylu psów to ja w życiu w parku nie widziałam:eviltong: Co ustawiłam sobie jakiś ładny kadr to któryś z psów musiał się akurat w tej chwili wepchnąć:diabloti: no i moje rude też w tym nie pomagało:roll: Jeszcze mam dwa zdjęcia Shadowa Quote
mru Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 nowe wpłaty: 2010-06-11 WOJCIECH C. 150,00 zł 2010-06-14 MONIKA E. 76,00 zł 2010-06-14 ANNA R. 20,00 zł 2010-06-14 OLGA K. 50,00 zł razem wpłat: 3 164,51 zł brakuje nam 578,49 zł :roll: Quote
MaDzIk27 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Hey po wczorajszym spacerze do Shadowa przyczepił się nieproszony gość (kleszcz) dziś weterynarka go wyjeła i zakropliła go silniejszą ochroną przeciw kleszczą :) Odkąd jest u nas przytył już 2 i pól kilo (waży 23,5 kg a ważył 21 kg) :) Okazało się że to chrabia bo on na deszcz niechce wychodzić bo zmoknie i mąż musiał wynieść go z samochodu :) Quote
mru Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 MaDzIk27 napisał(a):Odkąd jest u nas przytył już 2 i pól kilo (waży 23,5 kg a ważył 21 kg) :) wow super! :) fajnie, bo szkielecik taki był...! MaDzIk27 napisał(a): Okazało się że to chrabia bo on na deszcz niechce wychodzić bo zmoknie i mąż musiał wynieść go z samochodu :) buahha to tak jak mój Gacek :) on jak widzi, że pada to staje pod klatką i robi tak żałosną minę, że naprawdę... i trzeba go ciągnąć na siłę, on z obrzydzeniem przeskakuje kałuże i wącha krzaczki. trzeba czekać 15 minut zanim raz siknie :P a jak to to Wasze drugie psisko? :) słuchajcie, super wieści :) oto link do aukcji cegiełkowej na rzecz naszego Omena! http://www.allegro.pl/item1082244992_viva_kartki_pocztowe_na_rzecz_ratowania_omena.html Quote
NiJaSe Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 cudne te kociaki , zaraz porozsyłam link :) Quote
Tymonka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ciotki pilnie szukam kogoś od dogów de bordeaux , jest dwuletnia sunia z papierami do adopcji , właścicielka ma raka i nie jest w stanie się sunią zająć , może kogoś znacie?? Quote
Kociabanda2 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Jak się miewa Omen???? Na zdjęciach wygląda super! Odzyskał już siły? Utył cokolwiek? :) Quote
NiJaSe Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Omen ma się coraz lepiej , jest skory do zabaway , ma apetyt , załatwia się normalnie :multi: i boczki się tez powoli zaokrąglają , chociaz i tak ma specjalną diete tak żeby dac sie rozruszać jelitom Quote
Vlk Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 bardzo się cieszę :) A te pieniądze z gminy to się w ogóle pojawią? Quote
Recommended Posts