Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widzialam ta babe z samojedami i nowofunlandami przy warszawskiej"patelni" przechodzilam i pomylalam"kurcze taki upal a oni siedza z psami i dziaduja, to nie ludzkie" a dzien pozniej czytalam o tym co sie stalo:( mam nadzieje ze psy nigdy do niej nie wroca - tylko jaki bedzie ich dalszy los?
pozdrawiam cudnego ,zdrowego Omena:)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lilka tez ma fotki , jutro kaasik pewnie wstawi na jej wątku
Lilka byla strasznie stremowana , pierwszy raz trafiła jej sie taka dzika horda ludzi i psów , była w ciężkim szoku ale t jest nastęny etap w "oswajaniu" dziewczyny , narazie było poznawanie najbliższej okolicy a dzisiaj poszła na głęboka wodę

Posted

NiJaSe napisał(a):
ahahahahah rany a mi co się stało ,że tak mi paszcze wykrzywiło :P ?

Ja sie też nad tym zastanawiałam :evil_lol:
Jejku! Jakie piękne stworzenia :lol: Omenik jak nowo narodzony, no ale nie ma się co dziwić...u Niyase to nawet chomik miałby szansę zamienić się w niedźwiedzia :evil_lol:
Ja nie wiem co Ty robisz z tymi zwierzakami że nabierają takiego futra i pewności siebie :roll:
A to w czarnych szelkach z Omenem to co to za stworzenie?

Posted

Agmarek napisał(a):
Ja sie też nad tym zastanawiałam :evil_lol:
Jejku! Jakie piękne stworzenia :lol: Omenik jak nowo narodzony, no ale nie ma się co dziwić...u Niyase to nawet chomik miałby szansę zamienić się w niedźwiedzia :evil_lol:
Ja nie wiem co Ty robisz z tymi zwierzakami że nabierają takiego futra i pewności siebie :roll:
A to w czarnych szelkach z Omenem to co to za stworzenie?

haha Agmarek no jak to jak , skoro Mru wzięła mnie za matkę boską to nic innego tylko cuda czynie :evil_lol:
A to w czarnych szelkach koło Omena to Shadow , bida zabrana z Mińska ktora odrazu trafiła do swojego domu

Posted

NiJaSe napisał(a):
haha Agmarek no jak to jak , skoro Mru wzięła mnie za matkę boską to nic innego tylko cuda czynie :evil_lol:
A to w czarnych szelkach koło Omena to Shadow , bida zabrana z Mińska ktora odrazu trafiła do swojego domu

Matka Boska...Jesssuuuu co tu się dzieje...:roll:
A no tak mi Shadow nie pasował ani na Niye, ani na Jadźkę i zastanawiałam się co to za stworzenie :evil_lol: super że od razu znalazł domek :lol:
Kiedyś mi gdzieś mignęło zdjęcie haszczaka bez ucha. Co z nim?

Posted

Agmarek napisał(a):
Matka Boska...Jesssuuuu co tu się dzieje...:roll:
A no tak mi Shadow nie pasował ani na Niye, ani na Jadźkę i zastanawiałam się co to za stworzenie :evil_lol: super że od razu znalazł domek :lol:
Kiedyś mi gdzieś mignęło zdjęcie haszczaka bez ucha. Co z nim?

no miał do mnie przyjechać ale w międzyczasie znalazł domek :)

Posted

NiJaSe napisał(a):
no miał do mnie przyjechać ale w międzyczasie znalazł domek :)

To normalnie od rana same dobre wieści :multi:
Jeszcze żeby tylko nasz haszczak się znalazł to byłoby już całkiem elegancko, bo dom jest tylko psa nie ma :shake:

Posted

idusiek napisał(a):
nawet się naszej Lilce udało załapać na sesję ;)

kaasik a nie chciałabyś jej porobic zdjec? ona tez troche z umaszczenia podobna do haszczaka ;)

Zdjęcia Lilki już są u niej na wątku :cool3: Starałam się wszystkich wczoraj obfocić ale to było trudne zadanie bo tylu psów to ja w życiu w parku nie widziałam:eviltong: Co ustawiłam sobie jakiś ładny kadr to któryś z psów musiał się akurat w tej chwili wepchnąć:diabloti: no i moje rude też w tym nie pomagało:roll:

Jeszcze mam dwa zdjęcia Shadowa

Posted

nowe wpłaty:

2010-06-11 WOJCIECH C. 150,00 zł
2010-06-14 MONIKA E. 76,00 zł
2010-06-14 ANNA R. 20,00 zł
2010-06-14 OLGA K. 50,00 zł

razem wpłat: 3 164,51 zł

brakuje nam 578,49 zł :roll:

Posted

Hey po wczorajszym spacerze do Shadowa przyczepił się nieproszony gość (kleszcz) dziś weterynarka go wyjeła i zakropliła go silniejszą ochroną przeciw kleszczą :) Odkąd jest u nas przytył już 2 i pól kilo (waży 23,5 kg a ważył 21 kg) :)
Okazało się że to chrabia bo on na deszcz niechce wychodzić bo zmoknie i mąż musiał wynieść go z samochodu :)

Posted

MaDzIk27 napisał(a):
Odkąd jest u nas przytył już 2 i pól kilo (waży 23,5 kg a ważył 21 kg) :)

wow super! :) fajnie, bo szkielecik taki był...!

MaDzIk27 napisał(a):

Okazało się że to chrabia bo on na deszcz niechce wychodzić bo zmoknie i mąż musiał wynieść go z samochodu :)

buahha to tak jak mój Gacek :) on jak widzi, że pada to staje pod klatką i robi tak żałosną minę, że naprawdę... i trzeba go ciągnąć na siłę, on z obrzydzeniem przeskakuje kałuże i wącha krzaczki. trzeba czekać 15 minut zanim raz siknie :P

a jak to to Wasze drugie psisko? :)

słuchajcie, super wieści :) oto link do aukcji cegiełkowej na rzecz naszego Omena!

http://www.allegro.pl/item1082244992_viva_kartki_pocztowe_na_rzecz_ratowania_omena.html

Posted

Ciotki pilnie szukam kogoś od dogów de bordeaux , jest dwuletnia sunia z papierami do adopcji , właścicielka ma raka i nie jest w stanie się sunią zająć , może kogoś znacie??

Posted

Omen ma się coraz lepiej , jest skory do zabaway , ma apetyt , załatwia się normalnie :multi: i boczki się tez powoli zaokrąglają , chociaz i tak ma specjalną diete tak żeby dac sie rozruszać jelitom