mru Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 nowe wpłaty: 2010-06-10 OD LIVKI I NIKUSIA 50,00 zł 2010-06-11 LOLALOLA 25,00 zł 2010-06-11 MICHAŁ G. 26,51 zł 2010-06-11 VIola005 50,00 zł 2010-06-11 KATARZYNA K. 20,00 zł 2010-06-11 MIKOŁAJ M. 60,00 zł 2010-06-11 IGNACY G. 200,00 zł dzieki ludzie :D:multi: razem: 2 868,51 zł brakuje nam już tylko 874,49 zł.!!! Quote
NiJaSe Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 hehe kurde to co znowu zmieniam na te 1000 zł co ? :D Quote
IVV Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 pomozcie w akcji wystarczy tylko przycisnac http://szerlok.pl/nakarm_psa/ Quote
MaDzIk27 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Hey Sama bym się dożuciła ale sama mam wydatek na mojego haszczaczka :( Biadaczysko został pogryziony przez pitbula :( NiJaSe Shadow niestety nieużywa już tej łapy to znaczy niechodzi na niej mimo tabletek przeciw bólowych :( ale dzięki bogu chce wychodzić nadwór aż go podziwjam bo dlamnie jest zagorąco :) on to się chowa pod krzakami a ja muszę w słońcu zasówać mondraliński:) ale wraca powoli do zdrowia zaczyna normalnie jeść:) co dziwne bardzo ale to bardzo lubi mortadele, jak by mógł to by jadł tylko ją :) wsumie to dobrze bo mam jak mu podać leki i się niezjorknie :) A jak tam Omen, Nija, Jadzia i Setka :) Pozdrawiam Gorąco Quote
NiJaSe Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 MaDZIk po takim dziabnięciu to niestety musi chwilkę potrwać zanim łapka go przestanie boleć , szlag mnie trafia na to bezmyslne babsko z pitbullem a jak by tą małą tak złapał ?? jezaaa nawet nie chce myśleć. A u mnie lenistwo u psiaków nic im sie nie chce a już najmniej wychodzić z domu , dzisiaj musialam sie naprosić jak głupia zeby zadki ruszyły Quote
Ellig Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 NiJaSe napisał(a):hehe kurde to co znowu zmieniam na te 1000 zł co ? :D Fantastycznie, Omen czuje sie coraz lepiej a i finansow przybywa:) Quote
MaDzIk27 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 NiJaSe u nas na osiedlu okazało się że jest też młodziutki haski i to suczka ona ma roczek, ją też próbował ugryść ten pies ale właściciel zdążył ją odciągnąć (co się okazało to ten pies już niejednego pogryzł) :) ale taka fajna troszkę jaśniejsza niż shadow :) a jaka mała przy nim się wydaje :) chciała się bawić z moim on też ale ona strasznie skakała i chyba się na nią pogniewał bo odszedł od niej kawałek, ale zaraz znów siedzieli koło siebie :) Quote
Vlk Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ja robię akcję żebrania u znajomych i rodziny :) trzymajcie kciuki, żeby cosik skapło. Niedużo, bo nikt z nas nie znosi złotych jajek i chwilowo nie jest najlepiej... no ale może się uda... Quote
NiJaSe Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 MaDZIk zgłoście to na policję zanim się nieszczęście wydarzy , masakara jacy ludzie sie nieodpowiedzialni Vlk senkju , wielkie senkju Quote
Neris Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ostatnio w naszej lecznicy wisiało ogłoszenie o zaginionym husky, ale nie wiem czy mógłby zawędrować z Nowego Dworu aż pod Wyszków? Quote
NiJaSe Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 mógłby co to dla haszczaka , tyle ze on ponoc pod tym wyszkowem był dość długo a ja przeczesywalam internet w poszukiwaniu ogłoszen , ale jakbyś mogla nam to ogłoszenie tutaj przytoczyc Quote
NiJaSe Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 i kawałek dzisiejszego leniwego spaceru [video=youtube;dy21OI_W6PM]http://www.youtube.com/watch?v=dy21OI_W6PM[/video] Quote
Ellig Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 witam serdecznie,milo popatrzec na zdowego Omena i inne haszczaki:) Quote
cyranka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Jaka radość bierze, gdy ogląda się zdjęcia zdrowego Omenka !!! :) No świetnie i niemożliwe po raz kolejny okazało się możliwe ! Quote
3 x Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='idusiek']sorry, za offa: czy ktos z was haszczakowatych widział ostatnio w centum ludzi przebranych na kowbojów i z 5 samojedami i 2 nowofunlandami- zbierajacych "na psy"? rozmawiacie o tych ludziach? myślicie ze to sa ci sami o których jest interwencja? kiedys zrobiłam im zdjęcie pod mc donalds na swietokrzyskiej potem widywalam ich (rozbitych na dwie grupy) m.in. w centrum na pytanie czy są z jakiejś fundacji odpowiedziała mi kobieta ta czarna ze są ze stowarzyszenia C.... psów .... i psów zaprzęgowych z gdyni lub gdańska kropki w wypowiedzi oznaczaja ze nie pamietam a niestety nie udalo mi się wyguglac tego stowarzyszenia w wiekszosci z braku czasu :( ale nie mieli zadnych ulotek, a puszki oklejone były "dla psów" nic więcej zdjęcia Quote
elmira Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Chyba niestety to ci sami. Zgadza sie ilość psów i rasy. Oraz miejsce-Warszawa, gdzie pani je ugotowała. Quote
3 x Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 nie wiem czy teraz czegos nie pomieszam ale ostatnio jak ich widzialm przy metrze centrum to były chyba 3 niufy (albo dwa) w kazdym badz razie jedna suczka ? miala za uszkami wpięte rózowe kwiatki nie zamierzam nikogo bronic ani oskarzac, ale te psy ze zdjęc nie wygladały zle tzn nie były zaniedbane na pierwszy rzut oka, pamietam ze kiedys jak ich widzialam to czesali psy no i ostatnio w centrum była jeszcze jakas jedna rasa - możliwe że haszczaki i kiedys mi sie obiło o uszy albo o oczy ze sa dwie grupy tzn jedna ale sie rozdziela - jedni przy empiku na nowym swiecie a drudzy gdzies w centrum Quote
Neris Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 NiJaSe napisał(a):mógłby co to dla haszczaka , tyle ze on ponoc pod tym wyszkowem był dość długo a ja przeczesywalam internet w poszukiwaniu ogłoszen , ale jakbyś mogla nam to ogłoszenie tutaj przytoczyc Nie umiem go przytoczyć bo wisiało w lecznicy w postaci plakaciku, pamiętam tylko że pies zginął 3 albo 5 marca. Dopiero po czyimś podpisie zauważyłam wątek Omena. Lecznica będzie czynna w poniedziałek, zadzwonię do nich i poproszę żeby mi podali numer do właścicieli. Quote
Gremlin Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='3 x']rozmawiacie o tych ludziach? myślicie ze to sa ci sami o których jest interwencja? kiedys zrobiłam im zdjęcie pod mc donalds na swietokrzyskiej potem widywalam ich (rozbitych na dwie grupy) m.in. w centrum na pytanie czy są z jakiejś fundacji odpowiedziała mi kobieta ta czarna ze są ze stowarzyszenia C.... psów .... i psów zaprzęgowych z gdyni lub gdańska kropki w wypowiedzi oznaczaja ze nie pamietam a niestety nie udalo mi się wyguglac tego stowarzyszenia w wiekszosci z braku czasu :( ale nie mieli zadnych ulotek, a puszki oklejone były "dla psów" nic więcej zdjęcia Niestety, te same. Nowofunlandka po lewej ma takie same białe łaty na przedniej prawej łapie jak na zdjęciach z interwencji. Ma też coś w rodzaju białego krawata... :( Quote
idusiek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 tak, to oni. |parkowali codziennie pod blokiem naszej koleżanki, aż w koncu o "psach zapomnieli" i poszli na miasto bez dobytku. A dobytek sie w samochodzie, gryzł, mdlał i gotował :( Quote
3 x Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 idusiek napisał(a):tak, to oni. |parkowali codziennie pod blokiem naszej koleżanki, aż w koncu o "psach zapomnieli" i poszli na miasto bez dobytku. A dobytek sie w samochodzie, gryzł, mdlał i gotował :( k*** mać ze tak napisze moją uwagę zwróciło tylko to, ze nie mają zadnych ulotek czy oklejonych puszek dlatego raz zapytalam skad są i dziewczyna bez zająknięcia odpowiedziala o tym stowarzyszeniu z gdyni którego nie udało mi się wyguglac ale to myslalam, ze nie udało mi się bo nei pamietalam nazwy a nie dla tego ze to jakaś ściema k***w mać Quote
aganela Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ja przepraszam...ale proszę zajrzyjcie na wątek suni ... 4 letnia Diana typowy owczarek niem. ma czas tylko do 15 czerwca-niecałe 3 dni-potem grozi jej zagryzienie...potrzebny dt/ds,chciaż zajrzyjcie..;http://www.dogomania.pl/threads/1872...-lub-…….TM Quote
Recommended Posts