Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No chyba nie zakatrupiła jednego, jak wszystkie inne oddała, bo niby czemu? Może to o Agusia chodziło- on dla niewprawnego oka mógł wyglądać jak onkowaty.

Posted

Tattoi napisał(a):
No chyba nie zakatrupiła jednego, jak wszystkie inne oddała, bo niby czemu?

O to jej nie posądzam, ale to jednak dziwne, że nikt go nie widział... Może i on uciekł? Albo jemu znalazła dom na własna rękę?

obraczus87 napisał(a):
Byc moze alina nie mysli oddawac Kundla, gdyz to byl Jej pies.. przyblakal sie... a Sabcie i Agusia adoptowala, wiec miala kogo obarczyc odpowiedzialnoscia za psy...

Terrierek chyba też nie był z dogo?

Posted

[quote name='dii'](...)
No cóż , przejrzałam zamknięty wątek i jak to kiedyś mówiono : "POLAM" i wszystko jasne :mad::-(

http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page4
http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page21
http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page23

Nadal mi się włos jeży jak to czytam .........

a propos POLAM-u , to widzę że jesteśmy z podobnego pokolenia ;)

Posted

Dałam ogłoszenia o zaginięciu Korka do "Życie Żyrardowa" i "Tydzień Żyrardowa" oraz na portalu internetowym miasta Żyrardowa; jutro mają się ukazać ( w całym powiecie). Szczerze powiedziawszy, nie jestem optymistką ale trzeba wykorzystać każdą możliwość...
Proszę osoby z tamtych okolic o zerknięcie do gazet, czy ogłoszenia jutro wyjdą.

Posted

Tattoi napisał(a):
koosiek- terierek, czyli Puszek, jest z Palucha.

Tattoi, jeśli będą potrzebne ogłoszenia dla terierka Puszka poproszę na mail jego skrótowy opis i fotki. Interesuje mnie też jak ma się sprawa jego zdrówka, ewentualnych kosztów utrzymania i weta. Jak sobie z tym radzicie?

Posted

Majka- jutro się tym zajmiemy.
Atomówka- z tego, co wiem, to chyba nie, bo Pani Alina adoptowała go z Palucha. Tak zrozumiałam w czasie rozmowy z nią.
Więcej info na temat Puszka postaram się dać jutro.

Posted

Tattoi napisał(a):
Majka- jutro się tym zajmiemy. (...) Więcej info na temat Puszka postaram się dać jutro.

Ponieważ wyłączam się z wątku, jak prosiłam powyżej, pobierane info i fotki pod kątem ogłoszeń poproszę na mail.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
mam pytanie czy Alina zwrocila komus z Was juz kase za niewykorzystany pobyt??

Nam nie zwróciła, dzwoniłam już do niej dwa razy i do tej pory nic...A minęły już prawie dwa tygodnie jak Orkan został stamtąd zabrany...

Posted

U nas akurat był termin zapłaty, jak wszystko wyszło na jaw i się wstrzymałyśmy z zapłatą. Problemu nie mamy.
ale chętnie bym zobaczyła rachunek Czarka za kastrację.

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
To baba bez honoru..... Nie łudźcie się, ze dobrowolnie zwróci ....

Ta baba nie tylko nie ma żadnego honoru -ale i sumienia oraz przyzwoitości. Co im obojgu nie przeszkadzalo nabijać sobie kieszenie spolecznymi,uzbieranymi mozolnie często-pieniędzmi. Ich serce do psów też było udawane raczej -skoro bez skrupołów pozbywali się nawet swoich niby psów-trzymanych raczej dla oka ciotek z dogo -aby mogly widzieć psy lgnące do swych wlaścicieli. Bo to robi dobre wrażenie na ludziach oddających im psy do pseudohotelu- zwanego "domowym hotelikiem u AlinyS". Niech teraz zwrócą choć część nieslusznie pobranych pieniędzy-za te swoje "uslugi " . A to ,że ostatnio nie wpuszczają ciotek za bramę - jest dowodem ich prawdziwego oblicza. Bo mają za dużo do ukrycia i boją się prawdy o sobie.

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
To baba bez honoru..... Nie łudźcie się, ze dobrowolnie zwróci ....

Zgadza się . Nie odda ani złotówki.
Albo nie ma z czego albo uważa że burza przejdzie i się rozmyje ...:angryy:

Przebrnęłam przez 2 wątki i uważam że nalezy podjąć czynności prawne
Jest was pokrzywdzonych dużo , zbierzcie się w grupę w tym jest siła
takich ludzi pokroju Aliny należy tępić jak robactwo
Jeśli tego nie zrobićie znajdą się nastepni i tak w kółko macieju
a ludzie sypią ostatnim , ciężko zarobionym groszem na psiaki w hotelach:shake:
oni tez powinni widzieć że nabici w butelkę przez Alinę , nie pozostawi sie tak tej sprawy ....

Alina ma dom , komornik będzie miał z czego ściągnąć te nalezne dogomaniakom pieniądze jeśli po dobroci jak widac nie chce oddać ...

Frotka z dogo jest prawnikiem , zwróccie sie o poradę i pomoc ...