koosiek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jo37, Dii, a byłyście w Jaktorowie? Widziałyście Kundla? Czy ktoś z osób będących ostatnio w Jaktorowie go w ogóle widział? Quote
Tattoi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jak zabierałyśmy Sabcię i Puszka to Pani Alina powiedziała, że to ostatnie psy i żadnych już nie ma. Quote
koosiek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 W takim razie ciekawe, co się z nim stało... :( Quote
Tattoi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No chyba nie zakatrupiła jednego, jak wszystkie inne oddała, bo niby czemu? Może to o Agusia chodziło- on dla niewprawnego oka mógł wyglądać jak onkowaty. Quote
obraczus87 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Byc moze alina nie mysli oddawac Kundla, gdyz to byl Jej pies.. przyblakal sie... a Sabcie i Agusia adoptowala, wiec miala kogo obarczyc odpowiedzialnoscia za psy... Quote
koosiek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Tattoi napisał(a):No chyba nie zakatrupiła jednego, jak wszystkie inne oddała, bo niby czemu? O to jej nie posądzam, ale to jednak dziwne, że nikt go nie widział... Może i on uciekł? Albo jemu znalazła dom na własna rękę? obraczus87 napisał(a):Byc moze alina nie mysli oddawac Kundla, gdyz to byl Jej pies.. przyblakal sie... a Sabcie i Agusia adoptowala, wiec miala kogo obarczyc odpowiedzialnoscia za psy... Terrierek chyba też nie był z dogo? Quote
andzia69 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 dziewczyny...czy mogę chociaż poprosic o pomoc w ogłaszaniu Mozarta? to psiak od AlinyS, który pojechał do innego hoteliku... Quote
Ewanka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='dii'](...) No cóż , przejrzałam zamknięty wątek i jak to kiedyś mówiono : "POLAM" i wszystko jasne :mad::-( http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page4 http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page21 http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page23 Nadal mi się włos jeży jak to czytam ......... a propos POLAM-u , to widzę że jesteśmy z podobnego pokolenia ;) Quote
Tattoi Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 koosiek- terierek, czyli Puszek, jest z Palucha. Quote
ala123 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dałam ogłoszenia o zaginięciu Korka do "Życie Żyrardowa" i "Tydzień Żyrardowa" oraz na portalu internetowym miasta Żyrardowa; jutro mają się ukazać ( w całym powiecie). Szczerze powiedziawszy, nie jestem optymistką ale trzeba wykorzystać każdą możliwość... Proszę osoby z tamtych okolic o zerknięcie do gazet, czy ogłoszenia jutro wyjdą. Quote
Kinia1984 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mam pytanie czy Alina zwrocila komus z Was juz kase za niewykorzystany pobyt?? Quote
LILUtosi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Zapisuje watek, przebrnęłam przez 107 stron tamtego. Się porobiło. Quote
majqa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tattoi napisał(a):koosiek- terierek, czyli Puszek, jest z Palucha. Tattoi, jeśli będą potrzebne ogłoszenia dla terierka Puszka poproszę na mail jego skrótowy opis i fotki. Interesuje mnie też jak ma się sprawa jego zdrówka, ewentualnych kosztów utrzymania i weta. Jak sobie z tym radzicie? Quote
Atomowka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A ja chciałam tylko zapytać, czy ten terierek ma założony wątek na dogo? Quote
Tattoi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Majka- jutro się tym zajmiemy. Atomówka- z tego, co wiem, to chyba nie, bo Pani Alina adoptowała go z Palucha. Tak zrozumiałam w czasie rozmowy z nią. Więcej info na temat Puszka postaram się dać jutro. Quote
maja602 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Czy ktoś, kto miał w hoteliku AlinyS psa podjął, lub ma zamiar to zrobić, kroki zmierzające do ukarania AlinyS ? Proszę o odpowiedź na PW. Quote
majqa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Tattoi napisał(a):Majka- jutro się tym zajmiemy. (...) Więcej info na temat Puszka postaram się dać jutro. Ponieważ wyłączam się z wątku, jak prosiłam powyżej, pobierane info i fotki pod kątem ogłoszeń poproszę na mail. Quote
MiK-Jozefow Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kinia1984 napisał(a):mam pytanie czy Alina zwrocila komus z Was juz kase za niewykorzystany pobyt?? Nam nie zwróciła, dzwoniłam już do niej dwa razy i do tej pory nic...A minęły już prawie dwa tygodnie jak Orkan został stamtąd zabrany... Quote
beataczl Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 podpiszcie kto moze petycje: Petycja do EUROPARLAMENTU: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Quote
Kinia1984 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 u nas tez minely dwa tygodnie...Alina wisi nam 300 zł a to strasznie duzo...to prawie miesiac hotelowania Jarka i Leszka...Ja napisze wezwanie do zaplaty. Quote
ocelot Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 U nas akurat był termin zapłaty, jak wszystko wyszło na jaw i się wstrzymałyśmy z zapłatą. Problemu nie mamy. ale chętnie bym zobaczyła rachunek Czarka za kastrację. Quote
_Goldenek2 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 To baba bez honoru..... Nie łudźcie się, ze dobrowolnie zwróci .... Quote
Olga7 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 _Goldenek2 napisał(a):To baba bez honoru..... Nie łudźcie się, ze dobrowolnie zwróci .... Ta baba nie tylko nie ma żadnego honoru -ale i sumienia oraz przyzwoitości. Co im obojgu nie przeszkadzalo nabijać sobie kieszenie spolecznymi,uzbieranymi mozolnie często-pieniędzmi. Ich serce do psów też było udawane raczej -skoro bez skrupołów pozbywali się nawet swoich niby psów-trzymanych raczej dla oka ciotek z dogo -aby mogly widzieć psy lgnące do swych wlaścicieli. Bo to robi dobre wrażenie na ludziach oddających im psy do pseudohotelu- zwanego "domowym hotelikiem u AlinyS". Niech teraz zwrócą choć część nieslusznie pobranych pieniędzy-za te swoje "uslugi " . A to ,że ostatnio nie wpuszczają ciotek za bramę - jest dowodem ich prawdziwego oblicza. Bo mają za dużo do ukrycia i boją się prawdy o sobie. Quote
avii Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 _Goldenek2 napisał(a):To baba bez honoru..... Nie łudźcie się, ze dobrowolnie zwróci .... Zgadza się . Nie odda ani złotówki. Albo nie ma z czego albo uważa że burza przejdzie i się rozmyje ...:angryy: Przebrnęłam przez 2 wątki i uważam że nalezy podjąć czynności prawne Jest was pokrzywdzonych dużo , zbierzcie się w grupę w tym jest siła takich ludzi pokroju Aliny należy tępić jak robactwo Jeśli tego nie zrobićie znajdą się nastepni i tak w kółko macieju a ludzie sypią ostatnim , ciężko zarobionym groszem na psiaki w hotelach:shake: oni tez powinni widzieć że nabici w butelkę przez Alinę , nie pozostawi sie tak tej sprawy .... Alina ma dom , komornik będzie miał z czego ściągnąć te nalezne dogomaniakom pieniądze jeśli po dobroci jak widac nie chce oddać ... Frotka z dogo jest prawnikiem , zwróccie sie o poradę i pomoc ... Quote
Recommended Posts