mala_czarna Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Super są te zdjęcia na Alegratce i Tablicy. Ja naprawdę już nie wiem o co chodzi, czemu te duże psy nie znajdują domów? Jest masa ludzi, która kocha wielkopsy, i z całym szacunkiem, ale jednak bardziej je ceni od tych "do kieszonki". W wakacje zastój w adopcjach bo urlopy, przed świętami zastój bo przygotowania przedświąteczne, po świętach sprzątanie, no to kurcze blade, kiedy i gdzie tych domów szukać? :( Quote
LILUtosi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 W ogłoszeniu jest takie zdanie: Psiak nie nadaje się do mieszkania na stałe na podwórku. Nie rozumiem do mieszkania się nie nadaje czy na podwórko? Brutus podobno mieszkał w mieszkaniu. U nas w domu też zachowywał się spokojnie. Quote
Akrum Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ja to rozumiem tak, że nie nadaje się by mieszkać cały czas na dworze, a nie że ani do mieszkania ani na podwórko ;) Quote
Aryste Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 lepiej by bylo ze ze " wzgledu na krotka siersc nie nadaje sie do przebywania na stałe na na zewnatrz" Quote
3 x Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 wogóle można pominąc to zdanie po co komu sugerowac podwórko w ogłoszeniu ;) Quote
obraczus87 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='3 x']wogóle można pominąc to zdanie po co komu sugerowac podwórko w ogłoszeniu ;)[/QUOTE] Napisałam to zdanie, ponieważ wszyscy którzy dzwonili w Jego sprawie chcieli Brutka koniecznie do budy bez możliwości wstępu do domu :roll: A ja Go widzę tak naprawdę tylko w domu/mieszkaniu... nie na podwórku... Ale wykasuję je, bo może faktycznie niektórym sugerować to podwórko :) dzięki :) Quote
Nikus Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Przelew do hoteliku i za wyróżnienie ogłoszenia zrobiony:) Rozliczenie uzupełnię jak mi szefowa zejdzie z pleców bo sajgon w pracy:evil_lol: Przelew od Aryste też już doszedł:loveu: dzięki:) Quote
obraczus87 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Tekst o podwórku wywalony z wyróżnionych ogłoszeń. :) Quote
LILUtosi Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Zapraszam na bazerek bylego kolegi [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234758-Nie-tylko-Made-in-China-gadżety-gadżeciki-bielizna-do-17-11-godz-22-00-NA-ZENKA[/url] Quote
Akrum Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ogłoszenia w gazecie się ukazały, ale niestety psiaki, ktore podeslaliśmy już jakiś czas temu, a nie te aktualne... Brutek podesłany więc na kolejny wtorek, moze teraz się uda i się ukaże w gazecie. Quote
obraczus87 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Akrum']Ogłoszenia w gazecie się ukazały, ale niestety psiaki, ktore podeslaliśmy już jakiś czas temu, a nie te aktualne... Brutek podesłany więc na kolejny wtorek, moze teraz się uda i się ukaże w gazecie.[/QUOTE] Dzięki Aguś :) dobrze, że pojawiły sie psiaki a nie reklamy ;) Quote
Akrum Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='obraczus87']Dzięki Aguś :) dobrze, że pojawiły sie psiaki a nie reklamy ;)[/QUOTE] niom, bo dzięki temu, jeden z ogłoszonych psiaków będzie miał dom (byłysmy dziś z Pyrdką na wizycie :)), a mam nadzieję że oba... Quote
obraczus87 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Akrum']niom, bo dzięki temu, jeden z ogłoszonych psiaków będzie miał dom (byłysmy dziś z Pyrdką na wizycie :)), a mam nadzieję że oba...[/QUOTE] Super :) ... Quote
Akrum Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='obraczus87']Super :) ...[/QUOTE] mam nadzieję, że i Brutkowi się uda :) Quote
piescofajnyjest Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 ja caly czas mam nadzieje i mysle o Brutku! Quote
obraczus87 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Odzewu z ogłoszeń brak... Maćku co słychac u Brutusa??? Quote
Maciek777 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='obraczus87']Maćku co słychac u Brutusa???[/QUOTE] [quote name='Aldrumka']czekamy na wieści :)[/QUOTE] [quote name='piescofajnyjest']zagladamy i czekamy:)[/QUOTE] [quote name='piescofajnyjest']Maciek, zyjesz?????;)[/QUOTE] To już tu człowiekowi kilku dni urlopu żałują;) Brutusek ma się dobrze. Już bez problemu przechodzi przez te swoje nieszczęsne pasy:) Względem niektórych psów to zrobił się z niego niezły chojrak:roll: A tu dwie wczorajsze fotki: [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img41/9157/dsc0834f.jpg[/IMG] [/IMG] [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img18/8131/dsc0833sq.jpg[/IMG] [/IMG] Quote
Ziutka Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Martusia, wyślij mi tekst i najpiękniejsze fotki Brutka, ogłoszę i wyróznię tablice, może ktoś się zgłosi wreszcie, ehh Quote
Recommended Posts