Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super są te zdjęcia na Alegratce i Tablicy. Ja naprawdę już nie wiem o co chodzi, czemu te duże psy nie znajdują domów?
Jest masa ludzi, która kocha wielkopsy, i z całym szacunkiem, ale jednak bardziej je ceni od tych "do kieszonki". W wakacje zastój w adopcjach bo urlopy, przed świętami zastój bo przygotowania przedświąteczne, po świętach sprzątanie, no to kurcze blade, kiedy i gdzie tych domów szukać? :(

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ogłoszeniu jest takie zdanie:
Psiak nie nadaje się do mieszkania na stałe na podwórku.

Nie rozumiem do mieszkania się nie nadaje czy na podwórko?
Brutus podobno mieszkał w mieszkaniu. U nas w domu też zachowywał się spokojnie.

Posted

[quote name='3 x']wogóle można pominąc to zdanie
po co komu sugerowac podwórko w ogłoszeniu ;)[/QUOTE]

Napisałam to zdanie, ponieważ wszyscy którzy dzwonili w Jego sprawie chcieli Brutka koniecznie do budy bez możliwości wstępu do domu :roll:

A ja Go widzę tak naprawdę tylko w domu/mieszkaniu... nie na podwórku...

Ale wykasuję je, bo może faktycznie niektórym sugerować to podwórko :) dzięki :)

Posted

Przelew do hoteliku i za wyróżnienie ogłoszenia zrobiony:) Rozliczenie uzupełnię jak mi szefowa zejdzie z pleców bo sajgon w pracy:evil_lol:

Przelew od Aryste też już doszedł:loveu: dzięki:)

Posted

Ogłoszenia w gazecie się ukazały, ale niestety psiaki, ktore podeslaliśmy już jakiś czas temu, a nie te aktualne...
Brutek podesłany więc na kolejny wtorek, moze teraz się uda i się ukaże w gazecie.

Posted

[quote name='Akrum']Ogłoszenia w gazecie się ukazały, ale niestety psiaki, ktore podeslaliśmy już jakiś czas temu, a nie te aktualne...
Brutek podesłany więc na kolejny wtorek, moze teraz się uda i się ukaże w gazecie.[/QUOTE]

Dzięki Aguś :) dobrze, że pojawiły sie psiaki a nie reklamy ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Dzięki Aguś :) dobrze, że pojawiły sie psiaki a nie reklamy ;)[/QUOTE]

niom, bo dzięki temu, jeden z ogłoszonych psiaków będzie miał dom (byłysmy dziś z Pyrdką na wizycie :)), a mam nadzieję że oba...

Posted

[quote name='obraczus87']Maćku co słychac u Brutusa???[/QUOTE]

[quote name='Aldrumka']czekamy na wieści :)[/QUOTE]

[quote name='piescofajnyjest']zagladamy i czekamy:)[/QUOTE]

[quote name='piescofajnyjest']Maciek, zyjesz?????;)[/QUOTE]
To już tu człowiekowi kilku dni urlopu żałują;)
Brutusek ma się dobrze. Już bez problemu przechodzi przez te swoje nieszczęsne pasy:)
Względem niektórych psów to zrobił się z niego niezły chojrak:roll:

A tu dwie wczorajsze fotki:

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img41/9157/dsc0834f.jpg[/IMG] [/IMG]
[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img18/8131/dsc0833sq.jpg[/IMG] [/IMG]