Juldan Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Jaki przystojniak:loveu: Brutek mam nadzieję, że znajdziesz domek przed naszymi odwiedzinami w Psanatorium- inaczej ciotka Cię zatarmosi :eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Juldan napisał(a):Jaki przystojniak:loveu: Brutek mam nadzieję, że znajdziesz domek przed naszymi odwiedzinami w Psanatorium- inaczej ciotka Cię zatarmosi :eviltong: Przystojniak i to jaki :) Quote
piescofajnyjest Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Brutek juz pewnie spi............................. Quote
LILUtosi Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Brutek to bardzo piękny pies ale duży a nie każdego stać zarowno finansowo jak i "powierzchniowo". Ale każda potwora znajdzie swojego amatora i gdzieś tam czeka na niego serducho. Jak Grina u mnie znalazła dom to i Brutuś znajdzie. Quote
piescofajnyjest Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ...........i tego sie trzymajmy! Quote
Maciek777 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='obraczus87']Maćku - a jak tam Brutek?? Otworzył się chłopak? Miał kontakt z innymi psiakami? jeśli tak, to jak reaguje na inne psie towarzystwo?? :) Dzisiaj miał kontakt z sunią,która przyjechała na chwilę - gościnnie. Jak łatwo się domyślić, Brutusek wypadł bardzo dobrze:) Trzeba się konkretnie wziąć za przydzielenie mu kogoś... Quote
obraczus87 Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Maciek777 napisał(a):Dzisiaj miał kontakt z sunią,która przyjechała na chwilę - gościnnie. Jak łatwo się domyślić, Brutusek wypadł bardzo dobrze:) Trzeba się konkretnie wziąć za przydzielenie mu kogoś... To cieszę się bardzo, że chłopak nie zrobił nam wstydu ;) Quote
Vasco Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Trzymam kciuki za dom, musi Brutka ktoś sensowny wypatrzeć. Quote
ossa98 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Kto chętny aby poświęcić swoje dziecko?:diabloti: Ja bym "poświęciła", jedynie ta odległość od aktualnego miejsca pobytu mnie powstrzymuje. Quote
obraczus87 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Przelałam właśnie 247,40zł z mojego bazarku dla Brutka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232968-Do-usunięcia!!!-Damskie-super-ubrania!-PROMOD-ZARA-MANGO-H-M Nikus jak wpłyną pieniążki potwierdź proszę na wątku bazarkowym :) dziękuję. Kkanarekk zalega z deklaracjami - pisałam do Niej PW, niestety bez odzewu... czyli deklaracji stałych (tych wpłacanych) na tę chwilę mamy 150zł. Miesięczny koszt pobytu Brutka to 420zł. Miesięcznie brakuje 270zł. Kochani pomóżcie mi znaleźć jakieś nowe deklaracje :roll: może jak Wy wyślecie kilka PW do swoich znajomych to będzie odzew... ja wysyłałam setki PW i odzew jak widać :shake: na bazarkach daleko nie zajedziemy :roll: w tej chwili mamy na opłacenie pobytu Brutka do 10.11.. a co dalej będzie? Bonsai, Aldrumka - czy Wy się jakoś umówiłyście odnośnie odbioru tych fantów o których pisała Bonsai?? :) Quote
Nikus Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 oki:) potwierdzę jak tylko wpłynie kaska:) Co do Kkanarekk to szkoda nawet słów-pisałem do niej parę razy-nawet raz zdeklarowała,że oczywiście wpłaci i dalej nic...wpisywałem się na profilu...eh...jak ktoś ma pod ręką wątek czarnych kwiatków deklarowiczów to poproszę bo dosyć mam tego na dogo-ludzie publicznie deklarują,że będą płacić-ktoś na tej podstawie podejmuje decyzję i wyciąga psa a potem zostaje z tym bo deklaracja stała to dziś tylko słowa...wrrr:angryy: Quote
dominikabankert Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 pogadam z kolezanka czy umie robic allegro cegielkowe /zrobiloby sie na niego allegro wiem ze ktos kiedys robil z dogomanii ale nie pamietam kto poza tym wysylam niedlugo rzeczy na bazarek to pol dochodu pojdzie na skarpete owczarkowa a pol na Brutka Quote
3 x Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='Nikus']oki:) potwierdzę jak tylko wpłynie kaska:) Co do Kkanarekk to szkoda nawet słów-pisałem do niej parę razy-nawet raz zdeklarowała,że oczywiście wpłaci i dalej nic...wpisywałem się na profilu...eh...jak ktoś ma pod ręką wątek czarnych kwiatków deklarowiczów to poproszę bo dosyć mam tego na dogo-ludzie publicznie deklarują,że będą płacić-ktoś na tej podstawie podejmuje decyzję i wyciąga psa a potem zostaje z tym bo deklaracja stała to dziś tylko słowa...wrrr:angryy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/172142-Czarne-kwiatki-deklarowiczów-(czyli-fałszywe-deklaracje-i-niespełnione-obietnice)/page20#post19860020 Quote
obraczus87 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 dominikabankert napisał(a):pogadam z kolezanka czy umie robic allegro cegielkowe /zrobiloby sie na niego allegro wiem ze ktos kiedys robil z dogomanii ale nie pamietam kto poza tym wysylam niedlugo rzeczy na bazarek to pol dochodu pojdzie na skarpete owczarkowa a pol na Brutka Bardzo Ci dziękuję! :loveu: -------------------------------------------- Co do Kkanarekk - wystarczyło napisać na wątku, że nie może już wpłacać deklaracji.. tym bardziej, że sytuacja finansowa Brutka kolorowa nie jest. Quote
Maciek777 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Brutusek się rozkręca:) Jest już dużo śmielszy na smyczy, a co za tym idzie - zaczyna konkretnie ciągnąć... Na szczęście po pierwszej korekcie przestaje:) Quote
Nikus Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='3 x']http://www.dogomania.pl/forum/threads/172142-Czarne-kwiatki-deklarowiczów-(czyli-fałszywe-deklaracje-i-niespełnione-obietnice)/page20#post19860020 bardzo dziękuję:) wpis dokonany:) Quote
obraczus87 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Maciek777 napisał(a):Brutusek się rozkręca:) Jest już dużo śmielszy na smyczy, a co za tym idzie - zaczyna konkretnie ciągnąć... Na szczęście po pierwszej korekcie przestaje:) Cieszę się, że Brutek otwiera się, nabiera pewności siebie :) Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Niezmiennie odwiedzam Brutka i trzymam kciuki za chłopaka. Quote
obraczus87 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 _Goldenek2 napisał(a):Niezmiennie odwiedzam Brutka i trzymam kciuki za chłopaka. dziękuję w imieniu Brutka :) Quote
Aldrumka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 obraczus87 napisał(a): Bonsai, Aldrumka - czy Wy się jakoś umówiłyście odnośnie odbioru tych fantów o których pisała Bonsai?? :) Próbujemy :) w ubiegłym tygodniu wszyscy u mnie zaniemogli, teraz bonsai chyba bardzo zajęta bo nie odpowiada, ale w końcu spotkamy się (i tak w ubiegłym tygodniu aparat wyjechał :) Quote
obraczus87 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Aldrumka napisał(a):Próbujemy :) w ubiegłym tygodniu wszyscy u mnie zaniemogli, teraz bonsai chyba bardzo zajęta bo nie odpowiada, ale w końcu spotkamy się (i tak w ubiegłym tygodniu aparat wyjechał :) Dziekuję Kochana, że trzymasz rękę na pulsie :) !!!! W ogóle dziękuję, że sie tak angażujesz w robienie bazarków dla Brutuska :) Quote
piescofajnyjest Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ciekawe, jak tam Brutek dzisiaj???? Maciek??? Quote
Recommended Posts