mala_czarna Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Na tych zdjęciach to po prostu prawdziwy aniołek!! ;) Quote
Aldrumka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 piescofajnyjest napisał(a):w glowie sie nie miesci, ze nikt go nie chce zaadoptowac!!!!! super psiak.....:) cudny ale wielki Bonsai napisał(a):podkładki pod miski, zabawki dla kotów, jakieś książki psie... Dwie praktycznie nowe spódniczki, lakiery do paznokci, koszulki męskie nowe , ogólnie misz-masz. to możemy się umówić - zanim to nastąpi zrobi się miejsce napisz na pw gdzie bywasz w Warszawie Quote
dominikabankert Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 zaznaczam postaram sie wesprzec jednorazowo groszem prosze o nr konta Quote
Nikus Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 dominikabankert napisał(a):zaznaczam postaram sie wesprzec jednorazowo groszem prosze o nr konta już wysyłam na Pw:) dziękujemy za wsparcie Brutuska:) Quote
dominikabankert Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 czy Brutus ma wydarzenie na Facebooku? Quote
obraczus87 Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 dominikabankert napisał(a):zaznaczam postaram sie wesprzec jednorazowo groszem prosze o nr konta dziękuję :) dominikabankert napisał(a):czy Brutus ma wydarzenie na Facebooku? Miał, ale osób była garstka. Poza tym ja nie jestem w stanie prowadzić wydarzenia ani pisać codziennie co u Niego słychać. :roll: Quote
Maciek777 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 I minął Brutuskowi dzień drugi. Był na dłuższym spacerze. Niby ciągnie na smyczy, ale nie tak zupełnie bezmyślnie, jak to się czasem zdarza:) Rozumie wtedy wszelkie korekty i idzie prawidłowo...chociaż przez chwilę;) Quote
Aldrumka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 obraczus87 napisał(a): Aldrumka - bardzo Cie przepraszam - może jutro pójde na pocztę i w koncu wysle Ci ta bizuterie :oops: ----------------------------------------------------------------------------------------------:) Ja spokojnie poczekam, a może sama ją wystawisz tak jak filmy :) ? Quote
obraczus87 Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Maciek777 napisał(a):I minął Brutuskowi dzień drugi. Był na dłuższym spacerze. Niby ciągnie na smyczy, ale nie tak zupełnie bezmyślnie, jak to się czasem zdarza:) Rozumie wtedy wszelkie korekty i idzie prawidłowo...chociaż przez chwilę;) To fajnie, że nie ciągnie bezmyślnie :) mam nadzieję, że chlopak nauczy się ładnie chodzić na smyczy :) Aldrumka napisał(a):Ja spokojnie poczekam, a może sama ją wystawisz tak jak filmy :) ? Miałam taki zamiar, ale niestety mój apart się na mnie obraził i odmówił posłuszeństwa. Już jak robiłam zdjęcia filmom i ubraniom to było ciężko, a teraz kompletnie się rozsypał :roll: w końcu miał swoje lata :roll: Quote
Maciek777 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Brutusek ogólnie unika kontaktu, co się odbija na jego częstotliwości spacerów - nie ma co go zmuszać. Aktualnie ma właśnie do mnie największe zaufanie - w końcu zna mnie 5 godzin dłużej niż resztę ekipy;) W każdym razie do wczoraj podchodził tylko po przysmak, a dzisiaj szok - niepewnie, ale jednak, podchodził na zawołanie:) Skoro otwiera się w tak szybkim tempie to za chwilę może być nie do poznania;) Quote
obraczus87 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Cieszę się, że Brutek się otwiera. Chłopak wiele przeszedł. To takie psie dziecko jeszcze. Quote
sylwija Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 dzieciak, który ma potencjał, jak widać :) Quote
piescofajnyjest Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 bedzie dobrze!!!!! jeszcze pewnie oszolomiony przeprowadzka............. Quote
Maciek777 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='piescofajnyjest']bedzie dobrze!!!!! jeszcze pewnie oszolomiony przeprowadzka............. Na pewno. Ale już się odszołamia bo do innych dzisiaj tez zaczął podchodzić:) Quote
obraczus87 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 [quote name='Maciek777']Na pewno. Ale już się odszołamia bo do innych dzisiaj tez zaczął podchodzić:) Halo, halo?? Gdzie się wszyscy podziali?? :mad: Z ogłoszeń nic.. zero... brak odzewu... ręcę mi opadają, naprawdę. Maćku, a czy Brutek nie próbował przedostać się do sąsiadów obok Jego wybiegu? I jak wygląda zachpowanie czystości w pokoju?? Quote
obraczus87 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Wyróżniłam Brutkowi alegratkę: http://alegratka.pl/ogloszenie/brutus-w-typie-doga-chce-zostac-twoim-21283003.html?h=530790be01aa1713 Quote
Maciek777 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 obraczus87 napisał(a):Halo, halo?? Gdzie się wszyscy podziali?? :mad: Rozwieszają Brutuskowe plakaty;) obraczus87 napisał(a):Z ogłoszeń nic.. zero... brak odzewu... ręcę mi opadają, naprawdę. Do mnie też (w sprawie innego psa) ani jednego telefonu od miesiąca. Nie licząc wczorajszego nadzwyczaj głupiego:lmaa: Ogólnie jakoś cisza... obraczus87 napisał(a):Maćku, a czy Brutek nie próbował przedostać się do sąsiadów obok Jego wybiegu? I jak wygląda zachpowanie czystości w pokoju?? Nie próbował skakać - bynajmniej nikt nie widział żeby chociaż się czaił na to. Czystość też wzorowa - w sam raz do domu:) Jak na razie (odpukać) nie licząc pewnej nieufności, to ZERO kłopotów z nim - jakby nie było psa:) Quote
Maciek777 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='obraczus87']Wyróżniłam Brutkowi alegratkę: http://alegratka.pl/ogloszenie/brutus-w-typie-doga-chce-zostac-twoim-21283003.html?h=530790be01aa1713 Ja też coś zrobiłem: Nie wiem jak Ci się podoba. Zajęło mi to chwilę więc nie będę się upierał, że wyszło najlepiej na świecie:) Mogę zmienić fotkę i/lub tekst wedle życzenia;) Quote
obraczus87 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 [quote name='Maciek777']Ja też coś zrobiłem: Nie wiem jak Ci się podoba. Zajęło mi to chwilę więc nie będę się upierał, że wyszło najlepiej na świecie:) Mogę zmienić fotkę i/lub tekst wedle życzenia;) Podoba mi się - dziękuję :) zaraz wkleję sobie w podpis :) EDIT: Ciesze się, że Brutek jak na razie wstydu nam nie przyniosł :) Quote
Maciek777 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) [quote name='obraczus87']Podoba mi się - dziękuję :) zaraz wkleję sobie w podpis :) EDIT: Ciesze się, że Brutek jak na razie wstydu nam nie przyniosł :) Nie ma za co:) Nawet nie chcę wiedzieć co oznaczają słowa "jak na razie";) Edited October 15, 2012 by Maciek777 Quote
kaskadaffik Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 O widzę Maćku że Brutek do Was trafił, od początku go śledzę, jka jest na dogo :) Quote
obraczus87 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Maciek777 napisał(a):Nie ma za co:) Nawet nie chcę wiedzieć co oznaczają słowa "jak na razie";) QUOTE] :megagrin:ja w sumie też nie chcę wiedzieć do czego Brutek jest zdolny :evil_lol: [quote name='kaskadaffik']O widzę Maćku że Brutek do Was trafił, od początku go śledzę, jka jest na dogo :) Ooo i ujawniła się ciocia która cichaczem czyta wątek :) Quote
Maciek777 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 kaskadaffik napisał(a):O widzę Maćku że Brutek do Was trafił, od początku go śledzę, jka jest na dogo :) "jak na razie" sprawuje się pięknie:) Poznałaś go osobiście? Quote
mala_czarna Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) Ja to pamiętam go z tych czasów jak był mega zalęknionym psem, i jak go z Martą wpychałyśmy do samochodu, bo pojęcia nie miał jak tam wejść. Masakra, psa w takim stanie jeszcze nie widziałam. Edited October 15, 2012 by mala_czarna Quote
Recommended Posts