Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super wieści! choć wiadomo - mogłyby być lepsze, gdyby Brutus znalazł swój stały dom.

Pytałam już kiedyś o kontakty Brutusa z dziećmi. Mam nadzieję, że w nowym miejscu uda się przeprowadzić w odpowiednim czasie testy, jak Brutus reaguje na dzieciaki.

Posted

ossa98 napisał(a):
Mam nadzieję, że w nowym miejscu uda się przeprowadzić w odpowiednim czasie testy, jak Brutus reaguje na dzieciaki.

Kto chętny aby poświęcić swoje dziecko?:diabloti:

Posted

Telefon milczy. NA moje PW w sprawie deklaracji zero odpowiedzi. Jeśli młody i piekny pies nie może znaleźć domu to ja już nic nie rozumiem :-(

Miałam zamiar zmienić tekst do ogłoszeń na inny (zresztą po raz kolejny :roll:), ale nie mam głowy do tego. Siedzę z zapaleniem oskrzeli :-(

Posted

Maciek777 napisał(a):
Kto chętny aby poświęcić swoje dziecko?:diabloti:

Też o tym pomyślałam :evil_lol: gdyby moja siostra miała kilka lat to bym Ją dała na pożarcie Brutusa :diabloti: ale jest stara to Jej nie dam :evil_lol:

Posted

[quote name='obraczus87']Też o tym pomyślałam :evil_lol: gdyby moja siostra miała kilka lat to bym Ją dała na pożarcie Brutusa :diabloti: ale jest stara to Jej nie dam :evil_lol:
Przekroczyła datę ważności do spożycia;)

Posted

Brutus, przepraszam cię bardzo[SIZE=4] za zaśmiecanie wątku, ale [SIZE=4]sytuacja finansowa naszych podopiecznych, również Twoich kolegów i koleżanek z Psanatorium, nie jest zbyt ciekawa, niedługo koniec miesiąca, a my nie będziemy mieli czym zapłacić za hotele i leczenie psiaków. Dlatego zorganizowałam bazarek, na którego serdecznie zapraszam.

BAZAREK OGŁOSZENIOWY

może ktoś potrzebuje ogłoszenia - ZAPRASZAM :)

Posted

[quote name='Akrum']Brutus, przepraszam cię bardzo za zaśmiecanie wątku, ale sytuacja finansowa naszych podopiecznych, również Twoich kolegów i koleżanek z Psanatorium, nie jest zbyt ciekawa, niedługo koniec miesiąca, a my nie będziemy mieli czym zapłacić za hotele i leczenie psiaków. Dlatego zorganizowałam bazarek, na którego serdecznie zapraszam.

BAZAREK OGŁOSZENIOWY

może ktoś potrzebuje ogłoszenia - ZAPRASZAM :)

na watku "co chcecie kupic na bazarku" ktos szukal ogłoszeń

Posted

Witam serdecznie. Skoro Brutus zamieszkał w Psanatorium, pozwoliłam sobie "wrzucić" Go na stronę naszego Stowarzyszenia <KLIK>

Mam nadzieję, że nikt mi za to głowy nie urwie;) tekst pożyczyłam z ogłoszeń...

Posted

[quote name='Juldan']Witam serdecznie. Skoro Brutus zamieszkał w Psanatorium, pozwoliłam sobie "wrzucić" Go na stronę naszego Stowarzyszenia <KLIK>

Mam nadzieję, że nikt mi za to głowy nie urwie;) tekst pożyczyłam z ogłoszeń...

Bardzo Ci dziękuję :) !!!

Posted

Ja też zaglądam..... chciałabym napisać, że ktos dzwonił, ale nawet pół głupiego telefonu nie było w sprawie Brutka :(

Ogłoszenia Brutek ma non-stop... czy ktoś orientuje się w jakiej gazecie najlepiej byłoby ogłosić Brutka?? Oczywiście najlepiej, gdyby ogłoszenie było za darmo (marzenia)... :roll:
Młody, piękny pies... i nic.

Posted

[quote name='obraczus87']czy ktoś orientuje się w jakiej gazecie najlepiej byłoby ogłosić Brutka?? Oczywiście najlepiej, gdyby ogłoszenie było za darmo (marzenia)... :roll:
Może i marzenia, ale nie tam skąd pochodzę;) Nasza powiatowa gazeta drukuje ogłoszenia zwierzaków do adopcji za darmo:) Szczegóły przyślę Ci za chwilę na PW.

Posted

Maciek777 napisał(a):
Może i marzenia, ale nie tam skąd pochodzę;) Nasza powiatowa gazeta drukuje ogłoszenia zwierzaków do adopcji za darmo:) Szczegóły przyślę Ci za chwilę na PW.

:mdleje: superrrr :) dzięki wielkie :) PW odczytam już jutro, bo teraz padam... ;)

Posted

Marta, my ogłosimy Brutka w naszej gazecie - nie wiem, czy Maciek o tym samym Ci pisał na PW.

Mamy taki układ z redaktorem, że jak jest miejsce, to co tydzień za darmo drukuje psiaki i koty, które jako Stowarzyszenie mu podsyłamy.
Ale to zawsze musimy już podesłać w środę, by się ukazały na przyszły tydzień, więc tym razem Brutek się nie załapie, ale na następny tydzień się postaramy.

Posted

Akrum napisał(a):
Marta, my ogłosimy Brutka w naszej gazecie - nie wiem, czy Maciek o tym samym Ci pisał na PW.

Mamy taki układ z redaktorem, że jak jest miejsce, to co tydzień za darmo drukuje psiaki i koty, które jako Stowarzyszenie mu podsyłamy.
Ale to zawsze musimy już podesłać w środę, by się ukazały na przyszły tydzień, więc tym razem Brutek się nie załapie, ale na następny tydzień się postaramy.

Bardzo dziękuję :multi::multi::multi::multi: może dzięki temu Brutek znajdzie domek :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maćku - a jak tam Brutek?? Otworzył się chłopak? Miał kontakt z innymi psiakami? jeśli tak, to jak reaguje na inne psie towarzystwo?? :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maciek po dokładnym podsumowaniu zużytego paliwa podczas transportu Brutusa zwrócił 50zł. Całkowity koszt transportu wyniósł 150zł, a nie tak jak zakładał - 200zł. Dzisiaj 50zł wędruje na konto Brutka :) bardzo dziękuję :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Bardzo dziękuję :multi::multi::multi::multi: może dzięki temu Brutek znajdzie domek :)

nie masz za co dziękować, my i tak mamy u Ciebie dług wdzięczności za Negrę :p

Posted

[quote name='obraczus87']Maćku - a jak tam Brutek?? Otworzył się chłopak? Miał kontakt z innymi psiakami? jeśli tak, to jak reaguje na inne psie towarzystwo?? :)
U Brutuska wszystko dobrze:) Codziennie jakieś małe kroczki robi w dobrą stronę. Zaczyna czuć się jak u siebie - jest bardziej śmiały i na więcej sobie pozwala - byle nie przegiął;)
Z innymi psiakami miał tylko kontakt przez siatkę i był nimi bardzo zainteresowany. Pora żeby dzielił z kimś boks bo to przecież towarzyskie psisko;)
Dzisiejsze:

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Akrum napisał(a):
nie masz za co dziękować, my i tak mamy u Ciebie dług wdzięczności za Negrę :p

Bez przesady :)

Maciek777 napisał(a):
U Brutuska wszystko dobrze:) Codziennie jakieś małe kroczki robi w dobrą stronę. Zaczyna czuć się jak u siebie - jest bardziej śmiały i na więcej sobie pozwala - byle nie przegiął;)
Z innymi psiakami miał tylko kontakt przez siatkę i był nimi bardzo zainteresowany. Pora żeby dzielił z kimś boks bo to przecież towarzyskie psisko;)

Cieszę sie bardzo, że u Brutka wszystko w porządku. Kochane psisko :)