piescofajnyjest Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 czesc Brutusku:) ciesze sie, ze jestes grzeczny, chlopaku...... Quote
ossa98 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Super wieści! choć wiadomo - mogłyby być lepsze, gdyby Brutus znalazł swój stały dom. Pytałam już kiedyś o kontakty Brutusa z dziećmi. Mam nadzieję, że w nowym miejscu uda się przeprowadzić w odpowiednim czasie testy, jak Brutus reaguje na dzieciaki. Quote
Maciek777 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ossa98 napisał(a):Mam nadzieję, że w nowym miejscu uda się przeprowadzić w odpowiednim czasie testy, jak Brutus reaguje na dzieciaki. Kto chętny aby poświęcić swoje dziecko?:diabloti: Quote
obraczus87 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Telefon milczy. NA moje PW w sprawie deklaracji zero odpowiedzi. Jeśli młody i piekny pies nie może znaleźć domu to ja już nic nie rozumiem :-( Miałam zamiar zmienić tekst do ogłoszeń na inny (zresztą po raz kolejny :roll:), ale nie mam głowy do tego. Siedzę z zapaleniem oskrzeli :-( Quote
obraczus87 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Maciek777 napisał(a):Kto chętny aby poświęcić swoje dziecko?:diabloti: Też o tym pomyślałam :evil_lol: gdyby moja siostra miała kilka lat to bym Ją dała na pożarcie Brutusa :diabloti: ale jest stara to Jej nie dam :evil_lol: Quote
Maciek777 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='obraczus87']Też o tym pomyślałam :evil_lol: gdyby moja siostra miała kilka lat to bym Ją dała na pożarcie Brutusa :diabloti: ale jest stara to Jej nie dam :evil_lol: Przekroczyła datę ważności do spożycia;) Quote
piescofajnyjest Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 hahahhahhahahha:) u mnie dzieciakow 0 :(((( niestety.....i za daleko jestem.....:( Quote
Akrum Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Brutus, przepraszam cię bardzo[SIZE=4] za zaśmiecanie wątku, ale [SIZE=4]sytuacja finansowa naszych podopiecznych, również Twoich kolegów i koleżanek z Psanatorium, nie jest zbyt ciekawa, niedługo koniec miesiąca, a my nie będziemy mieli czym zapłacić za hotele i leczenie psiaków. Dlatego zorganizowałam bazarek, na którego serdecznie zapraszam. BAZAREK OGŁOSZENIOWY może ktoś potrzebuje ogłoszenia - ZAPRASZAM :) Quote
3 x Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='Akrum']Brutus, przepraszam cię bardzo za zaśmiecanie wątku, ale sytuacja finansowa naszych podopiecznych, również Twoich kolegów i koleżanek z Psanatorium, nie jest zbyt ciekawa, niedługo koniec miesiąca, a my nie będziemy mieli czym zapłacić za hotele i leczenie psiaków. Dlatego zorganizowałam bazarek, na którego serdecznie zapraszam. BAZAREK OGŁOSZENIOWY może ktoś potrzebuje ogłoszenia - ZAPRASZAM :) na watku "co chcecie kupic na bazarku" ktos szukal ogłoszeń Quote
Akrum Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 3 x napisał(a):na watku "co chcecie kupic na bazarku" ktos szukal ogłoszeń dzięki, lecę tam :) Quote
Nikus Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Konto Brutuska powiększyło się o wpłatę z bazarku Aldrumki:multi: Pięknie dziękujemy:loveu: Quote
obraczus87 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Nikus napisał(a):Konto Brutuska powiększyło się o wpłatę z bazarku Aldrumki:multi: Pięknie dziękujemy:loveu: Pięknie dziękuję !!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Juldan Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Witam serdecznie. Skoro Brutus zamieszkał w Psanatorium, pozwoliłam sobie "wrzucić" Go na stronę naszego Stowarzyszenia <KLIK> Mam nadzieję, że nikt mi za to głowy nie urwie;) tekst pożyczyłam z ogłoszeń... Quote
obraczus87 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Juldan']Witam serdecznie. Skoro Brutus zamieszkał w Psanatorium, pozwoliłam sobie "wrzucić" Go na stronę naszego Stowarzyszenia <KLIK> Mam nadzieję, że nikt mi za to głowy nie urwie;) tekst pożyczyłam z ogłoszeń... Bardzo Ci dziękuję :) !!! Quote
obraczus87 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Ja też zaglądam..... chciałabym napisać, że ktos dzwonił, ale nawet pół głupiego telefonu nie było w sprawie Brutka :( Ogłoszenia Brutek ma non-stop... czy ktoś orientuje się w jakiej gazecie najlepiej byłoby ogłosić Brutka?? Oczywiście najlepiej, gdyby ogłoszenie było za darmo (marzenia)... :roll: Młody, piękny pies... i nic. Quote
Maciek777 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='obraczus87']czy ktoś orientuje się w jakiej gazecie najlepiej byłoby ogłosić Brutka?? Oczywiście najlepiej, gdyby ogłoszenie było za darmo (marzenia)... :roll: Może i marzenia, ale nie tam skąd pochodzę;) Nasza powiatowa gazeta drukuje ogłoszenia zwierzaków do adopcji za darmo:) Szczegóły przyślę Ci za chwilę na PW. Quote
obraczus87 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Maciek777 napisał(a):Może i marzenia, ale nie tam skąd pochodzę;) Nasza powiatowa gazeta drukuje ogłoszenia zwierzaków do adopcji za darmo:) Szczegóły przyślę Ci za chwilę na PW. :mdleje: superrrr :) dzięki wielkie :) PW odczytam już jutro, bo teraz padam... ;) Quote
Akrum Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Marta, my ogłosimy Brutka w naszej gazecie - nie wiem, czy Maciek o tym samym Ci pisał na PW. Mamy taki układ z redaktorem, że jak jest miejsce, to co tydzień za darmo drukuje psiaki i koty, które jako Stowarzyszenie mu podsyłamy. Ale to zawsze musimy już podesłać w środę, by się ukazały na przyszły tydzień, więc tym razem Brutek się nie załapie, ale na następny tydzień się postaramy. Quote
obraczus87 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Akrum napisał(a):Marta, my ogłosimy Brutka w naszej gazecie - nie wiem, czy Maciek o tym samym Ci pisał na PW. Mamy taki układ z redaktorem, że jak jest miejsce, to co tydzień za darmo drukuje psiaki i koty, które jako Stowarzyszenie mu podsyłamy. Ale to zawsze musimy już podesłać w środę, by się ukazały na przyszły tydzień, więc tym razem Brutek się nie załapie, ale na następny tydzień się postaramy. Bardzo dziękuję :multi::multi::multi::multi: może dzięki temu Brutek znajdzie domek :) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Maćku - a jak tam Brutek?? Otworzył się chłopak? Miał kontakt z innymi psiakami? jeśli tak, to jak reaguje na inne psie towarzystwo?? :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Maciek po dokładnym podsumowaniu zużytego paliwa podczas transportu Brutusa zwrócił 50zł. Całkowity koszt transportu wyniósł 150zł, a nie tak jak zakładał - 200zł. Dzisiaj 50zł wędruje na konto Brutka :) bardzo dziękuję :) Quote
Akrum Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 obraczus87 napisał(a):Bardzo dziękuję :multi::multi::multi::multi: może dzięki temu Brutek znajdzie domek :) nie masz za co dziękować, my i tak mamy u Ciebie dług wdzięczności za Negrę :p Quote
Maciek777 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='obraczus87']Maćku - a jak tam Brutek?? Otworzył się chłopak? Miał kontakt z innymi psiakami? jeśli tak, to jak reaguje na inne psie towarzystwo?? :) U Brutuska wszystko dobrze:) Codziennie jakieś małe kroczki robi w dobrą stronę. Zaczyna czuć się jak u siebie - jest bardziej śmiały i na więcej sobie pozwala - byle nie przegiął;) Z innymi psiakami miał tylko kontakt przez siatkę i był nimi bardzo zainteresowany. Pora żeby dzielił z kimś boks bo to przecież towarzyskie psisko;) Dzisiejsze: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
obraczus87 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Akrum napisał(a):nie masz za co dziękować, my i tak mamy u Ciebie dług wdzięczności za Negrę :p Bez przesady :) Maciek777 napisał(a):U Brutuska wszystko dobrze:) Codziennie jakieś małe kroczki robi w dobrą stronę. Zaczyna czuć się jak u siebie - jest bardziej śmiały i na więcej sobie pozwala - byle nie przegiął;) Z innymi psiakami miał tylko kontakt przez siatkę i był nimi bardzo zainteresowany. Pora żeby dzielił z kimś boks bo to przecież towarzyskie psisko;) Cieszę sie bardzo, że u Brutka wszystko w porządku. Kochane psisko :) Quote
Akrum Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 o, ciocia - może jakiegoś pluszaka dla maluszka, którego jeszcze w brzuszku nosisz byś chciała?? SERDECZNIE ZAPRASZAM na bazarek na podopiecznych "ŁAPY" [FONT=georgia]BAZAREK KSIĄŻKOWO-PLUSZAKOWY[/FONT] Quote
Recommended Posts