panbazyl Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Shania napisał(a):Ty nie żal się , że daleko mieszkasz, tylko jak masz firmę to paliwko w bak i wpadajcie...a nie marudzenie, jeden weekend, i będzie spoko..dupki w górę ...:evil_lol: Paliwko to ja w kosiarke tylko leję a tym sprzętem daleko nie zajadę.... Rowerem też nie dam rady tak daleko w jeden weekend. Samochodu się nie dorobilam jeszcze i nie zanosi się na to żebym miala kiedykowliek taki sprzęt (no moze poza zabawkami moich dzieci). Quote
al-ka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Przepraszam,ale nie mogę w tej chwili przejrzeć wątku dokładniej.Wpadł mi w oko tylko problem rąk do sprzątania popowodziowego i braku rąk do pracy.Może tu jest jakiś pomysł na rozwiązanie problemu: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zadzwon-po-wiezniow---pomoga-ci-sprzatnac-po-powodzi,wid,12320285,wiadomosc.html Sorry,jeśli wtrąciłam się nie a propos. Quote
Shania Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='al-ka']Przepraszam,ale nie mogę w tej chwili przejrzeć wątku dokładniej.Wpadł mi w oko tylko problem rąk do sprzątania popowodziowego i braku rąk do pracy.Może tu jest jakiś pomysł na rozwiązanie problemu: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zadzwon-po-wiezniow---pomoga-ci-sprzatnac-po-powodzi,wid,12320285,wiadomosc.html Sorry,jeśli wtrąciłam się nie a propos. al-ka z chęcią zadzwoń i pogadaj a jak nie masz namiarów to się dowiedz i daj nam, gdzie możemy dzwonić....bardzo please,,..czekamy Quote
Shania Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 JAK KTOŚ CHCE POMÓC!!! Niech sam się postara cokolwiek zrobić, na forum sa ludzie, którzy są...ludzmi a nie maszynami, maja rodziny i pracę...i doceniaja innych ale, jak ktoś rzuca jakis pomysł, niech sam chce pomóc, my jesteśmy tylko ludzmi, z rodzinami i zwierzakami, często funkcjonujemy tak, że padamy ze zmęczenia, więc stąd moja prośba jak ktoś ma jakiś pomysł, niech na pw napisze, i jak pomysł jest ok, niech sam pomoże....sorki, ja doceniam wsio co robicie...wszystkich, ale pomóżcie, pomysłami super ale i działaniem...to moje podziekowanie ale i prośba,...to był mojego poprzednika super pomysł.,, więc prosze, żeby się zorientował co i jak bardzo proszę...z chęcią skorzystamy, wiem, ze w stanach taka pomoc jest bardziej powszechna,ale niech ktoś pomoże, oprócz pomysłów...przepraszam za złośc, tylko skąd wziąć sił..ja odlatuję....na sabat spiących chociaz chwilę Quote
al-ka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Z tego artykułu wynika,że trzeba kontaktować się z Okręgowym Inspektoratem Służby Więziennej.Tutaj strona SW: http://zp.sw.gov.pl/index.php/jednostki/4 Quote
NatiiMar Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Dzis pójde pogadać z sąsiadem, on robi remonty, więc troszke na budowlance się zna. Oprócz tego zamierzam iść do lokalnego radia. Może uda się wyprosić wywiad, a wtedy jest szansa,że ludzie się znajdą:) Quote
Paja Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wet-siostra napisał(a):No i znowu leje... :-( Nie tylko u Ciebie u nas od wczoraj i podworko juz sie przemieniło w jeden wielki płynacy staw mam zamiar za godzine zadzwonic na straz by chociaz pąpe po znajomosci pozyczyli...juz nie chodzi mi o zniszczenia spowodowane tym deszczem, a o konia ktory bidny musi od wczoraj stac w tej wodzie,to dobrze nie robi na jego nogi :(a wiaderkiem to sobie moge na dmuchac a nie wode wybrac iz ona bardzo szybko napływa spowrotem :(Niech juz przestanie lac bo nie wiem w co mam rece wsadzic i jak sie nazywam.. Quote
pietrucha204 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 włączam licznik na dzisiaj: godzina 9 - jedna ulewa...:/ 10:10 - po raz drugi Quote
Kava Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='NatiiMar']A mi tez wpadł do głowy Sheep:) Szipi po polskiemu:) moja propozycja: 1. Baca 2. Oscypek Quote
NatiiMar Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Też dobre,ale jednak ten Sheepe brzmi oryginalniej:) Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ja jedynie Was mogę duchowo wspierać w tych wszystkich pracach remontowych - też mam daaaleko do Was, a finansowo u mnie - klapa niestety... Quote
pietrucha204 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 też się przyda wsparcie duchowe;) ja ich będę tylko słownie wspierać o ile mnie nie pogonią gdzieś na pastwiska jak stracą cierpliwość hihi ;) Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 NatiiMar napisał(a):Ja zajeta? Uciekłam sprzed ołtarza, jak na tym filmie:) Dwa miesiące przed ślubem stwierdziłam,że jednak mi się nie chce prać, sprzatac i gotować dla chłopa i poszłam w świat:) Spoko, na czas wykonania robót moge nawet gotować fasolke po bretońsku i gołąbki. Byle były dobrze kojce zrobione:) Fasola i kapusta no to bedzie fajny "klimat":):):) Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 pietrucha204 napisał(a):też się przyda wsparcie duchowe;) ja ich będę tylko słownie wspierać o ile mnie nie pogonią gdzieś na pastwiska jak stracą cierpliwość hihi ;) Pietrucha Ty dzielna Kobita jestes.....Dasz rade :) Quote
NatiiMar Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Ellig, cos musi zaganiac do roboty. A taka "atmosfera" popędza,że hej:):) Quote
pietrucha204 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mój kolega (samotny hihi) jest chętny do pomocy, stawiał nam już kojec w przytulisku jeden więc wie o co tam chodzi) wstepnie podałam mu termin 12 czerwca?jesli tak to pomału trzeba by materiały zwozic Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 NatiiMar napisał(a):Ellig, cos musi zaganiac do roboty. A taka "atmosfera" popędza,że hej:):) Jak sie szybko ruszaja to i "wiatry" mocniejsze "wieja"...:) Quote
Shania Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Pietrucha więcej takich wolnych i chętnych do pomocy kołuj;) Quote
Shania Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wet-siostra napisał(a):Dowcipnisie...:p Jak dowcipnisie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdzie ja ze swoim podejściem faceta znajde???:razz::razz::razz: Tylko jakiś weterynarz amator, albo społecznik:lol::lol::lol: Quote
Wet-siostra Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Nie szukaj,lepiej być samemu,mówię całkiem serio...Każdej jeszcze wolnej kobiecie to mówię: żadnego faceta! Quote
Recommended Posts