Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shania napisał(a):
Ty nie żal się , że daleko mieszkasz, tylko jak masz firmę to paliwko w bak i wpadajcie...a nie marudzenie, jeden weekend, i będzie spoko..dupki w górę ...:evil_lol:

Paliwko to ja w kosiarke tylko leję a tym sprzętem daleko nie zajadę.... Rowerem też nie dam rady tak daleko w jeden weekend. Samochodu się nie dorobilam jeszcze i nie zanosi się na to żebym miala kiedykowliek taki sprzęt (no moze poza zabawkami moich dzieci).

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='al-ka']Przepraszam,ale nie mogę w tej chwili przejrzeć wątku dokładniej.Wpadł mi w oko tylko problem rąk do sprzątania popowodziowego i braku rąk do pracy.Może tu jest jakiś pomysł na rozwiązanie problemu:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zadzwon-po-wiezniow---pomoga-ci-sprzatnac-po-powodzi,wid,12320285,wiadomosc.html
Sorry,jeśli wtrąciłam się nie a propos.
al-ka z chęcią zadzwoń i pogadaj a jak nie masz namiarów to się dowiedz i daj nam, gdzie możemy dzwonić....bardzo please,,..czekamy

Posted

JAK KTOŚ CHCE POMÓC!!!

Niech sam się postara cokolwiek zrobić, na forum sa ludzie, którzy są...ludzmi a nie maszynami, maja rodziny i pracę...i doceniaja innych ale, jak ktoś rzuca jakis pomysł, niech sam chce pomóc, my jesteśmy tylko ludzmi, z rodzinami i zwierzakami, często funkcjonujemy tak, że padamy ze zmęczenia, więc stąd moja prośba jak ktoś ma jakiś pomysł, niech na pw napisze, i jak pomysł jest ok, niech sam pomoże....sorki, ja doceniam wsio co robicie...wszystkich, ale pomóżcie, pomysłami super ale i działaniem...to moje podziekowanie ale i prośba,...to był mojego poprzednika super pomysł.,, więc prosze, żeby się zorientował co i jak bardzo proszę...z chęcią skorzystamy, wiem, ze w stanach taka pomoc jest bardziej powszechna,ale niech ktoś pomoże, oprócz pomysłów...przepraszam za złośc, tylko skąd wziąć sił..ja odlatuję....na sabat spiących chociaz chwilę

Posted

Dzis pójde pogadać z sąsiadem, on robi remonty, więc troszke na budowlance się zna. Oprócz tego zamierzam iść do lokalnego radia. Może uda się wyprosić wywiad, a wtedy jest szansa,że ludzie się znajdą:)

Posted

Wet-siostra napisał(a):
No i znowu leje... :-(

Nie tylko u Ciebie u nas od wczoraj i podworko juz sie przemieniło w jeden wielki płynacy staw mam zamiar za godzine zadzwonic na straz by chociaz pąpe po znajomosci pozyczyli...juz nie chodzi mi o zniszczenia spowodowane tym deszczem, a o konia ktory bidny musi od wczoraj stac w tej wodzie,to dobrze nie robi na jego nogi :(a wiaderkiem to sobie moge na dmuchac a nie wode wybrac iz ona bardzo szybko napływa spowrotem :(Niech juz przestanie lac bo nie wiem w co mam rece wsadzic i jak sie nazywam..

Posted

NatiiMar napisał(a):
Ja zajeta? Uciekłam sprzed ołtarza, jak na tym filmie:) Dwa miesiące przed ślubem stwierdziłam,że jednak mi się nie chce prać, sprzatac i gotować dla chłopa i poszłam w świat:)

Spoko, na czas wykonania robót moge nawet gotować fasolke po bretońsku i gołąbki. Byle były dobrze kojce zrobione:)

Fasola i kapusta no to bedzie fajny "klimat":):):)

Posted

pietrucha204 napisał(a):
też się przyda wsparcie duchowe;)
ja ich będę tylko słownie wspierać o ile mnie nie pogonią gdzieś na pastwiska jak stracą cierpliwość hihi ;)

Pietrucha Ty dzielna Kobita jestes.....Dasz rade :)

Posted

mój kolega (samotny hihi) jest chętny do pomocy, stawiał nam już kojec w przytulisku jeden więc wie o co tam chodzi) wstepnie podałam mu termin 12 czerwca?jesli tak to pomału trzeba by materiały zwozic

Posted

NatiiMar napisał(a):
Ellig, cos musi zaganiac do roboty. A taka "atmosfera" popędza,że hej:):)

Jak sie szybko ruszaja to i "wiatry" mocniejsze "wieja"...:)

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Dowcipnisie...:p

Jak dowcipnisie???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gdzie ja ze swoim podejściem faceta znajde???:razz::razz::razz:
Tylko jakiś weterynarz amator, albo społecznik:lol::lol::lol: