pietrucha204 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 na szczęście prognozy póki co się nie sprawdzają na dzisiaj i jest niezła pogoda (tzn bez słońca ale nie pada) i oby tak pozostało do końca! Quote
pietrucha204 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kava napisał(a):cichutko tu .....nic nie slychac... ....... oznacza dobre wiesci......... ..... u nas slonca pod dostatkiem no czasami brak wieści to dobre wieści ;) Quote
bebcik Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Pogody życzę wszystkim, dużo słońca i w duszy tez. będzie dobrze i w to trzeba wierzyć ;) Quote
pietrucha204 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kava napisał(a):cichutko tu .....nic nie slychac... ....... oznacza dobre wiesci......... ..... u nas slonca pod dostatkiem no czasami brak wieści to dobre wieści ;) Quote
Ellig Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ciesze sie , ze dobre bo u nas oberwanie chmury wczoraj bylo, burze i padalo do switu... Trzymajcie sie sucho Dziewczyny :) Quote
NatiiMar Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Dziś rano ogłoszono stan alarmowy w Koźlu...W tym roku raczej spokojnego lata nie będzie... Quote
bazylowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 NatiiMar napisał(a):Dziś rano ogłoszono stan alarmowy w Koźlu...W tym roku raczej spokojnego lata nie będzie... Cholera :/ a ja trójki słucham a nie lokalnego radia. Co jeszcze mówią? Quote
bazylowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jasna cholera w trójce też już mówią o naszym powiecie. Most pomiędzy Ciskiem a Bierawą nieprzejezdny. Znów idzie woda. Quote
Alicja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 bazylowa napisał(a):Jasna cholera w trójce też już mówią o naszym powiecie. Most pomiędzy Ciskiem a Bierawą nieprzejezdny. Znów idzie woda. cholera ... to nie brzmi optymistycznie Przytulisko w razie zagrożenia da rade uciec ?? Nie wiecie jak sytuacja w schronisku ?? Quote
pietrucha204 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 termin prac naprawczych: 09 - 13 czerwca:):):) ZAPRASZAMY !!! nati może wpisz to w tytule wątku?? Quote
__Lara Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 NatiiMar napisał(a):Dziś rano ogłoszono stan alarmowy w Koźlu...W tym roku raczej spokojnego lata nie będzie... O nie :( :( :( Quote
Shania Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No wlaśnie i to nie jest pesymizm, ale...realizm...cały czas oglądam...woda nie ma gdzie spływać, jak będa ulewy, to będzie tragedia., i optymizm nic nie pomoże miejmy nadzieję, że rzeczywiście nie będzie tak zle jak wczeszniej,ale sa ludzie którzy sprzatają już i dla nich kolejna fala, to być może....brak domu...a te osuwiska w małopolskim..płakać się chce..jaka tragedia ludzi, o zwierzakach nie pisze...nie mam słów:placz::placz::placz: Quote
Wet-siostra Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Optymizm...Nie ma do niego żadnych podstaw...Realia są beznadziejne,a prognozy... http://www.tvn24.pl/12690,1659165,,,bedzie-jeszcze-trzecia-fala,wiadomosc.html :-( Quote
Kava Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 od godzin nikt nic nie pisze. co sie dzieje? dajcie przynajmniej znak zycia, martwie sie Quote
NatiiMar Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Spokojnie. Pogoda tylko nas tym razem postraszyła. Od rana świeci słońce. Dwa razy chmury postanowiły się pojawić,ale deszcz nie spadł. Według prognoz najbliższe trzy dni mają być gorące, słoneczne i suche. Jeśli to się sprawdzi,to cały nadmiar wody wyschnie:) Jest dobrze! Quote
elmira Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No to świetnie:) Piszcie nam co u Was, a nie straszcie ciszą, bo media donoszą straszne wieści. Oczywiście, jak czas Wam pozwoli:) Quote
Shania Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 U mnie też oki, ale jesooo, koszmar, ludzie całe swoje dobytki utracili, to jakby nie dzieje się naprawdę, oglądam tv od rana i jestem nawet mile zaskoczona, jak tak można powiedzieć w tej sytuacji....ludzie móią głośno o zwierzętach, że ratowali Ale mówią o 3 fali, nie no koszmar...za chwile, że trzeciej fali nie będzie... Ale.. Prognozy się zmieniły..od poniedziałku znowu deszcz,...bardzo ciepło, ale deszcz....i to ulewny miejscami, miejmy nadzieję, że to prognozy, które się nie sprawdzą....... Quote
pietrucha204 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 w przytulisku ok, poza zalanym podwórzem znowu nic niepokojącego się nie dzieje - na szczęście. Straż wypompowała wodę i na razie spokój...oby tylko ta 3 fala nie była taka jak 1 ale chyba nie am takiej obawy. wtedy nie dałoby rady rozpocząć prac naprawczo-remontowych Quote
Shania Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Pietrucha myślę, że będzie oki, miejmy nadzieję, jestem dzisiaj naładowana to nic nie pisze innego, nawet piesy cicho siedzą... Quote
Wet-siostra Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 U nas dzisiaj słoneczko.Prognozy mają to do siebie,że czasem się nie sprawdzają... Oby już było wszystko okej... Quote
kobix Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 pietrucha204 napisał(a):nie potrafię się odnaleź w tej dyskusji hihhih:eviltong: chłop się przeciez czasem przydaje np. do wyjścia po piwo, albo wygnania pająka z łazienki ;) no coś Ty :mad:pajączki to się bierze za nóżki i wynosi na zewnątrz...ja nawet ich nie wyrzucam za okno,bo się boję że się połamią..tzn.te nóżki,zwłaszcza te długonogie do "wyjścia po piwo" to i owszem,jak się samemu nie chce:diabloti: ja tam szukam weterynarza,12 psów do obróbki,to się sporo zaoszczędzi:evil_lol: to tak na poprawę humoru-chmur nie zawrócimy:shake: Quote
Recommended Posts