Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NatiiMar napisał(a):
Dziś rano ogłoszono stan alarmowy w Koźlu...W tym roku raczej spokojnego lata nie będzie...

Cholera :/ a ja trójki słucham a nie lokalnego radia. Co jeszcze mówią?

Posted

bazylowa napisał(a):
Jasna cholera w trójce też już mówią o naszym powiecie. Most pomiędzy Ciskiem a Bierawą nieprzejezdny. Znów idzie woda.

cholera ... to nie brzmi optymistycznie
Przytulisko w razie zagrożenia da rade uciec ??

Nie wiecie jak sytuacja w schronisku ??

Posted

No wlaśnie i to nie jest pesymizm, ale...realizm...cały czas oglądam...woda nie ma gdzie spływać, jak będa ulewy, to będzie tragedia., i optymizm nic nie pomoże miejmy nadzieję, że rzeczywiście nie będzie tak zle jak wczeszniej,ale sa ludzie którzy sprzatają już i dla nich kolejna fala, to być może....brak domu...a te osuwiska w małopolskim..płakać się chce..jaka tragedia ludzi, o zwierzakach nie pisze...nie mam słów:placz::placz::placz:

Posted

Spokojnie. Pogoda tylko nas tym razem postraszyła. Od rana świeci słońce. Dwa razy chmury postanowiły się pojawić,ale deszcz nie spadł. Według prognoz najbliższe trzy dni mają być gorące, słoneczne i suche. Jeśli to się sprawdzi,to cały nadmiar wody wyschnie:)
Jest dobrze!

Posted

U mnie też oki, ale jesooo, koszmar, ludzie całe swoje dobytki utracili, to jakby nie dzieje się naprawdę, oglądam tv od rana i jestem nawet mile zaskoczona, jak tak można powiedzieć w tej sytuacji....ludzie móią głośno o zwierzętach, że ratowali
Ale mówią o 3 fali, nie no koszmar...za chwile, że trzeciej fali nie będzie...
Ale..
Prognozy się zmieniły..od poniedziałku znowu deszcz,...bardzo ciepło, ale deszcz....i to ulewny miejscami, miejmy nadzieję, że to prognozy, które się nie sprawdzą.......

Posted

w przytulisku ok, poza zalanym podwórzem znowu nic niepokojącego się nie dzieje - na szczęście. Straż wypompowała wodę i na razie spokój...oby tylko ta 3 fala nie była taka jak 1 ale chyba nie am takiej obawy. wtedy nie dałoby rady rozpocząć prac naprawczo-remontowych

Posted

pietrucha204 napisał(a):
nie potrafię się odnaleź w tej dyskusji hihhih:eviltong:

chłop się przeciez czasem przydaje np. do wyjścia po piwo, albo wygnania pająka z łazienki ;)

no coś Ty :mad:pajączki to się bierze za nóżki i wynosi na zewnątrz...ja nawet ich nie wyrzucam za okno,bo się boję że się połamią..tzn.te nóżki,zwłaszcza te długonogie

do "wyjścia po piwo" to i owszem,jak się samemu nie chce:diabloti:

ja tam szukam weterynarza,12 psów do obróbki,to się sporo zaoszczędzi:evil_lol:

to tak na poprawę humoru-chmur nie zawrócimy:shake: