Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaha
Sisi-wet ja rozwódka heheh, wiem co to facet:evil_lol:
Ale jakby chociaz taki ciut z zamiłowaniem to może by pomógł finansowo na psiaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pietrucha204 napisał(a):
mój kolega (samotny hihi) jest chętny do pomocy, stawiał nam już kojec w przytulisku jeden więc wie o co tam chodzi) wstepnie podałam mu termin 12 czerwca?jesli tak to pomału trzeba by materiały zwozic

Pietrucha pamietaj, ze Jackie i ja bedziemy 9 i 10 czerwca pracowaly. Przydzielilas nas na prace przygotowawcze pod budowe?

Obie silne i zadnej pracy sie nie boimy. Ja przygladam sie od lat jak moj maz restauruje nasz dom, a Jackie pomaga matce w wszelkich pracach budowlano-remontowych.

Posted

swietnie, dyskusja rozwija sie w odpowiednim kierunku.
Znam mnostwo babek, ktore daja sobie doskonale rade bez chlopcow Popieraja sie nawzajem i pomagaja sobie.
Zajmuja sie stolarka, klada kafelki, zmieniaja opony w samochodach i remontuja chalupy, scinaja drzewa i skladaja meble z Ikei.

Jedna z nich zrobila mi z dwoch nocnych stolikow, piekna, wysoka szafke lazienkowa.

Posted

Nie sądzę, żeby było z Tobą coś nie tak:):):)
Ja tam też wsio robię sama i jakos daje sobie radę....
Widzę, że jakiś sabat mamy dla feministek:evil_lol:

Posted

Pietrucha Ty rzeczywiście nie dyskutuj, bo jak zdarzy się, że Twój chłop zajrzy na wątek a Ty coś nie teges napiszesz...choćby z przejęzyczenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to możesz mieć wesoło:mad::mad::mad:

Posted

pietrucha204 napisał(a):
nie potrafię się odnaleź w tej dyskusji hihhih:eviltong:

chłop się przeciez czasem przydaje np. do wyjścia po piwo, albo wygnania pająka z łazienki ;)

Nie wolno wyganiać pająków...

Posted

dobra a wracając do spraw przytuliska: musze pogadać z nati, o załatwieniu materiałów na budowę kojców i wybiegów...ja pomału muszę przestac tak latać wszędzie :/ :( a to trzeba pojeździć i o ceny popytać. to czego się dowiem w castoramie to Wam pzrekażę ale siatka i cement wiem, że chyba jest gdzie indziej taniej

Posted

dobrze mowisz.
To jeszcze nie feminizym.
Zatwardziale feministki unikaja wszystkiego co meskie. One maja nawet zwierzeta tylko plci zenskiej.

Posted

Kava napisał(a):
dobrze mowisz.
To jeszcze nie feminizym.
Zatwardziale feministki unikaja wszystkiego co meskie. One maja nawet zwierzeta tylko plci zenskiej.

Ojej...Ja mam dwie suczki... To chyba już pół-feminizm...
Szkoda,że mieszkam tak daleko,pomogłabym Wam w porządkach w Przytulisku...A tak to tylko duchem Was wspieram...

Posted

Powiedzcie mi gdzie sie korzystniej zakwaterowac: w Mechnicy czy w Cisku? wedlug moich informacji odleglosc do Renskiej Wsi (Pan B.) wynosi z obydwu miejscowosci ok. 12 km . Zgadza sie? Moze mi ktoras doradzic znajac tamtejsze drogi itd?

Dzis wymontowalismy tylne siedzenia w moim aucie i zaczynam przygotowywac sie powoli do pakowania. Jutro jade kupowac karme. Pomimo wszystko obawiam sie ze bedzie za malo miejsca.
Pytanie, jezeli bylby problem z miejscem do pakowania, to z czego zrezygnowac : czesciowo z kocow i recznikow czy tej suszarki do bielizny?

Posted

U mnie ogłoszona alarm przeciwpowodziowy!!!
Wisła w Skoczowie przekroczyła stan alarmowy a Bładnica może znów wylać!!

Dziewczyny czy u Was wszystko dobrze? Martwie się ...

Posted

U nas San znów się podniósł...Wczoraj lało,dziś NA RAZIE świeci słonce,ale się chmurzy...
Co za koszmarna pogoda...
Jeszcze trochę i zacznę wierzyć w te przepowiednie o końcu świata...

Posted

dzwoni pan bernard - czeka na straz bo już zas obejscie zalane - z pól spływa woda, i stajnia. rano wygnal konie na pastwisko a teraz ledwo zdążył je przeprowadzić na wyższy teren koło domu:(

kurde ... żeby tylko te ulewy nie skomplikowały terminu prac:/

Posted

dziewczyny przestancie snuc takie rozpadane mysli,
bo jedno jest pewne- mokre mysli beda deszcz przyciagac
sloneczne i pogodne maja wieksza sile przyciagania i ........ bedzie sucho

.....
musi byc
...
zadajcie od wszechswiata dobrych suchych dni .... i je dostaniecie.
takimi zabobonami upiekszam sobie zycie juz od dawna....

Posted

pietrucha204 napisał(a):
dzwoni pan bernard - czeka na straz bo już zas obejscie zalane - z pól spływa woda, i stajnia. rano wygnal konie na pastwisko a teraz ledwo zdążył je przeprowadzić na wyższy teren koło domu:(

kurde ... żeby tylko te ulewy nie skomplikowały terminu prac:/

:/ w weekend ma być pięknie.