Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no włąśnie musmy ekpię skombinować, ja dzisiaj załątwiłam z kuzynem, że odzłomuje cały teren... jutro wstawię foty pozostałe to tam widać :/ to już chociaz teren bedzie czysty. potem albo kojce albo wybiegi. w niedzielę jade tam znowu - pomierzymy jakie to odległości i bedziemy liczyć na ile wystarczy. super jakby się udało te owczarkowate psy przenieść na wybiegi. tam w jednym kojcu jest 5 a w drugim 4 psy. teraz mają tam mega syf. błoto i ciasno... ich buty też są do wymiany bo były podlane i stały w wodzie. opiszę resztę jutro dokładniej... uciekam teraz spaaać już ; )

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba pamiętać, że niektóre elementy przeznaczone na złom mogą przydać się do wylewki betonowej pod boksy. Oszczędzi się wtedy na zbrojeniu, a stal droga aż strach.
Cieszę się, że mieszkańcom przytuliska nie stała się krzywda:)

Posted

[quote name='NatiiMar']Te terrierkowe to młode rodzeństwo. Mają coś ponad rok. Braciszek i siostrzyczka, sunia sterylizowana. Jezeli mają znaleźć domek, to tylko razem. Gonią i duszą ptactwo...musza byc zamknięte calutki dzień, dopóki ptaki nie pójda spać...

Będziemy je brać na lipcowa akcję adopcyjną.
wstawilam rodzenstwo tu http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-wątek-zbiorczy-psiaków-tylko-do-wspólnej-adopcji/page19

Posted

spoko kuzyn ma swoją firmę budowlaną to chyba się zna ;)? powiem mu co mmay w planie dalej robić żeby wiedział co się nada. przy okazji moze jakieś slupki na złomie kupie? nowe w sklepie to baaardzo drogie

Posted

Witam,

Chciałabym przekazać, że zbiórka karm dla zwierząt domowych i gospodarskich w Warszawie, pod budynkiem Plac Bankowy 3/5 została przedłużona do dnia jutrzejszego czyli do 27 maja do 20.30. Na ogrodzonym terenie ratusza stoi bus, który zbiera dary.

Rozreklamujcie proszę tę informację bo byłam tam dwa razy (wczoraj i dzisiaj) i widać że mało kto o tym wie, bus był załadowany w niewielkim stopniu. Akcja jest praktycznie wcale nierozreklamowana a warto skorzystać z zorganizowanego już transportu itd.

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Rachelaa']Witam,

Chciałabym przekazać, że zbiórka karm dla zwierząt domowych i gospodarskich w Warszawie, pod budynkiem Plac Bankowy 3/5 została przedłużona do dnia jutrzejszego czyli do 27 maja do 20.30. Na ogrodzonym terenie ratusza stoi bus, który zbiera dary.

Rozreklamujcie proszę tę informację bo byłam tam dwa razy (wczoraj i dzisiaj) i widać że mało kto o tym wie, bus był załadowany w niewielkim stopniu. Akcja jest praktycznie wcale nierozreklamowana a warto skorzystać z zorganizowanego już transportu itd.

Pozdrawiam

dajcie znac na forum gazety wyborczej - http://forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4086260.html?x=2043918

http://forum.gazeta.pl/forum/f,51,Warszawa.html

Posted

[quote name='NatiiMar']Te terrierkowe to młode rodzeństwo. Mają coś ponad rok. Braciszek i siostrzyczka, sunia sterylizowana. Jezeli mają znaleźć domek, to tylko razem. Gonią i duszą ptactwo...musza byc zamknięte calutki dzień, dopóki ptaki nie pójda spać...

Będziemy je brać na lipcowa akcję adopcyjną.

IVV podrzuciła na wątek wspólny dodać rodzeństwo do niego?

http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-wątek-zbiorczy-psiaków-tylko-do-wspólnej-adopcji

Posted

do posprzątania...jak się z tym uporamy to wiziałabym tam kojec dla psów które są z drugiej strony i maja trafic to na wybieg. tu jest górka i nawet w 97 wody tam nie było

tam z drugiej strony jest podobna kupka złomu z karoserią malucha na czele :/ ;)

Posted

Kava napisał(a):
Oferuje pomoc w sprzataniu podworka
fajnie :):) niech no to nati zobaczy to sie ucieszy też ;) może własnie zaplanujemy akcję na te dni kiedy będziecie? jedyne co to może złom wczesniej bo kuzyn ma czas po niedzieli a potem zas zlecenia przy remontach popowodziowych :/

może ktoś byłby chętny do pracy z końmi? trzeba zobaczyć, na których można jeździć ;) i ewentualnie jakieś jazdy tam zorganizować. na dwóch na pewno jeżdzono - reszta do sprawdzenia - ale to już chyba na wątek koński się nadaje ;)

Posted

Wazne!!!!!!!!!!!!!!!!
Na moja prosbe na NK odezwala sie znajoma i mam dla Was taka informacje , tylko prosze o szybka reakcje i telefon do Kasi
Cześć E,

Mam do Ciebie prośbę,

Moja koleżanka z Gliwic zebrała u siebie w firmie dużo rzeczy dla zwierzaków. Czy mógłby ktoś się z nia skontaktować w celu dostarczenia tego jakoś do przytuliska? Podaję numer do Kasi - 512 448 -518.

Kto zadzwoni?
I zorganizuje transport do przytuliska na cito!?

Posted

[quote name='NatiiMar']Kurcze, ktoś musiałby skoczyć do tych Gliwic.Ja ostatnio mam tylu klientów,że nie wyrabiam. ..coś zorganizujemy. Ile mamy czasu?

Zadzwoncie, Kasia czeka na telefon.....ustalenia z nia Podaję numer do Kasi - 512 448 -518.

Posted

[quote name='Ellig']Zadzwoncie, Kasia czeka na telefon.....ustalenia z nia Podaję numer do Kasi - 512 448 -518.
Dzwoniłam do niej, jesteśmy umówione na jutro, nie wiem jak to zrobię bo jestem w pracy., ale może przez okno...na miotle urwę się na chwilę....odbiorę w każdym razie wsio:):):)

Posted

Pogódka napisał(a):
Dzwoniłam do niej, jesteśmy umówione na jutro, nie wiem jak to zrobię bo jestem w pracy., ale może przez okno...na miotle urwę się na chwilę....odbiorę w każdym razie wsio:):):)

To dobrze ,ze zadzwonilas a potem poprosze info do mnie na pw bo musze podziekowac na NK, i jabys mogla zrobic zdjecie tych rzeczy, przepraszam za klopot:)

Posted

NatiiMar napisał(a):
Już załatwione, Pogódka dzięki:)

OK, i poprosze info na pw jak to wyglada i co zostalo przkazane, dziekuje:)