pietrucha204 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 no włąśnie musmy ekpię skombinować, ja dzisiaj załątwiłam z kuzynem, że odzłomuje cały teren... jutro wstawię foty pozostałe to tam widać :/ to już chociaz teren bedzie czysty. potem albo kojce albo wybiegi. w niedzielę jade tam znowu - pomierzymy jakie to odległości i bedziemy liczyć na ile wystarczy. super jakby się udało te owczarkowate psy przenieść na wybiegi. tam w jednym kojcu jest 5 a w drugim 4 psy. teraz mają tam mega syf. błoto i ciasno... ich buty też są do wymiany bo były podlane i stały w wodzie. opiszę resztę jutro dokładniej... uciekam teraz spaaać już ; ) Quote
elmira Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Trzeba pamiętać, że niektóre elementy przeznaczone na złom mogą przydać się do wylewki betonowej pod boksy. Oszczędzi się wtedy na zbrojeniu, a stal droga aż strach. Cieszę się, że mieszkańcom przytuliska nie stała się krzywda:) Quote
carolinascotties Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 zgadza sie - Elmira ma racje - to, co moze poczatkowo okazac sie zbedne - w przyszlosci moze sie przydac... Quote
IVV Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='NatiiMar']Te terrierkowe to młode rodzeństwo. Mają coś ponad rok. Braciszek i siostrzyczka, sunia sterylizowana. Jezeli mają znaleźć domek, to tylko razem. Gonią i duszą ptactwo...musza byc zamknięte calutki dzień, dopóki ptaki nie pójda spać... Będziemy je brać na lipcowa akcję adopcyjną. wstawilam rodzenstwo tu http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-wątek-zbiorczy-psiaków-tylko-do-wspólnej-adopcji/page19 Quote
pietrucha204 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 spoko kuzyn ma swoją firmę budowlaną to chyba się zna ;)? powiem mu co mmay w planie dalej robić żeby wiedział co się nada. przy okazji moze jakieś slupki na złomie kupie? nowe w sklepie to baaardzo drogie Quote
Rachelaa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witam, Chciałabym przekazać, że zbiórka karm dla zwierząt domowych i gospodarskich w Warszawie, pod budynkiem Plac Bankowy 3/5 została przedłużona do dnia jutrzejszego czyli do 27 maja do 20.30. Na ogrodzonym terenie ratusza stoi bus, który zbiera dary. Rozreklamujcie proszę tę informację bo byłam tam dwa razy (wczoraj i dzisiaj) i widać że mało kto o tym wie, bus był załadowany w niewielkim stopniu. Akcja jest praktycznie wcale nierozreklamowana a warto skorzystać z zorganizowanego już transportu itd. Pozdrawiam Quote
carolinascotties Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Rachelaa']Witam, Chciałabym przekazać, że zbiórka karm dla zwierząt domowych i gospodarskich w Warszawie, pod budynkiem Plac Bankowy 3/5 została przedłużona do dnia jutrzejszego czyli do 27 maja do 20.30. Na ogrodzonym terenie ratusza stoi bus, który zbiera dary. Rozreklamujcie proszę tę informację bo byłam tam dwa razy (wczoraj i dzisiaj) i widać że mało kto o tym wie, bus był załadowany w niewielkim stopniu. Akcja jest praktycznie wcale nierozreklamowana a warto skorzystać z zorganizowanego już transportu itd. Pozdrawiam dajcie znac na forum gazety wyborczej - http://forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4086260.html?x=2043918 http://forum.gazeta.pl/forum/f,51,Warszawa.html Quote
Cajus JB Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='NatiiMar']Te terrierkowe to młode rodzeństwo. Mają coś ponad rok. Braciszek i siostrzyczka, sunia sterylizowana. Jezeli mają znaleźć domek, to tylko razem. Gonią i duszą ptactwo...musza byc zamknięte calutki dzień, dopóki ptaki nie pójda spać... Będziemy je brać na lipcowa akcję adopcyjną. IVV podrzuciła na wątek wspólny dodać rodzeństwo do niego? http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-wątek-zbiorczy-psiaków-tylko-do-wspólnej-adopcji Quote
feliksik Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 przepraszam, ale potrzebujemy pomocy dla psów ze stacji - jeden już zniknął, musimy pomóc drugiemu http://www.dogomania.pl/threads/186098-Psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasieWarszawa-Katowice-czy-muszą-umrzeć Quote
NatiiMar Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Karma dla kotów jeszcze nie doszła, pewnie dziś przyjdzie. Ja przypominam o kacji adopcyjnej w lipcu, na którą wciąż nie mamy ani jednego plakatu i ulotki. Bardzo potrzebujemy pomocy... ZAJRZYJCIE NA WĄTEK: http://www.dogomania.pl/threads/185427-AKCJA-adopcyjna-szukamy-chętnych-do-pomocy! Quote
pietrucha204 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 do posprzątania...jak się z tym uporamy to wiziałabym tam kojec dla psów które są z drugiej strony i maja trafic to na wybieg. tu jest górka i nawet w 97 wody tam nie było tam z drugiej strony jest podobna kupka złomu z karoserią malucha na czele :/ ;) Quote
IVV Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Cajus JB']IVV podrzuciła na wątek wspólny dodać rodzeństwo do niego? http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-wątek-zbiorczy-psiaków-tylko-do-wspólnej-adopcji co myslicie dziewczyny? da to Terrierkom szanse na wspolna adopcje:) Quote
pietrucha204 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Kava napisał(a):Oferuje pomoc w sprzataniu podworka fajnie :):) niech no to nati zobaczy to sie ucieszy też ;) może własnie zaplanujemy akcję na te dni kiedy będziecie? jedyne co to może złom wczesniej bo kuzyn ma czas po niedzieli a potem zas zlecenia przy remontach popowodziowych :/ może ktoś byłby chętny do pracy z końmi? trzeba zobaczyć, na których można jeździć ;) i ewentualnie jakieś jazdy tam zorganizować. na dwóch na pewno jeżdzono - reszta do sprawdzenia - ale to już chyba na wątek koński się nadaje ;) Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wazne!!!!!!!!!!!!!!!! Na moja prosbe na NK odezwala sie znajoma i mam dla Was taka informacje , tylko prosze o szybka reakcje i telefon do Kasi Cześć E, Mam do Ciebie prośbę, Moja koleżanka z Gliwic zebrała u siebie w firmie dużo rzeczy dla zwierzaków. Czy mógłby ktoś się z nia skontaktować w celu dostarczenia tego jakoś do przytuliska? Podaję numer do Kasi - 512 448 -518. Kto zadzwoni? I zorganizuje transport do przytuliska na cito!? Quote
Kava Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 nie wiem jak Jackie, ja z konmi nie mam nic wspolnego, ale zapytam ja. Quote
NatiiMar Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Kurcze, ktoś musiałby skoczyć do tych Gliwic.Ja ostatnio mam tylu klientów,że nie wyrabiam. ..coś zorganizujemy. Ile mamy czasu? Quote
Pogódka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ja z Gliwic mogę zabrac...tylko co dalej? kurna to paliwo drogie, że szok, ale pomyślę.... Quote
Pogódka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jak nie jest to na duch, to zostawić u siebie mogę i będziemy dalej myśleć...ja już w tym m-cu jestem całkiem spłukana:(:(:( Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='NatiiMar']Kurcze, ktoś musiałby skoczyć do tych Gliwic.Ja ostatnio mam tylu klientów,że nie wyrabiam. ..coś zorganizujemy. Ile mamy czasu? Zadzwoncie, Kasia czeka na telefon.....ustalenia z nia Podaję numer do Kasi - 512 448 -518. Quote
Pogódka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Ellig']Zadzwoncie, Kasia czeka na telefon.....ustalenia z nia Podaję numer do Kasi - 512 448 -518. Dzwoniłam do niej, jesteśmy umówione na jutro, nie wiem jak to zrobię bo jestem w pracy., ale może przez okno...na miotle urwę się na chwilę....odbiorę w każdym razie wsio:):):) Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Pogódka napisał(a):Dzwoniłam do niej, jesteśmy umówione na jutro, nie wiem jak to zrobię bo jestem w pracy., ale może przez okno...na miotle urwę się na chwilę....odbiorę w każdym razie wsio:):):) To dobrze ,ze zadzwonilas a potem poprosze info do mnie na pw bo musze podziekowac na NK, i jabys mogla zrobic zdjecie tych rzeczy, przepraszam za klopot:) Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 NatiiMar napisał(a):Już załatwione, Pogódka dzięki:) OK, i poprosze info na pw jak to wyglada i co zostalo przkazane, dziekuje:) Quote
Recommended Posts