pietrucha204 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 pogodka ja ci dorzuce dyche do paliwa ;) jesli byś dala rade to tu przywieź... albo w połowie drogi i jesli dary mi wejdą do mojej osobówki ... daj znac czy przez sob albo nd dasz rade do kk skoczyć ja nie to ja pomyślę jak to od ciee odebrać - może z mężem pojade tylko żeby mi wlazło do fury Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 pietrucha podaj mi na pw swoje konto to 20 doloze na benzyne jutro rano odbiore pw bo juz musze spadac, dzieki:) Quote
pietrucha204 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 pogódka - juz 30 zł na paliwko ;)? starczy :D? Quote
OlaLola Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ponawiam pytanie, czy wrzucić Wasze terierki na wątek psiaków tylko do wspólnej adopcji ( jak coś mam go w podpisie ) Jeżeli tak prosiłabym chociaż o pobieżne info na temat psiaków i czy mają swój wątek, możecie napisać na wątku zbiorczym, czy na PW jak Wam wygodniej. Wiem, że macie mnóstwo innych rzeczy na głowie, ale nie chce robić niczego bez Waszej zgody. :) Quote
pietrucha204 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 co do terierków - one sa faktycznie bardzo ze sobą zżyte, od urodzenia razem, pan z przytuliska mówi, że on by je widział tylko razem. ja nie wiem czysię przy tym upierać czy nie probowac jednak osobno. myśle, że nie zaszkodzi wrzucić je do wspólnej adopcji a zastanówmy się czy można je osobno też. za chwilę założe im watek to wkleję linka zaraz. dizeki za pomoc WĄTEK TERIERKOSZNAUCERKÓW ;) jesli cos zmienić, poprawić to piszcie Quote
pietrucha204 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 WĄTEK TERIERKOSZNAUCERKÓW ;) jesli cos zmienić, poprawić to piszcie http://www.dogomania.pl/threads/186522-parka-terierkowatych-snaucerowatych-czarnych-m%C5%82odych-z-zalanego-przytuliska-szuka-DS?p=14766645#post14766645 propozycje imion? Quote
Shania Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jejoo, dzięki dziewczyny na serio wiele dla mnie, kurna bo tyle jeżdze a teraz jeszcze wiele innych spraw, wielkie dzięki..pietrucha czekam:):):) A to ja Pogódka w kwestii wyjaśnienia...nie mam już nicka tamtego....niestety Quote
krakowianka.fr Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Mam pytanie: po wiadomosci na watku krakowskim, na ktory wrzucona zostala info o potrzebach i w skrocie co sie dzieje, napisalam, tak jak proszono, do gazet, TV itd... Od Ndz czekam na wiesci 'w skrocie' ad tego co sie teraz dzieje, jak to bylo w tym przytuliskiem versus schroniskiem itd. Na odp czekaja dziennikarze zainteresowani naglosnieniem sprawy. Moga to zrobic teraz, za pare tyg nie bedzie to juz mialo sensu, bo to bedzie 'stara' sprawa. Czy ktos z was jest w stanie strescic mi ten watek tak, abym mogla wyslac to info do dziennkarzy i podac jakies konkretne dane kontaktowe do kogos, kto wie o tym cos wiecej? I oczywiscie dane / tel schroniska i / lub przytuliska, bo ja w koncu to nie jetem pewna gdzie sie to wszystko dzialo... Dziennikarze skontaktowaliby sie z obiema stronami, jak zwykle w reportazach. Z gory dziekuje. Sabina Quote
Shania Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='krakowianka.fr']Mam pytanie: po wiadomosci na watku krakowskim, na ktory wrzucona zostala info o potrzebach i w skrocie co sie dzieje, napisalam, tak jak proszono, do gazet, TV itd... Od Ndz czekam na wiesci 'w skrocie' ad tego co sie teraz dzieje, jak to bylo w tym przytuliskiem versus schroniskiem itd. Na odp czekaja dziennikarze zainteresowani naglosnieniem sprawy. Moga to zrobic teraz, za pare tyg nie bedzie to juz mialo sensu, bo to bedzie 'stara' sprawa. Czy ktos z was jest w stanie strescic mi ten watek tak, abym mogla wyslac to info do dziennkarzy i podac jakies konkretne dane kontaktowe do kogos, kto wie o tym cos wiecej? I oczywiscie dane / tel schroniska i / lub przytuliska, bo ja w koncu to nie jetem pewna gdzie sie to wszystko dzialo... Dziennikarze skontaktowaliby sie z obiema stronami, jak zwykle w reportazach. Z gory dziekuje. Sabina Ja akurat nie dokładnie w temacie ale dzieczyny mam nadzieję się odezwą:) Quote
Wisełka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='pietrucha204']WĄTEK TERIERKOSZNAUCERKÓW ;) jesli cos zmienić, poprawić to piszcie http://www.dogomania.pl/threads/186522-parka-terierkowatych-snaucerowatych-czarnych-m%C5%82odych-z-zalanego-przytuliska-szuka-DS?p=14766645#post14766645 propozycje imion? Imiona, hmm... jutro pomyślę :) Przepraszam że mało tu zaglądam w ostatnich dniach :/, ale widzę ze cioteczki o wszystko dbają i nawet wątku podnosić nie trzeba :) Quote
NatiiMar Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Maja i Moris:) tak mi pasuje do nich:) Skrót wątku: przytulisko jest juz bezpieczne ,woda zeszła. Teraz sprzatamy i naprawiamy szkody. Co do schroniska, to na pewno nie na forum. Dziś będę się widziała z Pietruchą na interwencji, pogadamy, obmyslimy i napiszemy Ci PW. Jeśli możesz,poczekaj jeszcze kilka godzin. Quote
NatiiMar Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 NA PIERWSZEJ STRONIE NAJNOWSZY STAN KASY, a w drugim poście najnowsze informacje! Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='NatiiMar']Maja i Moris:) tak mi pasuje do nich:) Skrót wątku: przytulisko jest juz bezpieczne ,woda zeszła. Teraz sprzatamy i naprawiamy szkody. Co do schroniska, to na pewno nie na forum. Dziś będę się widziała z Pietruchą na interwencji, pogadamy, obmyslimy i napiszemy Ci PW. Jeśli możesz,poczekaj jeszcze kilka godzin. To dobrze, że już woda zeszła. Oby było jak najwięcej rąk do sprzątania! Quote
Shania Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jaki cudny cudaśny...rzeczy odebrałam już , są u mnie w aucie..musze wspomnieć, że szef wypuścił mnie z pracy w tym celu....Dzięki szefie:lol::lol::lol: Quote
NatiiMar Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Nic, pogryzł swoja obrożę i tak mu sterczy...:) więcej fotek na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/134196-Śląsk-Mini-Malinois-8-mies.-już-w-NOWYM-DOMU!/page14 Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Shania napisał(a):Jaki cudny cudaśny...rzeczy odebrałam już , są u mnie w aucie..musze wspomnieć, że szef wypuścił mnie z pracy w tym celu....Dzięki szefie:lol::lol::lol: Dzieki "Szefie" w moim i zwierzakow imieniu. Poprosze o zdjecie tych rzeczy bo musze je potem wstawic na NK.Z gory dziekuje:) Quote
pietrucha204 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 a ile tego jest:>? odbierzemy osobówka o ladowności 140 kg;p? Quote
Shania Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pietrucha to małe pudełko, parę ręczników, karma..nie ma tego dużo, ale najważniejsze, ze jest....że ludzie są, co chcą pomóc Quote
pietrucha204 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Shania napisał(a):Pietrucha to małe pudełko, parę ręczników, karma..nie ma tego dużo, ale najważniejsze, ze jest....że ludzie są, co chcą pomóc a pewnie! każda ilośc potrzebna i na pewno się przyda:):):) a gest szlachetny :) Quote
Shania Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 To co ja mam zrobić??/Te rzeczy przywieść czy narazie trzymać u siebie i przy ,,okazji,,dać??? Quote
pietrucha204 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 czekam na decyzje czy da radę ze mną poejechać przez weekend :) cierpliwości ;) Quote
Recommended Posts