Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pogódka napisał(a):
W Wawie z tego co wiem woda opada....., teraz mi koleżanka dzwoniła i mówiła

Woda opada, ale nie wysoki stan wody jest niebezpieczny, tylko przesiąkające wały. W Porcie Praskim już się dziura zrobiła...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Red Dingo napisał(a):
chetnie przylacze sie do pomocy - przekazujac obroze i smycz na bazarek ...tylko osobiscie sie na tym nie znam :)..

są dwie opcje: wyślesz dary na adres, którejś z nas:) albo wyślesz na maila zdjęcia przedmiotów z opisami :) my wystawimy bazarek a wysyłka, pójdzie od ciebie - oczywiście nie za Twoja kase tylko osoba upująca pokrywa koszt wysyłki:)

dzięki, że chcesz nam coś przekazać :loveu:

Posted

Czytałam na wątku transportowym o transporcie budy legowisk i karmy, psy nie mają do czego wrócic? Może potrzebne jest dla nich miejsce (dt awaryjny) ?

Posted

obecnie śpią gdzieś awaryjnie na strychach i jakoś w budach, które nie zostały zalane. pójdziemy z nati w tym tyg to ocenimy ile potrzeba. ale DT myslę, że nie jest koneiczne:) dzięki za ofertę ;) a z podkarpacia nie szukają DT? jestes tam na wątku?

Posted

w schronie ok. wróciła na razie 1 suczka :( ci co niby na przechowanie zabrali przyprowadzili ją do lecznicy twierdząc, że znaleźli na ulicy (albo faktycznie znaleźli a ten kto zabrał ją wyrzucił :()a schronisko nieczynne. psiak tam przeczekał powódź, jednak wczoraj Figa wróciła do schroniska z lecznicy... a miałam nadzieje, żeznajdzie w końcu dom, fajna przyjazna suczka, ma ok 2 lat a do schr trafiła w wieku ok 8 mies...taka fajna, bursztnowooka :) założe jej wątek tez :(
zdjecia z wiosny

Posted

dzisiaj widziałam w tv w okolicy przerwanego wału w świniarach, jak został odcięty pies na wyspie :( woda zaczęła sie przelewać szybko a on się zastanawiał czy skakać czy nie do niej :( wątpie żeby przezył :( taki czarny kudłacz

Posted

Słuchajcie a ja dopiero weszłam po spacerze z psinkami...byłam nad wodą, a ta moja nowa suńka podbiegała do wędkarzy i robaki im wyjadała:(:(:(taka zagłodzona, ale nie mogę jej od razu dużo jeść dać, także małymi porcjami parę razy dziennie, dzisiaj się przewróciła, nie umiała równowagi utrzymać....mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie...

Posted

[quote name='pietrucha204']dzisiaj widziałam w tv w okolicy przerwanego wału w świniarach, jak został odcięty pies na wyspie :( woda zaczęła sie przelewać szybko a on się zastanawiał czy skakać czy nie do niej :( wątpie żeby przezył :( taki czarny kudłacz[/QUOTE]

:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='__Lara']:placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]
mam to pzred oczami cały dzień:( tam w ogóle domów wokół nie było :(:(:( jak widziałyście w tv okolice tego zerwanego walu to kilka domów i ten zagubiony psiak:( masakra...a ile takich biedactw w kraju teraz jest :(

Posted

[quote name='pietrucha204']dzisiaj widziałam w tv w okolicy przerwanego wału w świniarach, jak został odcięty pies na wyspie :( woda zaczęła sie przelewać szybko a on się zastanawiał czy skakać czy nie do niej :( wątpie żeby przezył :( taki czarny kudłacz[/QUOTE]

też widziałam tego psa, ale dlaczego mu nie pomogli ?? a przecież byli blisko i mieli łódź