Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bazylowa napisał(a):
Wpadłam przed chwilą na szatański pomysł :diabloti:
Właśnie jestem w trakcie realizacji :diabloti:
Mówi się, ze internet to potęga, sprawdzę czy to prawda.
Za parę dni zdam relację, bez względu na rezultaty :diabloti:
Trzymajcie kciuki!

Nie wiem za co trzymac ale tak sugestywnie napisane że ....tez trzymam :evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IVV napisał(a):
ja az boje sie tu zagladac czy znowu Was nie zalewa.... trzymajcie sie!!!!
czy pieniadze ode mnie juz doszly?

z tego co wiem to nati w poneidziałek wexmie wyciag zbanku bo nie ma konta internetowego

Posted

avii napisał(a):
Nie wiem za co trzymac ale tak sugestywnie napisane że ....tez trzymam :evil_lol:

:kciuki:

__Lara napisał(a):
U nas burzowe chmury chodzą, ale nie pada.... oby Was tam znowu nie podlało...

u nas tylko pokropiło

Posted

Przepraszam że tutaj ale zupełnie nie wiem co robić, dzwoniła do mnie kobieta (okolice Lubina), poprosiłam o maila , oto on:
"Witam.
Przed chwilka rozmawialm z Pania odnosnie mojej nieciekawej sytuacji,odnosnie powodzi,ewakuacji i psow ktore przygarnelismy-a w chwili obecnej mamy problem gdyz zostalismy umieszczeni w chlewni z tymi psami(a miedzy nimi sa rowniez moje wlasne)i prawde powiedziawszy na taka okolicznosc mam ich za duzo.Prosze o pomoc w zaadoptowaniu 7 psiakow-4 rasy mieszanej,2 syberian huski(parka),1 owczarek niemiecki,i mieszaniec bullmastifa sunia,ale niestety nie nadaje sie z przebywaniem z innymi psami.Wszystkie wymienione psiaki sa to psy po przejsciach,po dlugotrwalej resocjalizacji,jednak w ciagu dalszym bez prawdziwego domu.Bardzo proszę o pomoc.
Z gory dziekuje J... K....
p.s Pieski w chwili obecnej przebywaja w miejscowosci Dłużyce gm ścinawa,,jest to stara świniarnia do ktorej zostalismy ewakuowani i przebywa tam mąż z synem ze zwierzętami,gdyż nie możemy zostawić ich tam samych.W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić do mnie pod nr.tel.605xxxxxx
Jeszcze raz dziekuję za zainteresowanie cała ta sytuacją. "

Nie znam nikogo z okolic, może podpowiecie coś, zupełnie nie wiem jak to ruszyć, jestem 140 kilometrów od tego miejsca,bez kogos na miejscu nie jestem w stanie nic zrobić!

Dodam tylko, że w rozmowie tel. pani mówiła, że jak prosza o pomoc dla psów to wszyscy pukaja sie w głowy...............

Posted

[quote name='Alicja']ogladałyście TV ?? woda przerwała wały na Kozanowie ...Wrocław znów tonie :( ..., ludzie tak walczyli ...mam nadzieje że zwierzaki bezpieczne
Niestety zwierzęta są na ostatnim miejscu ludzie wolą ratować dobytek jak zwierzęta...

Posted

[quote name='stonka1125']

Przepraszam że tutaj ale zupełnie nie wiem co robić, dzwoniła do mnie kobieta (okolice Lubina), poprosiłam o maila , oto on:
"Witam.
Przed chwilka rozmawialm z Pania odnosnie mojej nieciekawej sytuacji,odnosnie powodzi,ewakuacji i psow ktore przygarnelismy-a w chwili obecnej mamy problem gdyz zostalismy umieszczeni w chlewni z tymi psami(a miedzy nimi sa rowniez moje wlasne)i prawde powiedziawszy na taka okolicznosc mam ich za duzo.Prosze o pomoc w zaadoptowaniu 7 psiakow-4 rasy mieszanej,2 syberian huski(parka),1 owczarek niemiecki,i mieszaniec bullmastifa sunia,ale niestety nie nadaje sie z przebywaniem z innymi psami.Wszystkie wymienione psiaki sa to psy po przejsciach,po dlugotrwalej resocjalizacji,jednak w ciagu dalszym bez prawdziwego domu.Bardzo proszę o pomoc.
Z gory dziekuje J... K....
p.s Pieski w chwili obecnej przebywaja w miejscowosci Dłużyce gm ścinawa,,jest to stara świniarnia do ktorej zostalismy ewakuowani i przebywa tam mąż z synem ze zwierzętami,gdyż nie możemy zostawić ich tam samych.W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić do mnie pod nr.tel.605xxxxxx
Jeszcze raz dziekuję za zainteresowanie cała ta sytuacją. "

Nie znam nikogo z okolic, może podpowiecie coś, zupełnie nie wiem jak to ruszyć, jestem 140 kilometrów od tego miejsca,bez kogos na miejscu nie jestem w stanie nic zrobić!

Dodam tylko, że w rozmowie tel. pani mówiła, że jak prosza o pomoc dla psów to wszyscy pukaja sie w głowy...............

Straszne.... bez serca są ludzie...

Posted

dziewczyny napiszcie moze do Tereski Borcz ...ona zawsze ma jakies rozwiazanie jest fantastycznym czlowiekiem!!!
ona jest ze Slaska

Posted

[quote name='łolkiee']Niestety zwierzęta są na ostatnim miejscu ludzie wolą ratować dobytek jak zwierzęta...Ola nie wszyscy. Widziałam niedawno zdjęcie w internecie z podpisem "każdy ratuje to co dla niego najwartościowsze". Na zdjęciu był facet brnący przez wodę z dwoma kociakami pod pachą , w drugi niósł jakies ciuchy.

Posted

marysia55 napisał(a):
Ola nie wszyscy. Widziałam niedawno zdjęcie w internecie z podpisem "każdy ratuje to co dla niego najwartościowsze". Na zdjęciu był facet brnący przez wodę z dwoma kociakami pod pachą , w drugi niósł jakies ciuchy.

Piękny obraz.... pozostaje się modlić za tych ludzi.

Posted

Alicja napisał(a):
ogladałyście TV ?? woda przerwała wały na Kozanowie ...Wrocław znów tonie :( ..., ludzie tak walczyli ...mam nadzieje że zwierzaki bezpieczne

Jestem z Kozanowa. Moje ulice nie są jeszcze zalane. Dziewczyny ja naprawdę się rozglądałam za bezdomnymi zwierzętami, ale nie widziałam ani kota ani psa. Od siebie powiem wam, że jednak mieszkańcy osiedli bardziej myślą o zwierzakach. W 97' wpuszczali po prostu do klatek zwierzaki. A teraz chodziłam, rozglądałam się, ale nie ma żadnych. W części zalanej jak wlewała się woda było bardzo dużo młodzieży i ludzi tak, że na pewno nie daliby utonąć psiakowi czy kotkowi jakby widzieli, że jest w wodzie. Nawet na działkach zalewowych przed wałami nie widziałam zwierzaków bo ludzie ewakuowali je wcześnie a nawet jakby tego nie zrobli to tyle ludzi chodziło oglądać działki i wały, że zaraz zawołaliby straż.