Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odbiegnę troszkę od tematu.... nie wiem czy jesteście w stanie, ale dobrze byłoby porobić zdjęcia tym biednym psiaczkom, które nie miały szansy tylko dlatego, ponieważ wisiały na łańcuchach. Można by to podłączyć pod akcję zerwijmy łańcuchy.....
Biedne te wszystkie stworzenia:-(:-(

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się boję. Fala dociera do Wrocławia. Czekam. Mieszkam na Kozanowie i słyszę, że jeszcze fala dobrze nie dotarła a już ślęża przesiąka przez wały. I wiecie co? Nie boję się o siebie, ludzi bo mieszkamy w blokach tylko o te biedne zwierzątka. Na kozanowie raczej nie biegają bezpańskie psy, ale jak jest z kotami to nie wiem. Dodatkowe martwię się o cmentarz na Psiaku gdzie mieszka moja babcia i gdzie leży mój ukochany dziadek. Bardzo przykre.

Posted

zamowiłam 30 kg animondy rafine cross i do tego ma byc jeszcze jakis pakiet wiosenny 6 konserw takich mniejszych, 3 kocimiętki i jakies smaczki. Darmo dali, to wzielam :)
w przyszlym tyg powinna byc.

Posted

A tego krecika widziałyście jak łapeczkami ruszał i pysiaczkiem?
Kawałeczek widziałam albo był na deseczce, albo już na brzegu:-( Taki bezbronny

Posted

Matko, jaka ulga, ze zaden pies nie zginal... balam sie wejsc na watek, balam sie zlych wiadomosci...
Teraz Torun i Warszawa musza wyjsc obronna reka. Moze sie udac, jak w Krakowie. Trzymam za Was palce!

Posted

Co dziś działo się w schronisku? Czy nie można ewakuować zwierząt powołując się na prawdopodobne zagrożenie epidemiologiczne gdyby te psy zginęły w następnej fali? Trzeba się zwrócić o pomoc do straży miejskiej (jeśli jest w KK) lub policji. Mają obowiązek pomóc.

Posted

Jak przeczytasz wcześniejsze posty,to tam jest napisane,że pieski są już bezpieczne.
Teraz dziewczyny będą miały sporo roboty ze sprzątaniem.Jak jestes z okolic K-K,to następna para rąk się im przyda.

Posted

Słuchajcie, Natalii już się karma w jej małym pokoiku nie mieści, więc ustaliłyśmy, ze możecie słać do mnie. Podaję adres:

Anna Grzeżułkowska
Wierzbowa 2D/11
47-224 Kędzierzyn-Koźle

Nali, potwierdź proszę ;)

Posted

bazylowa napisał(a):
Słuchajcie, Natalii już się karma w jej małym pokoiku nie mieści, więc ustaliłyśmy, ze możecie słać do mnie. Podaję adres:

Anna Grzeżułkowska
Wierzbowa 2D/11
47-224 Kędzierzyn-Koźle

Nali, potwierdź proszę ;)

nie wiadomo ile zjadła w nocy ;p

Posted

alicja ratuj! "dostałam apel ze Stacyjki Maltusia o takiej treści:
"[FONT=MS Shell Dlg 2]PILNE!! DO ODDANIA SZCZENIAKI AMSTAFA!! PO RODOWODOWYCH RODZICACH!! ZA DARMO!!!!! INACZEJ ZOSTANĄ UTOPIONE PRZEZ WŁAŚCICIELA PISZCIE PROSZĘ JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY PRZYGARNĄC I URATOWAC W TEN SPOSÓB PSIAKI...INFORMUJCIE TEŻ KOGO SIĘ DA PROSZĘ!!!!"

[/FONT]
Telefony:

• 609 825 376
  • 601 328 267

okolice Wrocławia/Legnicy"