Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia napisał(a):
Możecie sobie dziewczyny pogratulować - udało Wam się!

pogratulowac to trzeba Wam za odzew i wsparcie materialne:) dzięki temu można cos teraz poreperować w przytulisku

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą wystawiłam bazarek na przytulisko z obrożami i linkami treningowymi podarowanymi przez Gadżeciaki.pl :))
http://www.dogomania.pl/threads/186065-Obro%C5%BCe-i-smycze-na-przytulisko-pod-K%C4%99dzierzynem-zalane-w-powodzi-2010-do-31-maja?p=14718836#post14718836

Czy ktoś może zrobić banerek? I proszę rozsyłajcie bazarek gdzie się da!

Oprócz tego Gadżeciaki zgodziły się przekazać na przytulisko po 2 złote z każdego sprzedanego na allegro przedmiotu od dziś do końca czerwca!
Oto sklep Gadżeciaków na allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12902224

Posted

W Toruniu piękna słoneczna pogoda i nikt by nie pomyślał, że w nocy wisi nad nami powódź .. woda w Wiśle juz ma tutaj stan alarmujący i działki nad wisłą są już zalane a Włocławek jeszcze nie zaczął spuszczać wody z tamy, żeby opróznić zbiorniki przed falą idącą z Warszawy ..
jak zacznie wypuszczać wodę to u nas potop .. o ile tama w ogóle wytrzyma taki napór wody!!- wtedy to i z Włocławka niewiele zostanie, a od lat wiadomo, że tama trzyma się resztkami sił przy normalnym przepływie wód .. remontu nie mogła się doczekać!

Posted

jamajka860 napisał(a):
właśnie wpłaciłam 40 zł, wiem że to mało ale więcej chwilowo nie mam :(

mało????!!!??? toż to na 20 kg karmy dla psiaków:) własnie dostały od Ciebie 1 i 1/3 dnia wyżywienia:)dzięki:):):):

Posted

Wet-siostra napisał(a):
U nas słoneczko... :-)

U nas przebija się, bo ciemne chmurą ciągle chodzą, takie burzowe.

Od poniedziałku mają być znowu obfite deszcze :(

Posted

a z tego co ja widzę, to wcale nie takie obfite, raczej przelotne, więc miejmy nadzieję, że nie będzie tak źle :)

Posted

NatiiMar napisał(a):
Pietrucha, Ty się tak nie rzucaj z tym sprzataniem, bo Ci nie wolno ! ;)
Ty masz tylko siedzieć i palcem pokazywać kto co robi. No!

z przyjemnością :mad: ;)
ciężko tak się przestawić na nierobienie jak się ciągle robilo ;) ale ok będe was poganiać:evil_lol: wedle zyczenia ;)

Posted

O! Czyli mała pietrucha w drodze! Gratuluję i mniej nerwów życzę :)

U mnie też groźnie wyglądające chmury krążą a od czasu do czasu nawet lunie co nieco, ale to chyba specjalnie groźne nie jest. Bardziej mnie martwią te zapowiedzi, że od poniedziałku znów ma lać.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Znów nie mam czasu czytać. Jak to wygląda?

na szczęście dobrze:) w schronie ok. póki co psa żadnego nie pddano więc jest szansa, że poznajdują domy! a w przytulisku woda opadadosć szybko. trwa zbiórka kasy i karmy, żeby jak woda opadnie ruszyć tam z pomocą:)

Posted

basia napisał(a):
O! Czyli mała pietrucha w drodze! Gratuluję i mniej nerwów życzę :)

taaa nowa edycja pietrucha304 ;p;p nowa, jeszcze skuteczniejsza, szybsza hihihi

u nas druga burza nadchodzi( ciemno i grzmi