bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Fiu Fiu jaki ładny kostium roboczy :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: A jaki tatuazyk:razz::razz::razz: Quote
Shikka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ewuniu, pociesz sie że mnei tez to czeka... Pańcio jest nurek i ja też musze :flaming: A głowę w wannie boję się pod wodę zanurzyć ;) Podziwiam i łączę się w bólu :) Quote
madziasto4 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 No, no :razz: Mnie tam by się podobało takie nurkowanie :lol: Quote
Shikka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ewie też sie podoba...tylko inaczej :diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Shikka napisał(a):tylko inaczej :diabloti: Ano właśnie :razz: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 bhhahhaha Ewa popłakalam się ze smiechu z opowieści basenowej :lol: :lol: :lol: rewelacja!!!! faktycznie nie wiedziałam że najpierw trzeba przejść takie katusze, ale nadal zazdraszczam i z chęcią bym się zamieniła :evil_lol: a kostiumik roboczy do malowania pokoju :razz: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Cześć Ewuś, niezła ta historyjka z tym nurkowaniem i swietna minka zadowolonej żony nurka :lol: :cool3: ale on słodiutki jest :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Ewuś, niezła ta historyjka z tym nurkowaniem i swietna minka zadowolonej żony nurka :lol: :cool3: ale on słodiutki jest :loveu: Jak to mówią miód i malina :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :shake:a ja ci wcale nie zazdraszczam i nawet na 5 minut bym sie nie zamieniła ....wole tuptać kilometry po lesie niż wleść jak kosmita do wody :shake:nigdy w zyciu .WSPÓŁCZUWAM:cool3: Quote
AlKil Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='Shikka']Ewuniu, pociesz sie że mnei tez to czeka... Pańcio jest nurek i ja też musze :flaming: A głowę w wannie boję się pod wodę zanurzyć ;) Podziwiam i łączę się w bólu :) [quote name='Shikka']Ewie też sie podoba...tylko inaczej :diabloti: Pocieszyłam się...:multi: Ja tam w wannie nigdy w życiu głowy nie chowałam pod wodę, nawet jak mi z prysznica w twarz chlapnęło - to się topiłam...:evil_lol: Madziasto - a mało w Trójmieście szkółek nurkowych???:cool3: Malawaszka - nie chodziło mi o to, żebyś popłakała się ze śmiechu, ale ze współczucia dla mnie...:eviltong: W przyszły weekend mam moczyć się w wodzie otwartej...:placz::placz::placz: Witaj Daguś, witaj Sylwia !!!:loveu: Bigos - to taka tradycja rodzinna...:diabloti: Quote
AlKil Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:a ja ci wcale nie zazdraszczam i nawet na 5 minut bym sie nie zamieniła ....wole tuptać kilometry po lesie niż wleść jak kosmita do wody :shake:nigdy w zyciu .WSPÓŁCZUWAM:cool3: Oooo, Alu miód na me serce....:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='AlKil'] nawet jak mi z prysznica w twarz chlapnęło - to się topiłam...:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Madziasto - a mało w Trójmieście szkółek nurkowych???:cool3: dużo? :evil_lol: Quote
AlKil Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='madziasto4']:lol: :lol: :lol: Madziasto - a mało w Trójmieście szkółek nurkowych???:cool3: dużo? :evil_lol: Co krok...:cool3::cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='AlKil']Malawaszka - nie chodziło mi o to, żebyś popłakała się ze śmiechu, ale ze współczucia dla mnie...:eviltong: W przyszły weekend mam moczyć się w wodzie otwartej...:placz::placz::placz: aa to przepraszam :lol: nie zrozumiałam intencji :evil_lol: a czy aby nie jest za zimno na moczenie sie w odach otwartych? sezon żeglarski juzzakończony :razz: Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='AlKil']Oooo, Alu miód na me serce....:loveu::loveu::loveu::razz:sercem będem przy tobie .....;) Quote
barbara.h Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 ach jak miło tu znowu zajrzeć,szkoda tylko że, tak czasu mało,ale nadal obiecuję nadrobię!!!!:oops: Quote
Magda Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): ale on słodiutki jest :loveu: To prawda. Dawno mnie nie bylo i jest roznica w jego wygladzie. Zmeznial:loveu::loveu: Quote
AlKil Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Witam wszystkich... Czy mnie jeszcze pamiętacie...- chciałoby się zawyć... Mam z moją panią na pieńku. Ostatnio w ogóle nie bywała w domu, ciągle gdzieś znikała. Ja sam nie mogłem włączyć kompa, bo mam za duże palce, a guziczek jest taki mały... Ale w ostatni weekend dowiedziałem się co moja pani robiła przez ten czas... Pojechałem razem z nimi... Nad jeziorko... Nareszcie - pomyślałem sobie. Moja pani chciała zrobić mi przyjemność... Potem okazało się , że nie na pewno... Ale na razie zażywałem wolności... Było bosko!!! Na dodatek była tam Julcia, która ciągle się mną zajmowała... Uwielbiam jak ktoś się tak mną zajmuje i z tej wielkiej wdzięczności starałem się jej nie opluć... no prawie. Okazało się , że moja pani przyjechała tam jednak w innych celach... Ubrała się w te dziwne rzeczy, które ostatnio cały czas leżały na środku pokoju... Miny wcale nie miała zadowolonej, a pan ciągle dokładał jej sprzętu... No i wtedy zrozumiałem.... to miał być ten egzamin na płetwonurka !!! No i w końcu poszła do tej wody... Pan oczywiście został na brzegu i patrzył... Niektórzy coś tam krzyczeli, że im instruktor płetw w wodzie nie zakładał, tak jak mojej pani... no i pani zaczęła znikać pod wodą... No a ja zostałem na brzegu... Quote
sylwiaskalska Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 No a egzamin zdany - eee na pewno zdany :) :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Oooo egzamin :multi: zadany mam nadzieje :razz: A Albert byla jako asekuracja zabrany? :evil_lol: Quote
barbara.h Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 To najpięknieszy widok!!! niufek nad wodą :loveu::loveu::loveu: no właśnie a jak egzamin??? no nie ma innej opcji mus było zdać?? kurcze a czego ja tak na niebiesko??:shake::shake: Quote
AlKil Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Dzień dobry!!! Wczoraj nie zdążyłem dokończyć mojego opowiadania, bo pani wyłączyła komputer i poszła do pracy... Dalej było tak... Pani w ciągu tego weekendu nurkowała 4 razy. Czasami było ją widać, bo musiała też dopłynąć do bojki w pełnym sprzęcie na powierzchni. Jej sapanie było doskonale słychać... Michaś bardzo przejęty robił za fotoreportera... Pani bardzo się tutaj męczyła i była prawie załamana... Nie wiedziała dlaczego coś ją cały czas przekręca w jedną stronę. Nie mogła wykonać cwiczenia tylko walczyła o odpowiednią pozycję. Wynurzyła się, stwierdziła, że jest na to nurkowanie za stara i za głupia... Jej instruktor zanurzył się, poobserwował co się dzieje i powiedział, że to ołów się jej przesuwa i na lądzie to poprawią... no i tak uczynili... no i pani znowu udała się do wody... Ja w tym czasie mogłem sobie pohasać... z wodą jestem bardziej zaprzyjaźniony niż pani... i biegałem sobie po zielonej trawce... po wodzie... nie wiem dlaczego wszyscy bali się mojego otrzepywania... ja się tym nie przejmowałem... na tej łące leżały zastanawiające rzeczy... Potem pani wróciła. Zmęczona okrutnie... Walczyła ze zdjęciem płetw... widać to nurkowanie to jednak ciężka praca... Potem Michał próbował swoich sił... Na brzegu była imprezka... No i nastąpiła chwila naktórą czekali wszyscy zgromadzeni z wyjątkiem mojej pani... Pan instruktor stwierdził, że pani zdała egzamin i została Open Water Diver... No i uroczyście dokończył dzieła pasowania... Pan też skorzystał z okazji, że może bezkarnie przylać pani.. Jedynie pan Piotruś przylał pani symbolicznie... Inni próbowali trochę oszukać... ale i tak nic to nie dało... W efekcie tych zabiegów okazało się, że pani ma na tyłku siniaki w kształcie płetwy....Ale zdobyła ten ważny dokument i w Egipcie będzie mogła sobie ponurkować z panem... cdn... Quote
sylwiaskalska Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
agabass Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 piękna historia i gratuluję zdanego egzaminu super :multi: Quote
Recommended Posts