beria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 AlKil napisał(a): Robiłem najstraszniejszą minę jaką potrafię, by Jenny się do mnie nie zbliżała... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To baaardzo straszna mina :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
anushka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 AlKil napisał(a): przyznaj sie :loveu: robiliście psu baleyage :mad: :loveu: :loveu: śliczności wszystkie fotki,oglądam was,podczytuje ale nie zawsze jest czas pisać...zazdraszczam jak koleżanki takiej bajecznej podróży :multi: szerokiej drogi i nizapomnianych wrażeń!!!!Fioleci przed odlotem :drinking: :drink1: :cunao: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 czesc Ewus :multi: historyjka jak zawsze swietna uśmialam sie tak, ze mnie brzuch tera boli :lol: :lol: :lol: a mówia, ze Yorki to takie kanapowe pieseczki-laleczki, a tu prosze przyklad yorka terriera, ktory tez czasem potrafi pokazac kim jest i kto tu rzadzi :evil_lol: rewelacyjna mina Killerku :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ewa baw się dobrze!!!! życzę Ci niezapomnianych wrażeń, tysięcy fotek (tego to nam życzę :evil_lol: ), bezpiecznego nurkowania i ahhh pięknej pogody, gorących plaż, cudownych koralowców pod wodą, błękitnego nieba i wszystkiego co sprawia że takie wyjazdy są niezapomniane :multi: :loveu: Quote
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 najcudowniejszej podróży z mnóstwem wrażeń :multi: pa!!! Quote
AlKil Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dzięki Dziewczyny! Niby się cieszę ale jednocześnie mi smutno... i straszno... Przez dwa tygodnie ograniczony do minimum kontakt z domkiem...(13 zł za minutę rozmowy....:angryy:), zaczęłam się martwić jak sobie poradzą dzieci i psy.... Junior ma w niedzielę zawody, a ja nie będę mogła mu kibicować...pierwszy raz... Wiem, że mam dosyć samodzielne dzieciaki, bo często wyjeżdżamy na 2-3 dni i dają sobie radę, ale jak ja sobie dam radę??????????? Już mi się chce płakać, a jutro będzie wielka rynna jak będziemy się żegnać, gdy będą szli do szkółki... Quote
anushka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wszystko będzie dobrze,masz wypocząć a nie beczeć,że kinderki sobie nie poradzą-wiem,że to trudne,sama mam córkę-ale uwierz w swoje dzieci :loveu: :loveu: bawcie sie fajnie ,tylko jakiejś rybki nie łyknij :lol: do zobaczenia !!! Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ewa dzieciaki dadzą sobie radę! Ty masz bawić się dobrze! Quote
Korenia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 AlKil napisał(a):Dzięki Dziewczyny! Niby się cieszę ale jednocześnie mi smutno... i straszno... Przez dwa tygodnie ograniczony do minimum kontakt z domkiem...(13 zł za minutę rozmowy....:angryy:), zaczęłam się martwić jak sobie poradzą dzieci i psy.... Junior ma w niedzielę zawody, a ja nie będę mogła mu kibicować...pierwszy raz... Wiem, że mam dosyć samodzielne dzieciaki, bo często wyjeżdżamy na 2-3 dni i dają sobie radę, ale jak ja sobie dam radę??????????? Już mi się chce płakać, a jutro będzie wielka rynna jak będziemy się żegnać, gdy będą szli do szkółki... Ty sie martwisz.. a ja bym dużo dała, żeby nie iść do szkoły... ehh to liceum... Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ewuś, również Ci życzymy miłęgo wczasowania się, niezapomnianych wrażeń i tysiąca momentów uwiecznionych na fotkach, które bardzo chętnie obejrzymy :loveu: Dzieciaczkami sie nie martw, chodziac rozumiem, ze sie nie da, bo taka rola rodzica, ale jak sama napisalas, wiesz, ze sa samodzielne to i tym razem sobie poradzą :) Killerka mozecie do mnie podrzucic :loveu: Bawcie sie dobrze Kochani i wracajcie do Nas zadowoleni i usmiechnieci :multi: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ewuńka przecież dzieciarnia i ta ludzka i psiowa zostaje z cioteczką Alicja ...a ja ci mówię Alicja to pewna firma;)....wiem coś o tym:evil_lol: Quote
AlKil Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Hej Dziewczyny! Dziękuję Wam bardzo za słowa pocieszenia. Przydały się bardzo, tym bardziej, że ten dzień nie należał do najłatwiejszych...Znowu zmienili nam godzinę wylotu...teraz z nowu na 21.45... W Sharmie mamy być po czwartej rano. Prześladował mnie pech... Najpierw rano się zagapiłam i z mokrą głową wypadłam z domu zawieźć moją koleżankę do sklepu ( ma mnie zastępować). wybiegając z chaty, wdepnęłam w g.... i już wiedziałam, że będzie kiepsko... Musiałam czyścić adidasa. W drodze okazało się, że rozkopali główną ulicę w Sopocie i był katastroficzny korek. Oczywiście się spóźniłyśmy. :angryy: Wróciłam do domu i chciałam zrobić przelewy, ale okazało się , że kasa jeszcze nie wpłynęła ...Z resztką pieniędzy i synkiem pojechałam na zakupy. Kupiłam 15 kilo żarcia dla Albiego i kg dla Killera. Musiałam kupić czajnik, bo się w ostatniej chwili zepsuł i chciałąm zadbać o dzieci i ciocię Alicję, żeby mogli gotować sobie herbatę. Ponieważ uznałam, że kiepsko będzie mi kupować potrzebne leki chodząc z kartonem po sklepach, poprosiłam swoją latorośl, żeby zaniosła do Suzi czajnik. potem dorobiliśmy klucze do mieszkania, bo latorośl swoje gdzieś zgubiła.:cool1: gdy szczęśliwi wróciliśmy na parking, okazało się, że kochana latorośl zgubiła klucze od Suzuki...:placz::placz::placz: Stałam tam i płakałam jak bóbr. Zakupy uwięzione w samochodzie. Zadzwoniłam po koło ratunkowe. Koło ratunkowe powiedziało, że nie mamy zapasowych.:placz::placz::placz: Potem przyjechały dwa koła ratunkowe, włamały się do Suzi i uwolniły zakupy. Wyjący alarm koła ratunkowe zakneblowały ręcznikiem. :placz: Tudzież koła ratunkowe poinformowały mnie, że Suzi na razie nie da się uratować. Została na parkingu w centrum handlowym.:placz: Oczywiście kilkukrotne oblecenia całego centrum nie przyniosły efektu, kluczyki wcięło na amen.:placz: Może ktoś je sobie wziął. teraz pójdzie sobie przez parking wesoło pstrykając alarmem i popatrzy które autko się do niego odezwie...:placz: Wsiądzie sobie, wyłaczy immobilajzer i se pomknie moją Suzi....:placz: A ja se pomknę do Egiptu.... Jedno koło ratunkowe zwane moim bratem załatwiło jakiegoś pana cudotwórcę, który ma uwolnić moją Suzi, oczywiście jeśli ona jeszcze będzie sobie grzecznie w tym centrum stała... I kto mi powie, że ja nie mam pecha??????????? P.S. Dziecię, jeszcze żyje, nie zostało zamordowne na parkingu przez oszalałą matkę tylko dlatego, że pomknęło szukać kluczyków. Matce w tym czasie przeszedł szał i pogrążyła się w otchłani rozpaczy...i wylewała morze łez... Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ewa ale dzień :mdleje: tego już Ci nie zazdroszczę, ale weź to za dobry omen - takie kłody pod nogi to znaczy że będzie rewelacyjnie :razz: Quote
AlKil Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dzieki Waszka. Zapomniałam dodać, że jak wróciłam do domku, to leciał w tv Majewski i Makłowicz z Mandaryną gadali o tym , że kiepsko jest siedzieć w kiblu jak samolot spada... Dalej nie słuchałam, a dzieci zawołały " mamo nie chodź w samolocie do kibla" Tak... mam nadzieję, że to wszystko świadczy o tym, że będę miała wspaniały urlop...:cool1: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 hahah to żałuj że nie oglądałaś dalej - już nie było o samolotach, ale było mega śmiesznie :lol: ahhh ja tez chcę urloopp :p Quote
beria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ewa, wiem że się nieźle nadenerwowałaś, ale to był tzw. niezły odlot (na wczasy) :evil_lol: Udanego urlopu :multi: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 AlKil napisał(a):Hej Dziewczyny! Dziękuję Wam bardzo za słowa pocieszenia. Przydały się bardzo, tym bardziej, że ten dzień nie należał do najłatwiejszych...Znowu zmienili nam godzinę wylotu...teraz z nowu na 21.45... W Sharmie mamy być po czwartej rano. Prześladował mnie pech... Najpierw rano się zagapiłam i z mokrą głową wypadłam z domu zawieźć moją koleżankę do sklepu ( ma mnie zastępować). wybiegając z chaty, wdepnęłam w g.... i już wiedziałam, że będzie kiepsko... Musiałam czyścić adidasa. W drodze okazało się, że rozkopali główną ulicę w Sopocie i był katastroficzny korek. Oczywiście się spóźniłyśmy. :angryy: Wróciłam do domu i chciałam zrobić przelewy, ale okazało się , że kasa jeszcze nie wpłynęła ...Z resztką pieniędzy i synkiem pojechałam na zakupy. Kupiłam 15 kilo żarcia dla Albiego i kg dla Killera. Musiałam kupić czajnik, bo się w ostatniej chwili zepsuł i chciałąm zadbać o dzieci i ciocię Alicję, żeby mogli gotować sobie herbatę. Ponieważ uznałam, że kiepsko będzie mi kupować potrzebne leki chodząc z kartonem po sklepach, poprosiłam swoją latorośl, żeby zaniosła do Suzi czajnik. potem dorobiliśmy klucze do mieszkania, bo latorośl swoje gdzieś zgubiła.:cool1: gdy szczęśliwi wróciliśmy na parking, okazało się, że kochana latorośl zgubiła klucze od Suzuki...:placz::placz::placz: Stałam tam i płakałam jak bóbr. Zakupy uwięzione w samochodzie. Zadzwoniłam po koło ratunkowe. Koło ratunkowe powiedziało, że nie mamy zapasowych.:placz::placz::placz: Potem przyjechały dwa koła ratunkowe, włamały się do Suzi i uwolniły zakupy. Wyjący alarm koła ratunkowe zakneblowały ręcznikiem. :placz: Tudzież koła ratunkowe poinformowały mnie, że Suzi na razie nie da się uratować. Została na parkingu w centrum handlowym.:placz: Oczywiście kilkukrotne oblecenia całego centrum nie przyniosły efektu, kluczyki wcięło na amen.:placz: Może ktoś je sobie wziął. teraz pójdzie sobie przez parking wesoło pstrykając alarmem i popatrzy które autko się do niego odezwie...:placz: Wsiądzie sobie, wyłaczy immobilajzer i se pomknie moją Suzi....:placz: A ja se pomknę do Egiptu.... Jedno koło ratunkowe zwane moim bratem załatwiło jakiegoś pana cudotwórcę, który ma uwolnić moją Suzi, oczywiście jeśli ona jeszcze będzie sobie grzecznie w tym centrum stała... I kto mi powie, że ja nie mam pecha??????????? P.S. Dziecię, jeszcze żyje, nie zostało zamordowne na parkingu przez oszalałą matkę tylko dlatego, że pomknęło szukać kluczyków. Matce w tym czasie przeszedł szał i pogrążyła się w otchłani rozpaczy...i wylewała morze łez... Ale historia. Kurcze, współczuję:calus: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 hmm tak sobie mysle jak ta nasza Ewa ma teraz fajnie - cieplusio, słonecznie, przyjemnie... nie to co my... Quote
barbara.h Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 jejciu, jak przeczytałam te twoje perypetje!! to to aż mi ulżyło i te wszystkie moje problemy to przecież błachostki w porównaniu z twoimi :roll: Ewcia pewnie nurkuje ,wypoczywa i piramidy ogląda :multi: a ja już nie mogę się doczekać kiedy wróci i nam napisze jak było!!! żeby nam troszku cieplej się zrobiło :loveu: A ta fotka jest bombowa!!!!! Quote
barbara.h Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 jak myślicie będą jakieś wieści? bo dzisiaj siuuuuuuuuudmy już!!!! :laola: Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 barbara.h napisał(a):jak myślicie będą jakieś wieści? bo dzisiaj siuuuuuuuuudmy już!!!! :laola:hmm też jestem ciekawa :diabloti: Quote
PIKA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wróciłaś juz kobieto? :razz: Chyba najwyższa pora :razz: Quote
barbara.h Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 oooooooooooo,nie ma jeszcze jej? :razz: Quote
Recommended Posts