AlKil Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Ja samiutka + Lalek :) Jeśli pogodzisz się ze spaniem w pokoju z moimi dziećmi, no może z jednym, bo drugie gdzieś upchnę, to nie ma sprawy... tylko nie spodziewaj się wersalskich apartamentów...:cool3: Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='AlKil'] jeden nawet pracował w najcięższych warunkach... Pewnie extra kieszonkowe dostał :cool3: Wędzona rybka :loveu: Mniam :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 AlKil napisał(a):Jeśli pogodzisz się ze spaniem w pokoju z moimi dziećmi, no może z jednym, bo drugie gdzieś upchnę, to nie ma sprawy... tylko nie spodziewaj się wersalskich apartamentów...:cool3: Jak nic nie znajdę to zwróce się do Ciebie - dziękuje za pomoc :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :razz:mniammmmmmmmmm ja poproszę taką wędzoną rybkę ;) Quote
Basia&Safi Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 a co tam u chlopakow :):):):):) upaly sa okropne moze jakies opowiadanko :):):) Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 O widzę, ze przybyl nowy domownik :loveu: Kilerek na niego nie poluje? :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Gorzej niż w ostatnio zamkniętym obozie pracy we włoszech:evil_lol: Quote
Dosia&Borys Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Witamy i dziękujemy za odwiedzinki ;) Albercik i Killer są boscy :p taki fajny kontrast ;) u nas w galerii nowe fotki pozdrawiamy Quote
sylwiaskalska Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Witaj :multi: :multi: :multi: :multi: A gdzie nowa historyjka :) Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alkil następnym razem się Ciebie posłucham , i nigdy więcej w Sopocie nie pójde do Włocha :angryy: Wczoraj tam byłam i porażka :angryy: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 noo pięknie się tu dzieci wyzyskuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Witajcie Dziewczyny!!!! jo-jo- dziękuję!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyzysk dzieci przy pracach remontowo- budowlanych to podstawa... Właśnie strzeliło mi do głowy odnowienie drzwi do pokoju u dzieci.... Biała farba jest beee, więc postanowiłam dogrzebać się do pięknego drewna... W chwili gdy to wymyśliłam musiałam mieć zamiast mózgu wodę...:wallbash: Przygotowałam sobie opalarkę, żel do usuwania starych powłok malarskich, szlifiereczki różnej wielkości, bandę szpachelek i przystapiłam do prac....:shake: Sto farstw białej farby odchodziło wręcz śpiewająco, tylko, że pod nią ukazało się jakaś tajemnicza maź, która natychmiast na szpachelce twardniała na beton... usunięcie jej graniczy z cudem.... Po trzech dniach mojej beznadziejnej walki, mój szanowny TZ spojrzał i rzekł wielce mądre słowa: "ktoś kiedyś te drzwi , futrynę wyszpachlował....masz problem...":diabloti: No i mam problem... Budzę się i rzucam do drzwi... Skrobię, opalam, nakładam żel, szlifuję, a ta cholera ciągle tam jest!!!! Córcia mi pomaga. Malawaszka zobacz, wyzyskuję następne biedne dziecię!!! poniewą przy szlifowaniu może coś wpaść w oko, Madzia jest zabezpieczona... tylko trochę kiepsko się jej oddycha i sprzęt paruje!!! Nasza udręka trwa i trwa i nie wiem kiedy się skończy.... Idę do drzwi....:placz: Quote
AlKil Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:mniammmmmmmmmm ja poproszę taką wędzoną rybkę ;) Alu zapraszam w ten weekend, zamierzam coś uwędzić!!!:lol: Quote
AlKil Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 PIKA napisał(a):O widzę, ze przybyl nowy domownik :loveu: Kilerek na niego nie poluje? :evil_lol: Babciu Piko!!! Rozumiem, wzrok już nie ten... Arbuzik to tylko kolega, mieszka u Kiary, czyli w domku Michała kolegi z klasy....:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No i mam problem... Budzę się i rzucam do drzwi... Skrobię, opalam, nakładam żel, szlifuję, a ta cholera ciągle tam jest!!!! Córcia mi pomaga. No to ładnie z tymi dzwiami ale najwazniejsze że masz pomoc :) a dobrowolna ta pomoc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 AlKil napisał(a):Alu zapraszam w ten weekend, zamierzam coś uwędzić!!!:lol::multi::multi::multi:już pędzę ;) Super wam idzie to skrobanie drzwi:evil_lol:ja wymyśliłam mały remoncik :angryy:który się nam przesunął w czasie z przyczyn niezależnych ode mnie :angryy:na rok szkolny ...kiedy już będe w pracy/:cool3:/ Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 hahaha WYZYSKIWACZU :evil_lol: ale macie zabawę z tymi drzwiami :shake: Quote
AlKil Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Pomoc jest prawie dobrowolna... Powiedziałam tylko "chcesz iść na jarmark? Dobrze córeczko, idź, a mamunia do końca tygodnia sama wszystko zrobi z twoimi drzwiami...":diabloti: I córeczka wybrała pomaganie mamusi... a przecież pozwoliłam jej iść na jarmark...:evil_lol: Alu, będę czekać.... WYZYSKIWACZ... Quote
Shikka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Obserwuję tą galerię i coraz bardziej mi się podoba :) Wychowałam się z Niufami, a do Yorków mam słabość...co za tym idzie mam Haskę ;) Pozdrawiam i całuje Albiego i Killusia w pyśki :lol: Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 To ja czegoś nie doczytalam :oops: Fajne drzwi macie :evil_lol: Ja bym je tak zostawila :evil_lol: przynajmniej orygianle :evil_lol: Quote
bigos Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a): Gorzej niż w ostatnio zamkniętym obozie pracy we włoszech:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dobre, dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ewcia, daj dzieciom odpocząć ;) i sama też sobie przerwę zrób :p jak tam postepy w foceniu? coś chłopaki nic nie opowiadają? Tęskni mi się za ich relacjami 8) ps... wykopaliska i renowacje :cool2: zwłaszcza na zdjeciach :lol: Quote
Hanna R. Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 PIKA napisał(a):To ja czegoś nie doczytalam :oops: Fajne drzwi macie :evil_lol: Ja bym je tak zostawila :evil_lol: przynajmniej orygianle :evil_lol: Ja sie podpisuję pod tymi słowami. Drzwi w takiej formie są niezmiernie oryginalne . Dobry wieczór Ewuniu . :p Quote
Dosia&Borys Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 AlKil napisał(a):Pomoc jest prawie dobrowolna... Powiedziałam tylko "chcesz iść na jarmark? Dobrze córeczko, idź, a mamunia do końca tygodnia sama wszystko zrobi z twoimi drzwiami...":diabloti: I córeczka wybrała pomaganie mamusi... a przecież pozwoliłam jej iść na jarmark...:evil_lol: no to musze powiedzieć, że moja mama w ten sam sposób mnie nakłania do DOBROWOLNEJ :lol: pomocy. a kiedy będą fotki tych dwóch przystojniaków? :cool3: czekamy z niecierpliwością ;) pozdrawiam Quote
Recommended Posts