malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 jejuniuu nie mogę się doczekać kiedy wrócisz :multi: Quote
AlKil Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Wrócę 7 listopada...Podczas mojej nieobecności synuś będzie miał zawody w Gdańsku, a jak wrócę to 11-tego jedzie na zawody do Nysy... Quote
AlKil Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Sprawdziłam na piesach czy nowa karta działa... no i działa!!!! ufafluniony Albercik i synuś robiący pracę na plastykę... Quote
Gosiek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 cześć Ewcia :p uwielbiam opowoadania Killerka :loveu: taki z niego cudny łobuziaczek - ma fajową minkę - zacheca do złapania tego szkraba i przytulenia :loveu: ach jak fajnie bedziesz miała... nie powiem ze nie zazdroszczę (kłamać nie będę :eviltong: ) ale czekam na te zdjecia.... poproszę o jakieś "widokówki" oprócz podwodnych fot :cool3: Quote
AlKil Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Gosiu, biorąc pod uwagę moje nurkowe umiejętności... - to na pewno więcej będzie fot nad wodą niż pod...po prostu mam nadzieję, że uda mi się coś cyknąć pod wodą i nie utopić się. Chociaż Jarek i tak mi obiecał, że będę z nim pływać na sznurku, żebym się nie zgubiła. Przez pierwszy tydzień pływamy łódką i mamy po 2 nurki dziennie. Drugi tydzień już tylko na lądzie. I mam zamiar bryknąć do Kairu - zobaczyć piramidy... Quote
Gosiek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ach jak fajnie - zamawiam w takim razie foty hieroglifów :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Cześć Ewuś, ja także nie mogę doczekać się tych egipcjańskich fot zarówno podwodnych jak i lądowych :loveu: :loveu: Rób ich tak dużo ile będzie tylko możliwości :razz: on jest boski i ma taką kochaniutką mordunię :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Piękne:loveu::loveu::loveu: P.S. Gratulacje nurku z powodu: Quote
beria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 AlKil napisał(a): Gratuluję :multi: :multi: :multi: Albert asekurował Cię dzielnie w wodzie, dostał chociaż kartę pływacką :cool3: Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ucho zaklejone glutami na następny rok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 cześć Ewo ! Widzę ,że czynisz ostatnie przygotowania przed wyjazdem.;) Super będzie pooglądać egipskie foty.:multi: Pięknie wygladają razem te 2 futrzaki :loveu: Killerek rozkosznie wygląda taki potargany, mały urwis i figlarz z niego:loveu: pozdrowionka dla was! Quote
bigos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Pysia napisał(a): Ucho zaklejone glutami na następny rok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nie widzę żeby dziecko rozpaczało z tego powodu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bigos napisał(a):Ale nie widzę żeby dziecko rozpaczało z tego powodu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo dzieci uwielbiają mieć zaklejone uszy :evil_lol: Potem mają wymówke że nie słuchały w szkole bo....nie dają rady z glutami w uszach :diabloti: Quote
AlKil Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Witam. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie gratulacje...:lol: A dziecko było bardzo szczęśliwe!!! Specjalnie nie braliśmy Killusia, bo małej parę dni wcześniej odszedł za tęczowy most jej 3 letni yorczek. A Albi bardzo się starał ją pocieszyć i wyszło mu to super. Julcia nie odstępowała go na krok i cały czas się śmiała. Na szczęście została jej jeszcze suczka kaukaz, więc nie ma pustego domku... I Wcale nie przejmowała się glutami na spodniach i zaklejonym uchem :cool3::cool3::cool3: Quote
beria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 AlKil napisał(a): I Wcale nie przejmowała się glutami na spodniach i zaklejonym uchem :cool3::cool3::cool3: Oj dzieci to lubią :cool3: Quote
bigos Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysia napisał(a):Bo dzieci uwielbiają mieć zaklejone uszy :evil_lol: Potem mają wymówke że nie słuchały w szkole bo....nie dają rady z glutami w uszach :diabloti: Cosik w tym jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Dzień dobry!!! Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj spotkała mnie bardzo niemiła niespodzianka. Moich panstwa odwiedził znajomy razem ze swoją 3-miesięczną suczką rhodesianką Jenny... nie wierzyłem własnym oczom... wcale mi się ona nie podobała... wsadzała wszędzie swój nos, nawet do mojej budki, zaglądała w każdy kąt i wcale się mnie nie bała.. żadnego respektu, nic. Próbowałem ją nastraszyć, warczałem, szczekałem, chciałem gryźć - jednym słowem byłem groźny jak stado dzikich psów... Niestety - próżny trud Oczywiście wszystkim Jenny się podobała... Miałem nadzieję, że Albert wróci ze spaceru i ją pogoni... Jakże byłem naiwny... Albi wszedł sobie całkiem normalnie do domu, skierował się do kuchni i nagle stanął dęba jak rażony piorunem!!! Nareszcie! - pomyślałem - zaraz jej pokaże!!! No i pokazał... To było okropne. Lizali się po pyskach, całowali i bawili....a mnie Albert olał!!!!!!!!! wolałem schować się w bezpieczne miejsce i wyrażałem głośno swoją niechęć... w ogóle nie rozumiem zachwytu swoich państwa. Przecież te psy co chwilę coś demolowały. Pani cały czas musiała napominać Alberta, by leżał, bo gdy tylko wstał, to trzeba było chronić stół i wszystko dookoła... Robiłem najstraszniejszą minę jaką potrafię, by Jenny się do mnie nie zbliżała... Ale wiadomo, to baba... Nie pojęła... A Albert dalej szalał... Witam!!! Jasne, że szalałem!!! Taka niespodzianka, taka fajna, zgrabna laseczka do mnie przyszła i pokochała mnie od pierwszego wejrzenia!!! Nie mogło mnie spotkać nic lepszego!!! Co prawda trochę się w pierwszym momencie zawstydziłam, bo akurat wróciłem ze spaceru, na którym beztrosko tarzałem się w liściach i byłem nieco potargany... Ale Jenny wcale to nie znięchęciło!!! było bosko i błogo...:razz: Bawiliśmy się na całego... cdn... Quote
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 buuuahahahahhaha no nie mogę Killer :roflt: :evil_lol: Quote
AlKil Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Jenny jest taka milutka w dotyku i znakomicie się rozumiemy... Zupełnie nie rozumiem Killera. nie chciał się z nami bawić... Jenny tak ze mną figlowała, że w pewnym momencie zwróciłą swoją kolację, którą jadła dwie godziny wcześniej... nie wiem czy mam to uznać za objaw miłości????!!!! gdy się zmęczyliśmy, to trochę poodpoczywaliśmy ... Ale nawet wtedy nie spuszczaliśmy z siebie oka... To chyba miłość... Tak fajnie już mi dawno nie było... Tym bardziej, że jak widać babeczka oszalała na moim punkcie!!! Prawda, że ładna z nas para??? Co prawda ona jest jeszcze młodziutka, ale ja poczekam... cierpliwy jestem!!!!! cdn.... Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :cool3:a ja myślałam ze ty już nurkujesz ;) Super rodezjanka:loveu: ale ta fota extra tylko patrzeć jak mu szczena wyskoczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Witaj Alu! Jeszcze nie nurkuję. Wyjeżdżam we wtorek. Na razie się pakuję. wczoraj przysłali mi zamówioną obudowę podwodną do aparatu. Dzisiaj dowiedziałam się, że zmienili nam godzinę wylotu, zamiast o 19 tej lecimy o 16-tej. Dobrze, że kumpela mi powiedziała, bo bym się fajnie wybrała... Trzeba zacząć się pakować... Powinnam jeszcze jutro bryknąć na nurka, żeby dopasować mój nowy jacket. Tyle rzeczy do zrobienia, a czasu coraz mniej...:cool1: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 AlKil napisał(a):Witaj Alu! Jeszcze nie nurkuję. Wyjeżdżam we wtorek. Na razie się pakuję. wczoraj przysłali mi zamówioną obudowę podwodną do aparatu. Dzisiaj dowiedziałam się, że zmienili nam godzinę wylotu, zamiast o 19 tej lecimy o 16-tej. Dobrze, że kumpela mi powiedziała, bo bym się fajnie wybrała... Trzeba zacząć się pakować... Powinnam jeszcze jutro bryknąć na nurka, żeby dopasować mój nowy jacket. Tyle rzeczy do zrobienia, a czasu coraz mniej...:cool1::razz:to rób dużo fotek ...i szybko wracaj;) Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Cześć Cześć!! AlKil napisał(a): Albercik :loveu: , Historyjka jak zwykle :multi: Quote
Gosiek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 jeny Ewa - dawno juz sie tak nie usmiałam :lol: gratuluję kadrów... szczególnie tych dwóch :lol::lol::lol::lol::lol: prześmieszne :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts