Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Ewciu :multi:
Ale się cieszę że zdałaś :cunao::laola::drink1::drinking:I podziwiam bo ja lubię rzeczy szalone ale nurkowanie....:crazyeye::shake:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ewuniu - wielkie gratulacje :multi::multi::multi:

jak widać nawet jak człowieka do czegoś zmuszą to mu się to moze udać :diabloti:

buziaki i pozdrówka
Gosia

Posted

Dziekuję moje drogie Dziewczyny!!!!

Sama się bardzo cieszę. Gdyby ktoś mi pół roku temu powiedział, że będę nurkowała, to bym go wyśmiała...
Powiem Wam, że pod wodą jest dziwnie. Zwłaszcza śmieszne jest to, że ryby nie traktują cię jak wroga, widziałam stada okoni, raki, żaby. Pływałam z czterema szczupaczkami, jednego nawet dotknęłam i był tylko lekko zdziwiony.
Ale cieszę się, że ten kurs się skończył, bo jestem wykończona psychicznie i fizycznie... Wracałam do domu około północy, a rano nie mogłam się dobudzić. No i ciągły stres... Jak jechałam w sobotę nad jezioro, to chciało mi się płakać i wcale nie miałam ochoty rozmawiać z Tz-em. A on starał się jak mógł mnie rozweselić...Ale potem był ze mnie bardzo dumny, bo wiedział ile mnie to wszystko kosztowało... jego co prawda też...sporo kaski...:cool3:
Co prawda sprzęt dalej leży na środku pokoju, bo coraz szybciej nadchodzi czas wyjazdu. powiem Wam, że to będzie pierwszy prawdziwy urlop od czasu naszego ślubu, czyli... od 17 lat....:evil_lol:

jeszcze raz wszystkim dziękuję za gratulacje i będę się starała nadrobić Wasze galeryjki...:multi: A jest tego mnóstwo...:cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']jejjj to jeszcze napisz gdzie jedziecie i usmażę sie
w piekle za zazdroszczenie :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewcia pisz a my pooglądamy foty smażonej Waszki:p

Posted

Ewa przyjmmij gratulacje i ode mnie :laola:
zobaczysz jaka bedziesz zachwycona po nurkowaniu w Egipcie :razz: tam to musża być widoki :roll: zazdraszczam :oops:

Posted

wow, aż mi się cieplej zrobiło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak pokazałam swojemu TZ zapytał kiedy my pojedziemy wkońcu na "takie" wczasy,a jesteśmy 19 lat po ślubie :roll:

mojej koleżanki córka,nurkowawała chyba w Grecji,oglądała rafy koralowe i pływała na największym statku wycieczkowym,przywiozła setki zdjęć,ufff było co oglądać :loveu:
Baw się dobrze :cunao::cunao:

:bye:

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry...
Brak mi już słów na naszą pańcię...Wam pewnie też. Ciągle jej nie ma albo ciągle jest zajęta... Podobno ma gdzieś wyjechać i zostawić nas samych z dziećmi i ciocią Alicją... W związku z tym lata z rozszalałym wzrokiem, przewraca szafę do góry nogami, robi jakieś listy rzeczy niezbędnych i stawia cały dom na głowie. Niby ciągle sprząta, a bałagan robi coraz większy... Jak w końcu pojedzie to może uda nam się doprowadzić ten dom do porządku...

Ja muszę znajdować sobie zajęcia sam...
Zobaczcie jak umiem się zlać z otoczeniem...

może nie tyle z otoczeniem, co z Albertem...

Albert jest dosyć cierpliwy i znosi moje skakanie po nim całkiem łagodnie...

ale jak mu się znudzi to ganiam z piłeczką sam...

pańcia czasami mówi, że jestem okropnym rozrabiakiem...

wcale tak nie uważam...

jestem bardzo milusim pieskiem...

i mam minę niewiniątka...

wiadomo, że można mi zaufać i nigdy nie psocę...

nie latam z piłką po łóżku moich państwa i nie wygryzam dziur w prześcieradle, ani nie zjadam kosteczek i nie ukrywam w poszewkach kurzych łapek...

a piłeczki kocham najbardziej w świecie...

całuski...

cdn...

Posted

Malawaszka - jeszcze nie.....!!!! Jadę, to znaczy lecę dopiero (dla mnie już )
24.10 wieczorem., czyli w przyszły wtorek... Dzisiaj zakupiłam sobie kartę 1 Gb i zapasowy komplet baterii do ładowania. Oprócz tego mam jeszcze 512 i może pozyczę jeszcze jedną kartę od kumpla. Nastawiam się na full fotek. Zamówiłam sobie podwodną obudowę do aparatu, ale niestety miękką, bo sztywnej do mojego Canona nie ma i mam tylko wielką nadzieję, że szlag mi aparatu nie trafi....:roll: