Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Ewuś,

ale masz urwanie gowy, ja trzymam kciuki aby laptopik szybko wpadł w Twoje ręce i obys mogla z Nami na dogo siedziec :multi:

drzwi nie dopoznania, warto bylo przemeczyc to wsyztsko, bo teraz wygladaja cudnie :loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
Ponieważ starałam się wybić mężowi z głowy pomysł kupienia nowego kangoo

Egipt już zaklepał i od poniedziałku zapisał mnie na kurs nurkowania...:wallbash::wallbash::wallbash: A JA SIĘ BOJĘ WODY......:placz::placz::placz:
...

jesoo jak narzeka :crazyeye: :evil_lol: jak ja bym chciała żeby mi ktoś chciał kupić new auto i zapisywał mnie na siłę na kurs nurkowania :lol:

Posted

[quote name='AlKil']Aaaa, jeszcze się pochwalę jak piękne mam teraz drzwi do pokoju dzieci.
Gdybym się miała teraz stąd wyprowdzić to tylko razem z drzwiami...tyle mnie kosztowały nerwów i pracy...

no i rozgrzebany mój pokój...

tak się skrobie farbę...

A tyle miejsca podczas remontu miały moje psy...:placz:

ale przetrwały...Killuś tylko raz otarł się o świeżo pomalowaną ścianę...:roll:
ładnie rozgrzebaliście pokój nowatorskie pomysły i projekty:evil_lol:

Posted

:BIG::tort::new-bday:

Killerku

wszystkiego najlepszego z okazji 10 miesięcznicy - od teraz możesz juz się czuć jak dorosły pies, w misce zagości "dorosłe" jedzenie...

Posted

Kochane Babeczki!!!!
Zanurkowałam się....Ledwo żyję.... Wracam z pracy około 19-tej, na 21 mam basen. Wracam z niego przed 24-tą.... Wrażenia???? Różne... od bardzo złych do takich sobie...:roll: Po moich wizytach prawdopodobnie dolewają wody do basenu, a mi w żołądku zalęgły się żaby...:cool1: nawet nie wyobrażacie sobie jaki przeżywał stres... Ale powiedziałam sobie, tak jak z drzwiami "albo woda albo ja" Na razie jest remis... Na ostatnich zajęciach tylko raz się zakrztusiłam przy wyjmowaniu automatu pod wodą. No i udało mi się wtedy nie wypłynąć, tylko kaszlałam do tego cholernego automatu i usiłowałam pozbyć się wody z maski... Nie ma tam dla mnie na razie nic przyjemnego... Zalewanie maski wodą, wyciąganie sobie automatu z dzioba i udawanie, że wszystko si.... Ale walczę. Dzisiaj czeka mnie całkowite zdejmowanie maski pod wodą :placz:
Malawaszka , dawaj do Gdańska, zrób to za mnie....:multi:

A teraz parę zdjęć, dla przypomnienia...

To ja podczas prac malarskich...

A to efekt końcowy...

Moje pieski...

koleżanka Kiara

moje grzybki działkowe...

Całuski...

Posted

Aguś, trochę narzekał, bo bał się wrobienia w prace....:evil_lol: Ograniczył się do pojechania w niedzielę do IKEI po póleczki na płyty i płakał, że stał w ogromnym korku, nie miał gdzie zaparkować i na tłumy ludzi....:placz:Oświadczył, że na drugi raz nigdy go w niedzielę do Ikei nie wypchnę...:lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Aguś, trochę narzekał, bo bał się wrobienia w prace....:evil_lol: Ograniczył się do pojechania w niedzielę do IKEI po póleczki na płyty i płakał, że stał w ogromnym korku, nie miał gdzie zaparkować i na tłumy ludzi....:placz:Oświadczył, że na drugi raz nigdy go w niedzielę do Ikei nie wypchnę...:lol:

jak każdy facet biedaczek :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']

Pozdrawiamy Koleżankę :)
Fiu fiu nie dość że Dogomaniaczka to jeszcze malarz pokojowy, nurek, modelka ( figurka ;) ) i bóg wie co jeszcze :)
CZłowiek - orkiestra :)
Całujemy psy w pychole i pozdrawiamy jednocześnie nie mogąc doczekać się nowych fotek :)

Posted

Dzień doberek!!!

Shikka - dzięki wielkie...;)
Alu, żyję, chociaż lekko rozmiękkam... Cieszę się, bo zapowiada mi się wolny od basenu weekend.:lol:
A teraz parę zdjątek z wczorajszych zajęć...

Moje czujne psy już widzą co się święci...

Alber postanowił popilnować mojej torby nurkowej, bo w naszym domu wszystko ginie w tajemniczy sposób, nawet jak jest dość duże...

Killer wyraża dezaprobatę do moich poczynań...

Słucham co mnie dzisiaj czeka... Radość bije z mojego lica...

Skazaniec przd wejściem do basenu powinien się odziać...

musi też napluć do maski, rozmazać, wypłukać.... same przyjemności...

Życzliwy instruktor pomaga założyć resztę Ciuszków...

Potem należy efektownie skoczyć w otchłań...

następnie wskazane jest wynurzyć się i pokazać, że jest ok...

potem można przystąpić do okrutnych ćwiczeń pod wodą, jak np. wyjmowanie sobie automatu, zdejmowanie maski, kochany instruktor zakręca nam butle z powietrzem, a co, niech wiemy jak to jest gdy nie można oddychać....

Gdyby ktoś miał problemy z poznaniem, która z tych uroczych istot to ja - informuję, że mam żółte płetewki...

Gdy przydarzy się nam akurat zbyt duży jacket i za mała ilość ołowiu, zaczynamy tańczyć pod wodą lambadę... raz brzuszkiem do góry, raz na dół, a przecież nie o to nam zupełnie chodziło...

o to też nie...

wielka ilość dużych bąbli świadczy o ciężkiej walce toczonej pod wodą i błyskawicznym zużywaniu zawartości butli...

cóż za urocza kofiguracja...

I w końcu nareszcie dostajemy zezwolenie na wynurzenie... I kto się nam wyłania???? coś między E.T. a paskudą zegrzyńską...

mąż z trudem rozpoznaje swą żonę, więc trzeba upodobnić się do ludzi...

i to wszechogarniające szczęście na twarzy...

I pytam... KTO MI TEGO ZAZDROŚCIŁ ???????
Czy teraz też ma takie zdanie????....