Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
to niech ten albo ta pani się ocknie i zauwazy Bolusia!!!

Dokładnie :)

Patrzyłam ile dokładnie wejśc było na Bolusiowym allegro -113osób i nikogo nie zainteresował!

A na Azorkowy i Bolkowym allegro 74osoby, to po prostu nie mozliwe żeby nikomu z tych osób sie nie spodobał!

Posted

E-S napisał(a):
A tak w ogóle to Boluś bezpieczny ?
Powódź mu nie zagraża ?

Nie zagraża :D
Co u Bolka? Nic nowego, psiaczek zrobił sie weselszy, jak idziemy na spacer to nie moze sie doczekac aż spuścimy go z linki,biega szczęsliwy wśród traw

Posted

oj Bolek, BOlek... coś nie masz szczęścia... ale czekaj cierpliwie, ja wiem że gdzieś jest ten twój domek, tylko nie może do ciebie trafić :)

Posted

[quote name='Akrum']oj Bolek, BOlek... coś nie masz szczęścia... ale czekaj cierpliwie, ja wiem że gdzieś jest ten twój domek, tylko nie może do ciebie trafić :)[/QUOTE]

Kurde ten domek mógłby się pospieszyc,my powoli myslimy nad hotelikiem....

Posted

a on ma wyroznione allegro? ta fotka usmiechnietego Bolka jest genialna!!

zeberka ,a masz juz jakis konkretny hotel na oku? kurcze ,szkoda ,jesli bedzie musial trafic do hoteliku.

Posted

[quote name='monika083']a on ma wyroznione allegro? ta fotka usmiechnietego Bolka jest genialna!!

zeberka ,a masz juz jakis konkretny hotel na oku? kurcze ,szkoda ,jesli bedzie musial trafic do hoteliku.[/QUOTE]

Ma wyróżnione cały czas :/
mamy juz jeden hotelik na oku,chcemy jechać i obejrzeć.
Ale masz racje nam tez szkoda żeby trafił do hoteliku,znowu jakieś zmiany,szkoda ze nikt z dogomaniaków nie chce mu dac tymczasu chociaż, nie wiemy co robić