Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
hej Bolek...
co dziennie wchodzę tu z nadzieją, że może zobaczę ten długo oczekiwany wpis, że był telefon, że ktoś jest chętny dać ci domek...
ale niestety... nadal cisza... nadal nikt nie dzwoni... :(

Ech Akrum ta nadzieja zeżre nas od środka...:-(:shake:

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
czy moge zrobic mu gumtree na wroclaw?

Możesz,trzeba próbować wszystkiego

Patrzyłam na Bolkowe allegro 206 osób i zero kontaktu:placz:

Posted

Bolus jest w gazecie gazeta ukazuje sie co tydzien wiec moze ktos w tym tygodniu zadzwoni w sprawie bolusia!!!! bo za tydzien juz inne psiaki beda ogloszone!!!! jest to powiat czarnkowsko trzcianecki wiec jakby ktos pytał nie badz zdziwiona:)ze to tak daleko:)Azorek tez jest w tej samej gazecie:)

Posted

Piromanko dziekuję,patrzyłam na Bolusiowe allegro 235osób i nawet meila nie było :(

wstepnie mozemy zacząc zbierac deklaracje,jezeli nic sie nie znajdzie do konca czerwca szukamy hoteliku.

Posted

Słuchajcie,słuchajcie!!!!!!!!
:multi::multi::multi::multi:

Jeden dobry telefon w sprawie Boluśka!

Bardzo długo rozmawiałam z tym człowiekiem, facet z małżonka na rencie, kochają zwierzęta,własnie im umarł ich 13letni staruszek,postanowili przygarnąć kolejną bidę,trzymajcie kciuki,jutro jade obejrzec co i jak,czy państwo sie nadają,ma byc tam ogród z domkiem.:lol: Bolus mógłby biegać do woli!

Zobaczymy,dam znać jutro!
Mam nadzieje ze wszystko będzie okey i trafi do kochającego domeczku, wywieszone ogłoszenia w Poznaniu zdały egzamin.:multi:

Domek ma być być za Obornikami wlkp:multi: