Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może plakacik ktoś by zrobił Bolkowi i by się porozwieszało go gdzie się tylko da na terenie całej Polski, bo większość starszych ludzi szukających psa nie ma dostępu do internetu...

Posted

Tola^^ napisał(a):
A może plakacik ktoś by zrobił Bolkowi i by się porozwieszało go gdzie się tylko da na terenie całej Polski, bo większość starszych ludzi szukających psa nie ma dostępu do internetu...

To dobry pomysł!

Bedą osoóbki chętne pomóc?

Posted

Iwona nie widzę powodów Twojego oburzenia, jeżeli jednak poczułaś się dotknięta moimi słowami to przepraszam, nie to miałam na celu. No i teraz jest już wszystko wyjaśnione mam nadzieję

Posted

[quote name='agata51']Jestem, zeberko - nie mogłam się nie zjawić u imiennika mojego syna. Poczytam jutro. Jak mogę pomóc?

Tak właśnie jak pisała Akrum,umiałabyś zrobić jakieś plakaciki?????

Bo to teraz bardzo ważne.

Posted

To ja też zrobiłam plakacik dla Bolka (po kliknięciu otwiera się w pełnym rozmiarze):

Mam jedną uwagę. Tekst pisałam na podstawie pierwszego postu i allegro Bolusia... Proszę, nie piszcie w aukcji, że pies nie jest wykastrowany! Jeżeli nie jest, to najlepiej w ogłoszeniach kwestię sterylizacji przemilczeć, albo napisać, że jest warunkiem adopcji...

Posted

Byłam dzisiaj z córką w Poznaniu,w carrefour, poszłam zobaczyc gazety i przypomniało mi się ze musze zobaczyć czy Bolek jest w Przyjacielu Psu,
niestety,okazało się że zrobili pomyłke bo zamiast wystawić Bolusia wystawili Azora!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::-(
( ogłoszenie robilismy przez internet, chcielismy za jednym zamachem Azora i Bola,wydrukowałam ankiete Bolka bo na to pieniadze uzbieralismy,a Azorka chciałam wystawić później jezeli fundusze pozwoliłyby na to,niestety zebralismy zbyt małą kwote,więc wysłałałam pieniadze i ankiete z tekstem tylko na Bolka.

Jutro bedę dzwoniłć do redakcji,czemu zaszła taka pomyłka,tym bardziej ze wpłacalam pieniadze tylko na Bola.

Zobaczymy co powiedzą.

Aż jestem wściekła!!!:angryy::angryy::angryy::diabloti::mad::mad:

Posted

coś boluś nie ma szczęścia. zróbcie ogłoszenia na kilku portalach ale takie super wyróżnione podświetlone na pierwszej stronie.
a nuz widelec może coś drgnie