Iwona77 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ogłoszenie w Krakowie zostało podobnież całkowicie usunięte więc wolna droga dziewczyny.. Quote
zeberka4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Iwona77 napisał(a):ogłoszenie w Krakowie zostało podobnież całkowicie usunięte więc wolna droga dziewczyny.. Ok dzieki za informację Quote
zeberka4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Pisałam do 3 fundacji w sprawie Bolka,niestety nikt nie moze pomóc,brakuje tymczasów albo brak miejsca,ryczec sie czasem chcę Quote
Tola^^ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A może plakacik ktoś by zrobił Bolkowi i by się porozwieszało go gdzie się tylko da na terenie całej Polski, bo większość starszych ludzi szukających psa nie ma dostępu do internetu... Quote
zeberka4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Tola^^ napisał(a):A może plakacik ktoś by zrobił Bolkowi i by się porozwieszało go gdzie się tylko da na terenie całej Polski, bo większość starszych ludzi szukających psa nie ma dostępu do internetu... To dobry pomysł! Bedą osoóbki chętne pomóc? Quote
Atomowka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Iwona nie widzę powodów Twojego oburzenia, jeżeli jednak poczułaś się dotknięta moimi słowami to przepraszam, nie to miałam na celu. No i teraz jest już wszystko wyjaśnione mam nadzieję Quote
agata51 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jestem, zeberko - nie mogłam się nie zjawić u imiennika mojego syna. Poczytam jutro. Jak mogę pomóc? Quote
Akrum Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 agata51 napisał(a):Jak mogę pomóc? umiesz robić jakieś ładne plakaty ogłoszeniowe, które można na mieście porozwieszać? Quote
koosiek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 zeberka4 napisał(a):To dobry pomysł! Bedą osoóbki chętne pomóc? Już się za to zabieram :) Quote
zeberka4 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='agata51']Jestem, zeberko - nie mogłam się nie zjawić u imiennika mojego syna. Poczytam jutro. Jak mogę pomóc? Tak właśnie jak pisała Akrum,umiałabyś zrobić jakieś plakaciki????? Bo to teraz bardzo ważne. Quote
ewatonieja Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 wysłałam dwa plakaciki na mejla podanego w ogłoszeniu jesli macie inne pomysły to chętnie pokombinuję Quote
koosiek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 To ja też zrobiłam plakacik dla Bolka (po kliknięciu otwiera się w pełnym rozmiarze): Mam jedną uwagę. Tekst pisałam na podstawie pierwszego postu i allegro Bolusia... Proszę, nie piszcie w aukcji, że pies nie jest wykastrowany! Jeżeli nie jest, to najlepiej w ogłoszeniach kwestię sterylizacji przemilczeć, albo napisać, że jest warunkiem adopcji... Quote
Akrum Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 jej, jakie śliczne ogłoszenie :) zaraz drukuje i porozwieszam w drodze z pracy do domu na słupach i w sklepach pozostawiam. Quote
zeberka4 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Dzieki za plakaciki i ogłoszenia sa świetne! Quote
Tola^^ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Super plakacik mam nadzieje że poskutkuje! :loveu: Quote
zeberka4 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Byłam dzisiaj z córką w Poznaniu,w carrefour, poszłam zobaczyc gazety i przypomniało mi się ze musze zobaczyć czy Bolek jest w Przyjacielu Psu, niestety,okazało się że zrobili pomyłke bo zamiast wystawić Bolusia wystawili Azora!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::-( ( ogłoszenie robilismy przez internet, chcielismy za jednym zamachem Azora i Bola,wydrukowałam ankiete Bolka bo na to pieniadze uzbieralismy,a Azorka chciałam wystawić później jezeli fundusze pozwoliłyby na to,niestety zebralismy zbyt małą kwote,więc wysłałałam pieniadze i ankiete z tekstem tylko na Bolka. Jutro bedę dzwoniłć do redakcji,czemu zaszła taka pomyłka,tym bardziej ze wpłacalam pieniadze tylko na Bola. Zobaczymy co powiedzą. Aż jestem wściekła!!!:angryy::angryy::angryy::diabloti::mad::mad: Quote
_Goldenek2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Nie denerwuj się, bo to nic nie da.... szkoda zdrowia... Quote
Atomowka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No właśnie nie ma tego złego bo przecież Azorek też czeka na domek! Quote
zeberka4 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Atomowka napisał(a):No właśnie nie ma tego złego bo przecież Azorek też czeka na domek! Zobaczymy co bedzie Quote
Lidan Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Podniosę chociaż Bolusia bo na nic innego się tu chyba nie przydam :sadCyber: Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 coś boluś nie ma szczęścia. zróbcie ogłoszenia na kilku portalach ale takie super wyróżnione podświetlone na pierwszej stronie. a nuz widelec może coś drgnie Quote
IVV Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 pilnie potrzebny domek tymczasowy !!!! Bolus czeka!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts