Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='koosiek']To ja też zrobiłam plakacik dla Bolka (po kliknięciu otwiera się w pełnym rozmiarze):

Mam jedną uwagę. Tekst pisałam na podstawie pierwszego postu i allegro Bolusia... Proszę, nie piszcie w aukcji, że pies nie jest wykastrowany! Jeżeli nie jest, to najlepiej w ogłoszeniach kwestię sterylizacji przemilczeć, albo napisać, że jest warunkiem adopcji...

A jak się robi takie piękne plakaciki?
Jest jakiś szablon?

Też bardzo potrzebowałabym dla dwóch piesków...

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh...faktycznie coś Bolek nie ma szczęścia... nikt po niego nie dzwoni, a teraz jeszcze zamieszanie i nie ma ogłoszenia w gazecie...
a czy ktoś umieścił BOlka może na facebook lub nk?
ja na facebook nie mam konta, ale tam często też psiaki domki znajdują.

Posted

Akrum napisał(a):
heh...faktycznie coś Bolek nie ma szczęścia... nikt po niego nie dzwoni, a teraz jeszcze zamieszanie i nie ma ogłoszenia w gazecie...
a czy ktoś umieścił BOlka może na facebook lub nk?
ja na facebook nie mam konta, ale tam często też psiaki domki znajdują.

Facebook-nie mam konta:shake:,

Posted

zeberka4 napisał(a):
Facebook-nie mam konta:shake:,

no ja też nie mam, ale może ktoś inny ma tam założone konto i chciał by Bolusia tam pokazać?
i dodawajcie sobie go na nk, to też zwiększy jego szanse.

Posted

Nie wiem o co chodzi, Zeberka staje na głowie, żeby mu znaleźć nowy dom a tu zero zainteresowania. Nie wiem czemu chłopak ma takiego pecha. Zeberko napisz jeszcze raz do kiedy Bolek ma czas na domek?

Posted

Boluś moze u Nas zostać do końca czerwca,co potem? Nie wiem sama zaczynam sie martwić,czas nie ubłagalnie mija,a Ja nie wiem co dalej,jedynie został hotel ale na to potrzeba pieniedzy.:placz:

Fundacje niestety nie mają jak pomóc,nie mogą wziąść go pod Opiekę,sami mają przeludnienie,:shake:

Dzwoniłam do redakcji,Bolek zostanie wystawiony ,to chyba jedyna dobra wiadomość tego dnia:multi:

Posted

Zeberko moja propozycja zacznij już zbierać deklarację. Lepiej mieć pewne deklaracje już teraz niż nagle w ostatnim tyg czerwca zacząć bo wtedy najzwyczajniej w świecie możesz nie zdążyć uzbierać. Oczywiście niech ciotki sie tylko deklarują a jak dojdzie do tego, że Bolek będzie musiał trafić do hotelu to wtedy dopiero wpłacą. Mam nadzieje,że takiej potrzeby nie będzie, ale w razie czego lepiej być zabezpieczonym

Posted

ciotki a myślałyście tak jak napisałam wcześniej zrobić na kilku portalach ogłoszenia ale takie na maksa wyróżnione

na nk dodam go w tym tygodniu jeszcze bo na razie tam mało zaglądam a jak będę robić to już zrobię wszystkie psiaki

Posted

hej Bolek...
co dziennie wchodzę tu z nadzieją, że może zobaczę ten długo oczekiwany wpis, że był telefon, że ktoś jest chętny dać ci domek...
ale niestety... nadal cisza... nadal nikt nie dzwoni... :(