Monika z Katowic Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='koosiek']To ja też zrobiłam plakacik dla Bolka (po kliknięciu otwiera się w pełnym rozmiarze): Mam jedną uwagę. Tekst pisałam na podstawie pierwszego postu i allegro Bolusia... Proszę, nie piszcie w aukcji, że pies nie jest wykastrowany! Jeżeli nie jest, to najlepiej w ogłoszeniach kwestię sterylizacji przemilczeć, albo napisać, że jest warunkiem adopcji... A jak się robi takie piękne plakaciki? Jest jakiś szablon? Też bardzo potrzebowałabym dla dwóch piesków... Quote
iwka100 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witam. Zostałam "dobrym duszkiem ":) zapomniałam się podpisać pod przelewem.Na razie nie mogę więcej.Ale będę zaglądać.Pozdrawiam Quote
Akrum Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 heh...faktycznie coś Bolek nie ma szczęścia... nikt po niego nie dzwoni, a teraz jeszcze zamieszanie i nie ma ogłoszenia w gazecie... a czy ktoś umieścił BOlka może na facebook lub nk? ja na facebook nie mam konta, ale tam często też psiaki domki znajdują. Quote
koosiek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Monika z Katowic napisał(a):A jak się robi takie piękne plakaciki? Jest jakiś szablon? W Wordzie ;) Quote
zeberka4 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Akrum napisał(a):heh...faktycznie coś Bolek nie ma szczęścia... nikt po niego nie dzwoni, a teraz jeszcze zamieszanie i nie ma ogłoszenia w gazecie... a czy ktoś umieścił BOlka może na facebook lub nk? ja na facebook nie mam konta, ale tam często też psiaki domki znajdują. Facebook-nie mam konta:shake:, Quote
Akrum Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 zeberka4 napisał(a):Facebook-nie mam konta:shake:, no ja też nie mam, ale może ktoś inny ma tam założone konto i chciał by Bolusia tam pokazać? i dodawajcie sobie go na nk, to też zwiększy jego szanse. Quote
IVV Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 uwaga na pseudo hotel http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc?p=14754606&viewfull=1#post14754606 Quote
Tola^^ Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Bolek nadal nikt nie dzwoni żeby Cię zaadoptować? :( Quote
Atomowka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nie wiem o co chodzi, Zeberka staje na głowie, żeby mu znaleźć nowy dom a tu zero zainteresowania. Nie wiem czemu chłopak ma takiego pecha. Zeberko napisz jeszcze raz do kiedy Bolek ma czas na domek? Quote
zeberka4 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Boluś moze u Nas zostać do końca czerwca,co potem? Nie wiem sama zaczynam sie martwić,czas nie ubłagalnie mija,a Ja nie wiem co dalej,jedynie został hotel ale na to potrzeba pieniedzy.:placz: Fundacje niestety nie mają jak pomóc,nie mogą wziąść go pod Opiekę,sami mają przeludnienie,:shake: Dzwoniłam do redakcji,Bolek zostanie wystawiony ,to chyba jedyna dobra wiadomość tego dnia:multi: Quote
Atomowka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Zeberko moja propozycja zacznij już zbierać deklarację. Lepiej mieć pewne deklaracje już teraz niż nagle w ostatnim tyg czerwca zacząć bo wtedy najzwyczajniej w świecie możesz nie zdążyć uzbierać. Oczywiście niech ciotki sie tylko deklarują a jak dojdzie do tego, że Bolek będzie musiał trafić do hotelu to wtedy dopiero wpłacą. Mam nadzieje,że takiej potrzeby nie będzie, ale w razie czego lepiej być zabezpieczonym Quote
polubek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ciotki a myślałyście tak jak napisałam wcześniej zrobić na kilku portalach ogłoszenia ale takie na maksa wyróżnione na nk dodam go w tym tygodniu jeszcze bo na razie tam mało zaglądam a jak będę robić to już zrobię wszystkie psiaki Quote
danka4u1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Boluś, Boluś- mogę Ci tylko życzyć smacznego i spokojnego snu, ale czy przbliży Ci to domek? Quote
Akrum Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 hej Bolek... co dziennie wchodzę tu z nadzieją, że może zobaczę ten długo oczekiwany wpis, że był telefon, że ktoś jest chętny dać ci domek... ale niestety... nadal cisza... nadal nikt nie dzwoni... :( Quote
Akrum Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 super, bardzo dziękujemy, może to zwiększy jego szansę na adopcję. Quote
danka4u1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 :placz: ZOBACZ!!!! :placz: Tak mieszkam....:placz::placz: Szukam domku:placz::placz:Boluś czeka na ciebie!!! Quote
Recommended Posts