Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona77 napisał(a):
Serioooo? gratuluje:) ale sprawdzajcie domek;( nie zaszkodzi. Tyle złego się dzieje;(

Spokojnie ,nie zakładajmy od razu najgorszego!
Ludzie wydają się naprawdę odpowiedzialni i mądrze mówią,jeżeli wyczułabym coś nie tak, psa nie zostawiłabym im.
Oczywiście Bolka bedziemy odwiedzać jak i tych państwa, osobiście zapraszali że możemy wpadać.

Posted

o matko nie było mnie kilka dnia a tu takie wieści. Miooooooodzio. Tak bardzo się cieszę, że Bolek w końcu znalazł tego kochającego ludzia. Powodzenia chłopczyku

Posted

Dzis dzwoniłam,pytałam jak tam Boluś; Pan Krzysztof mówił ze juz się z rana z nimi bawił, jest ponoc bardzo usłuchany :D

Cieszyli sie bardzo z tego,
fotki bedą ale tylko robione przeze Mnie podczas wizyty bo państwo nie mają internetu.
POZDRAWIAMY!

Posted

zeberka4 napisał(a):
Dzis dzwoniłam,pytałam jak tam Boluś; Pan Krzysztof mówił ze juz się z rana z nimi bawił, jest ponoc bardzo usłuchany :D

Cieszyli sie bardzo z tego,
fotki bedą ale tylko robione przeze Mnie podczas wizyty bo państwo nie mają internetu.
POZDRAWIAMY!

Boluś, bądź szczęśliwy :)

Posted

To śliczny mały psik i zasługuje na dobry nareszcie domek. Bardzo się staralam coś mu znależć i jak juz opadły mi rece z niepowodzenia , dziś po dwoch przedadopcyjnych wizytach z sukcesem zaglądam jak zwykle do Bolunie a tu takie wieści. :multi::multi::multi::multi: cudownie, oby był w domku szczęśliwy już na zawsze:laola:

Posted

Odcięło mnie od netu, ale nad ranem, czyli dla mnie wczesnym popołudniem:evil_lol::evil_lol:, los się zlitował i mogłam zajrzeć na dobranoc do szczęściarza Bolusia.
Słodkich i spokojnych snów u siebie w swoim domku, Bolusiu:lol::lol:

Posted

nie no, 3 dni mnie na dogo nie było, a tu takie szcześliwe wiadomości :)
jejciu, jak ja się cieszę że Bolkowi się udało z tym nowym domkiem :)
hurra - domek z ogródkiem ma i wspaniałych kochających ludzi obok siebie :)
może kiedyś i ja będąc w okolicy dojrzę gdzieś radosnego Bolka :) ale by było fajnie :)