Iwona77 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Serioooo? gratuluje:) ale sprawdzajcie domek;( nie zaszkodzi. Tyle złego się dzieje;( Quote
zeberka4 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Iwona77 napisał(a):Serioooo? gratuluje:) ale sprawdzajcie domek;( nie zaszkodzi. Tyle złego się dzieje;( Spokojnie ,nie zakładajmy od razu najgorszego! Ludzie wydają się naprawdę odpowiedzialni i mądrze mówią,jeżeli wyczułabym coś nie tak, psa nie zostawiłabym im. Oczywiście Bolka bedziemy odwiedzać jak i tych państwa, osobiście zapraszali że możemy wpadać. Quote
danka4u1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Podeślijcie Bolusiowi parasol, bo ZNOWU PADA:shake::shake::shake: Quote
Atomowka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 o matko nie było mnie kilka dnia a tu takie wieści. Miooooooodzio. Tak bardzo się cieszę, że Bolek w końcu znalazł tego kochającego ludzia. Powodzenia chłopczyku Quote
__Lara Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Super, gratuluje domku :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewatonieja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mam nadzieję, że będa fotki i że Boluś znalazł swoją przystań do końca życia Quote
zeberka4 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dzis dzwoniłam,pytałam jak tam Boluś; Pan Krzysztof mówił ze juz się z rana z nimi bawił, jest ponoc bardzo usłuchany :D Cieszyli sie bardzo z tego, fotki bedą ale tylko robione przeze Mnie podczas wizyty bo państwo nie mają internetu. POZDRAWIAMY! Quote
Lidan Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No i super! Niektórzy maja szczęście i do domku z ogródkiem trafiają. Powodzenia Bolusiu :bye: Quote
_Goldenek2 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 zeberka4 napisał(a):Dzis dzwoniłam,pytałam jak tam Boluś; Pan Krzysztof mówił ze juz się z rana z nimi bawił, jest ponoc bardzo usłuchany :D Cieszyli sie bardzo z tego, fotki bedą ale tylko robione przeze Mnie podczas wizyty bo państwo nie mają internetu. POZDRAWIAMY! Boluś, bądź szczęśliwy :) Quote
TERESA BORCZ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 To śliczny mały psik i zasługuje na dobry nareszcie domek. Bardzo się staralam coś mu znależć i jak juz opadły mi rece z niepowodzenia , dziś po dwoch przedadopcyjnych wizytach z sukcesem zaglądam jak zwykle do Bolunie a tu takie wieści. :multi::multi::multi::multi: cudownie, oby był w domku szczęśliwy już na zawsze:laola: Quote
danka4u1 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Odcięło mnie od netu, ale nad ranem, czyli dla mnie wczesnym popołudniem:evil_lol::evil_lol:, los się zlitował i mogłam zajrzeć na dobranoc do szczęściarza Bolusia. Słodkich i spokojnych snów u siebie w swoim domku, Bolusiu:lol::lol: Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 nie no, 3 dni mnie na dogo nie było, a tu takie szcześliwe wiadomości :) jejciu, jak ja się cieszę że Bolkowi się udało z tym nowym domkiem :) hurra - domek z ogródkiem ma i wspaniałych kochających ludzi obok siebie :) może kiedyś i ja będąc w okolicy dojrzę gdzieś radosnego Bolka :) ale by było fajnie :) Quote
andegawenka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Bo Boluś wart i Cioteczki Kochane wyszukały...:loveu: Quote
Evelka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ogromnie się cieszę, że Boluś jest już w swoim domku!:multi: I gratuluję wytrwałości w Jego tymczasowaniu i ogłaszaniu:) Quote
Piromanka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Witam, Poszukuję osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Poznaniu dla tego psiaka: http://www.dogomania.pl/threads/182384-KARO-pilnie-potrzebna-wizyta-przed-adopcyjna-w-Poznaniu!! Czy ktoś jest w stanie pomóc? Quote
polubek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 boluś przepraszam cię za to ale ty masz już swój domek a to biedactwo nawet nie może pokazać swojego pycholka http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_Bernardynka_-NIE-mog%C4%99-si%C4%99-UJAWNI%C4%86-bo-ZNIKN%C4%98!_pomocy!_-_dt_hotel_Zd%C4%85%C5%BCymy pomóżcie tam sytuacja podbramkowa Quote
danka4u1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Boluś, jak Ci się śpi w swoim domku? Ciepło, swoje posłanko - a może łóżeczko--i swo człowiek. Spokojnych snów Quote
Akrum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Piromanka']Witam, Poszukuję osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Poznaniu dla tego psiaka: http://www.dogomania.pl/threads/182384-KARO-pilnie-potrzebna-wizyta-przed-adopcyjna-w-Poznaniu!! Czy ktoś jest w stanie pomóc? napisz do Ajula albo ani z poznania, snuszkak a tak na marginesie, to drugi Boluś taki :) Quote
danka4u1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Boluś, śpisz, czy z radości, że już u siebie w domku- tak się cieszysz? Quote
bela51 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Powodzenia psiaczku, abyś juz zawsze był szczesliwy ! Quote
koosiek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A ja się tak trochę nie w temacie spytam - czy nowi właściciele Bolka planują jego kastrację? Quote
danka4u1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ćzy możemy liczyć na wiadomości z domku i zdjęcia szczęśliwego Bolka? Miło by było:multi::multi: Quote
Recommended Posts